Yves Rocher NOWOŚCI CZ.II - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-07, 15:58   #1891
justynna103
Przyczajenie

Dot.: Yves Rocher NOWOŚCI CZ.II

Mailing przychodzi, ale oferty pocztowe są atrakcyjniejsze Pytałam ich czy jeśli zapisałam się do newslettera, to nie będę otrzymywała pocztą ofert, ale nie odpowiedzieli mi na to. Tylko napisali, że wyślą aktualną ofertę, która i tak nie przyszła.

Edytowane przez justynna103
Czas edycji: 2010-12-07 o 16:34
justynna103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 17:43   #1892
aiyyo
Rozeznanie

A ja przed chwila dostalam mailing na maila, akurat jak sie pytalam co ile przychodzi Ja mam karte stalego klienta z sklepie stacjonarnym, zapisalam sie do internetowego i w koncu zlozylam tez zamowienie z wysylkowej, z tego co wiem, zadna forma nie wyklucza innej, mozna z 3 zrodel kupowac caly czas
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 18:39   #1893
garnet
Raczkowanie

Hej dziewczyny

Dzisiaj dostałam ofertę o nr P10BBI05, gratisem jest krem nawilżający Arnica i torba ekologiczna, do tego prezent niespodzianka o wartości 95zł za zamówienie powyżej 45zł. Czy któraś z Was wie co to może być?

Kosmetyki YR uwielbiam, a ostatnio zaczęłam też zamawiać internetowo, wielkie dzięki wszystkim za wstawianie nr ofert i skany;]
garnet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 21:04   #1894
aiyyo
Rozeznanie

A mi jakies 2 godzinki temu przyszla paczucha, zamawialam 1 grudnia Prezent za 99 zl - krem CS, dobrze, bo bedzie dla mamy na prezent pod choinke Dostalam oferte P102RC04 (prezenty to torba w groszki i szminka) oraz z koncowka 05 (Naturelle i kuferek). I teraz mam pytanie - kiedy przychodza oferty dla stalych klientow te ze znaczkami, i te gdzie mozna sobie produkt wziac np 50% taniej? Czy jak zloze teraz moje drugie zamowienie z tego blankietu co mi przyslali, to 3 oferta bedzie juz ta ze znaczkami i tymi rabatami i prezentem, co mozna wymienic na kosmetyk? mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 22:23   #1895
coralio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
A mi jakies 2 godzinki temu przyszla paczucha, zamawialam 1 grudnia Prezent za 99 zl - krem CS, dobrze, bo bedzie dla mamy na prezent pod choinke Dostalam oferte P102RC04 (prezenty to torba w groszki i szminka) oraz z koncowka 05 (Naturelle i kuferek). I teraz mam pytanie - kiedy przychodza oferty dla stalych klientow te ze znaczkami, i te gdzie mozna sobie produkt wziac np 50% taniej? Czy jak zloze teraz moje drugie zamowienie z tego blankietu co mi przyslali, to 3 oferta bedzie juz ta ze znaczkami i tymi rabatami i prezentem, co mozna wymienic na kosmetyk? mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi
Zazwyczaj oferty wysyłają raz w miesiącu po 20-tym ,ale różnie z tym bywa. Ale jeśli jesteś nową klientką to możesz nie dostać od razu czasmi wysyłaja po 2-3 miesiącach, ale z tym też różnie bywa.
I nie jest powiedziane ,że w ofercie będzie prezent który możesz wymienić na kosmetyk za 59zł, bo nie zawsze tak jest, tak samo jak są różnie zniżki w ofertach ostatnio dość rzadko jest -50%. I śmiało zamawiaj sobie z tej oferty ,którą miałaś w paczce ,albo z jakiejś innej której numer znajdziesz na tym forum. Jeśli oferta wchodzi przez net to się nie musisz niczym martwić, zdarzyło się nawet ,że zamawiałam 2 razy z oferty z tuszem i przesyłką gratis i nie było problemu (sama sobie możesz zamówić oferta jest ważna do 15 grudnia o ile dobrze pamiętam) czasami tylko przy zamówieniach telefonicznych kobitki coś tam marudzą że oferta nie była skierowana do ciebie ,że takiej przecież nie dostałaś itp. Myślę ,że to czy coś zamówisz czy nie nie ma znaczenia kiedy dostaniesz następną ofertę

