Ch³opak w wojsku - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2010-12-06, 18:50   #121
Filka87
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 42
Dot.: Ch³opak w wojsku

Ostatnio mieli¶my trudne chwile w Naszym zwi±zku , a tu to wojsko spad³o na Nas. Mo¿e niepotrzebnie jestem taka pesymistk±... Ale nawet nie wiem kiedy bêdzie mia³ przysiêge, nic :/
Macie jakies sposoby oprócz intensywnej nauki na taka roz³±ke?? jak sobie z tym poradziæ ?
Filka87 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-06, 19:08   #122
madzia2306
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 20 068

Cytat:
Napisane przez Filka87 Poka¿ wiadomo¶æ
Ostatnio mieli¶my trudne chwile w Naszym zwi±zku , a tu to wojsko spad³o na Nas. Mo¿e niepotrzebnie jestem taka pesymistk±... Ale nawet nie wiem kiedy bêdzie mia³ przysiêge, nic :/
Macie jakies sposoby oprócz intensywnej nauki na taka roz³±ke?? jak sobie z tym poradziæ ?
spróbowaæ nie mysleæ o tym jak d³ugo mo¿e go nie byæ... spotykaæ siê ze znajomymi wiadomo nie non stop ale czasem to bardzo dobrze robi...

10.10.2009r-ZARÊCZENI

JAKO ¯ONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podej¶ciem
madzia2306 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-06, 19:10   #123
Dariella
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 881

Wojsko to próba dla ka¿dego zwi±zku. Do przysiêgi jest najgorzej, pó¼niej ju¿ zleci Ci z górki Nie mo¿esz byæ pesymistk±, bo to Twój T¯ ma ciê¿ko, wojsko daje po dupie i po psychice Poza nauk± najlepiej zaj±æ siê sob±. Ja np. spêdza³am du¿o czasu bior±c relaksuj±ce k±piele ...malowa³am pazurki itd... Koczowa³am w internecie i tak zlecia³ mi ju¿ ponad miesi±c Generalnie wreszcie mam ca³± masê czasu dla siebie
Stary 2010-12-06, 19:15   #124
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dariella Poka¿ wiadomo¶æ
Wojsko to próba dla ka¿dego zwi±zku. Do przysiêgi jest najgorzej, pó¼niej ju¿ zleci Ci z górki Nie mo¿esz byæ pesymistk±, bo to Twój T¯ ma ciê¿ko, wojsko daje po dupie i po psychice Poza nauk± najlepiej zaj±æ siê sob±. Ja np. spêdza³am du¿o czasu bior±c relaksuj±ce k±piele ...malowa³am pazurki itd... Koczowa³am w internecie i tak zlecia³ mi ju¿ ponad miesi±c Generalnie wreszcie mam ca³± masê czasu dla siebie
hehe kiedy mój t¿ poszed³ do wojska ja wtedy nie mia³am neta ani komputera i te¿ da³am radê... ale w ka¿dy dzieñ przychodzi³a pora kiedy t¿ koñczy³ wartê i bite dwie godziny non stop gadali¶my przez telefon hehe tyle by³o opowiadania co robili¶my jak tam na jego warcie co siê ciekawego dzia³o a dzia³o sie sporo hehe ogó³em da sie prze¿yæ... wiadomo na pocz±tku jest bardzo ciê¿ko... bo nie wiedzia³am jak sobie dzieñ zorganizowaæ...

10.10.2009r-ZARÊCZENI

JAKO ¯ONA

Stary 2010-12-06, 19:19   #125
Filka87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Poka¿ wiadomo¶æ
hehe kiedy mój t¿ poszed³ do wojska ja wtedy nie mia³am neta ani komputera i te¿ da³am radê... ale w ka¿dy dzieñ przychodzi³a pora kiedy t¿ koñczy³ wartê i bite dwie godziny non stop gadali¶my przez telefon hehe tyle by³o opowiadania co robili¶my jak tam na jego warcie co siê ciekawego dzia³o a dzia³o sie sporo hehe ogó³em da sie prze¿yæ... wiadomo na pocz±tku jest bardzo ciê¿ko... bo nie wiedzia³am jak sobie dzieñ zorganizowaæ...
w³asnie ja te¿ nie wiem jak sobie to zorganizowac, jeszcze nie wiem co i jak. Jest po 20 a w telefonie cisza ech, pewnie bo ok. 2 tyg ju¿ nie bêde panikowa³a ale teraz to trudne, wybaczcie, ¿e tak marudze
je¶³i mam ten czas po¶wiêcic dla siebie to mój T¯ mnie nie pozna jak przyjade na przysiêge hihihihh :P
Stary 2010-12-06, 19:22   #126
magda1302
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 670

