![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
![]() może da się wykasować mojego posta? ![]() ![]()
#4533 |
Zadomowienie
|
Witajcie, wprawdzie nie jestem typem forumoholiczki i to moja chyba tutaj pierwsza wizyta, ale potrzebuję pomocy - szczególnie osób znających się na prawie.
Rzecz dotyczy bestialsko zakatowanego psiaka. Właściciel huskiego z kolegami uczepili psa do linki holowniczej i tak długo ciągnęli go za samochodem aż zwierzęciu odpadła głowa. Dawno nie czytałam o takim okrucieństwie i naprawdę nie mam siły dłużej siedzieć bezczynnie. Wiele osób ma podobne odczucia. Chcemy działać skutecznie żeby zapobiegać takim zbrodniom. Na wszelkie pomysły czekamy w komentarzach do tego artykułu: http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni...1&obxx=8753600 Z góry dziękuję za każdą sugestię.
![]() Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2010-12-05 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
BAN stały
|
Dobrý den!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zabijają mnie takie wiadomości ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A poważnie Ty chory jesteś ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gratulacje ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
Heyyyyy
![]() Dopiero zwloklem swe zwloki z lozka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Z niepokoju drżę, więc obejmij mnie, dooobryyy Wrooocłaaawiuuu... ![]() --- Ludzie! Wywiało Was? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie rzygać na dywan ![]() ![]() No mnie zaraz wywiewa na sanki ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
dopierom się powtórnie zwlekła z łóżka
![]() Maja Reaktywacja ![]()
#4540 | ||
BAN stały
|
Robi się
![]() Cytat:
![]() Reszta wchodzi w grę? ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Wpisz tu zomzing
|
niomk, na maluńki szopinek - mam siemię (ile tego dawać na szklankę wody?), rujnybusz z lipą i miodem, kalendarz adwentowy, "wysokie obcasy" x 2 oraz przecenione majty z haema
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Gryczany
![]() ![]() Ale glupi jestem ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Wpisz tu zomzing
|
pszepani, a Gryxilepek rzyga do kwiatków!
![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- jak już go obejmiesz, to postaraj się nie na dywan i nie w objęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
BAN stały
|
Szoping to zuo
![]() ![]() --- Mam na obiad paruchy/parowańce/pyzy na parze ![]() Polly i Red zaginęły po tych swoich bankietach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Miciel, toś się obkupiła
![]() Spoora - jak bardzo rzadko rzygam , nawet po %, więc jakby co, to możesz mnie adoptować ![]() Młoda fińska kapela folkmetalowa ![]() Crimfall (a skoro mowa o Finach... może powinnam być zazdrosna o tę zażyłość? ![]() ![]() ![]()
#4547 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ale powiedz, żeby to robili przy tobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja siedzę w moim nowym staniku
![]() Jest śliczny,rozmiar trafiony ![]() Na obiad mam ogórkową(z mrożonki) i naleśniki (nie z mrożonki) ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
myślałam o ogórkowej, ale stanęło na pomidorowej, dziś w wersji pom-pa ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tak, ale już wwiało z powrotem ![]() co przepraszam masz??? To już nie możesz po ludzku powiedzieć,że masz pyzy na obiad? Tylko jakieś paruchy (zupełnie nieprzyzwoicie się kojarzące) wymyślasz ![]() A z sosikiem masz? Bo jak tak, to może się wproszę? Mogę wymienić się na szpinak i jajo sadzone ![]()
![]() |
#4551 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ten. Poka poka na sobie w SB nie będzie,ewent gdzieś na żywo przy okazji
![]() Taki też bym chciała,ale w rozmiarówkę się nie mieszczę ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
![]() A w ogóle to dzień dobry ![]() ![]()
![]() |
#4553 | |||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
fu, niunia na wokalu, i to czabiak :P ale tu z mordeczki do Mai podobna letko ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
hę? ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
![]() mnie ten turkuśny już wcześniej zainteresował, ino muszeu sie obmierzyć, a materiał na wierzku jaki - jakiś śliździek typu satyna czy coś matowego? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- On jest zrobiony z pianki,takiej śliskiej,bardziej matowej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4556 | |
Nindżopesz
|
Ooo, teskniliscie?
![]() Cytat:
![]() Tak czy siak impreza spoko (pomijajac, ze w typie statecznych imprez nie gustuje - slowem nie bylo zbyt duzo alkoholu ani gier), nie bylo mowy o kupkach, zupkach ani duperelach, mej cionszy nikt nie odkryl wiec siedzialam cicho a dziecko nad wyraz grzeczne nie wzbudzilo we mnie rzadzy mordu. A, i poranne gotowanie z TZtem okazalo sie byc bardzo przyjemne - dziiiwne, chyba sie starzeje. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
Helpunku, butowego marudzenia ciąg dalszy będzie..
znalazłam w necie szpilki, które mi się spodobały. Tylko czy one pasują do tej kiecki (mam identyczną z kroju, tylko w kolorze czerwonego wina)?
#4558 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
Pasują
![]() Może zapytaj na Szafie? "One" wiedzą lepiej ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.