|
|
#2311 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
i ostatnio coraz częściej zdaża mi się myśleć, że znalazłam się w nie właściwym miejsu i w nie właściwym czasie.
chciałabym usnąć i obudzić się jak będzie już wszystko dobrze. jak wróci i będzie mnie znowu kochał. a jak zamknę oczka i pomyśle życzenie to się spełni ? |
|
|
|
#2312 |
|
Raczkowanie
|
wyznaje zasadę wszystko albo nic wiec kochanie albo mnie kochasz albo wypi...alaj ;d
|
|
|
|
#2313 |
|
Zadomowienie
|
musisz mi uwierzyć. bo inaczej nigdy nie będę mogła być tym kim chciała bym być...
|
#2314 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję myszko <3 to zaszczyt pragnę Cię mieć na swoją własność, chcę byś robił to o co Cię proszę. myślałam, że jednak będzie inaczej. zmiana zdania nastąpiła, gdy tylko zobaczyłam Cię z nią. po prostu mam już dosyć, nie rozumiesz nic ? nie rozumiesz, że to boli ? będąc z Nią, cieszysz się szczęściem. ale pomyśl też czasami o mnie.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-12-07 o 19:19 |
|
|
|
|
#2315 |
|
Zadomowienie
|
ja Ciebie również ;**
__________ 'Chce wiedzieć jak całujesz bo dostaje świra. nie zawsze dostaję to czego chcę. już nie pamiętam od kiedy chcę ciebie i jakoś cię tu przy mnie nie widzę. jednak widzisz, nie można mieć wszystkiego. tylko, że mieć ciebie to tak, jakby mieć cały świat. bo to u niej czułam się jak w domu. bo to u niej śmiałam się do łez, słuchając jej kłótni z bratem. bo to ona miała ześwirowaną kotkę i kota-nieogara. bo to z nią przeklinałam świat i to z nią zwijałam się z bólu brzucha od nadmiaru śmiechu. znosiłyśmy siebie nawzajem, to najważniejsze.'
|
|
#2316 |
|
Rozeznanie
|
Obudziłam się i wiedziałam, że odszedł. Wiedziałam
to od razu. Kiedy się kogoś kocha, wie się takie rzeczy. Pamiętam dzień, w którym Cię poznałam. Pamiętam każdy dzień, w którym obdarowałeś mnie swoją obecnością. Wiesz jakie to uczucie, gdy zawodzisz kogoś bliskiego? Ranisz go mimo, że go kochasz niewyobrażalnie mocno. I nie możesz już niczego wymienić, cofnąć, naprawić.
"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha." Tupac Amaru Shakur Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-12-07 o 19:53 |
|
|
|
#2317 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za pochwały! Pragnę wyróżnić: affen, Toogether93, agatte, Paralogiczna, CookieCrisp, grise, kontrastowa0, latin, Drift - jesteście the best! Ja dumna on uprzedzony. Burn. Burn like a fire. /Płonie. Płonie jak ogień./ Starała się go kochać rozumem, aby serca nie zranił nigdy więcej. było coś i nie wmówisz mi, że sobie uroiłam. Wplatam palce w oddech z Tobą Stapiam się.
|
#2318 |
|
Zadomowienie
|
kochanieee zawstydzasz mnie![]() miło mi Spójrzmy sobie, więc w twarze przez minutę- nie więcej. Nauczmy się czuć, mówić o swoich doznaniach i myślach i cieszyć się chwilą. Z każdą kolejną życie nam ucieka i już nie wróci. Chwil jest wiele, ale każda jest wyjątkowa i niepowtarzalna. Nie warto, więc stać w miejscu i czekać... na nic, a zarazem wszystko. ...bo wszystko takie wielkie nic... -Pan bez ważnego biletu.? Nie wpuszczamy i mówimy 'nie' miłości Pozwól mi... wsiąść do pociągu nie bylejakiego, a specjalnego. W kierunku myśli i uczuć wcześniej zakazanych. Bym była Panem i Władcą swego losu od początku do końca, zatrzymywała się na właściwych przystankach i zawsze miała pod ręką hamulec bezpieczeństwa. "Gapie się na twoja fotografie, wciąż śpię w koszuli, która zostawiłeś." Każdego dnia modliłam się, żebyś został. A zamiast tego co wieczór wylewam łzy. "Wychowywała się na poboczu drogi Tam gdzie biją kościelne dzwony i rośnie silna miłość." "Ruch uliczny pełznie, telefony komórkowe dzwonią Radio wrzeszczy na mnie Przez moje przyciemnione okna widzę Małą dziewczynkę, rdzewiejącą czerwoną furgonetkę Ona ma buzię umazaną czekoladą, Ma małe rączki i macha do mnie, Tak, uśmiecha się do mnie." "Bo miłość przychodzi tylko raz na jakiś czas i puka do twoich drzwi i rzuca ci uśmiech i zabiera każdy oddech zakrywa każdą bliznę przemawia przez twoją duszę i śpiewa do twojego serca."
