|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
Emerald gratki za pół roczku
![]() Olivka ale śliczna mikołajowa ![]() U nas dzisiajszca nocka była fajna, ale mały maruder dopiero niedawno zasnął na pierwszą drzemkę.
#2672 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
Cytat:
![]() i tak samo jak twoja Ola potrafi na siebie zwrócic uwage ![]() ![]() i zauważyłam ze młoda ma duzo z charakteru tż czyli nie jest cierpliwa kiedy cwiczymy szybko sie denerwuje nie chce dac sobie pokazac ze jak zrobi tak a tak bedzie lepiej jesli cos chce musi miec to juz inaczej pokazuje swoje diabelskie oblicze ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
kupiłam sobie wit ktore jadlam w ciazy wiem ze one nie przyczynily sie do tego ze przestaly mi wypadac wlosy ale ja sie lepiej czulam chyba mialam jakies braki witaminowe darianna trzymam kciuki za twojego meza araczki bidna Malvi ale jak sie nie przewrócisz to sie nie nauczysz ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
sprawdz tutaj http://www.laktacja.pl/ ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() musze byc cierpliwa wiem ze to jeszcze nie jej czas a po drugie nie mam co sie martwic bo mloda ma 7 miesiecy gorzej jakby miala 9 wtedy juz cierpliwosc mogla by miec znaczenie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2673 | |||
Zakorzenienie
|
Witam.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() U nas nocka fajna.Na spanie był cyc nie kaszka i chyba tak zostanie bo w nocy karmiłam tylko raz. Za to dzień zaczał sie od marudzenia.Nawet nie wiem kiedy jadła bo daje jej cyca co chwilę a ona go nie chce,wogóle nie spała. Leży w łóżeczku i zali sie do karuzeli. Co do włosów to u mnie tez masakra.Zaczeło sie po wakacjach i trwa do dziś.Cały czas chodze w kucyku. Dziś ide do fryzjera zrobić sobie kolorek.Mam odrosty na pół glowy |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyłączam sie do zyczeń ------Emerald wsystkiego naj za pół roku a i zapomniałam Gratki dla wszystkich dzieciaczków z okazji swoich miesiecznic moja dopadła zamek błyskawiczny z poduchy z tapczanu scina ja przy tym niesamowicie ale se go szturcha hahha jak jej pieknie ta głowa opada po chwili znów do góry ![]() ![]() ![]()
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2010-12-09 o 11:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zadomowienie
|
Witam po dłuuuugiej przerwie
![]() Wróciłam do pracy tydzień temu, więc (paradoksalnie) będę miła więcej czasu na wizażowanie ![]() To może opowiem co u nas... Co do "rozstania" z synkiem to a w sumie aż tak bardzo rozłąki z dzieckiem nie przeżywam....(wyrodna ze mnie matka ![]() ![]() ![]() Co dojedzenia, to odkad wróciłam do pracy to jest tak: 8-9 mleczko z butelki - podaje mąż lub mama w zależności kto się opiekuje synkiem 11-12 obiadek ze słoiczka 130 g na razie, czyli te mniejsze jeszcze i tytaj dodaje kasy manny do niego, bo juz wprowadziłam gluten, tzn. zostało jeszcze ze dwa tygodnie do pełnego okresu ekspozycji, już jemy prawie każdy słoiczek z mięskiem 15 - mleczko z piersi ( ja już po pracy) 17 - mleczko z piersi (nie zawsze) 18 - owoc (pół małego słoiczka) 19.20 - mleko z piersi i mleko