|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#361 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 11
|
Cytat:
Mo¿e nie bêdzie tak ¼le.. Ja siê tam wybieram po weekendzie i wtedy bêdê wiedzieæ czy uda mi siê wcisn±æ na jakie¶ zajêcia
|
|
|
|
|
|
#362 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 317
|
Dot.: dobre kluby fitness we Wroc³awiu
Czy termin otwarcia Hawany jest 100% pewny?
|
|
#363 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#364 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Drogie Panie.W dniu 1 i 4 grudnia zapraszamy do klubu Fitness i Si³owni FUTUREBODY na ul.Czarneckiego 15,gdy¿ w tym dniu bêd± w/w klubie DNI OTWARTE.Pe³en profesjonalizm instruktorów oraz bardzo wysokiej jako¶ci sprzêt czeka na was...
|
|
|
|
|
#365 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 346
|
Cytat:
zdawajcie relacje dziewczyny, jak pójdziecie tam w tym tygodniu )
|
|
|
|
|
|
#366 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 621
|
.
Edytowane przez 794f4f7fd0b0868ccd574eb97c8ebd94d2e43545_60bea4f1edd75 Czas edycji: 2011-08-28 o 22:04 |
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 497
|
Dziewczyny, na Grunwaldzkim mo¿na sobie odpu¶ciæ poszukiwania - moim zdaniem to pora¿ka, ¿e w sumie najwiêksza studencka dzielnica, a kawa³ka porz±dnej si³owni nie ma. Naszuka³am siê jak g³upia, nic ciekawego nie znalaz³am. Przez ponad pó³tora roku chodzi³am na Wittiga - do si³owni w jednym z akademików, pó¼niej na przeciwko do Paltinium na Kazimierskiej. W akademikach jest biednie, ale bardzo tanio, no i jako dziewczyna mia³a do¶æ du¿e fory , bo to si³ownia g³ownie mêska
By³o bardzo mi³o, prowadz±cy si³owniê u³o¿y³ mi treningi i dietê, pomaga³ we wszystkim, generalnie polecam. Aczkolwiek ciasno, no i jak ju¿ która¶ z Was zauwa¿y³a - nie ma pa³era. Platinium te¿ ¶rednie, i jak na ceny wroc³awskie - za drogo.Je¶li wszystko pójdzie zgodnie z planem to jutro stanê siê szczê¶liw± posiadaczk± karnetu do Pure, bior±c pod uwagê, ¿e pracujê przy Dworcu G³. to w sumie jedyna sensowna si³ownia (Arkady odpadaj±, za drogo). Mo¿ecie poleciæ jakie¶ zajêcia do skakania, na które warto chodziæ ? Sexy Dance, Latino Solo ? Generalnie i tak zamierzam siê jeszcze podoprawiaæ Akademi± Ruchu i zajêciami u Ani Krasickiej, ale na jaki¶ fajny wycisk aerobowy bym siê przesz³a. ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Acha, kto¶ pyta³ o B³êkitn± Lagunê. To powiem tak: ciasno, ubogo, generalnie si³ownia taka dla Pañ dojrza³ych. Moja Mama ¶wietnie siê tam odnajduje. Komu¶, kto szuka wra¿eñ - nie polecam. |
|
|
|
|
#368 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 3 230
|
Cytat:
na sexi dance ide jutro pierwszy raz wiêc siê oka¿e jak to wygl±da no i je¶li chodzi o skakanie to polecam te¿ jukari - ¶wietne zajêcia, du¿o latania
|
|
|
|
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zumbê siê wybieram, kole¿anka te¿ mi dzi¶ liny do latania poleca³a, wiêc spróbujê, dziêki ![]() Bêdê te¿ na pewno chodziæ na zajêcia z Przemkiem, to mój znajomy z czasów tanecznych i uwielbiam jego zajêcia. Do zaobaczenia jutro
|
|
|
|
|
|
#370 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#371 |
|
BAN sta³y
|
|
|
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Lepiej nie mog³a¶ tego uj±æ.
