|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cześć laski!
![]() Agnes - WOW! super prezent! hah! też bym się cieszyła ) Ale kochany jest Twój TŻ... Prawdziwie wymarzony prezent! )Ja od swojego dostałam 2 flakony perfum kupiliśmy sobie nawzajem:P To był spontan, też bardzo miły. Bardzo cieszę się z tej formy prezentów; tym bardziej,że te jego tak strasznie mi się podobają! poza tym dostałam sweterek od taty taki śliczny )od babci zje*y że noszę "fifkę" a nie kurtkę. I ona da mi 2 stówy (?...eee....) na porządną kurtkę (kocham starsze pokolenie za życie w tej błogiej nieświadomości jeśli chodzi o ceny ubrań dla młodszego pokolenia.) .dodam że kurtka "fifka" to porządna narciara! ech bosz.... z babkami ;pale poza tym dała mi taki ciepły szalik i czekoladę (...) Dimiti... Głowa do góry Nie wiem właściwie co Ci napisać, bo też mam takie banie i żadne pocieszenia na mnie nie działają... także poprostu trzymam kciuki,żeby szybko Ci przeszło No i żeby TŻ nie dawał powodów do myśli tego typu!Love! gratuluję zaliczenia ręcznej ))))) też muszę się zacząć ruszać;/Echh dzisiaj dowiedziałam się,że w czwartek mam imprezę z ludźmi z "pracy".nie chcę iść,bo ja tam spędzam tak mało czasu, nie jestem z nimi jakoś bardzo zżyta. Zwłaszcza że w piątek mam koło i zajęcia na 8. Ani nie popiję, ani nie będę miała świetnego humoru. Wyjdę na omklaka ;p i nie wiem w co się ubrać bieda ;/
|
#692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro moze calkiem przejdzie hym jak nie pojdziesz to pewnie tez pomysla sobie, ze sie izolujesz nie ma co- pojdziesz na chwilke, powiesz, ze przeciez masz tez inne obowiazki i nie bedziesz w piatek umierac na zajeciach moze zrozumieja- a jak nie to kij im w oko! a ta impreza to gdzie? Cytat:
![]() heh ja dzisiaj zjadlam czekolade i frytki ![]() dziewczyny my moze zrobmy zakaz slodyczy do swiat co ?
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
co tu tak cicho,teeeej :P
ja zrobiłam 4 strony na niemca (jeszcze 6 cinko to widzę :P---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
ja nie jem słodyczy od 2tyg
|
|
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
a to Ty! ale reszta taka twarda nie jest
i trzeba cos zmotywowac towarzystwo!
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam ten problem, ze ja dupci wogole nie mam takze nie chce miec jeszcze mniejszej bo juz mi dziura sie zrobi !
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie wykąpałam, natarłam gąbką syrenką, świeżo dzisiaj kupiona. mam plan codziennie się nacierać i smarować jakims antycellulitem czy czyms takim
ale u mnie ciezko z systematycznością jesli chodzi o takie rzeczy
|
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
***Jak tam wymiarki? U mnie wszystko bez zmian (chociaż na wadze było już 55,7.. a jest znowu 57.) Ale nie jest źle ![]() Dimiti, zrobię tak jak mi radzisz Impreza jest w jakimś superlokalu :P Obowiązują stroje galowe. Więc tym bardziej nie chce mi się iść :P Pomysł z niejedzeniem słodyczy - świetny, też chciałam to zaproponować czyli co, zapominamy o słodyczach na 2 tygodnie ![]()
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie waga 46,7
A wymiary nie wiem ![]() Wczoraj miałam randkę i OooOoooO
|
|
#700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ee tam stroje galowe ja bym mala czarna ubrala i ciul! pasuje wszedzie oj Ty szalejesz widze !
|
|
|
#701 |
|
Rozeznanie
|
Psyhe Ty krejzolko!
![]() U mnie na wadze i w cm bez zmian ale co tu sie dziwić skoro jakos specjalnie diety nie przestrzegalam. Podpisuje sie przed niejedzeniem słodyczy do 23 ![]() 69love69 ja też mialam okazje byc na takich targach slubnych bylo to jakos 3 tyg temu tez bylo super. Ja juz mam w sumie prawie wszystko załatwione. Jeszcze garniutr dla tż buty dla mnie i TZ? i dla mnie sukienka na poprawiny:P A u ciebie jak tam przygotowania? Robisz wesele czy skromny ślub? |
