|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 |
Zadomowienie
|
Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d
no Agus to tak jak ja! wlasnie zjadlam kielbase na cebulce...... byle do swiat..... a pozniej moze sie wezme za siebie!
![]() |
#3032 |
Rozeznanie
|
Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d
hej dziewczyny! ale się za wami stęskniłam
![]() u mnie straszne mrozy, dzisiaj w dzień -12 a co w nocy będzie to nie wiem do tego wiecznie i pochmurno-masakra jakaś co do diety to nie ma mowy o dniu białkowym bo w taką pogode chce mi sie normalnego obiadu i tyle, jednak staram się śniadanie i kolacje jesć białkowe a 2śniadanie otręby albo jakieś musli, zjadam tez jakiegoś owoca(jabłko albo pomarańcza) i odziwo waga stoi w miejscu- wolała bym żeby była trochę niższa no ale cóż może przed świętami się jeszcze zbiorę podsumowując to co napisałam apropo jedzenia-to zrobiła mi się taka 3 faza trzymajcie sie ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3033 |
Rozeznanie
|
u nas bylo -20, teraz -14
mąż mój w pracy 6-22.30 wczoraj w poniedziałek 6-21.30 (firma transportowa..........)
![]() |
#3034 | |
Wtajemniczenie
|
Hej Kochaniutkie
Widzę że w zawiei i zamieci śnieżnej, w mrozach wielkich kilka z nas się odnalazło ![]() Cytat:
![]() Zmykam do kuchni bo znowu tworzę - jak uda mi się to wieczorem zdjęcia moich cudów wrzucę a jak nie to jutro. Trzymajcie się ciepło.
![]() |
![]() |
#3035 |
Wtajemniczenie
|
teraz zrobiłam mini domki z herbatników i choineczki
![]()
![]() |
#3036 |
Rozeznanie
|
melduje sie ;] mi znow 7 soe poajwilo ale nie mam mocy bialkowac te chorobska mnei wykncza u nas dzis -13 ;/ ide na top models wpadne jutro ppapa
![]() |
#3037 |
Zadomowienie
|
Megi domki sliczne!
co do top model to jestem zawiedziona bo za ole trzymalam natomiast dziwie sie ze ania zaszla tak daleko bo jest beznadziejna i to na tyle moich opini ![]()
![]() |
#3038 |
Rozeznanie
|
ja tez jestem zawiedziona karadka bo liczylam na ole lub anie, pauliny nie cierpie w tym programie, wydaje sie taka sztuczna i ciagle opowiada o biedzie i malym miasteczku ze ciezko sie wybic a jakos nie chce mi sie wierzyc w jej biede az taka.... no ale nie znam moge tylko domyslac sie ile jest w niej klamstwas a ile prawdy.... wyprosila u ludzi litosc dlatego wygrala hehe
![]() kochane dzisiaj o 3;30 nad ranem pojechalam na nocny dyzur do lekarza bo mnie meczyly te zatoki tgardlo az palilo tak pieklo, ropa wielkosci malego orzeszka w buzi wiec stwierdzilam ze jade mam to fgdzies, paniusie nie byy zadowolone myslalam ze mnie zaje*** bo je obudzilam ;/ czesto zatsanwiam sie za co my placimy te podatki ze rejstracji w przychodni nigdy nie ma trzeba zaplanowac chorobe jakies 3 dni wczesniej. dzwonilam w pon kazaly mi sie zarejstrowac na czawrtek wczesniej nie bylo nr, nie porozumienie nie sadzicie? teraz nie moge zasnac wiec czekam jeszcze