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-12-07 o 20:21 |
|
|
|
#2319 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
że niby ja? dziękuję bardzo <3 te powyżej pozwól, że zabiorę.
____ uwielbiam jego iskierki w oczach. wróć, a wszystko zmienię. ' nadzieja nie jest marzeniem, lecz sposobem przekształcania marzeń w rzeczywistość. ' pamiętaj - nie ważne co się stanie. dla niej na prawdę znaczysz wiele. mówił 'kocham Cię', a ona udawała, że nie słyszy. dlaczego? bała się kolejnego rozczarowania. po ostatniej miłości została tylko ogromna dziura i ten strach przez który nie wie komu ma już ufać. 'duże dziewczyny nie płaczą' - na szczęście mnie się to nie dotyczy.
" Oprócz Ciebie na tym świecie trzyma mnie grawitacja " Edytowane przez _changime Czas edycji: 2010-12-07 o 20:24 |
|
|
|
|
#2320 |
|
BAN stały
|
...
z takim dupkiem trzeba ostro, zagłuszasz zdanie serca i odchodzisz, rozumiesz ? odchodzisz ! modlisz się o święty spokój, gdy tak naprawdę cierpisz na samotność . poczekaj, rok, 2,3,4 lata, wieczność, w końcu cuda się zdarzają . atakujesz wzrokiem za każdym razem, gdy Cię mijam, wmawiasz sobie, że nic nie czujesz, lecz Twój wzrok zdradza wszystko. ... |
|
|
|
#2321 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oboje znamy prawdę.. Nie ma co się oszukiwać . Nie jesteś pewien? To nie rób nadziei... Spójrz mi prosto w oczy... I powiedz że masz dość. Ja nazywam idiotą... |
|
|
|
|
#2322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tez kradnę, słoneczko '' Nagle te wszystkie telewizyjne klisze, cotygodniowy montaż najlepszych filmowych scen, z których tak się śmiała, okazały się mniej kiczowate niż całe jej życie, wyświetlone w jednym mgnieniu. Jestem oazą spokoju. Pier.dolonym, kur.wa, zaje.biście wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora Trochę mnie przeraża, że to moje życie i że to ja mam coś z nim zrobić. "
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
* I wszystko miało się udać i być tak wspaniale, a siedzę na brzegu świata i nie wiem co dalej.
* Cholera wie co jeszcze jutro się rozpiepszy. |
|
|
|
#2324 |
|
Zadomowienie
|
pamiętacie BANANOWALASKĘ ;D?
Jeżeli ci na czymś bardzo zależy, nie okazuj tego światu. Kochaj i uwielbiaj skrycie bo w każdej chwili na twej drodze może stanąć wredna jednostka i wysadzić wszystko w powietrze... w programie przewidziano rzucanie popcornem w zakochane pary. A moim zdaniem najgorsze jest to , że w necie gadamy ze sobą opowiadamy sobie całe życie . A tak naprawdę gdy się spotykamy na ulicy , w szkole , gdziekolwiek nie potrafimy powiedzieć zwykłego ' cześć ' . Gniew jest krótkim szaleństwem ja będę Timonem a ty Pumbą , zawsze razem Będę nosić to w czym dobrze wyglądam dopóki nie będę miała tyłka jak hipopotam a kiedy przestaniesz mnie kochać ? - jeszcze nie słyszałam o człowieku który znał datę swojej śmierci.
