|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5011 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy :
Cytat:
Cytat:
taki antywyjcowy![]() a tam zemści będzie fajna pamiatka ![]() ![]() tak myślę że wasze przebranie będzie bardzo bardzo trafione ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() częstwo tak jest że wydaje nam się że super pochwalimy się a dziecko nam robi psikusa i wszytko na opak.. Cytat:
a nie da się coś pokombinować? Cytat:
dziękuję, no faktycznie nie ma Mikołaja.. dziękuje ![]() kto zakłada następną część?
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-12-06 o 12:33 |
||||||
|
|
|
#5012 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy :
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tak serio to ja bardzo chcę mieć drugie dziecko ale za kilka lat nie teraz Klarissa ja nie mam nic o kolejnej wizycie z bioderkami Ta baba przedpotopowa Ci to powiedziała kiedy masz iść czy masz to gdzieś napisane?? Martucha ja się zokchałam w tym Mikołaju Ja wróciłam z uczelni Jestem dumna z moich chłopaków TZ tak naprawdę pierwszy raz został z małym Mnie nie było 4h a oni się wściekali przy muzyce, spali i jedli Ja im odciągnęłam 3 butle po 120 a mały wypił jedną hihi Ale jestem szczęśliwa i w przyszłym tygodniu idę na piwo ze znajomą a co... Mój TZ ma dziś urodzinki Miał być prezent w postaci sei bielizny ale będzie musiał poczekać w związku z incydentem
Edytowane przez IlonaN2 Czas edycji: 2010-12-06 o 12:30 |
||||
|
|
|
#5013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale spróbowałam troszeczke i jest przepyszne... win butelkowych ja nie znosze (jak byłam we francji to tak sie winem upiłam że do tej pory na sam zapach mi niedobrze ), ale takie swojskie to co innego
|
|
|
#5014 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#5015 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aneczka ja marze o napiciu sie lampeczki winka albo szklaneczki grzanca ale karmie do 22 stycznia wtedy jest wesele mojego brata wiec sobie nie odpuszcze
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.

taki antywyjcowy

o 24 dostala jesc i padla przy jedzeniu 
gdyby zamiast Oli urodził mi sie synus to pewnie miałby na imie własnie Mikołaj