|
|
|
#702 | ||
|
Rozeznanie
|
Doobry lachonyy!
![]() jestem za Cytat:
też wolę z brzucha stracić, bo Cytat:
za każdym razem jak jestem w jakieś drogerii mówię sobie, że nie kupię kolejnego opakowania;/ i co? wychodzę z kolejnym "cudem", bo "a nuż zadziała" i później stoi i zajmuje miejsce w szafce, bo mi się nie chce balsamować... grrrr;/zazdraszczam wagi ![]() OoooOoo Ja jem śniadanie ino dopiero
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
||
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
jestem za
chociaz ja ogolnie jem malo slodyczy![]() u mnie ban by sie przydal na jedzenie na miescie i alkohol ![]() tej! Jak ja tesknie za Poznaniem ![]() Cytat:
![]() ja na mikolajki nie dostalam nic bo u mnie sie tego nie obchodzi jakos tylko w swieta bozego narodzenia sa prezenty u mnie waga 55, wiec -1 kg talia 67! nie wierze ale widze roznice reszta bez zmian, nawyzszy czas wziac się za uda i pupe...
|
|
#704 |
|
Rozeznanie
|
Jeżeli chodzi o prezenty mikołajkowe to TŻ juz kilka dni temu kupił mi reeboki, od rodziców dostałam 2stówy i sama mam sobie cos kupic plus czekoladowego mikolaja(duzego) dostalismy z TZtem takie dla polewy od moich rodzicow (krejzole) juz dawno ich nie ma w sumie to po 10min juz ich nie bylo
Od braci nic nie dostalam. Ale oni zawszze daja mi pod choinke tylko Ja dla TŻ kupiłam kubek taki duzy wysoki i na nim jest napisane "kocham Cię" a w środku kubka napisane jest "na zawsze" i dostał jeszcze koszulkę z napisem "Nie jestem 30-latkiem. Mam 18 lat i 12 lat doświadczenia Podobało mu się
|
|
|
|
#705 |
|
Raczkowanie
|
Pomysł ze słodyczami - EXTRA!!! Ja dorzucam, a raczej odrzucam jeszcze chipsy
Do Wigilii!!!
|
#706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moze byckto lubi chipsy to bedzie musial zrezygnowac ja wogole ich nie jem bo mi brzuch puchnie po chipsach![]() ale rezygnuje ze slodyczy w kazdej postaci napoje gazowane typu cola itd tez sie licza! ![]() Ewelka w takim razie ty masz zakaz jedzenia na miescie- w szczegolnosci w fast foodach i picia alkoholu- chyba, ze jest wyjatkowa okazja do swiat!dzisiaj zezwalam jeszcze na male szalenstwo od jutra koniec!
|
|
|
#707 |
|
Raczkowanie
|
Super!!!! Właśnie takiej mobilizacji potrzebowałam
W kupie siła! Ja do Świąt ograniczam się również z jedzeniem, bo chciałabym być zadowolona ze swojego wyglądu.. Wiem, że dużo już nie zdziałam, ale może zjadę z 5 z przodu...? Dziś waga 51,8 kg, więc dwa kilo na minusie mnie zadowoli Realne, wystarczy pozbywać się po kilogramie tygodniowo! W święta nie zapowiada się jakaś specjalna wyżera.. Pewnie %% będzie więcej
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
dimiti juz nie potrzebuje pozwolenia na dzisiaj bo jak widze moja talie (od początku spadly mi 4 cm) nie chce tego zepsuc!
![]() a wiesz że ja po chipsach tez czuje sie jak balon i czesto brzuch mnie boli. Jak dobrze ze nie pije napojow, sokow. Nie lubie tylko woda, herbatki.szukam dorywczej pracy i taaaaaaka lipa jest
|
#709 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np pewnie by zadziałało, ale nie stojąć w szafce niestety :P Cytat:
a Ty gdzie mieszkasz?bo widze, że wlkp Cytat:
no wiadomo żadnych słodyczy, chipsów, coli, frytek, kebabów itp! to się rozumie samo przez się :P w końcu się odchudzamy! Cytat:
no co Ty, moja kumpela pracuje a nie ma takiego doświadczenia ---------------- A u mnie na wadze rano 79,2 (startowałam z 83 ) więc są postępy juhuuu.. jak wymiary to nie wiem, bo zawsze o tym zapomne:P