|
#2325 |
|
Zadomowienie
|
„Byłeś wszystkim o czym tak marzyłam. Oprócz Ciebie nic tak nie liczyło się. Nie widziałam jak powoli znikasz. Nie wiedziałam nawet, że już nie ma Cię. Nie mówiłeś, że mnie nie chcesz widzieć tak po prostu kiedyś powiedziałeś „Cześć”. Tysiąc pytań żadnych odpowiedzi nie wiesz sam dlaczego nie udało się.” "Miejsca które dobrze znam mówią mi o Tobie, miejsca w których nie ma nas mówią że to koniec" "Zasypiać uczę się, bo nie potrafię już usnąć gdy nie ma Ciebie" Gdybyś wiedział jak wewnątrz cała drżę gdy kolejny raz przychodzi nam się rozstać… "Byłeś zawsze za daleko siedząc obok mnie " "W końcu żyje tak jak chce, to co było złe zostawiłam gdzieś, gdzie nie warto wracać." Bardzo chcę nauczyć się czerpać szczęście z życia, być sobą gdy nie ma Cię przy mnie. I cierpię nieprzytomnie gdy wiem że znów rozstajemy się.. „Czuję jeszcze oddech Twój na rzęsach i na ustach” „Gdziekolwiek jesteś, czekam…Już dawno jestem przy Tobie, w moich snach” "Dziś pewnie więcej wiem, choć wolałabym raczej wiedzieć mniej" "Kiedy spotkasz mnie przypadkiem nie odwracaj się... " „Za dużo chciałam dać niż byś zdołał wziąć.” „Przyjdź do mnie więc jak ciepły dzień . Obejmij mnie . Tylko tego jest mi brak. Przytul mnie mocno tak . Miłość jutro stopi w nas A do wiosny trzymaj mnie, W każdą noc ,w każdy dzień” „Mogła bym być kimś o kim marzysz, mogła bym być wszystkim o czym tylko śnisz, zawsze piękna, ciągle uśmiechnięta, taka bez humorów, jakiej nie miał nikt. Wciąż przy Tobie w ciebie tak wpatrzona. Sama nie wiem czemu coś zepsuło się. Mogłeś wiedzieć więcej niż ktokolwiek mogłeś więcej niż ja sama wiem.”
I zawieszę na ścianach wszystkie nasze zdjęcia, żeby żadna chwila nie uleciała z mojej pamięci. Edytowane przez Yakarta Czas edycji: 2010-12-07 o 21:45 |
|
|
|
#2326 |
|
Raczkowanie
|
I zatęskniłam za tymi niebieskimi oczyma, pełnymi srebrzystego blasku. Kocham Cię i nienawidzę. Załóżmy, że jesteś mi obojętny. Zakochała się w tych pyskatych ustach oraz wzroku przepełnionym wrogością i dystansem. Niełatwo go kochać. Ale to sprawią tak cholerną przyjemność! Cierpliwie przyjmuję Twoje kłamstwa. Ale to tylko kwestia czasu. Może Ty mi powiesz, co teraz powinnam czuć?
|
|
#2327 |
|
Raczkowanie
|
zawsze ciekawiło mnie dlaczego za każdym razem , gdy mnie zdradzał szłam do sklepu i kupywałam tabliczke czekolady.
Była za słaba by sią ciać, była za silna by się poddać jednak była wystarczająco odważna by wziąś do ręki nóż i przyłożyć sobie do serca. "Ty , ja , tamto lato i zakurzone słońce." The end. |
|
|
|
#2328 |
|
Raczkowanie
|
naiwnao:
'a Ty co ? zatrudniłaś się w firmie ogólnobudowlanej , że tyle tapety masz na mordzie ?' ![]() ![]() dobreee ZeliNa_ : piękne opisy Marikab: miło być przez Ciebie okradzioną ![]() Miała okazję przyznać się przed wszystkimi do swoich uczuć. owszem, przed Nim też. nie wykorzystała tej szansy. bała się.. swoich uczuć. odrzucenia, wyśmiania. bała się, że jeżeli On się dowie jak strasznie jej zależy wykorzysta to. dla zabicia czasu będzie z nią.. a przecież nie o to jej chodziło. wolała nic, niż coś takiego I tak już po prostu jest. nie zasnę bez telefonu na wyciągnięcie ręki.. nigdy. nie ma takiej możliwości. logiczne, że nie napiszesz, nie zadzwonisz.. nie ma na co liczyć. ale cholera.. gdzieś tam w głębi serca jest ta mała iskierka nadziei. i każdej nocy to złudne czekanie na zwykłe 'śpij dobrze'.. nic więcej