|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkaniowo-zakupowo-plotkowy Kraków - część 6~
W ogóle to uważam, że służby administracyjne powinny się o mnie bić, jeżeli chodzi o poszukiwanie kandydatów do pracy w administracji typu sekretarka, recepcjonistka, bo jestem genialna, skromnie mówiąc, w pracach biurowych
Wielu rzeczy robić nie umiem, przyznaję, ale akurat ten dział jest dla mnie stworzony
|
|
|
|
#3662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Im więcej zakupoholiczek tym lepiej ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
||
|
|
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Jest parę ofert w Krakowie na stanowisko "asystenta" i w zadaniach jest wypisana obsługa klienta, sprzedaż i sporządzanie dokumentacji. Uwielbiam sporządzać dokumentację! Czyli to praca jak w okienku, chociaż praca w okienku jest nazwana inaczej w ofertach, ale nie sądzę, żeby te dwa stanowiska bardzo się różniły
|
|
|
|
|
#3665 |
|
Matka Smoka
|
piosenko 85 - się nie stresuj
i witaj![]() Dyskusja nt. klubu utknęła w martwym punkcie i współczuję ecrulo, bo ja bym nie wiedziała teraz co dalej z tym robić. ville - a Ty masz doświadczenie jako kelnerka? Pani w okienku na poczcie??!! masakra - ludzie tam tylko pyskują, straszny stres ![]() Babyyy skąd jechać na tanie last minute do ciepłych krajów za niedługo?
Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2010-12-05 o 12:38 |
|
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do pracy - o tak, ludzie potrafią być straszni, ale potrafię sobie z tym radzić, poza tym mam doświadczenie z obsługiwaniem interesantów i radzeniem sobie z ich humorami ![]() Ale jaki bym miała dostęp do znaczków |
|
|
|
|
#3667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Im więcej zakupoholiczek tym lepiej ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Ojej jak miło, dziękuję, kochane jesteście
|
|
#3668 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i po nowym roku może być dużo miejsc do pracy bo dużo osób w okolicachświąt się pewnie zwolni ![]() mi się ostatnio bardzo spodobała ta praca.... w piatek managerka mi kazała w ramach godzin pracy iść obejrzeć Harrego Pottera i kontrolować czy projektor dobrze działa ![]() Cytat:
ale tylko na moment bo zaraz by Cię dziewczyny zza mnie wyciągneły
|
|||
|
|
|
#3669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i witaj![]() Dyskusja nt. klubu utknęła w martwym punkcie i współczuję ecrulo, bo ja bym nie wiedziała teraz co dalej z tym robić. Ech i stresować to się na pewno troszkę będę, ale zdecydowanie wole kontakt z ludźmi w realu, tutaj jak widać mam troszkę problemy z wbiciem się, i wypowiedzeniem, ale widzę że fajne i życzliwe z was kobietki i zdecydowanie mi to ułatwiłyście ponieważ Zakupoholiczka to moje drugie imię
|
|
#3670 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wyrosłą Ci nigdzie jakaś dodatkowa kończyna? Piosenka85 Witamy witamy Dziewczyny! Nie wiecie gdzie kupić takie farby do włosów jak w KTPI? Bo widzę, że nikt nie jest chętny na zamówienie a moją fioletową Pallete wycofali i chcę sobie zamówić Chantal albo Allwaves
PIERCING skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevageumarły eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navelchcę medusa,double nostril,venomTunel Zapuszczam włosy Waga 72 - 63 - 55![]() Japoński |
||
|
|
|
#3671 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Piosenka
nie boj sie i wpadaj na spotkanie! Ja tez sporo osob nie znam w realu![]() Dokladnie nie wiem czy oni organizuja rekrutacje czy nie-chyba najlepiej odrazu tam CV wyslac![]() Cytat:
Tez mi pasuje, postaram sie wpasc Nigdy jeszcze tam nie bylam![]() mmmmmm-bedziesz na spotkaniu?
|
|
|
|
|
#3672 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Piosenko,
To anulowanie zaproszenia, proszę, nie traktuj personalnie, bo osobiście mnie Twoja obecność w klubie niczym nie przeszkadzała, a klub jest Nasz, wizażanek. Ineso, Mam ogromny problem z ustaleniem tego, co będzie satysfakcjonować, jak ma wyglądać "rekrutacja", uważałam to za zbędne (nadal uważam), o tyle, o ile nie zachodzą jakieś nietypowe sytuacje jak z masażystą. Rumor odnośnie klubu został podniesiony a żadne propozycje i rozwiązania nie padły, więc będę wdzięczna osobom, które mają jakieś ALE żeby nie wzniecać pyłu niepotrzebnie, a jeśli już się tak stanie to wychodzić z konkretnymi propozycjami. Ktoś ma coś przeciwko przyjęciu piosenki do klubu? Ktoś jest za? |
|
|
|
#3673 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Jusztynka - każdy sklep fryzjerski powinien mieć takie farby. W Hucie kjest jeden koło Tomex (ma nawet zamawianie przez neta - linka znajdziesz w wątku Zakupowym). Na Wielopolu jest też chyba, na Gertrudy Saba. |
|
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie uchylam! Sama zostałam w to wciągnięta
Ja wolę nie doradzać bo jak pojechałam ostatnio to biuro 3 dni po moim przyjeździe ogłosiło upadłość Cytat:
