|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
byłam dziś na winku
delikatny mróz i grzane wino, połączenie idealne Cytat:
z MOMem? ![]() Cytat:
ja tylko czekałam, aż Jacek weźmie łopatę i zacznie odśnieżać, w końcu podczas kampanii politycy są zdolni do wszystkiego... wczoraj oglądałam na TVP Kraków debatę obu kandydatów i mnie żaden nie przekonuje... Kracik co prawda sprawdził się w Niepołomicach, ale czy uda mu się rządzić tak dużym miastem..? Na pewno spore wyzwanie przed nim jeśli wygra, oby mu się udało, ale łatwo mieć nie będzie.... jakbym mogła głosować to... nie zagłosowałabym, bo to znowu wybór mniejszego zła, tak jak było w wyborach na prezydenta Polski. wiem, że Majchrowskiemu odejdzie kilkanaście tys głosów od kibiców Wisły, który nigdy nie kryli się ze swoją nienawiścią do Majchrowskiego.. ale z tego co czytałam, to większość idzie na wybory i zagłosuje nie na Kracika, a przeciw Majchrowskiemu. to właśnie Polska... nie głosuje się na kogoś, a przeciw komuś ;] Czytałam gdzieś niedawno, że ten kandydat PiSu apelował, żeby ludzie nie głosowali na kandydata PO ;] Cytat:
koleżanka mi mówiła, że w Czewie było to samo... hejop Żbiki ![]() byłam dziś po zajęciach z koleżanką na Rynku i sobie zafundowałyśmy kiełbaski z grilla i grzane wino ![]() i się rzucałyśmy śniegiem, bo bałwana nie dało się ulepić a wycieczka z Niemiec nam zdjęcia robiła ![]() i postanowiłyśmy sobie kupić du.poloty, tzn. jabłuszka do zjeżdżania i jakąś górkę obczaić i jaaazdaaaaa!! a ja zainspirowana tym, co sprzedają na Rynku [owoce w czekoladzie] kupiłam banana i polewę taką, co się rozpuszcza w wodzie i mmmm, pyszne wyszło. a jeszcze miałam pomarańczę i też polałam tą czekoladą, jeszcze lepsze aaaa zapomniałabym.. pisałyście o butach skórzanych. ja 2 lata temu za swoje dałam ponad 200zł, ale już się kończą.. ta zima i papa.. ale sól też mi wychodzi ja smaruję wazeliną.. trochę pomaga, sól trochę mniej widoczna, ale tego dziadostwa już się nie zwalczy... no, chyba wszystko :P
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Kasia
W telewizji go pokazali
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-12-03 o 21:25 |
|
|
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1864 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
. bo mnie przeraża podróż PKP. kolega jechał do Olsztyn pociągiem. nie dość że pociąg miał 100 minut spóźnienia , to musiał się przesiadać 2 razy ! nie muszę dodawać,że zamiast być na miejscu o 12 to był o 18 ! jednym słowem masakra. a ja muszę jeszcze ogarnąć szeregi na koło blee.przyjedziemy jeszcze do Ciebie na pewno ! ![]() Cytat:
hejooooo ;** Marta - współczuję Ci z tymi butami ;/ . rozumiem Cię troszkę, bo ja też nienawidzę kupować butów, ale u mnie chodzi o rozmiar... a jeśłi chodzi o płaszcz. to ciężko znaleźć ciepły ;/ ,a nie lubię mieć kaptura , chyba że jest ogromny . tak czy tak jest dobrze, bo ostatnio przekonałam się do noszenia czapki haha. ale zmusiła mnie do tego pogoda.
|
|||
|
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila no jest ciepło, jest. Ale nie widzą mi się.