Pozwól mi zacząć życie na nowo. Nie dzwoń, nie pisz, nie przychodź do mojego domu. Nie przepraszaj, bo to nic nie da. Masz pecha, ponieważ należę do osób, które nigdy nie wybaczają. Nigdy. Pamiętaj Twój uśmiech jest wplątany w moje myśli Uśmiecha się każdego dnia. Za każdym razem do mnie Bez pozwolenia nazwałam Cię miłością mojego życia Lubię, gdy odwracasz się udając, że szukasz kogoś w tłumie, a patrzysz na mnie Bo widzisz, czasem jest tak, że nie masz ochoty wstać z łóżka, a czasem budzisz się pełna energii i szczęśliwa. To wszystko uzależnione jest od Niego Chciałam dostać tylko gwiazdkę z nieba. Ty dałeś mi całe niebo. Narysowała na zaparowanej szybie serce z jego imieniem w środku Opowiedziałabym ci o nim wszystko, ale wtedy ty także byś się w nim zakochała Chcę o Tobie wiedzieć wszystko ! Zacznę od policzenia pasków na Twojej koszulce.. Myślę, że mogłabym mieć 5 żyć. Chodziłabym do 5 różnych szkół, mieszkałabym 5 różnych miejscach, i 5 razy zakochałabym się w tej samej osobie. Dobranoc uzdolnione dziewczynki ![]()
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
buzi
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wcale nie jest takie łatwe żyć bez Ciebie tak dużo opisów, bo mnie tu mało i nie mam czasu i ochoty tu bywać. cały wątek mam w plecy. do następnego razu ![]()
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
wyróżnienie, jakie liczy się dla mnie niesamowicie. Dziękuję i oczywiście wzajemnie groszku ![]() moja mała Grise. dziękuję kochanie ![]() wzajemnie. __ Zamykam powieki, zanim błyśnie
w czyimś oku moja łza Mógł tu być tu zostać na zawsze Tak ciepłe jak ciepłe mogę być noce zimowe, pod kocem w ramionach Twoich tylko ja Zdarzyło się czasem zapomnieć o kartkówce czy pracy domowej ale nigdy o nim Byłam gotowa zdjąć z siebie ciężar tej miłości Gdyby nie zaplątała mi rąk Odbijasz swoją dłoń na śniegu, Ona jest odbita też na moim sercu Choć świat był na "nie" Ty krzyczałeś pod prąd, że ja, że tylko ja i Ty a po Tobie było wszystko, co piękne Nie dotykaj mnie tak jakbyś bólem był Część opisów szczęśliwych, dla mojej wspaniałej Joaśki. Po Prostu Aśka, Ja wiem, Ty wiesz, inni nie muszą ;p Kocham <3
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2010-12-07 o 22:30 |
|
|
|
#2331 |
|
Raczkowanie
|
Wymieniłabym wszystkie moje ulubienice ale tego było by duzo za dużo wymienie kilka Marikab,Mad_woman,kontras towa0,z innej bajki,ciiri,Changime,kata stroficzna,SparklyAngel,p atrysiowa_,rumuneczkaxd, Kamisha,your blue eyes,so_steadfast,karmelo womi,Naughty-mam nadzieje że nie po przekręcałam bo totalnie z głowy pisałam "Pamiętam dzień, w którym Cię poznałam. Pamiętam każdy dzień, w którym obdarowałeś mnie swoją obecnością. I wszystko miało się udać i być tak wspaniale, a siedzę na brzegu świata i nie wiem co dalej[*] Ci co odeszli wciąż żyją w nas. W naszych sercach i wspomnieniach pozostaną tam przez cały czas,Odszedł by stale być blisko."-zapożyczone i sklejone w jedno mam nadzieje że żadna się nie obrazi np.Naughty_ ![]() Będę kochać cię do końca życia-czemu tak szybko[*] może nie był Ci pisany tego nie wiesz -Mamo i już nigdy się nie dowiem Pamiętasz te najlepsze sytuacje , Zapomnij o tych złych Nikt nam nie powiedział, kiedy mamy się pożegnać, "Aniele śmierci proszę powiedz mi, czemu w stosunku do nas jesteś obojętny, najlepsze są dla ciebie młode ofiary, nigdy nic Ci nie zrobiły a traktujesz je jak psy."
