![]() |
#271 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXI
nom...mam go dalej, ale dziala od pzypadku do przypakdu ![]() ![]() Cytat:
ale to bardzo fajny aparat, prosty a ma wszystko co potzreba, a lustrzanka to niestety wyzsza szkoła jazdy i dosyc nieporeczne do zwykłego użytku Cytat:
![]() tesciowej to nie wiem- słownik krzyzówkowy ![]()
![]() |
#272 | |
Nindżopesz
|
Albo mlotkiem i gwozdzikiem
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
Kurcze, ma korkociag ![]() Tesciowa chyba nie krzyzowkuje ![]() Najlepiej rozejrze sie po Duce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- albo brelok diobła mu kup ![]() http://www.modernform.pl/Biuro-k52/W...el-p12191.html
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-12-07 o 11:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
hihihi hłehłehłehłe
![]() ![]() ![]()
![]() |
#275 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
On ciągle biedny nie ma pieniędzy, żeby to popłacić. I kiedy wiem, że jedzie specjalnie na drugi koniec polski, żeby sobie po ...ć zamiast oddać długi. To mnie szlag trafia. Tym bardziej,z e wiem jakie ma wpływy na konto. I podejrzewam - chociaż to tylko przeczucie, ze on tej pindzie kupił tam mieszkanie. Tego wszystkiego też Jej nie mogę powiedzieć, bo On twierdzi, że to wszystko nie prawda. Nie uwierzy mi - już próbowałam wspomnieć o tych zaległościach w kredytach. On stwierdził, że dał nam przecież na dwie raty. A to kłamstwo! I wiecie co jest najgorsze ? To, że to jest mój własny Ojciec ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
grozi wypollizowaniem
|
Favkes-
![]()
#277 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze jedno. Jak ja jej powiem, to co Ona zrobi ? 35 lat po ślubie, w życiu nie pracowała. Rozwiedzie się ? Nie sądzę, bo z czego by żyła ? Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-12-07 o 12:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
o kurcze, fatalna sytuacja, szczerze Ci współczuję
![]()
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Fav, o kwaaaa...
![]() ![]() jak do tej pory się nie udawało i nie można nic udowodnić, to może zacząć od teraz dokładnie rozliczać? Wszystko spisywac na papierze, powiedzieć mu, że się sztuczki nie udadzą, pilnować żeby się wsjo zgadzało...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-07 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze jesteśmy w podobnej sytuacji ![]() spadam, psa muszę jechac nakarmic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Nindżopesz
|
Fav, jak rany... Slow mi brak. Nie ma mozliwosci rozwiazania tej... spolki?
Cytat:
![]() Wyczailam sklep absyntowy na Natolinie, rzekomo maja lyzeczki. A dla tesciowej moglabym kupic trylogie Larssona na DVD ale 100 zeta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Fav
![]() A rozmawialiście z jakimś prawnikiem? Bo z ojcem pewnie rozmawialiście? Strasznie to wszytsko brzmi... Nie wyobrażam sobie, jak mogłabys Jej to powiedzieć nie wiem, ale pzreciez moze spróbować postrać się o alimenty dla siebie...[COLOR="White"]wbrew pozorom wcale nie taka żadkość, nawet jak nie ma dzieci na urtrzymaniu...przecież prowadzenie domu, to też praca...[/COLOR] Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2010-12-07 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#284 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Favkes....
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
chociaż brak możliwości uzyskania małej głębi mnie boli Cytat:
w ogóle na tym modernform ładne rzeczy mają
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Na hasło trzeba to zapłacić, odpowiada, ze ok. Ale na tą chwilę nie ma pieniędzy. Jak wejdzie jakiś przelew to sie popłaci. A potem wchodzi porzelew i zwija całą kasę na swoje "wydatki" Bo są ważniejsze. Cytat:
Na dodatek za wszystko zawsze obwinia nas. Zawsze jest nasza wina. edit. Wygadałam sie trochę. Myślałam, ze mi będzie lepiej. Ale k....wa nie jest ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-12-07 o 12:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dlatego ja mam aparat na stałe nastawiony na prio przesłony i dziure 2,8...i prawie zawsze podzumowuje na zwykły obiekyw (tak 50-80) i daje rade.....moze w lecie trochy gorzej bo nie mam masakrycznie krotkiego czasu naswietlania... w sumie moze juz robia większe matryce i jest z tym troche lepiej? nie wiem, od dawna nie jestem w temacie...zatrzymalam sie na panasie FZ 20 ![]()
![]() |
#288 | |
Wpisz tu zomzing
|
Do Polly_
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Nindżopesz
|
O dziwo nie ma, znaczy sa ale jakies dziwne, dluugie i z rurka zamiast dziurki. Nie planuje pic Absyntu przez slomke
![]() Cytat:
A moze po prostu z nim porozmawiaj, ze tak to ujme - wygarnij wszystko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- mnie normeczka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Fav
![]() Przez szacunek dla Ciebie nie napiszę co o tym myślę... Oby udało Ci się znaleźć jakieś rozwiązanie z tej sytuacji ![]() Miciel, ale szabla nie ma służyć budowaniu takiego wizerunku... Hobby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
kciałam rzec, że jutro jadem do stolycy po swiadectwo pracy
![]() i bony ![]() I to by było na tyle... baj baj N.... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-07 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
tez na prio przesłony zazwyczaj robię, chyba że na manualu się próbuję bawic, tylko nie zawsze ten manual działa tak jak chcę.. w sumie to powinnam bardziej się do tematu przyłożyć, bo podoba mi się fotorobienie co do matryc itp. to ja ani w ząb w temacie nie jestem, ekstz się tym zajmował.. poza tym zna się facet na rzeczy i jak czegoś nowsiejszego będę szukać to na pewno go zatrudnię do poszukiwań Cytat:
no i jak te z rurką mają do absyntu służyć to nie łapię..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A poważnie to szkoda, że nie wierzysz .... ![]() Cytat:
![]() Cześć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale po co Ty się kcesz tym truć? ![]() ![]() Podejrzewam, że i na całym świecie ![]() ![]() ![]() Favkes (nie będę cytować wszystkich Twoich postów ![]() ![]() ![]() Qrde gdzie jest kurier z moją rozbiórkową flaszką? ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-07 o 13:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#297 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
eee tam, po co komu wanna
![]() ![]() 75 ![]() ![]() Kurczę niefajna sytuacja ![]() ![]() ![]() ![]() Ni mieści mi się w głowie jak można tak postępować i to kosztem własnego dziecka! ![]() Także niestety wygląda na to, że będziecie musieli się z nim rozliczac jak z obcym i to niegodnym zaufania ![]() Z rodziną to jednak najlepiej na zdjęciach ![]() Cytat:
![]() Słodziaczek! ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
o nie... sprawdziłam listę sklepow akceptująch bony i widzę, że zarówno SP jak i Qulaity na liście - będzie kusić
![]() Ale nie... kupię zabawki dzieciarom, sobie jakieś kosmetyki, a resztę zostawiam na czarną godzinę ![]() Umiesz liczyć licz na siebie ![]() moja firma ![]() a coś myslała ![]()
#299 |
Zakorzenienie
|
Ja to pomyślałam, że to nazwa firmy się zaczyna na tą literę
![]() ![]() ![]() EDIT: O Maja już potwierdziła ![]() No to tak, jasne ![]() ![]() Dobra kuniec ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-07 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Tru pewnie zazdrosna o Nata
![]() Jutro koło południa bendem się szwendać po złotych szałasach, więc jakby która warszawiana kciała poplotkowac o pachnidłach, tom ready ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-07 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.