mm z butelki 120 ml 23- 00 - mleko z piersi 2 - mleko mm z butelki albo kaszka waniliowa z butelki 150 ml (podaje mąż) 5 - mleczko z piersi Jak jestem w pracy to jeszcze koło 11 odciągam laktatorem mleko i niestety wylewam, bo synek tego nie chce już pić... nie wiem dlaczego... ![]() Włosy (ostatnio widziałam pisałyście) to mi również wypadać zaczeły trzy miesiące chyba po porodzie, no i niestety musiałam ściąć, bo normalnie mogłabym dywany z wypadniętych włosów robić...jednym słowem była masakra, ale jest juz lepiej...na razie łysa nie jestem ![]() A co u synka: Nadal jeżdzimy w gondoli i poza ograniczoną ilościa miejsca na razie nic nie przeszkadza synkowi... nie marudzi i w wiekszości czasu śpi jak jedzie wózkiem... ![]() Zębów nie ma , ale jest od czasu do czasu marud...i oczywiście wkładanie wszystkiego do buziaka ![]() Z umiejetnościami jest troche w tyle za waszymi dziećmi... tylko kilka razy widziałam jak się obrócił z pleców na brzuszek... natomiast bardzo podrywa się do siadania. wystarczy go za jedną ręke złapac a juz ciagnie do siadu ![]() Co do jedzenia to żółtka jeszcze nie wprowadziliśmy, ale zrobimy to na dniach ![]() Kupiliśmy dwa krzesełka do karmienia. Jedno nowe, stoi u nas w domciu, a drugie użwyane stoi u mamy. To użwyane to takie jak ma Margo, z tym, że kolor zielony z tykanem bodajże... Nowe natomiast mam takie jak bodajże Szaja kupiła (mogę się mylić co do osoby) (W pracy nie moge otwierać allegro, więc nie moge pokazać, ale jakby ktoś był zainteresowany o jakim piszę to oczywiście z domu mogę podac link). Te krzesełka różnią się jedynie obiciem. Nowe ma materiałowe obicie, poza tym wszystkie te same funkcje... Konrad średnio lubi siedzieć w krzesełku, natomiast zawsze jest w nim karmiony i wtedy jest oki ![]() Co do fotelików samochodowych, to też braliśmy pod uwagę Kiddy (był tu link), ale jakoś nie mam przekonanaia do tego nowoczesnego rozwiązania (nie chodzi mi o bezpieczeństwo tylko o to, że dziecko miałoby ograniczone pole manewru rączkami ![]() No a na koniec się pożalę... ![]() ![]() ![]() To pokrótce tyle...to co przyjmiecie mnie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | ||||
Zadomowienie
|
witaj
![]() o nawet nie wiedzialam, ze jest z bobovity, musze poszukac ![]() Cytat:
![]() brawo dla Stefcia ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() fajnie, że z mężem jest juz ok ![]() Opis zabawki brzmi ciekawie, mozesz pokazac jaka to dokładnie zabawka? ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzieki ![]() ![]() Ja zółtko dodaję do zupki, gotuje wczesniej na twardo jajco, a potem pół żółtka wkruszam albo miksuje wszystko razem. Ale jak wkrusze i sa takie wieksze kawalki to nie chce jesc, tylko wypluwa ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
yola no jasne że pamiętamy
