|
|
#2191 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
nie wiem czemu, ale często zdarzają mi się 'zawiasy' i nie wchodzę na wizaż?!
- przecież nic nie trwa wiecznie, wszystko się kiedyś kończy.. - wiem, ale chcę, żeby 'nasz' koniec był w dniu mojej śmierci - nie wcześniej. i choć nie przepadam za gorącą czekoladą, to akurat w Twoich oczach utonęłam. i co? myślisz, że jak się rozstaniemy to będzie mi źle?! stanowczo się mylisz! może ciasteczka nie będą tak pyszne, śnieg tak biały, a mój uśmiech tak częsty.. ale będzie. to, że jest zima, nie oznacza, że musisz robić z siebie bałwana tak jak reszta Twoich kumpli. a Twoje kocham niech brzmi wiecznie' niech trwa, niech się nie kończy - ta fantazyjna myśl o naszej miłości. póki co - żegnam pana i nie mam ochoty mieć z p a n e m jakiegokolwiek do czynienia!
|
|
#2192 |
|
Raczkowanie
|
Weź kredki i chodź ... Razem możemy pokolorować ten świat... Razem możemy wszystko !
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#2193 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
_____________________ 'Don't say You love me. Don't say You care.'
Nie mów, że mnie kochasz. Nie mów, że się troszczysz. 'I am the flower and I hurt Your hands. Roses never, never fall in love..' Jestem kwiatem i ranię Twoje dłonie. Róże nigdy, nigdy się nie zakochują.. 'don't talk to me. don't notice me.' nie mów do mnie. nie zwracaj na mnie uwagi. 'You could be my hero if only I could let You.' Mógłbyś być moim bohaterem gdybym tylko na to pozwoliła.
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
naiwnie_ & grise miło mi,buziaki ;-*** _changime z refleksem, duuużo dobrego ![]() Christerine gwiazdki z nieba ![]() KAMISHA maj bejbi <3 " Brian obiecał, że będzie mnie kochał wiecznie a potem opowiedział mi jeden z odcinków Star Trek, w którym dowiedziono naukowo, że wieczność może trwać tylko kilka dni tęsknię za tobą, gdy jestem smutny tęsknię za tobą, gdy jestem samotny ale najbardziej tęsknię za tobą, gdy jestem szczęśliwy na szklance odbite samotne usta ale tak naprawdę to głównie kaleczą mnie litery do twarzy ci ze mną rozmyślam, czy czasami przewijam się przez twój umysł a mówiłam ci już dzisiaj, że tęsknię? siedemnaście razy? oj... "
|
|
#2195 |
|
Raczkowanie
|
Hey dziewczynki.
Jestem tutaj nowa ;oo Mam nadzieje ,że mnie przyjmiecie ciepło . ;dTroszkę mojej twórczości : Ey Ty ! Tak Ty.. będziesz na zawsze mój ? Bez składania zażaleń , skarg i reklamacji ? Misiu ? Słucham ? Nie nic. < dziewczyna się zaczerwieniła. > < Objął jej twarz w swoje ręce i zaczał namiętnie całować . Po chwili dodał > : Ja Ciebie też Uwielbiam tą Twoją szarą , ciepła bluze z kapturem. Gdzie mogę schować się cała i zaciągać się Twoimi perfumami. Czym jest dla Ciebie miłość ? - Rozrywką.. - Dlaczego piłeś ? ; / Prosiłam Cię... - Twoje prośby , wyznania i obietnice spływają po mnie jak woda po szybie ! ![]() - Kim dla Ciebie jestem ? .. - Kolejną prosto złożoną szmatką.. Dziewczynko.. Dorośnij ! Miłość w XXI wieku?! -,- ![]() Nie płacz.. jak Kocha to wróci.. Problem w tym ,że nie kocha.. ;/ Tylko ona tak kocha tą jego zazdrość w oczkach.
|
#2196 |
|
Rozeznanie
|
Był wymarzony,
wyśniony . Na zawsze .
|
#2197 |
|
Zadomowienie
|
♥♥♥♥♥♥
okradaj śmiało
mówisz takie rzeczy, przy których zamykam oczy,
|
#2198 |
|
Rozeznanie
|
Która następna ? Ją też zamierzasz skrzywdzić ? Nie sądzisz, że to boli ? Czyżby każda była Twoją ofiarą ?
|
#2199 |
|
Rozeznanie
|
rumuneczkaxd & grise - bierzcie, bierzcie dziewczynki.