Cytat:
w³asnie ja te¿ nie wiem jak sobie to zorganizowac, jeszcze nie wiem co i jak. Jest po 20 a w telefonie cisza ech, pewnie bo ok. 2 tyg ju¿ nie bêde panikowa³a ale teraz to trudne, wybaczcie, ¿e tak marudze
je¶³i mam ten czas po¶wiêcic dla siebie to mój T¯ mnie nie pozna jak przyjade na przysiêge hihihihh :P
ja Ciê doskonale rozumiem, bo sama sobie ¶rednio z tym radze. Nie do¶æ, ¿e go nie ma, to i przepustki nam nic nie daj±.. mo¿emy jedynie zobaczyæ siê na skypie..
trzeba staraæ siê o tym nie my¶leæ, wtedy czas szybciej leci. mnie nauka jeszcze bardziej dobija, bo nie do¶æ, ¿e musze sie uczyæ to jeszcze Jego nie ma. zakupy s± dobre na zabicie czasu
magda1302 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-06, 19:28   #127
Filka87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magda1302 Poka¿ wiadomo¶æ
ja Ciê doskonale rozumiem, bo sama sobie ¶rednio z tym radze. Nie do¶æ, ¿e go nie ma, to i przepustki nam nic nie daj±.. mo¿emy jedynie zobaczyæ siê na skypie..
trzeba staraæ siê o tym nie my¶leæ, wtedy czas szybciej leci. mnie nauka jeszcze bardziej dobija, bo nie do¶æ, ¿e musze sie uczyæ to jeszcze Jego nie ma. zakupy s± dobre na zabicie czasu
To Twój T¯ ma dostêp do komputera i internetu ?? WOW to super! ciekawe jak u mojego bêdzie... Te¿ my¶le, ¿e te przepustki to robi± tylko wiêkszego apetytu...bo co to s± 2 dni o ile sie nie myle.
Najgorsze jest te¿ to, ¿e mo¿e on tam siê dobrze z ch³opakami bawi i aktywnie spêdza czas i nie ma czasu têskniæ...
Dobrze, ¿e sesja siê zbli¿a to bede sie uczyæ o ile sie skupie ;>

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2010-12-06, 19:32   #128
Dariella
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 881

Cytat:
nie ma co wybaczaæ...w koñcu po to jest ten w±tek aby¶my mog³y sobie po marudziæ :P Dla mnie najgorsze by³y pierwsze trzy dni.... potem ju¿ polecia³o.
Z tego co wiem przed przysiêg± mo¿na siê widywaæ w niedziele s± widzenia...chyba ¿e masz do swojego T¯ bardzo daleko
Nie patrz na to ¿e 20sta bo oni naprawdê maj± wype³nion± ka¿d± minutê w ci±gu dnia. Na pewno jak bêdzie móg³ to siê odezwie
Stary 2010-12-06, 19:36   #129
Filka87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dariella Poka¿ wiadomo¶æ
nie ma co wybaczaæ...w koñcu po to jest ten w±tek aby¶my mog³y sobie po marudziæ :P Dla mnie najgorsze by³y pierwsze trzy dni.... potem ju¿ polecia³o.
Z tego co wiem przed przysiêg± mo¿na siê widywaæ w niedziele s± widzenia...chyba ¿e masz do swojego T¯ bardzo daleko
Nie patrz na to ¿e 20sta bo oni naprawdê maj± wype³nion± ka¿d± minutê w ci±gu dnia. Na pewno jak bêdzie móg³ to siê odezwie
Dziêkuje za s³owa otuchy !! o wiele lepiej jak sie tutaj z Wami Dziewczyny pisze W koñcu kto¶ mnie rozumie...
Czyli zosta³y mi jeszcze 2 dni i bêdzie lepiej , ufff oby
Ja do swojego G mam jakie¶ 200km , 4 godz jazdy poci±giem , tragedii nie ma zapytam sie Go co z tymi niedzielami - w koñcu czego nie robi siê dla uczucia hehe
Podnios³y¶cie mnie na duchu , jeszcze raz dziêki
Stary 2010-12-06, 19:58   #130
magda1302
Zadomowienie