Edytowane przez 69love69 Czas edycji: 2010-12-07 o 16:00 |
||||
|
|
|
#710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka mam nadzieje -![]() Cytat:
no to gratuluje 4 cm to duzo ja wlasnie puchne szybko po chipsach- zreszta wogole ich nie lubie ale soczki lubie![]()
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po chipsach to jestem "cała chora". Brzuch mnie boli i ogólnie jakaś wyczerpana się czuję
|
|
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
studiowalam w Poznaniu
teraz juz nie, nie zmienilam miejscowosci chyba ciagle licze ze tak wroce![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() ja mieszkam w małym miescie. u mnie nie ma pracy. pod uwage biore dojazd 25 km - tam są dwie galerie ale sredniej wielkosci. Latem skladalam ok 20 cv. I cisza. wiec przelecialam mozliwe sklepy. no nic, bede czekac na lepsza okazje ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- 69love69 4 kg to super spadek! gdyby mi tyle zlecialo mialabym swoj cel osiagniety
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w wakacje muszę się za pracą rozejrzeć... Będę szukać w Krk, już ustaliłam to z chłopem swym - zdurniałam do reszty, ale czego się nie robi, żeby być razem trochę.
|
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja do mojego celu mam jeszcze z 10kg, jak nie więcej :P ja nie jestem zgodna z nazwa wątku :P |
|
|
|
|
#715 |
|
Rozeznanie
|
Cześc
co najważniejsze U mnie też był mikołaj ale skromnie przyniósł od mamy słodycze. Najbardziej zawiódł mnie mój TŻ "Myslałem że nic sobie nie dajemy" a ja do niego że przeciez w tamtym roku sobie dawalismy itd. przykro mi było że nawet czekoladki do mnie nie mial... w końcu pojechał do sklepu i cos tam mi słodkiego przywiózł ale to juz nie bylo to samo ![]() A dzisiaj u mnie na wadze 45,8 kg. w wymiarach udo 45, talia 58 i tak chce przy tym 46 kilo zostac. Jutro wydaję mi sie ze waga pokaze więcej bo dzis dosc duzo zjadłąm. W sumie same zdrowe rzeczy no ale... ahhh jeszcze dwa dni przeżyc i weekend mam bo w piątek wolne od sql. może ja kiedys sie w końcu wezme za ta moja matmę
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę dotracia do celu, widzę, że zrzuciłaś 15kg, czyli tyle ile ja bym chciała ile Ci to zajęło??
|
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, u mnie wczoraj porażka żywieniowa
Z tż mam już dość, była lekka spinka, ale on nie widzi swojego błędu i ja już mam dość, cały dzień ryczałam i żarłam. Wszystko, slodycze, chleb, czipsy, pizza, wszystko co miałam pod reka, az sie ruszyc siły nie miałamjestem chora,ale na abt na fitness chociaz godz poszlam glupia baba ze mnie,zaslablam po zajeciach (co przecwiczylam to moje^^) i krew mi z nosa poszla w szatni... teraz w lozku z mleczkiem i aspirynka i czekam, az organizm mi sie zregenreuje i dopiero cwicze, kontunuuje moja diete
|
#718 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale moze cos znajdziesz fajnego
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
co tu taka cisza????
ja wróciłam z angielskiego i biorę sie za niemca- ostatnie 3 strony
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
A polskiego to sie nikt nie uczy? xD
Taka cisza, bo wszyscy po cichu czekoladki wżerają
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

) Ale kochany jest Twój TŻ... Prawdziwie wymarzony prezent!
bieda ;/

jutro moze calkiem przejdzie
bierz się za niemiecki a nie za Wizaz
hehe 

U mnie wszystko bez zmian 

za każdym razem jak jestem w jakieś drogerii mówię sobie, że nie kupię kolejnego opakowania;/ i co? wychodzę z kolejnym "cudem", bo "a nuż zadziała"
i później stoi i zajmuje miejsce w szafce, bo mi się nie chce balsamować... grrrr;/

ile Ci to zajęło??