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Napisane przez dorkaaa Pokaż wiadomość
dzisiaj wpadla w moje rece oferta z kreme cs gratis , tzn prezentem za 99 zł, mialam ja w paczce z KDC, i tam w gazetce jest woda so elixir, i teraz mam pytanie bo pisalyscie ze gazetka z gratisowym produktem z katalogu i jest prawie taka sama tylko nie ma tych zestawow ze woda + perfumowany żel, ale na tej liscie kosmetykow co podawalyscie byly tylko wody flower i evidence, czyli tej so elixir w ogole nie ma w ofercie z gratisowym produktem tak ? bo uwielbiam ten zapach, a czaje się na to zamówienie
dorkaaa czy udało ci się złozyć te zamówienie i wziąć gratisik so elixir.
też się przymierzam do tego żeby sobie coś zamówić z tej oferty ale trochę się boję ,że nie przyjmą mi zamówienia

Edytowane przez coralio
Czas edycji: 2010-12-07 o 22:30
coralio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 09:29   #1896
basia296
Zadomowienie

Czy w salonach są do kupienia 15 ml Vanille Noire?
basia296 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 10:10   #1897
Awus16
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez coralio Pokaż wiadomość
Zazwyczaj oferty wysyłają raz w miesiącu po 20-tym ,ale różnie z tym bywa. Ale jeśli jesteś nową klientką to możesz nie dostać od razu czasmi wysyłaja po 2-3 miesiącach, ale z tym też różnie bywa.
I nie jest powiedziane ,że w ofercie będzie prezent który możesz wymienić na kosmetyk za 59zł, bo nie zawsze tak jest, tak samo jak są różnie zniżki w ofertach ostatnio dość rzadko jest -50%. I śmiało zamawiaj sobie z tej oferty ,którą miałaś w paczce ,albo z jakiejś innej której numer znajdziesz na tym forum. Jeśli oferta wchodzi przez net to się nie musisz niczym martwić, zdarzyło się nawet ,że zamawiałam 2 razy z oferty z tuszem i przesyłką gratis i nie było problemu (sama sobie możesz zamówić oferta jest ważna do 15 grudnia o ile dobrze pamiętam) czasami tylko przy zamówieniach telefonicznych kobitki coś tam marudzą że oferta nie była skierowana do ciebie ,że takiej przecież nie dostałaś itp. Myślę ,że to czy coś zamówisz czy nie nie ma znaczenia kiedy dostaniesz następną ofertę

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

dorkaaa czy udało ci się złozyć te zamówienie i wziąć gratisik so elixir.
też się przymierzam do tego żeby sobie coś zamówić z tej oferty ale trochę się boję ,że nie przyjmą mi zamówienia
Proponuje wysłać im maila z numerem oferty, produktami które chcesz zamówić i danymi do przesyłki. Ja tak zrobiłem, zamówiłem zestaw miniaturek oraz żel pod prysznic czekolada i pomarańcza, a jako gratis wodę toaletową Evidence męską i przyjęli bez problemu. Co prawda napisali że wyjątkowo przyjmują to zamówienie ale chyba zawsze tak piszą, bo jak chciałem mailowo wymienić zegarek na kosmetyk to również pisali że wyjątkowo zmienią.
Awus16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 11:23   #1898
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basia296 Pokaż wiadomość
Tak, w sklepach są dostępne. (W kraku na pewno) Kosztują 34,90PLN.

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 11:23   #1899
ana172
Raczkowanie

Cytat:
W Zabrzu widziałam.
ana172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 12:43   #1900
basia296
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Tak, w sklepach są dostępne. (W kraku na pewno) Kosztują 34,90PLN.