Cytat:
To Twój T¯ ma dostêp do komputera i internetu ?? WOW to super! ciekawe jak u mojego bêdzie... Te¿ my¶le, ¿e te przepustki to robi± tylko wiêkszego apetytu...bo co to s± 2 dni o ile sie nie myle.
Najgorsze jest te¿ to, ¿e mo¿e on tam siê dobrze z ch³opakami bawi i aktywnie spêdza czas i nie ma czasu têskniæ...
Dobrze, ¿e sesja siê zbli¿a to bede sie uczyæ o ile sie skupie ;>
no jak w wojsku internet na przepustkach jak jest i wraca do domu to mamy mo¿liwo¶æ skype'a bo on jest w Atenach,a ja w Gdañsku... a telefonu niby w wojsku nie wolno, ale ka¿dy po cichu gdzie¶ tam przetrzymuje.
mój T¿ ma fajnych ludzi podobno i mimo, ¿e wojsko jak to wojsko - shit, to dobre towarzystwo jest wa¿ne. Ale têskni jak najbardziej te¿!

Edytowane przez magda1302
Czas edycji: 2010-12-06 o 19:59
Stary 2010-12-06, 20:05   #131
Filka87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magda1302 Poka¿ wiadomo¶æ
no jak w wojsku internet na przepustkach jak jest i wraca do domu to mamy mo¿liwo¶æ skype'a bo on jest w Atenach,a ja w Gdañsku... a telefonu niby w wojsku nie wolno, ale ka¿dy po cichu gdzie¶ tam przetrzymuje.
mój T¿ ma fajnych ludzi podobno i mimo, ¿e wojsko jak to wojsko - shit, to dobre towarzystwo jest wa¿ne. Ale têskni jak najbardziej te¿!
Hehe ja calkiem zielona jestem w tych sprawach wojskowych i internetowych, ucze sie od Was co mnie czeka przez 4 mc :/
Jejku...Ja sie martwie, ¿e jestem 200 km od mojego T¿ a Ty to dopiero masz spoooory kawalek drogi do swojego !
Masz racje, jak trafi na fajnych kumpli to bedzie wporzadku, oby a takich co maja dziewczyny i nie beda namawiali nikogo do "glupot"

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-06, 20:24   #132
magda1302
Zadomowienie

Cytat:
Hehe ja calkiem zielona jestem w tych sprawach wojskowych i internetowych, ucze sie od Was co mnie czeka przez 4 mc :/
Jejku...Ja sie martwie, ¿e jestem 200 km od mojego T¿ a Ty to dopiero masz spoooory kawalek drogi do swojego !
Masz racje, jak trafi na fajnych kumpli to bedzie wporzadku, oby a takich co maja dziewczyny i nie beda namawiali nikogo do "glupot"
no widzisz, wiêc nie martw siê
kumple nawet z dziewczynami mog± robiæ g³upoty i do nich namawiaæ niestety... ale nie ma regu³y. bêdzie ok!
mój w wojsku jest dopiero z 3 tygodnie, teraz ma pare dni wolnego, wiêc chocia¿ na skypie siê widzimy. a w ¶rodê wraca i to nie wiadomo gdzie, bo po przysiêdze wywo¿± ich za Ateny. Mo¿liwe, ¿e bêdzie i przy Tureckiej granicy jak jego brat.. dowiemy siê w ¶rodê
Stary 2010-12-06, 20:37   #133
Filka87
Raczkowanie

Podziwiam Ciê, ¿e trwacie w takim zwi±zku a tak± odleg³o¶æ. To musi byæ co¶ wyj±tkowego

Jest ta godzina a moj ani 3 slow w sms nie pisze , cisza.. Dobija mnie to. Jest dzis 1 dzien to moze maja wieczorek zapoznawczy i nie chce wyjsc na pantoflarza hihi oby to bylo tylko to.
Tylko szkoda, ze omina nas swieta, sylwester pewnie tez... Jego urodziny okrag³e , i nasz rocznica wrrr... Ale coz takie jest zycie.

