![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Bo ja tam "mikołaj" powiesił
![]() ----------------- Obiad ugotowany, hello kity namalowane mam dziś już wolne ![]() Wiec chyba idę spać ![]()
#4952 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Idę zaraz do wanny się zrelaksować z gazetką,dopiero wróciłam z małym od alergologa,on początki przeziębienia,ja w trakcie ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no niestety tłumaczyłam coś czego chyba tłumaczyć nie powinnam sprawy mgr - autorskie toto nie było - ale test to tekst niestety takie doświadczenie nie jest doświadczeniem w naszych biurach okolicznych - nie i już, co nawet rozumiem kiedyś tak było ze dawali teksty do tłumaczenia na zasadzie czy się ktoś nadaje - teraz naturszczyki ich nie interesują, tak sami mówią bo chodziłam, dzwoniłam, rozmawiałam szade ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- ![]() mam wrażenie że spożywasz tylko pieczywo lekkie i te słodkie pianki co amerykanie smażą nad ogniskiem mój pies ważył tyle a bernardyn to nie był nigdy nie widziąłam tak lekkich ludzi - a 90% moich koleżanek i przyajaciółek jest ode mnie niższych i lżejszych mam 164 waże nie wiem ile bo sie nie waże ale mocno sobie wmawiam i wierzę że 50 kg max |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | ||||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podkład zimny żółty? ![]() ![]() Cytat:
![]() Mi wyszło, że przytyłabym 15 kg ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jak pomyslę, że moja świnka ma prawo biegać gdzie chce i latamy za nią ze ścierką i zmiotką i nikt nie narzeka albo jakie warunki miał królik TŻta (też biegał po całym domu, na balkonie siedział owszem, ale jak sam chciał i cały balkon był urządzony pod niego...) i jak czytam o czymś takim ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Uderzy raz i potem będzie biła ciągle, bo "zdenerwowało" mamusie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() edit: zdjęcia szminy dla Melk, na pierwszym jedna warstwa na drugim dwie. Żaden cymes, bo przez to że jest ciemna i transparentna nie sposób uzyskać równej warstwy koloru ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-12-06 o 15:26 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- nay, dla Azjatów i dla mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
szit - obejrzałam pół filmu i mnie wywaliło z neta!
![]() co za sk****el ***any - jak zgłosiłam awarię, to przez tydzień furkotał na wypasie, a teraz znów się je****ec wywala ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-06 o 15:28 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4958 |
|
dla mnie czeba czysty beż, albo lekko żółty ciepły, żeby było śmieszniej wszystkie brzoskwinie surowo wzbronione (pewnie przez połączenie z naturalną żółtością wychodzą marchewkowo
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4960 |
Zakorzenienie
|
Miciel - jesli ja sobie mam wybrane już kolory z meow to gdzie z listą próbek - na wspólne zakupy minerałkowe? czy tam też są zamówienia sampli, ? czy raczej duuuże, konkrety?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4961 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() w meow, o ile się nie mylę, jest limit kolorów (1 sampel w danym kolorze i formule na zamówienie) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4965 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Eenax, no to nieźle Cie ten "mikołaj" załatwił
Cytat:
ciekawa jestem ile wytrzymam ![]() Cytat:
u Ciebie to pewnie inne wymagania są i samo powiedzenie może nie wystarczyć....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4967 | ||
|
Cytat:
Cytat:
Heh, no własnie sęk w tym, że ja przez dwa miesiące siedziałam w gabinecie i robiłam zabiegi za młota ze złamaną ręką ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4968 | |
Zakorzenienie
|
I dla mnie
![]() Do czasów Abysyniana i Angory to ja używałam sporo żółcieni żelazowej. Cytat:
![]() I przypomłas mła ze powinnam sie rzucic na jakies "Miały" bom wykończyła. ------------------------------- Do sprawy znecania sie nad zwierzami ja sie nie odniuosę bo mi sie ciśną brzytkie słowa na usta. Choć ja tesz w sprawie sikania mojej Koty po kanapach stosowałam niemiła metodę na psikanie jej w pyszczek woda z olejkiem waniliowym w momencie jak ją złapałam na sikaniu.
![]() |
#4969 | |
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4970 |
Zakorzenienie
|
że się Mikołaj powiesił
![]() wcale mu się nie dziwię ![]() lecę nadrabiac, bo pieczeń robiłam ![]()
![]() |
#4971 | ||
Nindżopesz
|
![]() Cytat:
![]() Wg kalkulatora tyje idealnie, boszzz czyli czeka mnie 70 kg ![]() Wystarczy sie sluchac ![]() Cytat:
![]() Betty, Kameno, co za baby! ![]() ![]() Ide przytulic koty bom sie znerwicowala. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | |
Zakorzenienie
|
No w momencie w momencie.
Ileś po chyba nie ma sensu bo kot nie wie za co mu się "oberwało". Cytat:
![]() A czego Ty się w tych 70 boisz? Skoro to po porodzie zniknie a cyferki na wadze tylko Ty wiesz jakie są. Idem się pociac kabanosem ![]()
![]() |
#4973 |
Zakorzenienie
|
że Mikołaja powiesiła
![]() Jestem wku****na na maxa na ten internet - tydzień temu technicy tepsiani pojechali na centralę i stwierdzili, że wszystko ok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (a telefonu z gniazdka nie mogę cały czas wyciągać, bo mnie starzy pogonią jak odkryją ![]() jo tysz ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-06 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4974 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4976 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale jak mnie opitolilyscie zbiorowo to mi troche przeszlo (do nastepnego) ![]() Z zupelnie innej beczki - czy cos pachnie podobnie do Pi ale bardziej hmm, pudrowo? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | |
|
Cytat:
![]() I nie tnij się niczym ![]() Ale będzie krwawa jatka! ![]() ![]() chyba tylko z koloru ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4978 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam poza dwupakiem mam małe wahania tak do 5 kg. Chociaż ostatnio się niebezpiecznie zbliżyłam do 60-tki, a to będzie prawie 7kg od 52 ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że jej facet po cichu opiekuje się królem, bo sama bym go jej zabrała. (nie faceta tylko króla) A moja wraca na siku do klatki i załatwia się w kuwecie. Nie trzeba za nią latać ze ścierką. Pilnować trzeba tylko kabli i ścian... Upodobała sobie listwę przy podłodze w kuchni i obdziera ja namiętnie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() To 70 kg w ciąży jest całkiem zdrowe i normalne, nie porównuj tego zwykłego tycia. Sama zobaczysz jak szybko zniknie. No chyba, że popadniesz w drugą skrajność ![]()
![]() |
#4980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak pisałam ja przybrałam 16 i w 2 tygodnie po porodzie już tego nie miałam. Moja koleżanka ważąca przed ciążą 53 w ciąży dobiła do 80. 3 miesiące po porodzie ważyła 47. Tak wiec jeżeli codziennie wieczorem nie siedzisz przed TV i nie zjadasz kubła lodów z majonezem i ogórkami i nie zagryzasz 5 paczkami Delicji to małe są szanse ze coś potem z kg zostanie. A i zapomniałam ze na obiad talerz ziemniaków w sosem i 4 schabowe. A na śniadanie 2 bułki i 4 paczki.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.