B. odśnieżał miasto. myślałam, że padnę tam z mamą.patrz B. odśnieżał rynek, a D. rozdawał herbatki. No za.je.bi.ści są
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-12-04 o 11:19 |
|
|
|
|
#1866 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Chociaż ich nie noszę, praktykuję nauszniki plus kaptur.Samochód zdalnie sterowany - moje niespełnione marzenie dzieciństwa Zawsze wolałam autka![]() Przypomniałaś mi, że mam kolokwium W ogóle gadacie coś o pracy, mnie ostatnio zabiła koleżanka, która zarabia całkiem niezłą kasę na korkach. Trzy razy w tygodniu udziela po 2 godziny, naprawdę to daje niezłą sumę. Marta, co do butów to jestem tak samo wkur.wiona. Chodzę w adidasach, bo wszystkie mi się rozwaliły, łacznie z Emu, chociaż one się nie rozwaliły od chodzenia, tylko przez kłótnię z ekstżtem. Ale to długa historia Emu były ciepłe i nigdy mi nie przemokły, ale kupę kasy na nie wydałam, to prawda. Tylko że u mnie na wsi nigdy nie miałam problemu z solą na chodnikach, nigdy w życiu nie miałam zacieków od soli, jestem przerażona i wkurzona tym, co się dzieje tu w mieście Nie wiem jak by wyglądały Emu po tej soli. W ogóle pomyślałam sobie, że na taką pogodę przydałyby się porządnie ocieplane kalosze, przynajmniej by nie przemokły ![]() A w ogóle to jestem cholernie zła na tą pieprzone miasto. Wczoraj w nocy wracaliśmy kulturalnie do domu w parę osób i oczywiście musiała się pojawić grupa kolesi, którzy "mieli jakiś problem". Dostaliśmy wpier.dol za nic po prostu, jednego kolegę do szpitala karetka zabrała. Wszystko z nim ok, ale ogólnie kocham Łódź Borze, skąd się biorą tacy ludzie...
|
||
|
|
|
|
#1867 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I czytałam, że się uczysz do koła - pamiętasz może z kim masz ćwiczenia i wykłady z matmy? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
Przyszła zima w Bydgoszczy i odczułam jak ważne są ciepłe buty, kiedy się jeździ bez przerwy/czeka na przystankach. Rok temu mama miała możliwość kupienia nam sportowych butów za coś tam iii, że była zima, to kupiłam sobie ocieplane butki reeboka. Przetrwały mi całą tamtą zimę i chodzę w nich też teraz. Praktycznie wcale nie są zniszczone (jedno otarcie z tyłu), nadal ciepłe, bo to futro w środku się tak nie zbiło. Gruba podeszwa, but za kostkę, uwielbiam je Ja taki esej mogłabym napisać na temat kurtek zimowych -.- Na szczęście dorwałam taką pseudo-narciarke i jest cudownie ciepła i ma wielki kaptur. Obowiązkowo do tego rękawiczki, ostatnio 2 pary na raz + szalik. Jeszcze przydałby się pilot na wyłączanie wiatru. |
|||
|
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila matmę mam z dr. Mathia.