Jejku ale narzekam juz sie poprawie
Stary 2010-12-06, 20:49   #134
magda1302
Zadomowienie

Cytat:
Podziwiam Ciê, ¿e trwacie w takim zwi±zku a tak± odleg³o¶æ. To musi byæ co¶ wyj±tkowego

Jest ta godzina a moj ani 3 slow w sms nie pisze , cisza.. Dobija mnie to. Jest dzis 1 dzien to moze maja wieczorek zapoznawczy i nie chce wyjsc na pantoflarza hihi oby to bylo tylko to.
Tylko szkoda, ze omina nas swieta, sylwester pewnie tez... Jego urodziny okrag³e , i nasz rocznica wrrr... Ale coz takie jest zycie.

Jejku ale narzekam juz sie poprawie
wiesz to by³o tak, ¿e poprzedni rok kursowali¶my do siebie, w tym roku mieszkali¶my razem w Atenach 5 miesiêcy, teraz ja wróci³am skoñczyæ mgr, a On do wojska (u nich jest obowi±zkowe niestety) Jak ten koszmar wojska siê skoñczy to znów bedziemy razem i ju¿ bez przerw, bo moja obrona ju¿ za kilka dni Jak siê kocha to wszystko siê wytrzyma, chocia¿ siê okropnie têskni
Stary 2010-12-06, 21:49   #135
olix6
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 79
GG do olix6

Sluchajcie wlasie mnie moj T¯ zalamal. U niego w brygadzie jest 6 dziewczyn a w calej jednostce ok 30

Aparatka od 3.02.2011
=>
olix6 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-06, 22:01   #136
magda1302
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olix6 Poka¿ wiadomo¶æ
Sluchajcie wlasie mnie moj T¯ zalamal. U niego w brygadzie jest 6 dziewczyn a w calej jednostce ok 30
u mojego s± chyba 3 babki,ale o wy¿szym stopniu i praktycznie ich nie widuj±..
30 to do¶æ sporo... pewnie przez to,¿e teraz id± do wojska chêtni... ciekawe jak mój bêdzie mia³ po tym przeniesieniu... ehh...
Stary 2010-12-06, 22:23   #137
olix6
Raczkowanie

GG do olix6

No tak a z 6 bedzie przebywal normalnie codziennie. I podobno nawet ladne sa... A wiecie jak to jest... sami faceci tyle czasu sami eh...

Aparatka od 3.02.2011
=>
Stary 2010-12-06, 22:49   #138
anjax89
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 161

Trochê zaufania

' Cokolwiek prawdziwie siê zaczyna - nigdy siê nie koñczy. '

anjax89 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-06, 23:08   #139
magda1302
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olix6 Poka¿ wiadomo¶æ
No tak a z 6 bedzie przebywal normalnie codziennie. I podobno nawet ladne sa... A wiecie jak to jest... sami faceci tyle czasu sami eh...
no w³a¶nie, trzeba ufaæ
Stary 2010-12-06, 23:31   #140
olix6
Raczkowanie

GG do olix6

No tak wiem...

Aparatka od 3.02.2011
=>
Stary 2010-12-07, 06:42   #141
Filka87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anjax89 Poka¿ wiadomo¶æ
Trochê zaufania

Ciê¿ko z tym zaufaniem , ja jeszcze nie wiem czy sa jakie¶ dziewczyny tam....ale na tak± odleg³o¶æ ró¿ne my¶li po g³owie sie ko³acz±
Ale wiecie co ?? Nasi ch³opcy je¶li Nas kochaj± to bed± grzeczni...a jesli nie to cóz, co z oczu to z serca grrr
Stary 2010-12-07, 09:01   #142
madzia2306
Zakorzenienie

heh wiecie ja ufam mojemu t¿ ale nie ukrywam ¿e ma³y niepokój by sie pojawi³ pewnie... ja mia³am to szczê¶cie ¿e t¿ nie mia³ ¿adnych dziewczyn bo szed³ z poboru a te starsze stopniem(i mo¿na je na palcach jednej rêki wyliczyæ) to takie nie¶mia³e ¿e szok... no i prawie wszystkie mê¿ate... filka87 twój t¿ ma dok³adnie tak± odleg³o¶æ do domu jak mój mia³... a po³±czenie ma dobre?

