|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
A Ty teraz się nie ukrywaj- no przecież Magerkowe panienki trzeba oblać
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#9152 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=MyaDiva;23593838]
Jednak ten lekarz przegrał procesy sądowe- a uwierz mi, w Polsce to jest ewenement!!! Poszukaj w necie czemu pacjentki wygrały, obejrzyj reportaże i zobacz zdjęcia!!!Poczytaj co teraz się dzieje z tymi kobietami. Czemu wybrałaś tego lekarza- może dlatego, że jest bezproblemowy i ma niskie ceny? No tylko zastanów się czemu tak jest ![]() A może dlatego czekasz rok żeby nie był Ci potrzebny podpis rodziców Bo coś mi tu nie pasuje....Wiesz gdyby moja córka szła na tak poważną operację po pierwsze przekopałabym Polskę wszerz i wzdłuż żeby znależść najlepszego z możliwych lekarzy.Szukałbym lekarza lepszego niż dla samej siebie!! Nigdy nie oddałabym jej w ręce kogoś do kogo nie miałabym 100 procent pewności! Po drugie miałaby u mnie takie wsparcie psychiczne, że w życiu nie szukałaby POPARCIA na forum!!!Może ja jako mama bym szukała wszystkich odpowiedzi w kwesti operacji- ale ona nie miałaby prawa się martiwć , bać, szukać potwierdzenia w necie!!! Czytając Twój pierwszy post widać, że nie masz ŻADNEGO wsparcia Nie będę nawet wnikać kto w takim razie finansuje ten zabieg ... Piszesz, że rodzice nie wiedzą o lipo- byłaś więc sama na konsultacji???? jak można 17 -letniej córce pozwolić samej iść do chirurga plastyka i co dziwniejsze zostawić jej do załatwienia sprawy finansowe?? I jakim cudem lekarz chciał w ogóle z Toba rozmawiać o wszystkich szczegółach bez obecności opiekuna????Po trzecie jako mama nigdy bym nie zgodziła się na taki zabieg w roku maturalnym Marzyłaś o dużym biuście i liposukcji w wieku 13 lat- jak miałś 17 już byłaś u lekarza Chcesz zrobić coś co zrodziło się w głowie dziecka-i działasz nieodpowiedzialnie, poszłaś na konsultację do lekarza który ma nienajlepszą opinię, chcesz robić tanim kosztem trzy operacje na raz, odessać tłuszcz którego pewnie nia ma -z Twoim wzrostem i wagą to jest nidorzeczne Niestety myślę, że jestes przykładem osoby, która rzuca złe światło na sens operacji plastycznych. [QUOTE=lovelyashley;235879 57] Mya bardzo fajnie napisane ![]() ![]() klask i:
|
#9153 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam nadzieję , że kiedyś i ja bedę mogła podziwiać twoje nowe nabytki ![]() Zdecydowałam się dzięki tobie i Happy_hour zostawić te 440cc, choć bedą to piersi większe niż sądziłam. W ciaży moje piersi były na równi z brzuchem a brzuch miałam ogromny (przytyłam 25 kilo) lovelyashley ja też jestem ze śląska ale w życiu po tym co się naczytałam nie poszłabym do dr. Wielgus. Owszem twój przypadek może być inny , może ty będziesz zadowolona z operacji może lekarz nie spartoli twoich piersi ale to tylko "może". Dziewczyno naprawdę chcesz ryzykować? Kochane moje mam jeszcze jedno pytanko. Czy jest jakaś dziewczyna po powiększeniu piersi, która urodziła dziecko? Tzn wiem, że można karmić po silikonkach ale mi chodzi raczej o to jak piersi się zmieniały, czy znowu urosły? i co wtedy działo się z silikonem, czy trzeba było powtórnie poddać się operacji? |
|
|
|
|
#9154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#9155 |
|
Raczkowanie
|
Dzien Dobry dziewczynki czy ktoras moze mi odp na to moje pytanko co do sukienki czy moge kupic teraz gdy jestem swiezo po op, czy potem jak cycolki sie zmienia to kiecka bedzie nadal dobra?????