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez ana172 Pokaż wiadomość
W Zabrzu widziałam.
Dziękuję
Stary 2010-12-08, 13:37   #1901
justynna103
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
Ta Naturelle jest w jakiejś mniejszej wersji czy zwykłej 75 ml? Poluję na jakąś fajną ofertę z tą wodą, bo bardzo mi się podoba.
Stary 2010-12-08, 14:41   #1902
Brukwiaczek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez garnet Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Dzisiaj dostałam ofertę o nr P10BBI05, gratisem jest krem nawilżający Arnica i torba ekologiczna, do tego prezent niespodzianka o wartości 95zł za zamówienie powyżej 45zł. ;]
Czy możesz wrzucić fotki lub skany tej oferty, bo bez znaczków ciężko będzie ... a ich tam 150 jest, sprawdzałam do jakiego nr wchodzą w necie :P
Brukwiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 15:52   #1903
ana172
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justynna103 Pokaż wiadomość
Ta Naturelle jest w jakiejś mniejszej wersji czy zwykłej 75 ml? Poluję na jakąś fajną ofertę z tą wodą, bo bardzo mi się podoba.
75 ml. Pod tym linkiem masz skany tej oferty:
http://s9.photobucket.com/albums/a87/ana172/YR/
Stary 2010-12-08, 21:39   #1904
justynna103
Przyczajenie

wielkie dzięki
Stary 2010-12-08, 21:49   #1905
garnet
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Brukwiaczek Pokaż wiadomość
Czy możesz wrzucić fotki lub skany tej oferty, bo bez znaczków ciężko będzie ... a ich tam 150 jest, sprawdzałam do jakiego nr wchodzą w necie :P
Ok fotki na szybko
http://img406.imageshack.us/gal.php?g=p1020640.jpg

...i tak jak piszesz ponad 150 produktów 40% taniej (myśle, ze nie najgorsza oferta).
Piszą, że zapraszają mnie do pierwszego zamówienia;D choć zamawiałam 2 razy z oferty z darmową wysyłką, ale kod znałam dzięki Wam, bo oferty nie dostałam do domu, a ta jest pierwszą wysłaną do mnie.

Jak myślicie co może być prezentem..może też krem CS? (fajnie by było)
Stary 2010-12-08, 23:00   #1906
coralio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Awus16 Pokaż wiadomość
Proponuje wysłać im maila z numerem oferty, produktami które chcesz zamówić i danymi do przesyłki. Ja tak zrobiłem, zamówiłem zestaw miniaturek oraz żel pod prysznic czekolada i pomarańcza, a jako gratis wodę toaletową Evidence męską i przyjęli bez problemu. Co prawda napisali że wyjątkowo przyjmują to zamówienie ale chyba zawsze tak piszą, bo jak chciałem mailowo wymienić zegarek na kosmetyk to również pisali że wyjątkowo zmienią.
Awus16 wielkie dzięki sama nie wpadłam na to ,żeby zamówienie mailem wysłać. Już kombinuję co zamówić i wysyłam.
Stary 2010-12-09, 09:51   #1907
Brukwiaczek
Przyczajenie

Ta oferta p10bbi05, to jest oferta urodzinowa, ja też miałam podobna i moja mam też
jak zobaczyłam fotki to stwierdziłam, że już to gdzieś widziałam

Edytowane przez Brukwiaczek
Czas edycji: 2010-12-09 o 09:53
Brukwiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 10:52   #1908
MC149
Raczkowanie

Dziewczyny mam do was pytanie. Czy jeśli zapisałam się do YR przez internet to czy mogę korzystać z ofert katalogów wysyłkowych? Jeśli tak to skąd mam wziąć swój numer klienta?
MC149 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 16:38   #1909
justynna103
Przyczajenie

Żeby dostać nr klienta musisz złożyć pierwsze zamówienie. Może spróbuj zamówić z jakiejś oferty przez tel albo mailowo. Potem będziesz mogła zamawiać przez internet ze swoim numerem.