chwile bo dop o 7 apteke otwieraja kolo mnie... wiec musze jakos sie przemeczyc.... moja mama zaczela bialka od pon schudla ok 3 kg juz, ja nie moge sie jakos ogarnac jest tak zimno ze chce mi sie ejsc jesc jesc ddoluje mnie tylko ze znow mam 7 z przodu rowne wiec powinnam zrobic z 5 dni bialek przed swietami.... dla samej siebie... bo nie wiem czy wam mowilam ale w lutym jedziemy na anrty z moim tz pierwsyz raz robimy sobie taki maly prezent z okazi naszej 6 rocznicy i postanowialm ze od stycznia wracam na diete i cwiczyc zaczca musze bo kondycja zadna tak wiec tzreba sie ogarnac ![]()
![]() |
#3039 |
Rozeznanie
|
puku puku
siedzimy w domu uwięzieni klub malucha, przedszkole darowałyśmy sobie mąż do pracy musi, nawet na pieszo o 5 dziś pojechał koszmar mój samochód odpalić nei chce no i śniegu dużo, trudno z przejazdem 91,4 ......................... buuu
![]() |
#3040 |
Zadomowienie
|
no i ja witam w ten sniezny dzionek
![]() pierwszy raz od wiekow w irlandii jest takaaaa zima! wszystkie szkoly juz od chyba tygodnia pozamykane, czesc ludzi nie przyjezdza do pracy (my tu nie mamy zimowych opon a okolica gorzysta wiec nie musze wam nic wiecej chyba mowic ![]() ![]() sylwusia zgadzam sie z Toba - wziela ludzi na litosc a wcale taka ladna nie jest! i mnie tez to mowienie o biedzie i wyolbrzymianie tego wkurzalo! a jestem pewna ze polowa glosujacych stwierdzila - biedne dziecko to niech wygra! porazka..... natomiast ta ola to widac ze dziewczyna miala klase i jest mega fotogeniczna! poza tym waga w miejscu 69,6kg wiec nie najgorzej ale bylabym spokojniejsza gdyby chociaz kilo mniej bylo! za tydzien niecaly @ ma przyjsc wiec tlumacze sobie ze woda sie zbiera ![]() a i postanowienie cwiczenia tak jak sylwusia tkwi we mnie ale mobilizacji zero! a przed nartami faktycznie przydalaby sie dobra kondycja! chyba na rowerek wroce zeby nogi cwiczyc. wolne dzisiaj mam (7 dni z rzedu bylam w pracy) i tak sie chcialam wyspac a tu pobudka kaszlowa o 6.10 i po spaniu..... wrrrrrr, musze isc na miasto po karme dla kici, fajnie bo pochodze sobie po sniegu ![]()
![]() |
#3041 |
Wtajemniczenie
|
Hej Kochaniutkie
Wstałam dzisiaj znowu o nieludzkiej porze - 0d 3.15 na nogach, ledwo żyję a jeszcze pare rzeczy muszę zrobić - chwilę siadłam oddech złapać przy kawce i zaraz do roboty ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3042 |
Rozeznanie
|
kochane ciagle jetsem głodna ciagle!! zjadlam 3 ryby, sałatke z tunczykiem ogormna kawe+ ogormny kubełek cały serka wiejskiego!! POMOCY i ciagle jestem głodna nie wiem co sie dzieje (dodam ze teraz tyle az zjadłam a nie w ciagu calego dnia!!) POMOCY DZIEWCZYNY mam już dość
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jestem po @ czuje sie jak balon ![]() + zastój mega na maxa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3043 |
Rozeznanie
|
kochana schudłaś 15kg i czujesz się brzydka?