Słodką namiętnością jesteś mi. W środku nie mam nic, po za wdychanym tlenem. Gdybyś naciął moją skórę chodź ociupinkę - pęknę jak balon. Jak nasza miłość. Nie jestem w stanie powiedzieć, co bym Ci odpowiedziała na pytanie: "przyjmiesz moje serce znów" patrząc Ci w oczy. "Na zawsze" to takie bezmyślne sformułowanie bycia z kimś. Ja chcę Cię jeszcze na końcówkę dzisiaj - a jutro zobaczymy na co Nam pozwoli słońce. Nie odchodź daleko. Będziesz mi jeszcze potrzebny do ocierania policzków z łez. Potem pozwolę Ci iść.
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
A gdybym powiedziała , że to ostatnie pięć minut mojego życia... mogłabym je spędzić z Tobą ?
`Ludzie się zmieniają. Chcą się zmieniać. Potrzebują tego. ` by dr House. `Jeśli nie umiesz kochać , nie bierz się za to. ` `Każdy myśli, że jest inny, wyjątkowy. Tak naprawdę wszyscy chcemy tego samego. Miłości, przebaczenia... czekolady.` by dr House
|
#2201 |
|
Rozeznanie
|
''
Miłośc jak nasza nigdy nie umrze . Tak długo jak ja, masz mnie w pobliżu . Mówię ci wiem ze ta miłosć we mnie nigdy nie umrze . Chcę ciebie kochać i traktować cię dobrze, chcę ciebie kochac każdego dnia i każdej nocy . Czy to co czuję to już miłość czy jeszcze przyjaźń ? Wzdłuż drogi, którą idziemy W tej wspaniałej przyszłości, Nie możesz zapominać swojej przeszłości Tak suche są twoje łzy, wiem. ''
|
#2202 |
|
Zadomowienie
|
niczego_po_trochu - bardzo mi miło
SparklyAngel - dziękuję dreams_x33, eajAgnes, m o n, Maniuuur, notcool, rumuneczkaxd - okradłam _________________
'Zawsze sądziłam, że czas to zegary, obserwowanie wskazówek, które mówią co trzeba zrobić zanim będzie za późno. Teraz jednak zastanawiam się czym naprawdę jest czas. Być może, jeśli się potrafi, można sobie wybrać jakiś szczęśliwy dzień i pozostać w nim na zawsze' I always thought that time is clocks, observing tips that tell U what U need to do, before it's too late. But now, I wonder what it really is time. Perhaps, if U can, U can choose a lucky day and stay in it forever. '- Czy mogę o coś zapytać? - Właśnie to zrobiłeś' - Can I ask U something? - U just did it. 'Żyjemy jak kretyni, jemy, śpimy, pie!$#ymy się, imprezujemy. Ciągle i ciągle. Każdy dzień jest nieświadomym powtórzeniem poprzedniego: jemy coś innego, śpimy lepiej lub gorzej, pie!$#ymy się z kimś innym, wychodzimy gdzieś indziej, a jednak wszystko jest podobne do siebie, bez celu, bez znaczenia. Robimy dalej to samo, wyznaczamy sobie jakieś sztuczne cele. Władza. Kasa. Dzieciaki. Wypruwamy sobie żyły, żeby to osiągnąć. Albo nigdy tego nie osiągamy i jesteśmy sfrustrowani na wieki, albo się nam udaje, a wtedy zdajemy sobie sprawę, że tak naprawdę mamy to gdzieś, a później zdychamy i koło się zamyka. Kiedy zdajemy sobie z tego sprawę, mamy tylko ochotę natychmiast zamknąć to koło, żeby nie walczyć na próżno, żeby pokonać fatum, żeby wyjść z pułapki, ale boimy się. Nieznanego. Najgorszego. Poza tym, czy tego chcemy czy nie, zawsze na coś czekamy. Gdyby nie to, odpuścilibyśmy sobie, połknęlibyśmy całe opakowanie leków, przycisnęlibyśmy ostrze żyletki, aż tryśnie krew. Próbujemy się rozerwać, szukamy miłości, wydaje nam się, że ją znaleźliśmy, a później znów spadamy w dół i to z wysoka. Usiłujemy igrać z życiem, żeby się przekonać, że je kontrolujemy. Jesteśmy złotą młodzieżą i nie mamy prawa, żeby się na to skarżyć, bo wydaje się, że posiadamy wszystko, by być szczęśliwymi, i zdychamy powoli, napchani kokainą i antydeprechami, z uśmiechem na ustach, w zbyt dużych mieszkaniach, wpatrzeni w kryształowe żyrandole zamiast w niebo'
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
a teraz przyznawać się - kto tęsknił?