Edytowane przez justynna103
Czas edycji: 2010-12-09 o 17:24
Stary 2010-12-09, 18:33   #1910
garnet
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Brukwiaczek Pokaż wiadomość
Ta oferta p10bbi05, to jest oferta urodzinowa, ja też miałam podobna i moja mam też
jak zobaczyłam fotki to stwierdziłam, że już to gdzieś widziałam
W sumie by sie zgadzało..to nic, że urodziny miałam w październiku Rozumiem, że nic nie zamawiałaś z tej oferty i nie wiesz co jest prezentem?

Cytat:
Napisane przez MC149 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do was pytanie. Czy jeśli zapisałam się do YR przez internet to czy mogę korzystać z ofert katalogów wysyłkowych? Jeśli tak to skąd mam wziąć swój numer klienta?
Ja wysłałam najpierw do nich formularz, tak jak tu pisze http://www.yves-rocher.com.pl/sprzedaz_wysylkowa

PS. Nieźle się zdziwiłam jak się dowiedziałam, że sprzedaż wysyłkowa ma swoją siedzibę w Rudzie ...mieszkam 10 min jazdy od ich biura;p

Edytowane przez garnet
Czas edycji: 2010-12-09 o 18:38
Stary 2010-12-10, 02:04   #1911
cheloni
Raczkowanie

Cześć dziewczyny

Szukając ostatnio prezentów dla sióstr natknęłam się na serię czeko-pomarańczową i się zakochałam Kupiłam sobie na razie tylko mleczko do ciała, na pewno coś jeszcze dokupię i chcę skompletować kilka rzeczy na prezenty
Wcześniej kupiłam w YR tylko kilka kosmetyków na prezent, sama nie używałam i postanowiłam to zmienić. Zarejestrowałam się w sklepie internetowym i przygotowałam sobie już druczek do oferty wysyłkowej. I tu mam pytanie: w sklepie internetowym do zamówienia mam gratis prezent do wyboru i kuferek i kosmetyczkę, ale że już jest 10 grudnia to boję się, że nie zdąży dojść przesyłka. Czy te prezenty dostanę też w sklepie stacjonarnym? Wyczytałam, ze produkty z ofert wysyłkowych itd. nie obowiązują w sklepach stacjonarnych, ale nie znalazłam nic o prezentach...
cheloni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 09:44   #1912
coralio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cheloni Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Szukając ostatnio prezentów dla sióstr natknęłam się na serię czeko-pomarańczową i się zakochałam Kupiłam sobie na razie tylko mleczko do ciała, na pewno coś jeszcze dokupię i chcę skompletować kilka rzeczy na prezenty
Wcześniej kupiłam w YR tylko kilka kosmetyków na prezent, sama nie używałam i postanowiłam to zmienić. Zarejestrowałam się w sklepie internetowym i przygotowałam sobie już druczek do oferty wysyłkowej. I tu mam pytanie: w sklepie internetowym do zamówienia mam gratis prezent do wyboru i kuferek i kosmetyczkę, ale że już jest 10 grudnia to boję się, że nie zdąży dojść przesyłka. Czy te prezenty dostanę też w sklepie stacjonarnym? Wyczytałam, ze produkty z ofert wysyłkowych itd. nie obowiązują w sklepach stacjonarnych, ale nie znalazłam nic o prezentach...
Cosik trochę namieszałaś .
Sklep stacjonarny , sklep internetowy i oferta wysyłkowa to 3 osobne rzeczy.
Możesz jedynie wydrukowac sobie zamówienie z internetowego i odebrać w sklepie ,ale w tedy nie ma takich samych gratisów.
Jeśli chcesz zamówić z wysyłkowego , a nie bardzo wiesz o co chodzi ,to najlepiej poszukaj sobie w gazetach jakiejś oferty ,o których wspomine jest wcześniej.
I najlepiej sobie zamówienie złozyć przez telefon to może przed świętami dojdzie.
Stary 2010-12-10, 11:08   #1913
basia296
Zadomowienie

Jak długo czekałyście na paczki? Wysłałam dopiero teraz zamówienie z oferty świątecznej ,tej z łosiami. Orientujecie się czy są jakieś braki?
Stary 2010-12-10, 11:27   #1914
aldi1174
Zadomowienie