nie przesadzaj głód napewno spowodowany jest tym co się dzieje dookoła nas zimno, orgaznizm zapasy gromadzi, chce czegoś konkretnego no i się buntuje i tak ci się dużo i szybko poddał a może starczy tego chudnięcia? może przejdź na III fazę na niej też chudną dziewczyny
![]() |
#3044 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
megi-piekne domki, uwielbia takie cudeńka własnej roboty ![]() też bym pewnie tworzyła coś w kuchni ale zachciało mi się remontu mojego saloniku, a że mam na to tylko kilka dni więc zakasałam rękawy do roboty jak skończe to sie pochwale zdjęciami ![]() tast-aga ma racje, dziewczyno 15 kg powinnać skakać z radości a nie nazekać, przejć na 3 faza bo pogoda naprawde nie służy odchudzaniu, a na temat zastoju to nich sie wypowie megi chyba ona miała go najdłużej co do top model- też jestem zawiedziona, wygrała chyba najgorasz, kszywe nogi, brzzydkie zęby i taka mamałyga, byłam i za anią i z olą ania-świetna na wybiegu ola-piękna na zdjęciach no ale jednak nasz naród jest głupi daje się nabrać na litość tak samo w mam talent ta mała-też wygrała z litości ![]() poza tym za oknem -15 jeść sie chce !!! wczoraj kupiłam mieszanke do pieczenia chleba w lidlu- wyszedł orgazmiczny(cytując klasyka który nam sie zagóbił) myśle jednak że pomimo pogdy musimu zrobić jakiś zryw przed świętami co wy na to??? no to popisałam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3045 |
Zadomowienie
|
haniula - ja o tych mieszankach kiedys juz pisalam, sa super
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- azapomnialam o wadze 69,6 - czyli kolejny dzien w miejscu ![]() ![]()
![]() |
#3046 |
Rozeznanie
|
hej kochane moje ;* u mnie ogoolne samopoczucie beznadziejne normalnie lep mi peka od zatok na tyle ze jeszcze nigdy az tak nie cierpialam..... biore od 2 dni antybiotyk na zapalenie zatok gardlo tak mnie boli picze drapie nei wiem nawet jak to nazwac ze szok juz poprostu nei wiem co mam ze soba robic ;( jem normalnie jak na chorobe mam meeega apetyt moze sie przyzcynia tez to ze zaczelam nowe tabletki anty, nie dostalam okresu itp ;( co wam moge jeszcze powiedziec, pouzalam sie nad soba dalej bo bardzo mnie boli ;( z nosa cieknie sama gesta ropa, wypluwam cos ala ropno krwistego i boooli bardzo boli ;(
tu mam cos jako ploteczka na temat top model http://teleshow.pl/gid,12911349,img,...a,galeria.html hmm powiem wam tez ze sama nie wiem jak to jest w tej branzy bo anja rubik jest 3 z najpiekniejszych swiatowych modelek a moim zdaniemtez nie czaruje...... wrecz jest brzydka chuda jak patyk az niemilo sie ja oglada ;/ ale to moje zdabie tylko ![]() dodam wam jeszcze jedno; zaszalalam ;] mowilam wam o tym stazu unijnym pamietacie? wiec za 1/4 tych pieniedzy kupialm sobie najdrozsze buty w zyciu za jedyne ..... 