![]() ![]() współczuję operacji ![]() fajnie że tak znosicie oboje rozłąkę, ja na myśl o powrocie w maju ciarek z jednej strony dostaję a z drugiej się cieszę bo ja nie z tych co by na stałe w domu siedzieć dały radę ![]() Refifer ma tradycyjne imię RUDOLF Za to mamy jeszcze łosia z IKEI i teł łoś to TOŚ ![]() Zdjęcie zabawki wkleję jak mąż wróci bo zabrał aparat ale powiem że w Auchan kupiona z tej firmy o której kiedyś pisałyście BABY coś tam. Ok zmykam prasować. Obiadek z wczoraj mam. Kurde zrobił nam się grzyb w salonie. Planujemy jutro potraktować jakimś preparatem na to świństwo a ja z małą na cały dzień do mamy- na szczęście jak wrócimy to prosto do sypialni. |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() LAKTACJA POWRÓT DO PRACY PRZECHOWYWANIE ![]() kropka - musze sprobowac z tym chlebkiem a i dzieki za przypomnienie o jajeczku, no wlasnie a jak go podajesz? samo czy do sloiczka? ------------------------------------------------------- My dzis konczymy 7 mieszkow ![]() zpraszam na kawke, kanapke z dzemem (bo tylko to ze slodkiego mam aktualnie w chacie) i kubus marchewkowy ![]() nocka dzis super, pogoda zabojcza, -3 i cudne sloneczko, sporo sniegu do tego, wiec bajkowa aura ![]() ja wlasnie skonczylam ogarniac chate, pranie rozwieszone, zabiore sie chyba za prasowanko ![]() a tak poza tym Stefus obudzil sie o 7!! wiec sie wyspalam i od rana trenowal podnoszenie dupeczki, hehe ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
![]() nie martw sie, bedzie dobrze, zobaczysz! ![]() dzieki babeczki za podpowiedzi odnosnie zoltka, bedziemy probowac ![]()
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() olivka, ![]() witaj, ![]() ![]() za nami fatalna noc, Maksia brzuszek bolał, wymiotował. poszłam spać po północy, a o 1:00 Maksiu całe łóżko zapaskudził.. ![]() poszłam spać na czuwaniu, ![]() ![]() ![]() I tak zeszło do 6:20... musieliśmy Maksiowi oddac naszą drugą kołdrę i siłą rzeczy nie kłaść się już, bo nie było się czym przykryć... ![]() Maksiu wstał po 8:00, powiedział, że brzuszek miewa się fajnie i poszedł do przedszkola. Panią poinformowałam o wydarzeniach nocnych i kazałam w razie jakichkolwiek niepokojących objawów od razu po mnie dzwonić. ![]() Ale to raczej nie żadna grypa żołądkowa, tylko kisiel, który Maksiu uwielbi i którego zjadl wczoraj wieczorem trzy spore miseczki. ![]() Jak pierwszy raz zwymiotował to powiedział: "wykaszlałem cały kisiel mamusiu". po drugim razie powiedział: "to byl drugi kisiel mamusiu." to mu powiedziałam, żeby trzeci już sobie w brzuszku zostawił..nie posłuchał. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | ||
Konto usunięte
|
dziękujemy
![]() Cytat:
![]() co do fotelika to może trochę ograniczy przestrzeń, to fakt. ale na prawdę każdy fotelik ma jakiś minus, coś w nim jest nie tak. najlepiej byłoby pozlepiać kilka różnych i zmajstrować wg własnych potrzeb. ale tak się nie da ![]() ![]() a w sprawie operacji współczuję... Cytat:
![]() gratuluję oczywiście ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23656725]... za nami fatalna noc, Maksia brzuszek bolał, wymiotował. ...[/QUOTE] biedny maluch ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Konto usunięte
|
ps. teraz muszę do mamy po jakies kołdry jechać, bo więcej w domu nie mam, a zanim te się wypiorą, i wyszuszą, to 3 dni miną.
A na 15:00 jadę z Tymkiem na kontrolę, dziś rano wziął ostatnią trzecią dawkę sumamedu. Słyszę , że wciąż mu charczy, ciekawe, co lekarz dalej zleci... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23656725]super pomysł.