Czy któraś z Was ma komplet biżuterii (naszyjnik, kolczyki i pierścionek) z białych słodkowodnych pereł + ciemne perły sztuczne + posrebrzany metal - prezent do wysyłkowej oferty urodzinowej (duży znaczek + mały lub 3 małe + bezpłatny produkt do wyboru z 3 znaczków za 120 zł; produkty od 6.90 na małych znaczkach, zniżka -30%).
Bardzo proszę o opinię o biżuterii, bo jutro wybieram się do salonu realizować mailingi i nie wiem, czy lepiej zamówić wysyłkowo, jeśli ten perłowy komplet jest ładny
aldi1174 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 12:14   #1915
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aldi1174 Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was ma komplet biżuterii (naszyjnik, kolczyki i pierścionek) z białych słodkowodnych pereł + ciemne perły sztuczne + posrebrzany metal - prezent do wysyłkowej oferty urodzinowej (duży znaczek + mały lub 3 małe + bezpłatny produkt do wyboru z 3 znaczków za 120 zł; produkty od 6.90 na małych znaczkach, zniżka -30%).
Bardzo proszę o opinię o biżuterii, bo jutro wybieram się do salonu realizować mailingi i nie wiem, czy lepiej zamówić wysyłkowo, jeśli ten perłowy komplet jest ładny

Mam i jak dla mnie jest OK.
Perły jak do tej pory się nie starły, zestaw naprawdę ładnie się prezentuje.
Widziałam w sklepie ze sztuczną biżu podobny pierścionek - kosztował 29 zł.

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 12:19   #1916
cheloni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez coralio Pokaż wiadomość
Cosik trochę namieszałaś .
Sklep stacjonarny , sklep internetowy i oferta wysyłkowa to 3 osobne rzeczy.
Możesz jedynie wydrzukowac sobie zamówienie z internetowego i odebrać w sklepie ,ale w tedy nie ma takich samych gratisów.
Jeśli chcesz zamówić z wysyłkowego , a nie bardzo wiesz o co chodzi ,to najlepiej poszukaj sobie w gazetach jakiejś oferty ,o których wspomine jest wcześniej.
I najlepiej sobie zamówienie złozyć przez telefon to może przed świętami dojdzie.
Znalazłam na stronie www, że niektóre prezenty obowiązują tylko w internetowym, a przy innych nie ma gwiazdki, więc może w sklepie też się dostaje kuferek i kosmetyczkę i prezent-niespodziankę...
Czyli mówicie, że może nie dojść przed świętami?
A w ogóle to szkoda, że jest tylko płatność przy odbiorze, trochę to uciążliwe :/

Edytowane przez cheloni
Czas edycji: 2010-12-10 o 12:27
cheloni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 12:44   #1917
basia296
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aldi1174 Pokaż wiadomość
Mam, całkiem przyzwoity zestaw.
Stary 2010-12-10, 12:56   #1918
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Skusilam sie na dwa zamowienia z oferty swiatecznej i sylwestrowej-mam nadzieje,ze zdaza przed 24 grudnia
Nie bralam zadnych nowosci jakos ostatnio malo mnie kusi ale ciekawa jestem prezentow i byla So Elixir 30-ta w ciekawej propozycji 2 za 115zl
Stary 2010-12-10, 15:07   #1919
aldi1174
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Mam i jak dla mnie jest OK.
Perły jak do tej pory się nie starły, zestaw naprawdę ładnie się prezentuje.
Widziałam w sklepie ze sztuczną biżu podobny pierścionek - kosztował 29 zł.
Cytat:
Mam, całkiem przyzwoity zestaw.
Dziękuję bardzo za tak szybką odpowiedź, zamówię z tej oferty
-a z mailingu kupię tylko zachwalaną płukankę malinową do włosów-40% za 15 zł i może coś z czekoladowo/pomarańczowej serii, jeśli będzie.
aldi1174 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 17:36   #1920
ana172
Raczkowanie

Moze dojda do swiat. Ja zamawialam jedna paczke 2 grudnia i przyszła 8. Druga paczka zamowiona 6 przyszla dzis czyli 10 w cztery dni. Jest szansa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości