|
|
#1891 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Yves Rocher NOWOŚCI CZ.II
Mailing przychodzi, ale oferty pocztowe są atrakcyjniejsze
Pytałam ich czy jeśli zapisałam się do newslettera, to nie będę otrzymywała pocztą ofert, ale nie odpowiedzieli mi na to. Tylko napisali, że wyślą aktualną ofertę, która i tak nie przyszła.
Edytowane przez justynna103 Czas edycji: 2010-12-07 o 16:34 |
|
|
|
#1892 |
|
Rozeznanie
|
A ja przed chwila dostalam mailing na maila, akurat jak sie pytalam co ile przychodzi
Ja mam karte stalego klienta z sklepie stacjonarnym, zapisalam sie do internetowego i w koncu zlozylam tez zamowienie z wysylkowej, z tego co wiem, zadna forma nie wyklucza innej, mozna z 3 zrodel kupowac caly czas
|
|
|
|
#1893 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Dzisiaj dostałam ofertę o nr P10BBI05, gratisem jest krem nawilżający Arnica i torba ekologiczna, do tego prezent niespodzianka o wartości 95zł za zamówienie powyżej 45zł. Czy któraś z Was wie co to może być? Kosmetyki YR uwielbiam, a ostatnio zaczęłam też zamawiać internetowo, wielkie dzięki wszystkim za wstawianie nr ofert i skany;] |
|
|
|
#1894 |
|
Rozeznanie
|
A mi jakies 2 godzinki temu przyszla paczucha, zamawialam 1 grudnia
Prezent za 99 zl - krem CS, dobrze, bo bedzie dla mamy na prezent pod choinke Dostalam oferte P102RC04 (prezenty to torba w groszki i szminka) oraz z koncowka 05 (Naturelle i kuferek). I teraz mam pytanie - kiedy przychodza oferty dla stalych klientow te ze znaczkami, i te gdzie mozna sobie produkt wziac np 50% taniej? Czy jak zloze teraz moje drugie zamowienie z tego blankietu co mi przyslali, to 3 oferta bedzie juz ta ze znaczkami i tymi rabatami i prezentem, co mozna wymienic na kosmetyk? mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi
|
|
|
|
#1895 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I nie jest powiedziane ,że w ofercie będzie prezent który możesz wymienić na kosmetyk za 59zł, bo nie zawsze tak jest, tak samo jak są różnie zniżki w ofertach ostatnio dość rzadko jest -50%. I śmiało zamawiaj sobie z tej oferty ,którą miałaś w paczce ,albo z jakiejś innej której numer znajdziesz na tym forum. Jeśli oferta wchodzi przez net to się nie musisz niczym martwić, zdarzyło się nawet ,że zamawiałam 2 razy z oferty z tuszem i przesyłką gratis i nie było problemu (sama sobie możesz zamówić oferta jest ważna do 15 grudnia o ile dobrze pamiętam) czasami tylko przy zamówieniach telefonicznych kobitki coś tam marudzą że oferta nie była skierowana do ciebie ,że takiej przecież nie dostałaś itp. Myślę ,że to czy coś zamówisz czy nie nie ma znaczenia kiedy dostaniesz następną ofertę ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
też się przymierzam do tego żeby sobie coś zamówić z tej oferty ale trochę się boję ,że nie przyjmą mi zamówienia
Edytowane przez coralio Czas edycji: 2010-12-07 o 22:30 |
||
|
|
|
#1896 |
|
Zadomowienie
|
Czy w salonach są do kupienia 15 ml Vanille Noire?
|
|
|
|
#1897 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, w sklepach są dostępne. (W kraku na pewno) Kosztują 34,90PLN.
|
#1899 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1900 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1901 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1902 |
|
Przyczajenie
|
Czy możesz wrzucić fotki lub skany tej oferty, bo bez znaczków ciężko będzie ... a ich tam 150 jest, sprawdzałam do jakiego nr wchodzą w necie :P
|
|
|
|
#1903 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://s9.photobucket.com/albums/a87/ana172/YR/ |
|
|
|
|
#1904 |
|
Przyczajenie
|
wielkie dzięki
|
|
|
|
#1905 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fotki na szybkohttp://img406.imageshack.us/gal.php?g=p1020640.jpg ...i tak jak piszesz ponad 150 produktów 40% taniej (myśle, ze nie najgorsza oferta). Piszą, że zapraszają mnie do pierwszego zamówienia;D choć zamawiałam 2 razy z oferty z darmową wysyłką, ale kod znałam dzięki Wam , bo oferty nie dostałam do domu, a ta jest pierwszą wysłaną do mnie.Jak myślicie co może być prezentem..może też krem CS? (fajnie by było )
|
|
|
|
|
#1906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sama nie wpadłam na to ,żeby zamówienie mailem wysłać. Już kombinuję co zamówić i wysyłam.
|
|
|
|
|
#1907 |
|
Przyczajenie
|
Ta oferta p10bbi05, to jest oferta urodzinowa, ja też miałam podobna i moja mam też
![]() jak zobaczyłam fotki to stwierdziłam, że już to gdzieś widziałam
Edytowane przez Brukwiaczek Czas edycji: 2010-12-09 o 09:53 |
|
|
|
#1908 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam do was pytanie. Czy jeśli zapisałam się do YR przez internet to czy mogę korzystać z ofert katalogów wysyłkowych? Jeśli tak to skąd mam wziąć swój numer klienta?
|
|
|
|
#1909 |
|
Przyczajenie
|
Żeby dostać nr klienta musisz złożyć pierwsze zamówienie. Może spróbuj zamówić z jakiejś oferty przez tel albo mailowo. Potem będziesz mogła zamawiać przez internet ze swoim numerem.