![]() olivka, ![]() witaj, ![]() ![]() za nami fatalna noc, Maksia brzuszek bolał, wymiotował. poszłam spać po północy, a o 1:00 Maksiu całe łóżko zapaskudził.. ![]() poszłam spać na czuwaniu, ![]() ![]() ![]() I tak zeszło do 6:20... musieliśmy Maksiowi oddac naszą drugą kołdrę i siłą rzeczy nie kłaść się już, bo nie było się czym przykryć... ![]() Maksiu wstał po 8:00, powiedział, że brzuszek miewa się fajnie i poszedł do przedszkola. Panią poinformowałam o wydarzeniach nocnych i kazałam w razie jakichkolwiek niepokojących objawów od razu po mnie dzwonić. ![]() Ale to raczej nie żadna grypa żołądkowa, tylko kisiel, który Maksiu uwielbi i którego zjadl wczoraj wieczorem trzy spore miseczki. ![]() Jak pierwszy raz zwymiotował to powiedział: "wykaszlałem cały kisiel mamusiu". po drugim razie powiedział: "to byl drugi kisiel mamusiu." to mu powiedziałam, żeby trzeci już sobie w brzuszku zostawił..nie posłuchał. ![]() Biedny Maksiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | ||
Zadomowienie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2365453 0]
dziś kończymy pół roku ![]() więc stawiamy pół tortu, pół soczku i pół czegoś mocniejszego, częstujcie się ![]() gratki i prosze pół czegos mocniejszego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wiecie co wywnioskowałam - od dwóch miesiecy każdy marud , każdy ból u Gabi biore za ząbkowanie - i nic- no każdy czeka na te nieszczesne zeby , za każdym razem jest co innego i myśle że ząbki to jej wyjdą w najmniej oczekiwanym momencie - po cichutku , bez bólu i nawet nie zauważe kiedy ![]()
![]() |
#2684 | ||
Zakorzenienie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2365453 0]
dziś kończymy pół roku ![]() więc stawiamy pół tortu, pół soczku i pół czegoś mocniejszego, częstujcie się ![]() ![]() Cytat:
A co z drugą połówką, zostawiasz na pojutrze czy wyrzucasz? Urocza. ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() Najlepsze więc przed nami. ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23656725] za nami fatalna noc, Maksia brzuszek bolał, wymiotował. [/QUOTE] ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
Biedny Maksiu
![]() justin o to gratki ![]() A ja dalej nie wiem jaki ten fotelik. Za duży wybór. Podoba mi się ten Kiddy ale jakoś bez pasów mi się nie widzi. Zastanawiam się nad Roemer, MC Tobi, MC Priori |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() masz rację, że wpierw wszystko na ząbki sie zwala... podobnie było z Maksiem, czy marud, cz temperatura podwyższona, cokolwiek innego, zawsze obstawiałam ząbki...i nigdy nie trafiłam. ![]() A ząbki wyszły bezboleśnie, bezobjawowo, gdy się tego najmniej spodziewałam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
Kropka zjadam
![]() Nie zostawiam nie byłoby świeże ![]() A nasza Daff na innym wątku się udziela? Pozdrów ją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
dzięki za linki.
gratki dla Stefka ![]() trzymajcie kciuki - już po 14, a jeszcze się obrony nie zaczęły, małż siedzi zestresowany i mówi, że siwieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2365453 0] dziś kończymy pół roku ![]() więc stawiamy pół tortu, pół soczku i pół czegoś mocniejszego, częstujcie się ![]() Gratki za pół roczku ![]() Mikołajka śliczna ![]() Cytat:
![]() Czasu ostatnio brakuje, troszkę urlopowałam, troszkę już się szykuję do przeprowadzki a większość czasu biegam za Młodym bo uwielbia władać paluchy do kontaktów i bawić się kablami. Do tego walczymy ze sobą wprowadzając malą dyscyplinę bo straszny z niego pieszczoch. Ząbków jeszcze nie mamy, no i do tej pory nie umiemy siadać ![]() Nad większym fotelikiem jeszcze się nie zastanawiałam, bo mimo iż mamy prawie 8 miesięcy to dopiero nosimy rozm. 68. Lea ![]()
![]() |
#2691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu się nie udziela? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A Mala jak bedzie taka gapa jak ja to trzeba bedzie jakis kask kupic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2365453 0]dziś kończymy pół roku ![]() więc stawiamy pół tortu, pół soczku i pół czegoś mocniejszego, częstujcie się ![]() brawo, gratulacje ![]() ![]() Yolanda, witaj i juz sie nie obijaj ![]() Cytat:
![]() a nic mocniejszego nie znajdziesz ![]() Myslalam, ze troche u Emerald i troche u Ciebie ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23656725]za nami fatalna noc, Maksia brzuszek bolał, wymiotował. [/QUOTE] o rany, co za koszmarna noc. Trzymaj sie dzielnie i buziaki dla chlopakow ![]() ![]() Margo, kciuki za meza zacisniete ![]() Pomysl z pieczatka fajny ale zamow po obronie ![]() ![]() Olivka, sliczne zdjecia corci i fajny reniferek ![]()
![]() |
#2693 | ||||||
Zakorzenienie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2365453 0]o, widzę że bardzo podobne to tego babyono, które jednak wybrałam
![]() dziś kończymy pół roku ![]() więc stawiamy pół tortu, pół soczku i pół czegoś mocniejszego, częstujcie się ![]() My kupiliśmy drewniane w Smyku i jest do 25 kg. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mikołajka ![]() Cytat:
![]() No jasne ![]() Współczuje operacji. Cytat:
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23656725] za nami fatalna noc, Maksia brzuszek bolał, wymiotował. [/QUOTE] Bidulek. ![]() Cytat:
![]() Spacer rano zaliczony. Teraz młoda pospała całe 15 minut ![]() Co słychać u szaji???