10.10.2009r-ZARÊCZENI

JAKO ¯ONA

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2010-12-07 o 09:04
Stary 2010-12-07, 09:37   #143
Filka87
Raczkowanie

Cytat:
heh wiecie ja ufam mojemu t¿ ale nie ukrywam ¿e ma³y niepokój by sie pojawi³ pewnie... ja mia³am to szczê¶cie ¿e t¿ nie mia³ ¿adnych dziewczyn bo szed³ z poboru a te starsze stopniem(i mo¿na je na palcach jednej rêki wyliczyæ) to takie nie¶mia³e ¿e szok... no i prawie wszystkie mê¿ate... filka87 twój t¿ ma dok³adnie tak± odleg³o¶æ do domu jak mój mia³... a po³±czenie ma dobre?
ja jeszcze ¿yje w niepewno¶ci co do obecno¶ci pan w jednostce, wczoraj mia³ "wieczorek zapoznawczy" z kolegami i pisali¶my tylko smsy bo nie chcia³ wyj¶ od razu na pantofla tylko zawrzec znajomo¶ci...
A co do tych nie¶mia³ych..To moga byc takie z pozoru, jak wiadomo cicha woda brzegi rwie. Ale lepiej mo¿e nie myslec o tym za du¿o.

Tak po³±czenie ma dobre , bezpo¶redni poci±g jedzie bez przesiadek. 4 godzinki i w domu Ale on ledwo co wczoraj pojecha³ tak¿e nie wiem kiedy go zobacze...
Powoli przyzwyczajam siê do tego, ¿e go "nie ma". Oby juz to z górki polecia³o.
Stary 2010-12-07, 09:44   #144
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
ja jeszcze ¿yje w niepewno¶ci co do obecno¶ci pan w jednostce, wczoraj mia³ "wieczorek zapoznawczy" z kolegami i pisali¶my tylko smsy bo nie chcia³ wyj¶ od razu na pantofla tylko zawrzec znajomo¶ci...
A co do tych nie¶mia³ych..To moga byc takie z pozoru, jak wiadomo cicha woda brzegi rwie. Ale lepiej mo¿e nie myslec o tym za du¿o.

Tak po³±czenie ma dobre , bezpo¶redni poci±g jedzie bez przesiadek. 4 godzinki i w domu Ale on ledwo co wczoraj pojecha³ tak¿e nie wiem kiedy go zobacze...
Powoli przyzwyczajam siê do tego, ¿e go "nie ma". Oby juz to z górki polecia³o.
e to jak chocia¿ po³±czenie dobre to ¶wietnie...
dla mnie najgorsze by³y te pierwsze dni jego nieobecno¶ci... w pierwszy dzieñ w ogóle do szko³y nie posz³am bo nie by³am w stanie, bo bym chyba non stop rycza³a... zmêczona p³aczem posz³am spaæ i w pewnym momencie obudzi³ mnie telefon... bo najbardziej ba³am sie ¿e telefonu nie bêdzie móg³ mieæ... napisa³ smsa... "mam telefon, kocham ciê" ten sms tak mnie ucieszy³ ¿e normalnie szok... odrazu jako¶ by³o mi lepiej... a potem dopiero bardzo pó¼nym wiecorem zadzwoni³ do mnie na chwilkê...oni jako tako nie mieli wieczorka zapoznawczego bo w pierwszy dzieñ mieli tzw ulokowanie sie w plutonach w pokojach i mieli badania szczepienia...

10.10.2009r-ZARÊCZENI

JAKO ¯ONA

Czas edycji: 2010-12-07 o 09:45
Stary 2010-12-07, 09:54   #145
Filka87
Raczkowanie

Cytat:
e to jak chocia¿ po³±czenie dobre to ¶wietnie...
dla mnie najgorsze by³y te pierwsze dni jego nieobecno¶ci... w pierwszy dzieñ w ogóle do szko³y nie posz³am bo nie by³am w stanie, bo bym chyba non stop rycza³a... zmêczona p³aczem posz³am spaæ i w pewnym momencie obudzi³ mnie telefon... bo najbardziej ba³am sie ¿e telefonu nie bêdzie móg³ mieæ... napisa³ smsa... "mam telefon, kocham ciê" ten sms tak mnie ucieszy³ ¿e normalnie szok... odrazu jako¶ by³o mi lepiej... a potem dopiero bardzo pó¼nym wiecorem zadzwoni³ do mnie na chwilkê...oni jako tako nie mieli wieczorka zapoznawczego bo w pierwszy dzieñ mieli tzw ulokowanie sie w plutonach w pokojach i mieli badania szczepienia...