Tak jak ju¿ mówi³am - ka¿da zdrada zajêæ Ani Krasickiej koñczy siê moim za¿enowaniem. W sumie z ka¿d± minut± zajêæ coraz szerzej otwiera³am oczy ze zdziwienia. Dobrze, ¿e nie zosta³a¶ do koñca - laska da³a taki popis chamstwa, ¿e g³owa ma³a (przysz³y nowe dziewczyny na 15 na zajêcia latino; no i stoj± i patrz±, bo jest 15.10 a ta prowadz±ca nawet na nich uwagi nie zwraca, po czym ³askawie "s³uchajcie, przyjd¼cie za 15 minut, bo mamy opó¼nienie, doooobra ?", ani przepraszam, ani poca³ujcie siê w ). Tragedia. Pocz±wszy od 20 - minutowego spó¼nienia, poprzez jej wygl±d ..., tragiczn± muzykê, jej odzywki, zachowanie, ogólne podej¶cie do tematu itp. Moim zdaniem zajêcia maj± potencja³, bo uk³ad by³ ca³kiem fajny, ale reszta - koszmar. Generalnie je¶li kto¶ chce we Wroc³awiu nauczyæ ³adnie, seksownie i kobieco poruszaæ, potañczyæ przy ³adnej muzyce, poczuæ siê dopieszczonym profesjonalnymi zajêciami, podej¶ciem prowadz±cej i wyj¶æ z bananem na twarzy to tylko Ania Krasicka. Jest bezkonkurencyjna w tym temacie, jest Ania, pó¼niej d³uuuuuugo d³ugo nic, i reszta ¶wiata.
Edytowane przez szugarbejb Czas edycji: 2010-12-05 o 12:22 |
|
|
|
|
#373 |
|
Podró¿niczka
Wiadomo¶ci: 9 821
|
Szugar....a gdzie Ania prowadzi zajêcia?
Tylko w Akademii Ruchu? Zaraz sprawdze czy jej zajêcia ³api± sie na karnet multisport , je¶li tak to chêtnie pojde skoro tak chwalisz...bo w³a¶nie na czym¶ takim mi zale¿y. Je¶li chodzi o aerobowe daj±ce wycisk oraz si³owe to znalaz³am swoich instruktorków w innych fitnessach...tylko bym siê jeszcze w bardziej tanecznym rytmie poruszala Edit...znalaz³am ju¿ erotic dance...ale nowy kurs bêdzie dopiero pod koniec stycznia trochê d³ugo , ale na kartê wiêc super...na 100% sie zapisuje . O i jeszcze Salse i Latino Dance wykopa³am ![]() Dziêki Sugar tego szukalam!
Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2010-12-05 o 12:21 |
|
|
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej zacznij od aerobic latino w poniedzia³ki lub ¶rody, jestem pewna ¿e Ci siê spodoba. Ja prawdopodobnie bêdê na zajêciach w ¶rodê, albo w przysz³y poniedzia³ek, ju¿ nie mogê siê doczekaæ, mia³am prawie pó³tora roku przerwy
|
|
|
|
|
|
#375 | |
|
Podró¿niczka
|
Cytat:
![]() To do czasu rozpoczêcia erotic dance sprobuje sobie na ten aerobic latino. Te¿ mia³am przerwe teraz ... ale ponad miesiac ze wzgledu na zrobienie tatua¿u....i juz sie nie mogê doczekaæ ...1,5roku nie wyobra¿am sobie
|
|
|
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale na si³owniê chodzi³am
|
|
|
|
|
|
#377 |
|
Podró¿niczka
|
Aaaa to chocia¿ tyle dobrze
ale nie ma to jak siê porz±dnie wyskakaæ!Szkoda, ¿e je¶li chodzi o tañce i wszelkie uk³ady to jestem taka ma³a ofiar± i zawsze robie wszystko w odwrotn± strone i bede mieli ze mnie niez³y ubaw ja to jestem baba do cie¿arów
|
|
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ania prowadzi tak zajêcia, ¿e bêdziesz robiæ wszystko poprawnie, dok³adnie t³umaczy ka¿dy ruch i nie daje za wygran± dopóki ka¿da z dziewczyn nie wykona ruchu co najmniej poprawnie Ubaw to maj± ze mnie wszyscy, po tym jak stwierdzi³am, ¿e tañcz±c rumbê wygl±dam jak ma³pa i obrazi³am siê na ten taniec ;DA gdzie chodzisz na porz±dne skakanie fitnessowe ? Jakie¶ ABS czy inne ? |
|
|
|
|
|
#379 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Czy która¶ z dziewczyn, które pisa³y o karnecie kupionym przez groupon na fitness w nowootwartym World Woman by³a ju¿ tam i mo¿e napisaæ jak wra¿enia ?
