|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
On ma na mnie ogromny wplyw, mimo naszych kltoni itp na nim sie nigdy nie zawiodlam, odnosnie moich problemow. Zawsze mnie wspira, co innego gdy komus z rodziny cos sie stanie, On sie mna przejmuje, bo uwaza ze tylko ja zasluguje na szacunek w tym domu. Dlatego tak sie nienawidza z moja matka, a ojciec to si edomysla ze to moj chlopak, bo tylko 3x w zyciu jak nie mniej czesc sobie powiedzieli ![]() ja go podziwiam, ze ona ze mna jest,ale on zawsze mi powtarza, ze rodzicow sobie nie wybralam, dobre z tego ze chociaz corka sie im udala i jest madra i o swoje zycie zadba. No i tak wierze w jego slowa... a jak jeszcze Was czytam, to wierze ze bede jeszcze w 100% szczesliwa, a nie tylko z TZtem. ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
![]() ja nawet bez makiajzu nie wyglada na swoj wiek, moje oczy i wlosy mnie postarzaja. Taka moja uroda, gdzie musze miec oczy pomalowane, bo inaczej czuje sie jak zaba z taki podkowkami, niestety odziedziczylam to po tacie a chcialabym tak mlodzienczo, niewinnie wygladac
|
|
#4442 |
|
zawsze mam racje
|
Ja też
![]() Mam problem z wizażem Miałyście kiedyś coś takiego?
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4444 |
|
zawsze mam racje
|
Chyba będę musiała to zainstalować, ale jakoś jestem do firefoxa przyzwyczajona. Najwyżej jak mi spasuje będę używać chrome do wizażu, a firefoxa do reszty.
|
#4445 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
|
|
|
#4446 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak tak Was czytam... to strasznie przykro mi się robi ... Zawsze użalam się nad sobą jakie to mam złe i ciężkie życie, ale przy Waszym życiu... moje życie jest cudowne ...
|
|
|
|
|
#4447 |
|
zawsze mam racje
|
_blondyneczka_: zaczęłyśmy picie pokrzywy tego samego dnia
Jak widzę po podpisie.
|
#4448 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
właśnie posmarowałam sobie cala buzie sudokremem bo mam niekontrolowany wysyp na twarzy, wydaje mi sie ze to po pokrzywie
|
|
|
|
#4449 |
|
Zadomowienie
|
jutro was nadrobie moja corcia broi pa
|
|
#4450 |
|
Zadomowienie
|
Ja się zastanawiam hehe jak was czytam ,jak to u mnie będzie z pieniędzmi.Mam zamiar zarabiać sporo kasy, więc raczej od tżta brać nie będę. Ale mam swój plan na życie i nie pozwolę sobie go odebrać.
Tez jak was czytam zaczynam doceniać swoje życie, na rodziców zawsze mogę liczyć, ale nie lubię od nich brac kasy ,za to mój brat bierze ile tylko może i nie martwi się o swoją przyszłość,bo wie,że rodzice będą go utrzymywać i to wykorzystuje,a ja tego nie lubię. |
|
|
|
#4451 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, ja zaraz lece na jakieś spamowanko, jeszcze nie wiem co zrobie
caate sądzę że wyprowadzka by Ci by troche pomogła, ale nie za bardo bo zawsze by został lęk co się dzieje w domu itd.Jesteś bardzo dzielna, i pamiętaj żebyś nigdy się nie poddawała w tym, .. Trzymaj się jakoś kochana
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
Caate za późno
Powiedziałam TŻtowi, a on się za głowę złapał i patrzył na mnie jakbym szalona była, że sztuczne rzęsy sobie chcę kupić i powiedział, że to ze mną ślub będzie brał, a jak się tak wymaluję i w ogóle to mnie nie pozna i będę siedzieć w łazience i zmywać tapetę :PWspółczuję Może najlepiej wyprowadzić się, tak jak radzą dziewczyny....
|
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór Kochane
Wróciłam od Tż'a jakąś godzinkę temu, wykąpałam się itd itp. a teraz parzy mi się pokrzywa i będę Was nadrabiać ![]() A to o czym chciałam Wam powiedzieć, to to, że ogólnie miałam tak ciężki weekend jeśli chodzi o dom, z mamą non stop jakieś spięcia, ona mnie kiedyś psychicznie to wykończy A z babcią też rozmawiałyśmy(bo z nami mieszka), że jak coś to się wyprowadzimy stąd i będziemy mieszkać we dwie a moja mama niech sobie mieszka z moją siostrą, na której kiedyś tak się przejedzie, że naprawdę..I wtedy dopiero może przejrzy na oczy, co traciła robiąc wcześniej tak a nie inaczej... Przepraszam, ale musiałam to z siebie wyrzucić..
|
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
glowka do gory kochana, wspolczuje Ci i bede trzymac kciuki aby Ci sie wszystko z mama ulozyloja teraz lece sie spamowac - czas najwyzszy
|
|
#4455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po kąpieli, była depilacja, serum na biust, balsam do ciała, maska na włosy, mycie włosów, odżywka na włosy do spłukiwania, serum wygładzające włosy, odżywka bez spłukiwania na włosy, żel punktowy na wypryski
|
|
|
|
#4458 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
myślę, że to twoja mama powinna podjąć decyzję co z tym fantem zrobić, myślę, że albo boi się zostać sama, że sobie nie poradzi np finansowo albo lubi takie życie... Moim zdaniem jeżeli masz możliwość to się odseparuj od nich, i tak przyjdzie dzień, że będziesz się chciała wyprowadzić i nie możesz patrzeć w ten sposób, że się boisz ich zostawić samych, są dorośli... dojdzie do tego tak jak u mojej kuzynki, że gdziekolwiek wychodziła patrzyła na zegarek bo się bała wychodzić z domu nawet na moment... nie doprowadż do takiej sytuacji... sorki, ze się wtrąciłam ale z tego co piszesz to jakbym moją kuzynkę widziała.. A teraz pytanie do wszystkich: czy stara d... może się do was przylączyć????
|
|
|
|
|
#4459 |
|
Zadomowienie
|
depeszka może
I pewnie nie jest wcale taka stara.
|
|
|
|
#4460 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
depeszka no pewnie
witaj a czemu stara
|
|
|
|
#4461 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4463 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faceci zawsze tak reaguja![]() mama mi teraz szkole oplaca to jest 560zl/miesiecznie, ja nie dam rady tej szkoly sama oplacic, wynajac mieszkanie i wyzyc i miec kasy na korki na matme i angielski. Nie pogodze tego, dopoki tu mieszkam ona mi to oplaca. Cytat:
Cytat:
Szczerze Ci wposlczuje, wiem jak bola takie lzy,mysli, a bezsilnosc to najgorsze co moze nas spotkac... ps. ja dzis jeszcze wiekszego offa zrobilam ![]() Cytat:
mama boi sie zyc sama, uzna to za porazke. Ona woli sie meczyc a mieszkac i udawac pelna rodzine. Na mieszkanie ja stac, teraz bedzie utrzymywac nas w zime, bo tato nie pracuje w tym okresie nigdy. Ja pracuje dorywczo, na swoje potrzeby, narazie sama oplacam ang, wiec ona daje tylko na jedzenie i za studia. Tylko tak jak pisalam, nie mam gdzie sie wyprowadzic, co innego jak zmienie troche kierunek studiow bo z architektury wnetrz, na architekture szkla i w innym miescie to moge wtedy zyc spokojnie. Jezlei nadal bede sie uczyc we wro, gdzie mama uwaza ze to miasto daje mi nawet wieksze mozliwosci niz krk i mam tu dom, mam gdzie spac, czyli jestem tansza w utrzymaniu to jak ucze sie we wro to mieszkam z nimi. Ja ogolnie mam dobrze z mama, oprocz tych awantur z ojcem i tego ze nie cierpi TZta. No i tak to sie to kolo kreci... Wiem, ze jak poczekam do tego lipca, to wtedy moje sumienie bedzie lzejsze, ze nei zostawilam mamy na skazanie z ojcem, nie zepsulam z nia calkowicie kontaktow, tylko mam pretekst uczenia sie. Dobrze, ze rodzice TZta wyjezdzaja na swieta do Francji to bede mogla troche u niego pomieszkac... Tylko nie wiem jak to moja mama zniesie, ona wciaz ma mnie z amalutkie dziecko i nie rozumie jak ja tak szybko doroslam i studia,prawko,praca ja to przerasta, ja to widze, jak ja odejde ona straci sens i wtedy dopiero moze byc nieznosna... ale tak jak mowisz, kiedys kazdy sie wyprowadza, jednak ja to chce zrobic w pokoju a nie w wielkiej klotni i porywach zlosci. musze solidnie sie uczyc, dostane sie na te studia i bedzie pieknie z tego wszystkiego, zjadlam dzis 3kromki wasy z serem zoltym... ide sie ogarnac przed snem i pojde dzis wczesnie spac, zeby sie wyspac. Jeszcze raz dziekuje za takie liczne wsparcie,rady i przepraszam za tego offa. JEstescie kochane
|
|
#4464 |
|
zawsze mam racje
|
Alessandra: a o co były te spięcia?
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaale się wkurzyłam!!! Nadrobiłam Was już prawie do końca, ostatnia strona mi została i tyle tu siedziałam i laptop mi się zresetował nie wiem co się stało no wrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() :ma d: Głupi komputer!!Jedynie teraz odpisze, na te najnowsze.. snowhitee - a no, kochany, ma czasami swoje minusy, ale w takich momentach dziękuję za to, że Go mam.. ![]() I dziękuję bardzo Słońce magne, kobietasukcesu - opiszę zaraz w klubie buahhot - dziękuję Kochana depeszka - Witaj ![]() caate - a no tak, to jest najgorsze...Dziękuję bardzo Kochana Ale mi się już pisać nie chce i wybaczcie, że nie opiszę spamowania, ale dziś taka podstawa była, bo marzyłam tylko o tym, żeby wyjść z tego domu i pójść do Tż'a i się naprawdę mało co ogarnęłam ![]() Także za chwilę w klubie opiszę co i jak z tymi spięciami...
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
![]() xHello Kittyx kobietasukcesu o matko, aż tyle opóźnień mają. Ja na szczęście, jak jechałam i wracałam z uczelni (Katowice) to mój pociąg nie miał opóźnienia, ale inne miały. Najwięcej miał 2h jakiś, chyba do Poznania.caate, ech współczuje. Może to nie na miejscu, ale znowu mnie zaskoczyłaś ja byłam pewna, że jesteś starsza ode mnie, a tu jednak nie. Tak zawsze dojrzale piszesz. ![]() Ja wyglądam na mniej, niż mam, więc mam odwrotnie. Camilly witaj! _Alessandra trzymaj się kochana. depeszka pewnie, że tak, witaj! Ja dzisiaj miałam zaliczenie z Historii Architektury i Sztuki. Tak się na to uczyłam, że na uczelni zaczęły mi wszystkie obrazy przed oczami stawać, jak jakiś film i jeszcze mówiłam do siebie, jaki to obraz. Okazało się, że babka nie miała, jak skserować nam testów i podyktowała pytania. Takie łatwe, że szok, a na dodatek wyszła na chwile z sali. Po co ja tak tego wszystkiego się uczyłam. ![]() Dzisiaj dostałam już prezent od Tż. na mikołaja i dał mi takiego ślicznego misia, a od 1,5 roku, jak mu mówiłam, że chciałam bym misia to zawsze mówił, że to dziecinne jest i nie chciał mi kupić, a teraz taki kochany jest. ![]() Za chwile przyjedzie do mnie w końcu szczeniaczek. Już doczekać się nie mogę.
|
|
#4467 |
|
zawsze mam racje
|
No ja niestety nie jestem w klubie
|
#4468 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot pewnie, że dam. Mam nadzieje, że nie będą się kruszyć. Wiesz ja od kilku lat marzyłam o takiej paletce, ale jakoś nigdy nie kupiłam, aż w końcu stwierdziłam, że nie mogę takiej okazji zmarnować.
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomość już jest w klubie..
Wiecie, ja jestem zmęczona tym weekendem, idę się położyć, jeszcze jutro muszę o 6 wstać..Także nadrobię jutro Dobranoc Wszystkim, Trzymajcie się cieplutko!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.

razem dacie rade 

po prostu na wiekszosci zdj jestes mocno umalowana i pewnie stad to wrazenie no i masz takie ostre wyraziste rysy 
aż z ciekawości sobie dziś zmierzę 
Ale myślę, że po prostu mu powiedz, że potrzebujesz troszkę pieniędzy, żeby pięknie na ślubie wyglądać 

Może najlepiej wyprowadzić się, tak jak radzą dziewczyny....