470zl jak dla mnie cena jest astronomiczna bo adidasy kupowalam do 300zl z tych najdrozszych i tez na lata je kupowalam bo jedne mam juz 8 lat i prawie jak nowki chodze w nich an fitness, jedne maja prawie 4 lata i wygladaja jak by mialy gora pol roku nic nie zdartte nie zniszczone, natomiast te co kupial m wczoraj to buty trekingowe, czyli w miasto i gory calosezonowki, nie przemakalne i w ogole full wypasy hehe , znajac mnie i moje mozliwosci bede w tych butach biegac ok 10 lat ;D no to sie pochwalilam wyzalilam, moge sie klasc spowrotem chcoiaz zauwazylam ze jak troche polaze po mieszkaniu to tak jak by mi sie jeszcze mocniej zatoki oczyszczaly wiec ja tu dzisiaj jeszcze zagladne ![]() haniulka- co do powrotu do dukana myslalam o tym zeby zrobic sobie 5 dni bialek przed swietami co by chociaz 2-3 kg zrzucic, a od stycznia na 10000% zaczynam ostro bialkowac i cwiczyc ![]() no monolog jak sie patrzy hehe
![]() |
#3047 |
Rozeznanie
|
no nie moge tyle sie napisalam zagladam co godzinke a tu cisza jak diabli
![]()
![]() |
#3048 |
Rozeznanie
|
no hej
puk puk pustki faktycznie mnie nosi cholernie w domu uziemniona jestem niby auto odpaliło wyjazd odśnieżony (chociaż tyle ruchu na powietrzu) ale gdzież jechać w takich warunkach? może jutro do marketu na zakupy pojadę zastanawiam się co z basenem jutro czy odwoływać narazie nie waga 90,8
![]() |
#3049 |
Rozeznanie
|
agus ja tez juz rozpaczam w domu chcialam wyjsc na osiedle moje na zakupy to mi domownicy zakazali a wiadomo ze nikt nie zrobi takich zakupow jak ja sama
![]() ![]()
![]() |
#3050 |
Rozeznanie
|
ja popijam kawusię i wcinam wafelki
takie domowe mąż kupi, ja przełożę a potem prawie sama wcinam wczoraj chciał szarlotkę no i co? mówie mu zjesz, 1-2 kawałki a ja resztę na obiad kapuśniak i schab a ja nie wiem co? pewno zjem to co i on bo blachę schabu upiekę dla niego a sama będę wymyślać co innego, zresztą już nic nie mam w zapasach jakieś jogurty tylko słoneczko ja na aqua narazie nie, chodzę na naukę pływania jutro trzecia lekcja (dojazd 15kmx2)
![]() |
#3051 |
Rozeznanie
|
agus ja mam tak samo moj wymysla ciasta i ciasteczka ja robie a pozniej podjadamy razem na szczescie nie lubie ciAST az tak ale mnei zabijaja makarony, pizza, hamburgery frytki itp...
a z dojazdem masz ciezko w sumie ale... jak sie nie boisz jezdzic w taka pogode to jedz odpoczniesz od domu dzieci i meza ![]()
![]() |
#3052 |
Zadomowienie
|
widze ze wszystkie mamy dola wagowego... ja dobilam do 70.00 dzisiaj rowne wiec szkoda gadac! czuje jak mi brzuch rosnie! masakra! ale nie ma co narzekac, zaczynam od jutra moze brzuszki itp, zobacze po tygodniu, jak nie to chyba musze cos z bialkami powalczyc
![]() ![]()
![]() |
#3053 |
Rozeznanie
|
byłam na zakupach
jeździ się już całkiem spoko ale ludzi............. w markecie, parking, korki przed okres taki i sobota i mikołajki i zapasy na tydzień bo ja np jeżdżę na tygodniu przed południem no ale w tym tygodniu wyjątkowo i pewno nei ja tylko .. zryw? genaralnie ja na TAK ale muszę się za dwa dni przed nastawić psychicznie porozmawiać ze sobą ![]() wcinam ciemną bułeczkę ze słonecznikiem i serkiem żółtym - mniam jedną tylko kupiłam wiec zaraz kończę hihi
![]() |
#3054 |
Zadomowienie
|
a ja jestem ciekawa gdzie jest reszta?
gall, domi, elskede, kasia, jolka, vandros... itd?????