|
|
#1869 |
|
Zadomowienie
|
U, takiego/takiej to nie znam :P pytam, bo chyba lecicie działami tak samo, więc pomyślałam, że może mamy tych samych ekhm, pedagogów
. Eh, coś Ciebie teraz nie mogę spotkać na tym F., od ostatniego razu obiecałam sobie, że jak będzie okazja to podejdę nawet jak nie będę pewna, że Ty to Ty, ale jak na złość od października Cię nie widzę
|
|
|
|
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na F. jestem w poniedziałek, czwartek i piątek. Powiem szczerze, że sama nie wiem czy bym Ciebie rozpoznała... ![]() dzień dobry;*
|
|
|
#1871 |
|
Zadomowienie
|
dobry wieczór ;* (dziwnie tak pisać o 17
)Martyna, nawet nie wiem co napisać o tej M. dziewczyny rozszyfrowałyście mnie! jestem tajnym wysłannikiem rządu p.Tuska i mam za zadanie by w przyszłym roku było dużo urodzeń, bo kto będzie pracował na nasze emerytury ?Ewa, Twój av mnie demotywuje, bo na dworze zimno a Basi av mnie przeraża ![]() Marta, doskonale Cię rozumiem. 3mam kciuki, żebyś znalazła te jedyne, funkcjonalne i trwałe buty sama wiem, jak takie ciężko znaleźć. tj jak idealną kurtkę na zimę, by była z kapturem, zakrywająca pupę, ciepła no i fajny fason.. Martyna(star), lubię takie futrzane czapki, ale sama nie wiem do czego bym ją założyła, gdybym taką miała, bo do zwykłej puchówki chyba nie pasuje ? ![]() resztę doczytam jutro.. miłego wieczorku ;*
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-12-05 o 17:37 |
|
|
|
|
#1872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi ostatnio tż na osiedlu trochę pobili ![]() tak już jest, wszędzie bez wyjątku. ale żeby zaczepiać grupkę, która idzie z dziewczyną/nami super że masz idealne buty. ja specjalnie na wf musiałam kupić adidasy, bo ja tak normalnie, to nawet nie mam takich, bo nie chodzę ![]() ale kupiłam wczoraj te chińskie, których pełno na mieście swoją drogą, bo nie wyglądają tandetnie, a są tanie i jest mi w nich z tą wkładką termiczną mega gorąco. dziś z tatą byłam w sklepie i kupiliśmy jeszcze jedne, eleganckie, nie wiem gdzie je założę, bo tak się boję, że się zniszczą ale z 10 sklepów chyba, tylko 2 pary butów mi się podobały, oczywiście w już ostatnim sklepie ![]() jeszcze co do tych chińskich, to już wiem jaka ich wada - w tym sklepie dziś strasznie mi się noga spociła no i niestety miałam przez to wilgotną skarpetkę i buta w środku po wyjściu na dwór zdecydowanie są to buty na czas podróżowania, na zajęcia będę zdejmowała skarpetkę (chodzę teraz już na stałe w rajstopach pod spodnie + skarpetki właśnie), żeby mi się w pomieszczeniu nie spociła stopa. albo wezmę coś na zmianę tylko co ja zrobię z tymi ![]() też noszą 2 pary rękawiczek, w tym jedna z 2 palcami ![]() i super się czuję w moim płaszczu, bo jest mi ciepło przez sam fakt, że to płaszcz. Cytat:
![]() teraz w zimę to i tak każdy się mało martwi, czy pasuje. Martyna super wygląda w swojej ![]() przeziębiłam się
|
||
|
|
|
|
#1873 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry ;*
Cytat:
![]() miłego wieczoru ;*
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2012-01-21 o 14:44 |
|
|
|
|
|
#1874 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no niestety, to są uroki dużego miasta ![]() ej, jakie tu powstają fajne eseje na takie ważne tematy ![]() same piąteczki w LO by leciały ![]() a ja w końcu mam kozaki, do kolana, bo zawsze wszystkie cholewki były na mnie szerokie.. teraz też są, ale nie chciałam żeby się babcia czepiała że zmarznę to już przeżyję że jest za szeroka ![]() i mam podróby EMU z Primarka ale unikam chodzenia po chlapie..
|
||
|
|
|
|
#1875 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
. a te z 2 palcami są najlepsze , na dodatek mam z futerkiem . przynajmniej jest ciepło Cytat:
![]() Dzień dobryyyyyyyy ;**** wiecie jak mam zaj,e,b.iś.cie ? mam przerwę świąteczną do 10 stycznia ! , ha ! ale muszę odrobić. ale to się daaaa. tak więc Karmelitaaaa być może wpadnę na Sylwka do Gdańska, hmm
|
||||
|
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;23599883]
wiecie jak mam zaj,e,b.iś.cie ? mam przerwę świąteczną do 10 stycznia ! , ha ! ale muszę odrobić. ale to się daaaa. tak więc Karmelitaaaa być może wpadnę na Sylwka do Gdańska, hmm [/QUOTE]Jak tam chcesz. Po wejściu do mieszkania dalej czuć wódką. Opary nie wywietrzały. Martyna tylko na 2 h wpadła i nie chciała pić wódki ![]() Szkoda, że was nie było, bo pociągi nie miały żadnych opóźnień. Kolega aż zza Katowic przyjechał i miał 3 minutowe. |
|
|
|
|
#1877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. cisza tu dzisiaj coś ![]() w akcji samotności na Mikołajki zjadłam paczkę krówek ![]() ps. i ku... jeszcze ex dzwoni
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina ja osobiście bałam się ryzykować. Co innego jakbym nie musiała wracać na dzisiaj i zwisałoby mi czy pociągi się spóźnią i nie pojadą, ale dzisiaj miałam kolokwium z mechaniki. Będą jeszcze okazje;*
Martyna pewnie nie lubi wódki. Ja jedynie jaką toleruję to finlandia limonkowa z colą, w sumie to i tak rzadko piję... Monika niech spada. -.- a mi siostra dała na mikołajki czekoladowego mikołaja, kochana jest.
|
|
#1879 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja się ucze na jutrzejsze procesy poznawcze.
w ogóle to ostatnio naprawde mam świetny humor, jest tak super.
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2012-01-21 o 14:45 |
|
|
|
|
#1880 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Żbiczki!
wczoraj prawie cały dzień nie miałam internetu, przedwczoraj co chwilkę go wywalało i znowu wracał Dziękuję Wam baaardzo za życzenia kochane jesteście ![]() |
|
|
|
|
#1881 |
|
Rozeznanie
|
Jak tu cicho
![]() Ja się pytam, gdzie spam?
|
|
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
wyspamiłyśmy się chyba
|
|
#1883 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
A ja rozumiem że Żbiki maja duuzo nauki
Może na weekendzie ruszy. Sama mam teraz zagwostkę co tu zrobić żeby mnie dopuścili do egzaminu z chemii
|
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby uciułać te 30... żeby w sesji nie mieć dodatkowo poprawki z ćwiczeń ![]() aaa, ja się chyba nie chwaliłam w pon. dr na fiz. oddał sprawdziany zeszłotygodniowe i uwaga! 5!!! już jestem w nieco lepszej sytuacji, gdyż mam, 5; 2; 2; 2,5; 5 co daje średnią ok 3,4 muszę to w jakiś sposób utrzymać
|
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję;* hej ![]() wczoraj ogarnęłam liczby zespolone, ale się cieszę. Teraz tylko pochodne i wsio. A dzisiaj jeszcze jadę na filozofię na 15:20...
|
|
|
#1887 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1888 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zdolne żbikusie ![]() co się stało? |
||
|
|
|
|
#1889 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nigdy w takim wypadku nie uczestniczyłam, ale widziałam 2 śmiertelne wypadki na własne oczy.. straszne. gdzie Wy jesteście?
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

Ja mam taką futrzaną -> 

Nie wiem jak by wyglądały Emu po tej soli. W ogóle pomyślałam sobie, że na taką pogodę przydałyby się porządnie ocieplane kalosze, przynajmniej by nie przemokły 
czuje się jak na Islandii w nich. że nie mogę znaleźć innych, że nie wiem JAKIE mam kupić. żeby były ciepłe, nie przemakały i NAJWAŻNIEJSZE - nie zniszczył się od soli. wydam znowu w chol.erę kasy i po 1 razie się zniszczą i co? komu mam je oddać do reklamacji? pani Hani Gronkiewicz-Waltz?

.
)
sama wiem, jak takie ciężko znaleźć. tj jak idealną kurtkę na zimę, by była z kapturem, zakrywająca pupę, ciepła no i fajny fason.. 

ale z 10 sklepów chyba, tylko 2 pary butów mi się podobały, oczywiście w już ostatnim sklepie