Jak się skusisz na wtorek to może też pójdę i będzie raźniejNie wiem jeszcze, może przyjdę (z taką torbą na głowie). Wszystko przemawia za: kończę zajęcia o 16.30 zaraz obok, mam odebrać zamówienia i rozdać foremki
|
|
#3675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze dzieki temu bedziesz czula sie pewniej![]() A torba to Ci sie przyda...ale po to aby przytaszczyc moja blaszke:P |
|
|
|
|
#3676 | ||||
|
Pani Buka
|
brr, ale zimno! zima najładniej wygląda przez okno
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
fajnie że napisałaś, bo myślę, że to sprawia bardzo pozytywne wrażenie. oczywiście zapraszamy i na spotkania, i do zamówień - pisz u nas od czasu do czasu ![]() ja miałam okazję poznać (chociaż przelotnie) sporo dziewczyn z tego wątku a i tak jeszcze wielu nigdy nie widziałam ![]() Cytat:
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blaszki będe też miała dla Shiruvii i Melki bo chyba będą. Oprócz tego mam cały stos papilotek Muszę chyba walizkę wziąć na uczelnię
|
|
#3678 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moje dane masz z przelewu, mozesz mnie sobie podgladnac/dodac na nk lub fb aby wiedziec jak wygladam a jutro sie dokladnie zgadamy gdzie i jak sie spotkamy, dobrze? |
|
|
|
|
#3679 | ||||
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Cytat:
Więc. W poniedziałek będę zamawiała BU, czy ktoś jest chętny na coś, żebym wiedziała, czy otwierać zamówienie w klubie? Cytat:
Moje też ciemnieją, myślę, że to normalne. Szkolenia jeżeli są otwarte, to można na nie jako uczestnik przyjść Cytat:
Czeeeść można się wprosić, zezwalam normalnie jak dziecko neo. Bo ja się chcę dzielić z wami wszystkim! A jak napiszę "mam dziwną pomarańczę", to nikt nie załapie o co mi chodzi. ![]() Mmmmm, a jak się chcesz jutro spotkać?
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2010-12-05 o 14:28 |
||||
|
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli na 100% będziesz we wtorek na spotkaniu ? To nie umawiamy się na odbiór foremek i papilotek w poniedziałek, tak ? Mnie obojętnie
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3681 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
PIERCING skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevageumarły eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navelchcę medusa,double nostril,venomTunel Zapuszczam włosy Waga 72 - 63 - 55![]() Japoński |
|
|
|
|
#3682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podbita. ale co się cieszysz, skoro nie Ty podbijałaś ?nie nie. tak, to by mi było głupio zapytać. inaczej to ujęłam :P
|
|
#3683 |
|
Pani Buka
|
Ważne!
Czy na stronie tej hurtowni biżuterii nagle Wam się PRAWIE NIC nie wyświetla? (konkretnie naszyjniki 100 i 150cm) ledwie po 3 strony naszyjników chociaż było ponad 20? ;///
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2010-12-05 o 15:03 |
|
|
|
#3684 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bajeczna No ogólnie o zarys mi chodzi. Dość, że dziewczyny pracują tam to jeszcze jakieś ciemne interesy tam pół krakowskiego wątku załatwia Ja mam zajęcia pod halą targową więc jak raz na miesiąc się zdarzy że nie mam jakiś zajęć to też tam wpadam Bo ogólnie to mam za cały dzień po 2 lub 3 przerwy 10 minutowe...
|
|
|
|
#3685 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam w końcu z Krakowa
Ależ dzisiaj rano mroziło! Ledwo czułam policzki, nos i czoło ![]() Aaaaaaaaaaaaaa i dostałam 4,5 z kolosa z makroekonomii! ![]() ![]() ![]() ![]() Jezu, jestem taka zadowolona, bo makro i mikro miałam tylko podstawy na I roku lic., a tu rozszerzona wersja ))))
|
#3687 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo tu u was miło i ciepło, jak tak sobie podczytuję.
Ja niestety cały dzień mam doła, nie wiem jaką decyzję podjąć. Czuję, że najbardziej chce wracać do domu, z drugiej strony nie chce zawieźć rodziny:/ Dorosłość jest taka trudna...
|
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że byłoby zupełnie inaczej.Tymczasem teraz się wszystko zmieniło. Uwielbiam być w Krakowie i smutno mi się robi na samą myśl, że pewnie po studiach wrócę do siebie.
|
|
|
|
|
#3689 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tego co pamiętam jutro zaczynasz jakoś przed 10? Ja zaczynam o 9.45. Mogłybyśmy się spotkac np. pod Cracovią ok.9.30 (Ty chyba masz wydział gdzies tam w okolicy, ja potem pobiegłabym Piłsudskiego do rynku). A we wtorek Cię nie będzie? Cytat:
![]() Jak wolisz to możemy się też umówić jutro Cytat:
|
|
#3690 |
|
Copyraptor
|
Mmmm, wolę się nie deklarować na wtorek, o 9.30 pod Cracovią może być
Nikt nie chce nic z BU? Bo w takim razie zrobię sobie przelew i zamówienie już dziś, żeby z rana doszło
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

Wielu rzeczy robić nie umiem, przyznaję, ale akurat ten dział jest dla mnie stworzony

Im więcej zakupoholiczek tym lepiej 

skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevage
eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navel
medusa,double nostril,venom
72 - 63 - 55

(z taką torbą na głowie). Wszystko przemawia za: kończę zajęcia o 16.30 zaraz obok, mam odebrać zamówienia i rozdać foremki