![]() tak tak wiem, że mnie tu brakowało i takie nieistoty.. ![]() przyszłam żeby pochwalić się moją nocną weną - nie weną. ![]() PARALOGICZNA - przez cały czas okradałam Cię zupełnie jakbym nie posiadała sumienia. ![]() ___ za sobą słyszę wciąż tupot małych stup - to szczęście za mną biegnie. od nowej linijki zapiszę sens swojego istnienia. zbyt kruche jest życie, aby planami sięgać dalej niż sekunda do przodu. a jutro wypiszemy wszystkie wady wiata. pośmiejemy się z nich, a na końcu opadniemy z bezsilności. 'z planów na przyszłość możesz mnie wykreślić.' i każdego dnia zaglądam w wspomnienia, oglądając stare zdjęcia. i codziennie widok ten boli coraz to bardziej. ideały wiszą na plakatach w pokoju, ich filmowy charakter nigdy nie przeniesie się na rzeczywistych drani. wierzysz w moje serce, czy w jej pośladki? są w życiu chwile, kiedy jedyną pociechą jest wódka i słoik ogórków na stole. gdy po raz pierwszy w życiu zaufałam miłości zawiodłam się. daj mi powody, aby zaufać jej po raz drugi. ewentualnie razem możemy próbować ogarniać świat. lubiła wmawiać sobie, że odszedł z własnej woli. a później płakała nocami przez swoją wyobraźnię. wolała to, nie chciała nienawidzić Boga, za to, że jej go zabrał. kocham, gdy rano woła do mnie 'cześć, mała' kiedy mijamy się w szkole. kocham, gdy na trzeciej przerwie przybiega i pyta mnie czy zjadłam drugie śniadanie, ewentualnie możemy go schrupać razem. i zawsze później siadamy przy stoliku wcinając bułki, na końcu dzieląc się słodyczami. kocham, gdy robi mi zadania, o których w domu całkiem zapomniałam. i gdy krzyczy na mnie, że nigdy nie wiem, gdzie trzymam długopis. kocham biec do niego z płaczem i jedynką na papierze, wiem, że przytuli mnie wtedy mocno i powie, że jedna jedynka mi nie zaszkodzi. kocham, gdy chwali się mną przed kumplami, dodając, że jeśli któryś z nich zrobi mi krzywdę, to obije mu mordę. kocham, gdy niesie za mnie moją torebkę, w obawie, abym nie miała ciężko. kocham to, że zawsze pamięta za mnie numer do mojej szafki. kocham, gdy przytula mnie, jeśli mi zimno, lub otwiera okno, kiedy gorąco. kocham, kiedy pyta jak tam na lekcji i razem ze mną obraża nauczycielkę, którą nie cierpię. a najbardziej kocham w nim to, że jest moim przyjacielem. |
|
|
|
#2204 |
|
Zadomowienie
|
- ale co ja takiego mam, czego nie ma np. ona? - moje odbicie w swoich oczach. 'za miłość warto zapłacić każdą cenę i nie należy rozmieniać jej na drobne' 'kiedy kochamy zmieniamy świat. światło miłości rozprasza mroki' 'najgorszym więzieniem jest przeszłość'
|
#2205 |
|
Raczkowanie
|
marikab - woow. serio? nie wierzę. ale totalnie dzięki. miło. ;-*
słuchaj, koleś! weź przestań mówić jaka to jestem wspaniała, że wyglądam jak anioł, a piękniejszych oczu od moich, to w życiu nie widziałeś. chyba, że raczysz do tego dodać krótkie 'kocham cię'. to by zmieniło postać rzeczy. w tylu miejscach możesz mi wyznać miłość. na nocnym spacerze, na popołudniowej pizzy, w pokoju twojej siostry, na huśtawce przed moim domem, nad rzeką... zresztą, wiesz? to wszystko już przerabialiśmy. w moich marzeniach. - chciałbym się z tobą kochać latem, na plaży, pod rozgwieżdżonym niebem... - a nie możemy tego zrobić tutaj, teraz, obok tej tandetnej lampy?
