![]() |
#4561 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
dzięki - no ja tylko mówię co an forach piszą - że pod Opere to to pod mozzille to tamto - ja związku nie widzę, ale nie wnikam skorzystam z porady, będą testy ![]() ![]() Cytat:
wow!!! - 5 miesiąc i cionszy nie wykryli - jak Ty to robisż? rano wdech i tak do wieczora? ![]() no chyba że to zasługa owych kozaków cionszowych ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4562 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() znaczy się jak - choinka? ![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie tradycyjnie - rosołek z kuraka ![]() Cytat:
![]() Ale nie po tej focie ich znalazłam, tylko po jakiejś notce w necie, ze na swoją płytę zaprosili sporo fińskofolkowych gości: z Finntrolla (Vretha i byłego wokalistę Wilskę), z Turisas i Moonsorrow ![]() No to czekam na ten album i ciekawa efektów, bo skład wielce zacny ![]() ![]() że co ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-05 o 13:13 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | ||||
BAN stały
|
To nie ja! Nie ja!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Maja, moim skromnym zdaniem to nie był komplement ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Wpisz tu zomzing
|
niomk, chyjanka
![]() no, grubeczek ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- ej no ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
![]() ale ja nie chcem Kozobrodego ![]() (bajdełej, wysoki skubaniec jest ![]() ![]() Właśnie ómarłam ![]() W 26 kwietnia w Wawy będą grać Children of Bodom (co już wiem od Pandy ![]() ![]() http://www.metalnews.pl/news/example...t_from=&ucat=& A potem łómarłam po raz wtóry - mój wymarzony Paganfest wreszcie przyjedzie do Polski ![]() Ale do Krakowa ![]() http://www.metalnews.pl/news/example...t_from=&ucat=& (się Polly moze wybrać na Korpiklaani i Moonsorrow ![]() I czemu k***a w przyszłym roku, a nie w tym, jak grali Finntroll, Arkona i Eluveitie ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-05 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 | |||
Zakorzenienie
|
Dobshe
![]() Tiaaa kibel, woreczki, ewentualnie miska ![]() Eee nawet nic nie powiedziałam. Zresztą spacer się nie udał za bardzo ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A kto zaadoptuje osobę adoptującą? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Przecie każdy na brzuch nie patrzy od razu ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-05 o 13:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | |
Zakorzenienie
|
ufff...bo na mój zły gust też pasowały, ale mój gust jest ogólnie wypaczony
![]() A nad szafą pomyślę. Pewnie mi napiszą,że babciowate i niemodne ![]() A pończochy czarne czy cieliste do tego? Cytat:
![]() Galat miałam wczoraj, tyle,że na kurczaku ![]() ślepe ryby też lubię ![]() U nas ogólnie jedzenie ma ciekawe nazwy. Plyndze, szagówki, pyry z gzikiem, angryst,szabelek, świętojanki, redyski, berbela, glubki, rumpuć, lebera ,pomidydki, korbol itp itd...
![]() |
#4571 |
Zakorzenienie
|
A właśnie i podstawowe pytanie do zestawu butowo-sukniowego. Jakie perfumy do tego pasują? Klasyczna Coco? Coś bardziej niszowego? Nie mam pomysłu na razie
![]()
![]() |
#4572 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- klasyczna może być, ja jestem zbok to bym dała klasycznego agenta, poisona albo dziewiętnastkę, albo buduar... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Pamiętam jak ciotka małża przyjechała z Poznania do Sopotu i chciała fasolkę kupić i za cholerę sobie przypomnieć nie mogła nazwy, tylko szabel i szabel
![]() ![]() ![]()
#4574 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Proponuję obywatelski projekt ustawy domagający się kar w myśl starej dobrej zasdy "oko za oko ząb za zab" za przemoc wobec zwierzat jak równiez dzieci. Jakby tak pociągnąć na holu jednego z drugim do odpadu pustego łba to następni idioci by się zastanowili ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Obojętnie. możesz rzucić monetą ![]() Cytat:
![]() ![]() Coco byłaby okej, ale nisza nie zaszkodzi.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-12-05 o 14:33 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Vesenko, bierz obuw, piękny i pasuje ![]() A co do perfum, to ja bym wzięła albo Agenta, Eau Emotionelle, Boudoir, albo Arpege, Yvresse, Coco też by pasowała, z niszy to któraś z różyczek Rosine, może Rose D'Amour? Miciel, takiego mejkapu tym bardziej nie miałam, nie licząc malowania się przy zgaszonym świetle ![]() Rachell, Maja, a no, chciałoby się, ale ja takiego profesjonalnego nie umiem... W ogóle, to śniło mi się, że byłam na mitingu z Justyną i Spoorą, który odbywał się przy stoisku mięsnym w jednym z nadmorskich marketów. Skarżyłam się, że nie mogę nigdzie dostać perfum Adrienne Vittadini, a potem musiałyśmy się zmyć, bo przyszła mafia, a pojedynek ich był taki, że na siebie pluli, potem jeden poczęstował drugiego cygarem i jak tamten otwierał usta, to ten pierwszy wyciągnął rewolwer i mu rozwalił łeb... Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2010-12-05 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 | |
Zakorzenienie
|
Jaki cudny kociak
![]() Cytat:
![]() Kamenie gratuluję podpisania umowy i trzymam kciuki za resztę formalności, by poszły sprawnie. ![]() coś jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam... ![]() ----------------- Znowu mam zdarte kolana, ała.... ![]() ![]()
![]() |
#4578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4579 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
majty majty-jakie i po ile? ![]() Cytat:
ja bankiet na za week bylam na mego shopingu ![]() shopping decathlonowski i ikeowski ![]() jestem lzejsza o jakies 500 zeta ![]() a to nie kuniec nadzic-jeszcze shoping realowski w palnie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Jestem zwolenniczka cielistych ale z tego co czytam na Szafie to bardzo passe ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Nindżopesz
|
Wystarczy napomknac o bieliznie i Polly sie budzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() czarne kryjące, albo kabaretki, tyż czarne, ale proste, a nie w szafiarskifancywzorek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh, już to widzę, jakiego lemura z siebie zrobię ![]() Co do rajstop, to ja bym optowała za ciemnymi pończochami, ze szwem, cuban heel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
Si, Si! ![]() ![]() Może ja se jutro szczele do pracy red lips. Co by towarzycho znowu zawału dostało ![]() Ja nie rozumiem - maluję usta prawie na ciemnobordowo, śliwkowo - zero reakcji. Pomaluję na czerwono i jest ----> ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale co, na Castle Party mam jechać? ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
Znaczy się, że dla kobiet wyglądam jak dz... a faceci myślą tylko o jednym?
![]() ![]() Zajefajnie ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziwne takie reakcje... ![]() Ja nie malujem do pracy, jeno balsam do ust i wsio ![]() Cytat:
![]() No, my się czerwonymi szminkami maziałyśmy na festiwalu ![]() A Tru jeszcze jakowyś fiolet miała ![]()
![]() |
#4590 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za bardzo nie poszaleję, bo to oficjalna firmowa impreza będzie. Mam nadzieję,że w karnawale kiecę zużytkuję ponownie ![]() Cytat:
![]() ![]() a z którym jest problem? pokombinuję. A z niszy co pasuje na oficjalną okazję? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.