|
|
|
|
|
#380 | |
|
Podró¿niczka
|
Cytat:
idê w ¶rodê po raz pierwszy.Ja chodzê do takiego niewielkiego fitnessu Finezja na Bia³owieskiej...zajêcia z Basi± Body Shape, Cellustop lub w³a¶nie ABT. Daje taki wycisk, ¿e czasem nie mogê do domu wróciæ...a mieszkam klatkê obok fitnessu a przy tym zwracam uwagê na wszystkie szczegó³y i na poprawno¶æ wykonywanych æwiczeñ.
|
|
|
|
|
|
#381 |
|
Przyczajenie
|
a Finezjê znam znam
. By³am tam kilka razy, ma³y ale bardzo przyjemny klubik . Najbardziej podoba³o mnie siê u Agnieszki... ale zajêcia z ni± znam ju¿ od dobrych kilku lat. Ostatnio jej tam nie widzia³am niestety, u Basi te¿ by³am i nie by³o ¼le. Teraz ewakuowa³am siê do Hawany. Jeszcze nas trochê ma³o ale mam nadziejê ¿e szybko siê ten fitness rozkrêci bo bardzo mi pasuje |
|
|
|
|
#382 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, w ka¿dym razie ¿yczê przyjemnych zajêæ
|
|
|
|
|
|
#384 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Cytat:
teraz tam ¶wi±teczne promocje jakie¶, ponoæ za 119 z³. |
|
|
|
|
|
#385 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 439
|
Hawana na Sienkiwicza juz hula, bylam i widzialam na wlasne oczy ![]() NARESZCIE cos w tej czesci miasta Cenowo tez chyba spoko, 1razowe wejscie na fitness 12 zl a w karnetach 12 wejsc za 108zl lub 18 wejsc za 144zl (do wykorzystania w ciagu miesiaca) |
|
|
|
|
#386 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
Hej dziewczyny,
by³am ju¿ 2 razy we wpomnianej Finezja Fitness na ZUMBIE - rewelacja, zabawa na ca³ego, proste uk³ady bo dopiero zajêcia s± tam od grudnia wiêc nie czekajcie tylko próbujcie tych zajêæ, zw³aszcza przed Sylwestrem zeby wprowadziæ siê w dobry nastrój im wiêcej osób tym weselej, w Finezja jest tanio, ja wykupi³am juz karnecik.
|
|
|
|
|
#387 |
|
BAN sta³y
|
Zumba to s± dla mnie ogólnie ¶wietne zajêcia ! chodzê regularnie do swojego klubu i jestem baaardzo zadowolona
|
|
|
|
|
#388 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1
|
Ja chodzê do klubu SPAMER www.spamer.org i jestem zadowolona,atmosfera jest bardzo przyjazna instruktorki tak¿e mi³e z odpowiednim poczuciem humoru. Sala jest klimatyzowana spokojnie mie¶ci sie 17 osób a w dodatku ca³y klub jest aromatyzowany. Zajêcia sa odpowiednio dobrane do poziomu. Oferuj± tak¿e æwiczenia na Freestylerze bardzo mi siê podoba æwiczenie na nim. I jestem zadowolone z rezulatatów jakie na nim osiag³am.
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-12-12 o 22:23 |
|
|
|
|
#389 |
|
Przyczajenie
|
Hej Wiza¿anki
Mieszkam miêdzy ulic± legnick± a strzegomsk±, dok³adniej rzecz ujmuj±c przy Centrum DolMed. Je¶li chodzi o temat fitnessu, to ja jestem zielona, ale chcia³abym zrzuciæ trochê kilo a przy okazji roz³adowaæ nadmiar energii... Powiedzcie mi, co polecacie na pocz±tek, czy mo¿e lepsza by³aby si³ownia? Gdzie w okolicy mog³abym co¶ takiego znale¼æ? Pozdrawiam |
|
|
|
|
#390 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

Zastanawiam siê tylko, czy uda siê nam wcisn±æ na zajêcia przed sylwestrem, bo patrz±c na ilo¶æ kupionych kuponów siê za³ama³am :P 507 :O

).
trochê d³ugo , ale na kartê wiêc super...na 100% sie zapisuje .
, ale na si³owniê chodzi³am