|
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
My whole life waiting for the right time
To tell you how feel. /Całe życie czekam na właściwy moment żeby powiedzieć Ci co czuję. patrzę i czuję jak bardzo Cię nie ma.
|
#2207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja <3. a te cytaty porywam marikab - miło.miło.bardzo miło ___________ ' a jeśli bomba, to tylko witaminowa. a jeśli rewolucja, to tylko seksualna. a jeśli tęsknota, to tylko chwilowa, taka na moment, na sekundę, kiedy się schowasz pod kołdrę. i tłuc wciąż myśli o twardą posadzkę, rozsypywać się w kawałeczki tak twarde, szukać w bezsensie pociechy na teraz, kluczyć pomiędzy, w nędzy, w niedostatku nadziei. Nie żyć, nie istnieć. Oddychać przez dzień, tydzień, przez rok, być wciąż od szaleństwa o mały włos, drżąc na wietrze myśli nieprzemyślanych, rozhuśtanych słów mieć pełną kieszeń, szukać uniesień w upadku tak nagłym, w samorzutnym spadaniu być nieuległym, wciąż wiernym wierzeniom niewartym wierzenia. Odchodzić, przychodzić, by odejść. Zostawić i wrócić potem po nienamacalny strach trywialny, co lei się do palców tak chłodnych. I pełznie po ręce, do góry się wspina i czeka, i słucha, jak ciało swe mięśnie napina. I gryzie, i szczypie, uwiera umysł spanikowany. Skrycie marzy o ulotności ludzkich wspomnień będących sensem w bezsensie istnień. I szukać nadziei w potępionym, odtrąconym świecie, i szukać ulgi od przychodzenia do odchodzenia. Gonić za wolnością myślenia, patrzenia, chwytać w swe palce zdrętwiałe kochania, miękkie wzdychania w chwilach codziennego umierania. wyrzuć przez okno cały mój strach, rozpier.dol go o chodnik, niech przestanę się bać. '
|
|
|
#2208 |
|
Raczkowanie
|
persefona:
to, że jest zima, nie oznacza, że musisz robić z siebie bałwana tak jak reszta Twoich kumpli. ![]() ![]() nie strzimia. Zabieram![]() Witaj Loudly ![]()
|
#2209 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kradnij ile chcesz to nie moje opisy ja je tylko znajduję to tu to tam <3 <3Cytat:
Cytat:
" przy Tobie, potykam się o moje fioletowe sznurówki. i nie mogę zapomnieć tej Twojej miny jak dowiedziałeś się , że chodzę z kimś innym . setny raz na klawiaturze telefonu wybieram przyciski : * . chcąc wysłać Ci , lecz nie daję rady . boję się Twojej reakcji . i nie obchodzi mnie co inni mówią o miłość wiem , że ona istnieje i będę się tego trzymać . Będziemy się mijać jeszcze jakiś czas. Dziwnie pospieszać wzrok, żeby się odwrócił, przywoływać pogardliwe myśli, upadłe słowa. Teatr maskowy. Akt pierwszy, scena druga. „ŻE NIBY BEZ BÓLU.” "
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|||
|
|
|
#2210 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie gwiazdki