![]() |
#3055 |
Wtajemniczenie
|
Hej Kochaniutkie
Późno dzisiaj bo impreza rodzinna była - co jadłam co nie będę wymieniać, dość że powiem że grzeszyłam z premedytacją ![]() Waga rano 87,8 kg - @ lada chwila bo krzyż mnie boli, a jutro nie wchodzę na szklaną po dzisiejszym grzeszeniu ![]() ![]() Ale czytam że nie tylko ja sobie pozwalam na smakowitości więc poniekąd jestem rozgrzeszona ![]() ![]()
Gosia Edytowane przez Megi428 Czas edycji: 2010-12-04 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3056 |
Rozeznanie
|
a ja nie bujam a wciaz 65kg
![]() ![]() ![]() ![]() muszę zaczać ćwiczyć wiecej:[ bo juz od 2 tygodni nic nie ćwicze... nie wiem jak podkrecic ten metabolizm:[ jak mysle zeby zjesc czekolade chipsy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3057 |
Rozeznanie
|
puk
90,5 kg -21 stopni brrr na basen dziś? buu chyba wyślę smska że rezygnuję narazie
![]() |
#3058 |
Rozeznanie
|
matko agus -21??? masakra ;] u mnie -1 dzis w koncu bede mogla wyjsc jest lepiej ale nie dobrze ale... nie dam rady juz w chalupie siedziec za dluugo ;/
megi- to poszalalas dziewczyno a teraz grzecznie wracaj na dukanka ;] jeszcze nie osiagnelas swojego celu ;p ja nie lepsza powinnam zaczca dukac juz teraz bo mam 7 z przodu ale... ta choroba tak mnie wytczerpala ze nie mam sily patrzec na bialko, potrzebuje chleba przde wszystkim ;] takze dajcie mi czasu jeszcze troszke tas- tobie jz nei raz nie dwa pisalysmy ze zeby podkrecic metabolizm powinnas zjesc cos skladajacego sie z wegli i tluszczu chociaz gulasz z kasza, rosol z makaronem i chipsy ;] czesto to pomaga ale... twoj wybor lepiej zaryzykowac i cos miec czy lepiej stac w miejscu i ciagle narzekac ze stoi ? gwarantuje ci ze po takim jednym grzesznym dniu nie przytyjkesz ;/ bo ta dieta nie ma byc taka na cale zycie maja zostac dobre nawyki zywieniowe i jeden dzien bialkowy i pozniej trzeba normalnie zyc ;] wiec jesli dukan tak pisze i zaleca znakiem tego ze ja sobie nei wysmyslam ze tak jest dobrze, ale twoj wybor ![]()
![]() |
#3059 |
Rozeznanie
|
hej hej
sylwiusia- my to se możemy podać ręka ja też znów jestem chora juz nawt nie wiem który raz w tym sezonie, nie wiem co się ze mną dzieje nigdy tak nie miałam. dużo zdrówka życze ![]() megi- u mnie wczoraj też imprezka u teściowej z okazji barbóki, ale ja mało pogrzeszyłam bo już strasznie zle się czułam i na nic nie miałam smaka ![]() aga- u mnie też takie mrozy, wczoraj -19 pokazywało u mnie na 2 piętrze a przy gruncie to napewno więcej było.jak się boisz jeźdic w taką pogode to najlepiej wybrać sie jak jest mały ruch i porobić sobie kilka kontrolowanych ślizgów na pustej drodze wtedy wyczuwasz samochód i wiesz co zrodbić potm jak ci się to zrobi w czasie jazdy ![]() karadko- ja już nie wieże że te dziewczyny się do nas odezwą ![]() co do zrywu-coś nie widze u was optymizmu, ja na pewno zrobie kilka dni tylko nie weim kiedy, bo planowałam już od jutra ale biore antybiotyk i tak nie bardzo mam siły pozdrawiam trzymajcie sie cieplutko a zapomniałam- apropo top model to właśnie oglądając finał miłam dziwne wrażenie że wynik jest z góry ustalony, te pozytywne komentaże dla pauliny-były jakieś przesadzone, może poprosty max faktor wybrał sobie dziewczyne i tyle nik nie mał nic do gadania. a ona jest tak brzydka że sie patrzeć na nią nie moge- wystające kolana i zeby co się w szczęce nie mieszczą he he Edytowane przez haniula1803 Czas edycji: 2010-12-05 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3060 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wszystko to musze sobie wziasc przemyśleć i poukładać ![]() ostatnio jak chciałam wlasnie zrobic sobie taki dzien zjesc cala czekolade i makaronu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Tasteme Czas edycji: 2010-12-05 o 12:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.