|
#2332 |
|
Raczkowanie
|
Akuku
![]() _ z twoich ust zaczęłam palić papierosy Mam pamiętliwe ręce, ruchliwe palce, które przeplatają, zaplatają w warkoczyki anielskie włosy, pamiętają wszystkie 'dawno, dawno temu'. Jeżeli mógłbyś wytyczać drogi, dokąd byś mnie poprowadził? życie jest sztuką, a żadna sztuka nie powstaje ze szczęścia. a dzisiaj 'niemożliwe jest możliwe' wibruje we mnie, jak trącona struna. Pytasz mnie o marzenia, ale marzenie nic nie zmienia. jedyne, czego pragnę tego wieczora, to kawa, papierosy i czekoladowe ciastka w centrum Nowego Jorku. Oto moje wnętrze, rozświetl je swym dotykiem. czasami żałuję, że gdy budzę się rano, nikt nie szepcze 'come on, girl, rise and shine' potrafię być martwy na wiele różnych sposobów. Wiesz, w jaki sposób spełnia się sny? Trzeba się obudzić. Chcę cię dotykać, pozwól mi choć myślą pieścić twoje wystające kości. Lubię twoje dłonie, byłby dla mnie wymarzonym prezentem na gwiazdkę. "I always believed that I had something important to say and I said it.... My God is rock 'n' roll."
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
i wzajemnie ;-)
abunee, nareszcie ! jak pachnie szczęście? emocjonalny orgazm. zadzwoń jutro, nie mogę rozmawiać bo właśnie się zakochuję. dlaczego rozum nie potrafi wygrać z sercem? czy naprawdę chwila słodyczy jest tyle warta, by potem czuć samą gorycz?
|
#2334 | |
|
Zadomowienie
|
motywujesz moje serce driftujesz .Cytat:
i właśnie te zabieram. widzisz Maleńka, potrafisz. Maleńka.. jesteś wielka. Tak tak, ja Wiem, Ty też wiesz, miejmy nadzieję, że niedługo pochwalimy się też reszcie
<333* takie rzeczy mi się nie przytrafiały, po dziś dzień. 'i teraz się zacznie, ludzie będa mieć Cię za psychiczną, tak cholernie będzie Cie rozpierać szczęście' słowa mojej cudownej Siostry.
|
|
#2335 |
|
Rozeznanie
|
Pomyśl sobie, że kiedyś bardzo czegoś nienawidziłeś, tak z całego serca, a teraz jest Ci to obojętne.
O, tak właśnie się czuję. "Isniejemy, póki ktoś o nas pamięta." "w chwili, gdy zastanawiasz się czy kogoś kochasz, przestałeś już go kochać na zawsze."
|
#2336 |
|
Rozeznanie
|
♥
dreams_x33- dziękuję ![]() grise- love love love <3 abunee,bananowalaska-fajnie, że już jesteście ___ 'z tego 'szczęścia' to aż się skakać chce... najlepiej z mostu i pod pociąg Formatowanie uczuć. Ja będę obok, kiedy nikogo nie będzie i pomyślisz, że nikomu nie zależy, kiedy cały świat opowie się przeciwko Tobie i poczujesz się osamotniony, ja będę obok.. Będę obok, kiedy wszystkiego czego będziesz potrzebował, to ktoś, kto otrze Twoje łzy, kiedy Twoje serce będzie tak bolało, że nie będziesz mógł oddychać, kiedy będziesz chciał już tylko położyć się i umrzeć, ja będę obok.. Będę, gdy zaczniesz płakać słysząc smutną piosenkę, kiedy łzy nie będą chciały przestać płynąć, ja będę obok.. Więc widzisz, będę z Tobą aż do końca, to jest obietnica, którą daję Ci. Koncentruj się bardziej na własnym charakterze niż na własnej reputacji, ponieważ charakter stanowi o tym, kim naprawdę jesteś, a reputacja to jedynie to kim jesteś w oczach innych ludzi.'