"Spróbuje.. jeśli przegram to dlatego że nie byłam wystarczająco dobra, a nie dlatego że zabrakło mi odwagi " było źle..ale teraz jest jeszcze gorzej Szczególnie dziwni ludzie napawają mnie optymizmem. Patrząc na nich wiem, że końca świata jeszcze długo nie będzie, bo jak widać natura dalej spokojnie sobie eksperymentuje. Ci, których najtrudniej kochać, najbardziej potrzebują naszej miłości. Czasami zdarza się, że chwila stabilizuje się, zatrzymuje się i trwa o wiele dłużej niż chwila. Dźwięki się zatrzymują, ruchy się zatrzymują, na wiele, wiele dłużej niż chwile. I wtedy ta chwila mija. "
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
wybacz, Jego kocham bardziej
a dziś chciałabym Cię tylko przytulić od tej kropki na końcu zdania zaczyna się moje nowe życie + notcool TwojaKokaina z innej bajki latin -
|
|
#2212 |
|
Raczkowanie
|
miała ochotę na miłość, na pocałunki do nieprzytomności, na rozmowy przy winie i przy świecach. a w uszach tylko szyderczy śmiech ludzi drwiących z Twoich marzeń. obejmij mnie każdy z nas jest inny wyjątkowy.. niepowtarzalny
|
|
#2213 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89 Hey. ;D
Siedzieli na dachu i wpatrywali się w jedną , malutką tak jasno świecącą gwiazdkę. Uznali ją za swoją. ![]() Dlaczego płaczesz ? Powiedział ,że byłam Jego najlepszą zabawką.. ![]() Widok jego z inną.. Zabija mnie od środka. Każdy mówił , że idealnie do siebie pasują. Lecz oni wiedzieli lepiej. On postanowił bawić się uczuciami niewinnej dziewczyny.. Padło na nią.. :/ Zabierał ją do kina , na spacery , lody , gofry. Spędzał z nią dużo czasu. Lecz nie przewidział jednego , że ona może się zakochać.. ![]() Kochanie .. Obiad. ;d Myszko zostawmy obiad.. Zacznijmy od deserku - Ciebie. ![]() Co Ty zrobiłeś ?! Nic.. Zabiłem jej złudne nadzieje.. Całowali się bezwstydnie na ulicy. Siedzieli przy kominku i wymieniali się własnymi poglądami na temat MIŁOŚCI Właśnie dzisiaj mam ochotę wyjść z domu , trzasnąć drzwiami i powiedzieć całemu światu , że nie wierze w miłość ! Czy jak zjem pierniczka w kształcie serduszka to się zakocham ? ;> Uwielbiam mieć go przy sobie. ![]() Kocham Cię.. z Twoich ust brzmi " jak wygrałaś w lotka." ;d Uśmiech na mojej twarzy ? Tak, to Jego zasługa. -Co jest między nami ? -No nie wiem.. trochę śniegu , wiatru i deszczu ? - Aha.. Usta nie pamiętają już Twoich pocałunków.. Oczy widzą Cię wszędzie.. Ręce pragną Cię objąć.. A ja ? Ja chce po prostu żebyś był.. Kolejny Ch** do kolekcji.. ![]() Święty Mikołaju pod choinkę chciałabym dostać JEGO. Brakuje mi go w sposób który nie umiem sprecyzować.
|
#2214 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj nie było mnie tuu więc nadrabiam xd
![]() i nagle taka chwila w której księżniczka znalazła się na lodzie. |
|
|
|
#2215 |
|
Rozeznanie
|
dzięki the worst part of falling out of love is wondering if you'll ever open up that far away najgorszą częścią odkochiwania się jest zastanawianie się nad tym, czy jeszcze kiedyś otworzysz się na kogoś tak bardzo
|
#2216 |
|
Raczkowanie
|
,,Lubić możesz panią od spożywczaka - mnie się kocha !"
,,Bawisz się uczuciami jak dziecko klockami-budujesz i niszczysz!" ,,Trafiłam do nieba ... w samym środku piekła" ,,W tych niebieskich oczach przeglądała się jak w lustrze" ,,Z pierza wydartego z poduszki babci nie można złożyć całej gęsi z powrotem ... Tak samo jest z sercem, raz rozdartego-nie zszyjesz z powrotem"
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 Edytowane przez i_nie_zmienia_sie_nic Czas edycji: 2010-12-05 o 19:43 |
|
|
|
#2217 | ||||
|
Raczkowanie
|
Christerine - STO LAT , STO LAT . <3
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
''
Od wczoraj to przychodzi do mnie. Ta burza sprzecznych emocji, ta chęć by zacząć wszystko od nowa. Zdecydowałam. Nie zobaczymy się już. wiesz co? kiedyś myślałam że nie masz uczuć, bo nie potrafiłeś obdarować mnie tą miłością. a teraz? teraz jednak uważam że masz tych uczuć zbyt wiele, skoro potrafisz darzyć nią aż tyle kobiet. to nie tak , że się poddałam. po prostu daję spokój , bo to nie ma żadnego sensu , a niedługo nie będzie miało znaczenia. '' _______________ nic się nie zmieniłeś, łamiesz każdą obietnicę, jedną po drugiej.myślałam, że mam w Tobie choć małe oparcie, nigdy go chyba jednak nie miałam, nawet wtedy, kiedy łączyło nas coś więcej. Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2010-12-05 o 19:37 |
||||
|
|
|
#2218 |
|
Zadomowienie
|
czasem ktoś pyta jak się czujesz, a Ty odpowiadasz coś w stylu 'jest rewelacyjnie' chociaż w głębi duszy ma to oznaczać : żyję ale mam się całkiem beznadziejnie . gdzie się podziały lata, gdzie ludzie potrafili uśmiechnąć się niemając ani telewizora ani komputera? jutro koniec świata! zegar tyka i zostało niewiele ponad 24 godziny. więc mamy tylko jeden dzień. jeden dzien -słyszysz? Kochaj mnie! chcę już naszą jajecznicę z 5 jajek i Ciebie znowu na cały tydzień, wiesz? tylko Ciebie chcę. - wracaj. "uśmiechnął się. odwzajemniła uśmiech - nie miała nic do stracenia. pomachał do niej, ale udawała, że patrzy gdzie indziej.." potargane niebo pokazujemy palcami codziennie, raz na tysiąc lat. puste uśmiechy, sztuczne rozmowy i wypowiedziane od tak sobie 'do zobaczenia' mimo, że nie chcielibyśmy mieć już nic wspólnego z tą osobą.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-12-05 o 19:47 |
|
|
|
#2219 |
|
Rozeznanie
|
♥
D Z I Ę K U J Ę ! za każdą pochwałę i miłe słowo ![]() 'i dziś mam zamiar odnaleźć szczyt własnych marzeń . dochodzę do wniosku, że najrozsądniejszym wyjściem, byłoby Cię, zabić. świadomość, że pozbyłam się Ciebie, na własne życzenie, jest bardziej satysfakcjonująca, niż ta, że odszedłeś, pomimo mojej woli Patrzysz na mnie rozumiejąc moje wady. Nie boisz się być ze mną, jesteś przy mnie bez obawy. Kolejna noc, papieros, płynie prąd w membranę i płyną chwile, niby inne a takie same, wisi księżyc gdzieś ponad ulicami, na nich ludzie omotani, niby inni a tacy sami . Nawet dziwna miłość jest lepsza od braku miłości. Powiedz, że choć przez chwile tęsknisz za mną. Że są takie momenty, w których brakuje Ci mnie, że są taki dni, w których oddałbyś za mnie życie i powiedz, że kiedyś pokochasz mnie tak jak ja kocham Ciebie. No cholera powiedz to! Cisza jest bolesna, ale właśnie w ciszy wszystko nabiera kształtu. Uwielbiam proste przyjemności, to ostatni azyl dla ludzi skomplikowanych. Nauczmy się doceniać przyjaciół,bo życie nie kręci się wyłącznie na miłości. Bo gdy ten 'jedyny' odejdzie to z kim potem będziesz wylewał smutki do butelki Finlandii o 5 nad ranem? Wszyscy mówią że chcą milion dolarów, ale ja wolę mieć milion dni z Tobą. Każdy człowiek powinien mieć kogoś, z kim mógłby szczerze pomówić, bo choćby człowiek był nie wiadomo jak dzielny, czasami czuje się bardzo samotny. miłość nie daje i nigdy nie dawała szczęścia. Wręcz przeciwnie, zawsze jest niepokojem, polem bitwy, ciągiem bezsennych nocy, podczas których zadajemy sobie mnóstwo pytań, dręczą nas wątpliwości. Na prawdziwą miłość składa się ekstaza i udręka. Czy gdybyś zobaczył spadającą gwiazdę , byłabym Twoim życzeniem? Jesteś jak truskawka zimą Bo mam nadzieję, że kiedyś moje uczucie do ciebie odleci tak - jak jesienne liście porywane przez wiatr.'
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2010-12-05 o 20:04 |
|
|
|
#2220 |
|
Raczkowanie
|
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

i tęskniłam za Waszymi opisami