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2010-12-09 o 13:59 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | ||||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2365453 0] dziś kończymy pół roku ![]() więc stawiamy pół tortu, pół soczku i pół czegoś mocniejszego, częstujcie się ![]() Gratulacje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Konto usunięte
|
JeZdem
![]() Wypuścili nas dzisiaj, biegunka jeszcze jest, ale lek na biegunkę mogę równie dobrze w domu podawać, bez narażania się na inne wirusy. Potwierdziły się rotawirusy, ale wg lekarki mała i tak łagodnie całość przeszła, wymioty tylko w nocy z sob na nd, temp. tylko w sumie 1 dobę i max. 38,2, i w sumie ta biegunka męczyła. A w domu bajzel jak szlag, nie wiem za co się wziąć, miejsca prawie nie ma bo przyszedł sprzęt agd do nowego mieszkania i kuchnia zawalona ![]() Krzesło do karmienia Agu fajne ![]() A poniżej fota szpitalna, akurat młoda szalała (nawiasem mówiąc, jeden pozytyw ze szpitala: mała fika już na każdą stronę sobie, w ogóle w tym łóżeczku to cuda robiła): |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
właśnie apropos pierników piecze któraś? Ja mam zamiar w sobotę.
Mam przepis z tamtego roku na takie co nie musiały odstać wcześniej.Ale one szybko nasiąkały wilgocią i spadały z choinki ![]() Jak macie jakiś sprawdzony przepis chętnie skorzystam- aha no i jak robicie dziurki w piernikach?- ja w tamtym roku chyba za wysoko zrobiłam i w już upieczonych i chyba też dlatego się urywały. Dziecko mi śpi już ponad godzinę- podmienił kto czy co? ![]() O jaka bidulka z tym wenflonem ![]() ![]()
Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. — Jan Paweł II (Karol Wojtyła) Kornelcia ![]() ZĘBALE ![]() Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2010-12-09 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Raczkowanie
|
szaja, Agata była szczepiona na rota? U nas w domu też miałam rotawirusa, moja mama złapała a małej nic... Nie mam pojęcia czy to kwestia szczepienia czy odporności...
Buziaki dla niej, oby szybko to cholerstwo minęło ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
Zadomowienie
|
Szaja Agu jest super, świetnie że już jesteście w domku
![]() A tak w ogóle to przez ten czas jak mnie nie było jak te dzieci urosły ![]()
#2699 |
Zakorzenienie
|
O no wlasnie co u Daff? Myslałam nawet o niej dziś bo szła pani z takim wózkiem jak ona
![]() Dziś na spacerze spotkałam aż 2 gondole i jedną spacerówke ![]() A mam pytanie... czym rózni się misiowy jogurcik od normalnego np danonka? |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
jest magister!!!
![]() 5 z pracy i obrony, 2 setne zabrakło ze średniej do 5 na dyplomie i komisja zdecydowała o podniesieniu średniej do 5 ![]() zdolniacha małż jako jedyny dziś dostał 5 i został pochwalony przez komisję przy wszystkich pozostałych broniących się ![]() a na dodatek Ewcia zaczęła pełzać do przodu i podnosić pupkę ![]()
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2010-12-09 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.