Ja wczoraj tak czy siak musia³am i¶æ do pracy ale te¿ mia³±m oczy zapychniete od p³aczu poci±g mia³ o 6.30 wiêæ spa³ u mnie i prosto poszed³ na PKP , najgorsze by³o to rozstanie

mi tez szybko zadzwoni³, ¿e ma telefon i, ¿e mocno mnie kocha iju¿ teskni. Potem zadzwoni³ jeszcze na moment ale w³a¶ciwie nic sie nie dowiedzialam. Potem 2 krótkie smsy i nie wiem czy te¿ mieli badania czy co grrr... Dzi¶ ma zadzwoniæ na d³u¿ej. Czekam na to z niecierpliwo¶ci± !
Mam nadzieje, ¿e sie przyzywczaje do tej sytuacji.
Ale skoro widze, ¿e Ty dajesz sobie radê to mi pewne te¿ przejdzie
Widzê te¿, ¿e takie sytuacje jednak umacniaja zwi±zek, cz³owiek cieszy siê z najmniejszego sygna³u... Docenia siê to
Stary 2010-12-07, 10:00   #146
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczoraj tak czy siak musia³am i¶æ do pracy ale te¿ mia³±m oczy zapychniete od p³aczu poci±g mia³ o 6.30 wiêæ spa³ u mnie i prosto poszed³ na PKP , najgorsze by³o to rozstanie

mi tez szybko zadzwoni³, ¿e ma telefon i, ¿e mocno mnie kocha iju¿ teskni. Potem zadzwoni³ jeszcze na moment ale w³a¶ciwie nic sie nie dowiedzialam. Potem 2 krótkie smsy i nie wiem czy te¿ mieli badania czy co grrr... Dzi¶ ma zadzwoniæ na d³u¿ej. Czekam na to z niecierpliwo¶ci± !
Mam nadzieje, ¿e sie przyzywczaje do tej sytuacji.
Ale skoro widze, ¿e Ty dajesz sobie radê to mi pewne te¿ przejdzie
Widzê te¿, ¿e takie sytuacje jednak umacniaja zwi±zek, cz³owiek cieszy siê z najmniejszego sygna³u... Docenia siê to
mój t¿ juz dawno wróci³ z wojska chyba 3 lata temu by³... wtedy by³o wojsko z poboru jeszcze wiêc poszed³ ¿eby mieæ z g³owy i nie ¿a³uje ¿e siê zdecydowa³... nie by³o a¿ tak ¼le dawa³ radê ze wszystkim jak jechali na poligon to cieszy³ siê niemi³osiernie nie wspomnê jak uczyli siê strzelaæ by³o te¿ sporo ¶miechu ogólnie nie wspomina tego ¼le teraz ma o czym opowiadaæ kolegom którzy stchórzyli bo sie bali i uciekali przed wojskiem...

10.10.2009r-ZARÊCZENI

JAKO ¯ONA

Stary 2010-12-07, 10:24   #147
magda1302
Zadomowienie

Cytat:
ojj wiem co¶ o rozstaniach i po¿egnaniach... masakra
a ostatnie nasze rozstanie, gdy lecia³ do Aten, po 2 tyg mia³ i¶æ do wojska i mo¿liwe by³o, ¿e przyjade do niego dopiero najwcze¶niej w maju... brrrrr
Stary 2010-12-07, 11:30   #148
Kalunia94
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 194