Edytowane przez justynna103 Czas edycji: 2010-12-09 o 17:24 |
|
|
|
#1910 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozumiem, że nic nie zamawiałaś z tej oferty i nie wiesz co jest prezentem?Cytat:
PS. Nieźle się zdziwiłam jak się dowiedziałam, że sprzedaż wysyłkowa ma swoją siedzibę w Rudzie ...mieszkam 10 min jazdy od ich biura;p
Edytowane przez garnet Czas edycji: 2010-12-09 o 18:38 |
||
|
|
|
#1911 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Szukając ostatnio prezentów dla sióstr natknęłam się na serię czeko-pomarańczową i się zakochałam ![]() Wcześniej kupiłam w YR tylko kilka kosmetyków na prezent, sama nie używałam i postanowiłam to zmienić. Zarejestrowałam się w sklepie internetowym i przygotowałam sobie już druczek do oferty wysyłkowej. I tu mam pytanie: w sklepie internetowym do zamówienia mam gratis prezent do wyboru i kuferek i kosmetyczkę, ale że już jest 10 grudnia to boję się, że nie zdąży dojść przesyłka. Czy te prezenty dostanę też w sklepie stacjonarnym? Wyczytałam, ze produkty z ofert wysyłkowych itd. nie obowiązują w sklepach stacjonarnych, ale nie znalazłam nic o prezentach... |
|
|
|
#1912 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sklep stacjonarny , sklep internetowy i oferta wysyłkowa to 3 osobne rzeczy. Możesz jedynie wydrukowac sobie zamówienie z internetowego i odebrać w sklepie ,ale w tedy nie ma takich samych gratisów. Jeśli chcesz zamówić z wysyłkowego , a nie bardzo wiesz o co chodzi ,to najlepiej poszukaj sobie w gazetach jakiejś oferty ,o których wspomine jest wcześniej. I najlepiej sobie zamówienie złozyć przez telefon to może przed świętami dojdzie. |
|
|
|
|
#1913 |
|
Zadomowienie
|
Jak długo czekałyście na paczki? Wysłałam dopiero teraz zamówienie z oferty świątecznej ,tej z łosiami. Orientujecie się czy są jakieś braki?
|
|
|
|
#1914 |
|
Zadomowienie
|
Czy któraś z Was ma komplet biżuterii (naszyjnik, kolczyki i pierścionek) z białych słodkowodnych pereł + ciemne perły sztuczne + posrebrzany metal
- prezent do wysyłkowej oferty urodzinowej (duży znaczek + mały lub 3 małe + bezpłatny produkt do wyboru z 3 znaczków za 120 zł; produkty od 6.90 na małych znaczkach, zniżka -30%).Bardzo proszę o opinię o biżuterii , bo jutro wybieram się do salonu realizować mailingi i nie wiem, czy lepiej zamówić wysyłkowo, jeśli ten perłowy komplet jest ładny
|
|
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam i jak dla mnie jest OK. Perły jak do tej pory się nie starły, zestaw naprawdę ładnie się prezentuje. Widziałam w sklepie ze sztuczną biżu podobny pierścionek - kosztował 29 zł.
|
|
#1916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli mówicie, że może nie dojść przed świętami? ![]() A w ogóle to szkoda, że jest tylko płatność przy odbiorze, trochę to uciążliwe :/ Edytowane przez cheloni Czas edycji: 2010-12-10 o 12:27 |
|
|
|
|
#1917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Skusilam sie na dwa zamowienia z oferty swiatecznej i sylwestrowej-mam nadzieje,ze zdaza przed 24 grudnia
![]() Nie bralam zadnych nowosci jakos ostatnio malo mnie kusi ale ciekawa jestem prezentow i byla So Elixir 30-ta w ciekawej propozycji 2 za 115zl
|
#1919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, zamówię z tej oferty-a z mailingu kupię tylko zachwalaną płukankę malinową do włosów-40% za 15 zł i może coś z czekoladowo/pomarańczowej serii, jeśli będzie. |
|
|
|
|
#1920 |
|
Raczkowanie
|
Moze dojda do swiat. Ja zamawialam jedna paczke 2 grudnia i przyszła 8. Druga paczka zamowiona 6 przyszla dzis czyli 10 w cztery dni. Jest szansa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.

Pytałam ich czy jeśli zapisałam się do newslettera, to nie będę otrzymywała pocztą ofert, ale nie odpowiedzieli mi na to. Tylko napisali, że wyślą aktualną ofertę, która i tak nie przyszła.

- prezent do wysyłkowej oferty urodzinowej (duży znaczek + mały lub 3 małe + bezpłatny produkt do wyboru z 3 znaczków za 120 zł; produkty od 6.90 na małych znaczkach, zniżka -30%).
, bo jutro wybieram się do salonu realizować mailingi i nie wiem, czy lepiej zamówić wysyłkowo, jeśli ten perłowy komplet jest ładny