|
#2337 |
|
Zadomowienie
|
dreams_x33 - bardzo mi miło
niczego_po_trochu - dziękuję katastroficzna, Marsi89, SparklyAngel, Yakarta - okradłam _________________
'Zdecydowała, że pogodzi się z miejscem, jakie Jej wyznaczył' - Nie rozumiem jak Ty tak możesz. - Jak? - No tak, że zawsze jesteś taka cicha, nic nie mówisz i tylko słuchasz co mówią inni. - Bo wiesz... Tak naprawdę słuchanie jest o wiele bardziej interesujące od samego mówienia i jeśli umiesz dobrze słuchać, to możesz się dowiedzieć o ludziach rzeczy, których tak naprawdę wcale nie chcieli Ci powiedzieć, i pewnie nigdy nie powiedzieliby Ci prosto w oczy' - I don't understand how U as U can. - How? - Well, yes, that U are always so quiet, U don't say anything and U just listen to what others are saying. - Because, U know... In fact, listening is much more interesting than the talking and if U understand how to listen, then U can learn about people things they don't really want to tell U, and probably never would tell U straight in the eye.
|
#2338 |
|
Zadomowienie
|
Nie pilnuj swojego chłopaka. I ta Ci go zabiorę. Ale nie przejmuj się. To będzie tylko chwila zabawy. Później do Ciebie wróci. Już nie taki sam. Ale wróci.
Doskonale wiem, że nazywa Cie moim imieniem.
|
#2339 | ||
|
Raczkowanie
|
Tak właściwie to co z tego, że będziesz ukrywać w sobie miłość do niego? To uczucie cię rozniesie. Rozniesie od środka i nie wytrzymasz więcej bez niego ani sekundy. Kiedy ktoś ci powie "Musisz być silna" prawie na pewno zjada go poczucie bezradności i próbuje sam siebie przekonać do bycia silnym. Masz przyjaciół i kochającą cię rodzinę a mimo to narzekasz, że jesteś nieszczęśliwa? Spójrz na to z innej strony. Jesteś jedną z tych najszczęśliwszych. Niektórzy śpią na pieniądzach, mogą mieć wszystko czego chcą, ale najbliżsi nie mają dla niego czasu. On wtedy chce być taki jak ty. Szczęśliwy wśród najbliższych. Serce! Od tej pory twoje obowiązki przejmuje Rozum. Źle się spisujesz w swojej roli i cierpią przez ciebie także inni. "
-Może buziak na zachętę.?? -Taaa..chyba nara i kopa w dupe gratis!! Rób to, co podpowiada Ci serce, nie myśl o konsekwencjach. Cześć jestem Idiotka z okolicy Szalonych Decyzji. Mieszkam w domku zbudowanym z małych głupstw i idiotyzmów. W okół panuje wewnętrzna rozpierducha Napisał na gg , po 15 minutach zapytał ' jestes ?' tak sorry zemdlałam. To że mam źrenice w kształcie serca nie znaczy że jestem kurna zakochana. " Skarbeńki jesteście wielkie, pędzicie normalnie jak wicher jakiś Troche mnie tutaj nie było.. I troche dużo do nadrabiania mam Cytat:
Cytat:
Cała prawda z tym opisem ;Dagattee Świetne jesteście i kocham was moim truskawkowym serduchem
|
|
#2340 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje <3
od razu przepraszam, że tak agresywnie, ale musiałam się wyżyć. Boże kopnij go w dupę, tak porządnie i mocno by w końcu zrozumiał jakim to zacofanym idiotą jest. co tu dużo mówić człowieku teraz to nawet jako psa w domu bym Cię nie chciała. skutecznie wywołujesz moją zazdrość, ale jeszcze nie świadom jest tego, że moja zazdrość przeradza się w nienawiść. odbijasz się na moim zdrowiu. układała ubrania, piła kawę i popalała ruskie fajki, wieczorami zmazywała makijaż, a porankami się malowała. Już Go nie kochała. Teraz musiała tylko codziennie patrzeć na jego twarz i słyszeć ten głos od wewnątrz jak to się on poniżył . puknij się w czoło byle mocno, walnij pięścią w serce, może to pobudzi Twoje szare komórki do działania. duże cycki i krągła dupa to jest to czego chciałeś? Gratisowo by szybko wskakiwała w łóżko? został tylko nawyk, którego musiała się szybko wyzbyć. rysowanie serduszek na marginesach. zmarnowałam tyle czasu, który mogłabym lepiej wykorzystać. powiedzmy na naukę. zachorowałeś na ' facetowość' masz w mózgu ch*%ja.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

zawstydzasz mnie

i oczywiście okradam , bo szaleje jak widze Twoje opisy <33
motywujesz moje serce driftujesz