Ja tak samo panikowa³am ehh.. w pierwsze 2 dni nie by³am w szkole nie chcia³o mi siê nawet dbaæ o siebie ca³y czas siedzia³am w pokoju z telefonem w rêce najgorszy by³ pierwszy tydzieñ wtedy pamiêtam przez 2 dni w ogóle ¿adnego smsa ani telefonu strasznie siê martwi³am, ¿e zabrali mu telefon albo co¶ mu siê sta³o. Okaza³o siê, ¿e zosta³ jakim¶ pisarzem w jednostce i musia³ wszystkich 300 chêtnych spisywaæ dane i ani sekundy nie mia³ przerwy potem jak ju¿ mia³ napisaæ to zasn±³. teraz ju¿ minê³y 2 miesi±ce jeszcze 2 i koniec !! Tak bardzo siê ciesze. Dzieli nas 700 km dlatego nie przyje¿d¿a czêsto do mnie ale stara siê tak co 2 tygodnie teraz ma przyjechaæ w ten weekend i potem na ¶wiêta na 10 dni <jupi>. Bardzo szybko mi czas leci teraz i ¿a³ujê, ¿e tak przep³aka³am nie ruszaj±c siê z domu pocz±tek poniewa¿ gdy tylko posz³am do szko³y nie my¶la³am tak o tym dzieñ szybko min±³ i zanim przysz³am do domu ju¿ by³ wieczór i pora na d³ugie rozmowy z ukochanym. Najlepszym sposobem na przetrwanie tych pierwszych dni s± ludzie. Nie nale¿y siedzieæ w domu ja nawet z psem czê¶ciej wychodzi³am na pole
Kalunia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-07, 11:39   #149
Filka87
Raczkowanie

Cytat:
mój t¿ juz dawno wróci³ z wojska chyba 3 lata temu by³... wtedy by³o wojsko z poboru jeszcze wiêc poszed³ ¿eby mieæ z g³owy i nie ¿a³uje ¿e siê zdecydowa³... nie by³o a¿ tak ¼le dawa³ radê ze wszystkim jak jechali na poligon to cieszy³ siê niemi³osiernie nie wspomnê jak uczyli siê strzelaæ by³o te¿ sporo ¶miechu ogólnie nie wspomina tego ¼le teraz ma o czym opowiadaæ kolegom którzy stchórzyli bo sie bali i uciekali przed wojskiem...
Magdo 1302 podziwiam Was za tak± odleg³o¶æ wytrwa³o¶æ i ¿e nie zwariowa³a¶ hehe

Mój w³a¶nie zadzwoni³. Te¿ mu siê bardzo podoba i te¿ ma tam kupe ¶miechu bo uczy sie teraz ¶cielenia ³ó¿ek na 3 sposoby ( a to super bo w kwestia sprzataina pozostawia wiele do ¿yczenia) jako¶ nabra³am optymizmu po jego telefonie
A jak przyjdzie do strzelania to pewnie te¿ bêdzie wn iebo wziêty
A ! i nie ma u niego ani jednej kobiety juuupi

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Kalunia masz racje, nie mo¿na siedzieæ w domu bo c zas siê d³u¿y i czeka sie na telefon a to najgorsze co mo¿e byc. Dlatego ide dzis do przyjació³ki na ploty jutro na zakupy :P mo¿e zapisze siê na jaki¶ aerobik na który nigdy nie by³o czasu... T¯ wróci i mnie nie pozna heheh
Stary 2010-12-07, 11:40   #150
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Magdo 1302 podziwiam Was za tak± odleg³o¶æ wytrwa³o¶æ i ¿e nie zwariowa³a¶ hehe

Mój w³a¶nie zadzwoni³. Te¿ mu siê bardzo podoba i te¿ ma tam kupe ¶miechu bo uczy sie teraz ¶cielenia ³ó¿ek na 3 sposoby ( a to super bo w kwestia sprzataina pozostawia wiele do ¿yczenia) jako¶ nabra³am optymizmu po jego telefonie
A jak przyjdzie do strzelania to pewnie te¿ bêdzie wn iebo wziêty
A ! i nie ma u niego ani jednej kobiety juuupi

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Kalunia masz racje, nie mo¿na siedzieæ w domu bo c zas siê d³u¿y i czeka sie na telefon a to najgorsze co mo¿e byc. Dlatego ide dzis do przyjació³ki na ploty jutro na zakupy :P mo¿e zapisze siê na jaki¶ aerobik na który nigdy nie by³o czasu... T¯ wróci i mnie nie pozna heheh
hehw idzisz? i po strachu... trzymam kciuki ¿eby¶ wytrzyma³a ¶cielenie ³ó¿ka jest fajne jak sie to dobrze zrobi bo jak nie to ³ó¿ko do góry nogami

10.10.2009r-ZARÊCZENI

JAKO ¯ONA

Czas edycji: 2010-12-07 o 11:54
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2019-01-07 11:02:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.