MayDiva- powinnas zostac nasza AMBASADORKA CYCOLKOW BARDZO MADRZE napisalas
|
#9156 |
|
Zadomowienie
|
hejka ziewczynki..widzę ze na tym forum dużo mi pomożecie;-))
MYADIVA Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź,czytałam twoją historię i bardzo współczuję przeżyć,ale całe szczęście że tak to się wszystko szczęśliwie skończyło!!!;-)jeszcze raz wieeeelkie dzięki;-) na pewno zostanę u was na dłużej,a tymczasme zmykam bo córcia nie daje żyć!!pewnie wieczorkiem wejdę,bo mam tyle pytań ......;-0 pozdrawiam i miłego dnia;-) |
|
|
|
#9157 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana tak jak yoko02 powiedziała, każdy to może inaczej przechodzić. U nas było ciężko przez pierwsze dni. Miejmy nadzieje że u ciebie będzie bez problemowo, ale trzeba się przygotować na każdą ewentualność. ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
Dziewczyny już znam opinię lekarza, apropo moich dolegliwości, które opisywałam wcześniej Cyt. Kobietki powiedzcie mi bo ma stresa - wczoraj miała straszne nerwobóle pod lewą piersią i pod żebrami oraz drętwiała mi lewa ręka! Ból był tak promieniujący, że nie mogłam złapać tchu i się podnieść - miałam takie 2 ataki w przeciągu jakiś 15 minut. Dziś jak oddycham czuje ucisk w klacie po lewej stronie. Kurcze co jest!!! Czy to jest normalne???? Czy któraś miała takie jazdy po zabiegu - jakieś promieniujące nerwobóle, czy drętwienie rąk??? Zabieg miałam niecałe 2 tygodnie temu i już było ok a tu wczoraj taki psikus!!! Napisałam do dr emaila i odpisał że takie dolegliwości są możliwe i trzeba brać Ibuprom i magnez. |
||
|
|
|
#9158 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
MYA na AMBASADORKE !!! PINKI dziubku wylaz z ukrycia i czekaj tu z nami do srody na te Magerkowe cuda. KEJSJI a ty od czwartku ( po Magerce ) zaczniesz nam tu szalec ze strachu. Ale nic. Damy rade. MACERATKA co z ta Francja ? Udalo sie ? ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
Prosze bardzo w imieniu Swoim i Myjusi. Ps. To beda sredniaki. Serio. Moje 430 cc przy wyjsciowce 75 b coprawda w moje dlonie sie teraz nie mieszcza , ale jak sie polowek skoncentruje a dlonie ma wieksze niz ja , to obejmie cycucha. |
||
|
|
|
#9159 |
|
Raczkowanie
|
Mam operację 08.12 i chciałam się dowiedzieć czy są jakieś godziny kiedy mój narzeczony będzie mógł przebywać ze mną w klinice?
![]() Czy można mieć pomalowane panzokcie lakierem bezbarwnym czy musi być zmyty i czy jeszcze coś powinnam wiedzieć przygotowując się do wyjazdu? ![]() Czy szczepiłyście się przed operacją przeciw żółtaczce wszczepiennej (WZW typu B) bo Ja nie i moje pytanie czy mogę to zrobić po operacji? Edytowane przez milandia01 Czas edycji: 2010-12-06 o 11:30 |
|
|
|
#9160 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miałam nikomu nic nie mówić żeby nie zapeszać, ale zdecydowałam się na zabieg u Dr. Zdzitowieckiego. Mam go 14 grudnia, dzień przed Tobą, więc jedziemy na tym samym wózku. Mam tez takie same wahania nastroju!!!! Tragedia po prostu . Jak bym była w ciąży. I najgorsze z myśli czy mi to potrzebne?????? Najbardziej boje się tego jak moje duże zwisy będą wyglądały po???? Wiadomo,że im mniejsza wyjściówka to lepiej,a ja sama odwrotność.....ehhh ...załamanie nerwowe murowane..... :mu r:
|
|
|
|
|
#9161 |
|
Przyczajenie
|
Prosze bardzo w imieniu Swoim i Myjusi.
Ps. To beda sredniaki. Serio. Moje 430 cc przy wyjsciowce 75 b coprawda w moje dlonie sie teraz nie mieszcza , ale jak sie polowek skoncentruje a dlonie ma wieksze niz ja , to obejmie cycucha. E to tragedii nie będzie . Mam nadzieję, że po włożeniu tych 440cc pojawi się na moich piersiach choć odrobinka cyca bez rozstępów, bo teraz to tragedia.
|
|
|
|
#9162 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A TAK TO ISC Z DOBRYM NASTAWIENIEM I MYSLEC TYLKO O TYM ,ZE WSZYSTKO BEDZIE SUPER ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
. Mam nadzieję, że po włożeniu tych 440cc pojawi się na moich piersiach choć odrobinka cyca bez rozstępów, bo teraz to tragedia.[/QUOTE]Ja mam 485cc tak jak MayDIVA wyjsciowke mialam 75 b lekki zwis i uwazam ,ze ten rozmiarek jest super wcale nie sa to jakies giganty,a tez sie balam ..Lepiej zrobic wieksze niz potem decydowac sie na druga op..Jak odwiedzily mnie kolezanki to stwierdzily,ze mogly by byc wieksze
|
|
#9163 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=yoko02;23587037]
Cytat:
YOKOO2 - nawet nie wiesz jak ja zaluje, ze wiekszych nie wzielam << ale wtedy bylam starsznie szczuplutka i wiecej by nie weszlo. >>
http://www.youtube.com/watch?v=v7WON...eature=related 22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket) Edytowane przez enii Czas edycji: 2010-12-06 o 13:16 |
|
|
|
|
#9164 |
|
Rozeznanie
|
Jestem ,jestem kruszynki!!!!!!
oj dzieje sie tu na forum dzieje... ale bez tego bylo by nudno![]() mam co czytac od wczoraj..hahahha no czasem ludzie sa smieszni albo smiesznych sami z siebie robia JA CZEKAM Z WAMI NA NASZA MAGERKE!!!!!!!!!!! od wczoraj zaczelam stosowaz masz zelowa na blizenki... ciekawa jestem efektow...Witam nowe forumowiczki!!!!
|
|
#9165 |
|
Raczkowanie
|
Jesli o mnie chodzi to ja juz jestem po porodzie..
|
#9166 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
[QUOTE=lovelyashley;235722 09]
Cytat:
|
|
|
|
|
#9167 |
|
Wtajemniczenie
|
Do Ciebie to wytluszczonym
![]() A pierwsze zdanie to raczej do ashley-->> nie doszłam do konca , kto to napisal, jakies zacmienie dzisiaj mam
|
#9168 |
|
|
ashley... zalecam ci zabieg bieżnikowania kory mózgowej..
sory za szczerość, ale ręce mi opadają. Jestem krótko po zabiegu, wiem już jaki to ból i jaka odpowiedzialna decyzja. Jesteś jeszcze dzieckiem. Poczekaj jeszcze trochę... Mya mądrze napisała.
|
|
|
|
#9169 | |||
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=MyaDiva;23593838]
Jednak ten lekarz przegrał procesy sądowe- a uwierz mi, w Polsce to jest ewenement!!! Poszukaj w necie czemu pacjentki wygrały, obejrzyj reportaże i zobacz zdjęcia!!!Poczytaj co teraz się dzieje z tymi kobietami. Czemu wybrałaś tego lekarza- może dlatego, że jest bezproblemowy i ma niskie ceny? No tylko zastanów się czemu tak jest ![]() A może dlatego czekasz rok żeby nie był Ci potrzebny podpis rodziców Bo coś mi tu nie pasuje....Wiesz gdyby moja córka szła na tak poważną operację po pierwsze przekopałabym Polskę wszerz i wzdłuż żeby znależść najlepszego z możliwych lekarzy.Szukałbym lekarza lepszego niż dla samej siebie!! Nigdy nie oddałabym jej w ręce kogoś do kogo nie miałabym 100 procent pewności! Po drugie miałaby u mnie takie wsparcie psychiczne, że w życiu nie szukałaby POPARCIA na forum!!!Może ja jako mama bym szukała wszystkich odpowiedzi w kwesti operacji- ale ona nie miałaby prawa się martiwć , bać, szukać potwierdzenia w necie!!! Czytając Twój pierwszy post widać, że nie masz ŻADNEGO wsparcia Nie będę nawet wnikać kto w takim razie finansuje ten zabieg ... Piszesz, że rodzice nie wiedzą o lipo- byłaś więc sama na konsultacji???? jak można 17 -letniej córce pozwolić samej iść do chirurga plastyka i co dziwniejsze zostawić jej do załatwienia sprawy finansowe?? I jakim cudem lekarz chciał w ogóle z Toba rozmawiać o wszystkich szczegółach bez obecności opiekuna????Po trzecie jako mama nigdy bym nie zgodziła się na taki zabieg w roku maturalnym Marzyłaś o dużym biuście i liposukcji w wieku 13 lat- jak miałś 17 już byłaś u lekarza Chcesz zrobić coś co zrodziło się w głowie dziecka-i działasz nieodpowiedzialnie, poszłaś na konsultację do lekarza który ma nienajlepszą opinię, chcesz robić tanim kosztem trzy operacje na raz, odessać tłuszcz którego pewnie nia ma -z Twoim wzrostem i wagą to jest nidorzeczne Niestety myślę, że jestes przykładem osoby, która rzuca złe światło na sens operacji plastycznych. Cytat:
---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- [QUOTE=Darling15;23600065] Cytat:
|
|||
|
|
|
#9170 |
|
|
ehhh...dieta, słownia, bieganie, stepper, miesiące wysiłku - to są metody naturalne! Ciężko ci będzie w życiu jeśli nie rozumiesz co to wysiłek, żeby osiągnąć cel. Mówię tutaj o figurze, a nie o biuście...
|
|
|
|
#9171 |
|
Rozeznanie
|
no jak juz bede mogla robic wszystko po operacji to wtedy zaczne, wtedy bedzie mi latwiej bo mniej!
|
|
|
|
#9172 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziubaski
Nooo, ja juz zaliczyłam dzis badania (jutro wyniki), dentysta też - wszystko OK, żadnych przeciwwskazań do zabiegu nie ma, jeszcze jutro gin i USG maluszków, no i środa rano klinika ![]() Mam nadzieję, ze badania wyjdą mi dobrze ![]() Happciu moja cudowna, jak możesz, to tam poproś w moim imieniu, aby wszystko było w porządku i abym bez zadnych zastrzeżeń spokojnie śmignęła na zabieg we środę Ty to nasza Szamanka jesteś, więc swoje prośby zanoszę do Ciebie ![]() Ale cyrk, to już ![]() Dziewczynki moje kochane, dziękuję Wam za to wsparcie ogromne ![]() Jesteście nieocenione i loviam Was bardzo Tyle z Was czeka razem ze mną na te moje cycki No to jak Was nie loviać ?? Kejsiii, miło niezmiernie było Cię usłyszeć Buziolek wielki tymczasem dla wszystkich
|
#9173 |
|
Raczkowanie
|
hej wszystkim trochę mnie nie było...
Witam wszystkie nowe dziewczątka... ladyashley - najlepiej wstaw fotki tych ud "nie do wyrobienia" bo jestem ciekawa, czemu tak strasznie chcesz za 1 razem robic aż 2 operacje.... ![]() wyjściówkę tez możesz wstawić a potem fotki po... ooo a tak w ogóle to ja mam dziś URODZINY!!!!
DR M.WĘGRZYN ...MENTOR 350 HP ![]() http://tickers.TickerFactory.com/ezt...07/s-event.png Edytowane przez Machszi Czas edycji: 2010-12-06 o 16:34 |
|
|
|
#9174 |
|
Raczkowanie
|
No to
wszystkiego najlepszego i powodzenia przy wyborze lekarza
|
#9175 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=yoko02;23597802]w jakiej klinice masz zabieg?? ja mialam w Rumi i odwiedziny sa wieczorkiem o 19.30 do 20.. Paznokcie mialam pomalowane jasnym kremowym lakierem ,najwazniejsze to byc nadczo.. SZczepienia nie mialam przed bo to trzeba zrobic conajmniej na trzy miesiace wczesniej a po to pani dr Ci powie kiedy mozesz sie zaszczepic..
A TAK TO ISC Z DOBRYM NASTAWIENIEM I MYSLEC TYLKO O TYM ,ZE WSZYSTKO BEDZIE SUPER ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Ja też będę miała w Rumii. Jadę na operację z Warszawy i mój TŻ nie będzie wracał tylko wynajmie hotel bo za bardzo nie opłaca mu się kursować w dwie strony i to przy takiej pogodzie. Staram się myśleć pozytwynie ale bardzo się boję |
|
|
|
#9176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dobrze ,ze rodzice nie dali Tobie na imie MIKOLAJ Dziś są Twoje urodzinki, Niech się spełnią Twe życzenia, Zdrowia szczęścia powodzenia. Te życzenia choć z daleka, Płyną niby wielka rzeka. I choć skromnie ułożone, Są dla Ciebie przeznaczone. Wszystkiego najlepszego życzy...MADZIA
|
|
#9177 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mowisz i masz cukierku PROSIMY TU WSZYSTKIE W MAGERKI IMIENIU BY DZIEWCZE PRZEPIEKNE W TE SRODE SMIGNELO SPOKOJNIE ,BEZ ZADNYCH ZASTRZEZEN POPRAWIC CYCKOWA URODE NIECH MA JUZ CYCUSIE, CUDAKI PRZEPIEKNE I NIECH SIE JUZ NAM USPOKOI BO DZIEWCZE NERWOWE PRZEZ SNIEGI; WULKANY JUZ TYLKO WIZAZ UKOI WIEC WZNOSZE TU MODLY I ZA CYCUSIOW URODE, NIECH KASPRZYK SIE WYSPI WE WTOREK PORZADNIE NA TE NAJWAZNIEJSZA SRODE I NIE MA JUZ OPCJI BY COS BYLO NIE TAK, JUZ MODLY DO GORY WYSLANE, CO WIECEJ ? WAM POWIEM _ WIADOMOSC DOSTALAM ZE MODLY JUZ WYSLUCHANE. WIEC SZKLANKI SZYKUJMY NA SRODOWY WIECZOR BO OSMY GRUDZIEN TO PRZECIE, NIE TAKA SOBIE ZWYKLA SRODA, ALE NAJWAZNIEJSZA NA SWIECIE. Magerka *, juz nie cykaj, beda cycki, bedzie gitesik , a w lipcu bedziemy w polandzie powalac . Beatryczek sie jeszcze da naprawic i porzadzimy. Juz sie ciesze. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-12-06 o 17:04 |
|
|
|
|
#9178 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=milandia01;23602203]
Cytat:
Czy do warszawy bedziecie wracac autem???
|
|
#9179 | |
|
Raczkowanie
|
Darling15 ten tekst poniżej który cytujesz napisałalovelyashley,
więc proszę zwracaj uwagę jak cytujesz!!!
---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
Popieram! Ladyashley wstaw fotki, pokarz te swoje kompleksy!!! |
|
|
|
|
#9180 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=yoko02;23602449]
Cytat:
Mam nadzieję, że dam radę znieść ten ból ![]() Tak wracamy w piątek samochodem. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

ale juz jestem

klask i:

I tak wszystkiego nie kupiłam bo już rozpoczęły się tłumy w centrach handlowych a strasznie nie lubię kupować w takich warunkach 

ciekawa jestem efektow...
, tylko tak: 

wszystkiego najlepszego i powodzenia przy wyborze lekarza