|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
Cytat:
|
|
#4772 | ||
|
Raczkowanie
|
no comment :/ mogliby darować
Cytat:
![]() Ładnie wyglądaja te sztuczne rzęsy. Tak naturalnie Cytat:
Wygląda jak facet Nie wiem czemu się tak oszpecają, zaczeło się od kukulskiej, a później kazadi, mandaryna, a teraz nawet doda
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-12-09 o 13:18 |
||
|
|
|
#4773 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
ja uczę się niemieckiego od jakiś 13 lat i nadal niewiele umiem.... nie potrafie gramatyki się nauczyć no i te rodzajniki...wrrrr... Cytat:
|
|
|
#4774 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
wlasnie rzesy w kepkach sa swietnie, bo samemu sie dozuje jaki efekt chce sie uzyskac, ja nakleilam je tylko w zewnetrznej i srodkowej czesci oka zeby podkreslic oczy
![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
![]() oczywiscie niektorym dziewczynom pasuja takie wygolone fryzurki, ale ja bym sie nie odwazyla :roleyes: |
|
|
|
|
#4775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niektórzy to przesadzają z sztucznymi rzęsami... Jak czasem widze Kim Kardashian, to aż mam ochote jej wyrwać to z oczu ![]() Też bym się nie odważyła. Wogóle swoich bym nie ścięła do takiej długości ![]() Ide przejrzeć Cosmopolitana
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-12-09 o 14:03 |
|
|
|
|
#4776 | ||
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry
sylvi_86 witaj dziekuje,wlosy mam bardzo grube,ale wkurza mnie to,ze wciaz sie rozdwajaja a co do opalenizny to ta fotka byla robiona w lecie,wiec moze dlatego jestem mocniej opalona,ogolnie to mam bardzo jasna karnacje,dlatego chodze raz w tygodniu do solarium,by miec delikatna opalenizneCytat:
my tez z tz planujemy kupic obraczki juz chyba od roku i jakos zebrac sie nie mozemy![]() a jednak... Cytat:
|
|
#4777 |
|
Zadomowienie
|
http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll...TA01/673334019
z mojej rodzinnej miejscowowsci zginela dziewczynka nie daje mi to spokoju od wczoraj kto mogl zrobic cos takiego
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Hejcia.
Zrobilam sobie dzisiaj mini mini SPAmowanie. a wiec: Twarz: -zel -tonik -krem Ciało: -myju myju -depilacja -krem na biuscik -balsam wyszczuplajacy na nogi - maslo kakaowe na cale cialo Wieczorkiem jeszcze bedzie: -mycie glowy, odzywka -bez suszenia i prostowania w planach mam dzisiaj silownie wiec dlatego po myciu wloskow bedzie tylko odzywka |
|
|
|
#4780 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny doradzcie,bo chcialabym zamowic legginsy ze stopka,ale z tego co widze one sa w rozmiarze uniwersalnym i teraz sie zastanawim czy wejda mi na dupsko ![]() A i wstawilam do albumu zdjecia,najbardziej lubie to ostatnie,bo jakis czas temu tz z synkiem zrobili mi sniadanie i taka mila niespodzianke,zreszta zobaczcie same
|
|
#4781 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() super zdjecia ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- wzielam sobie ten zestaw- szalik+czapka w kolorze grafitowym, dzis napisali ze juz wysylaja (a kupilam dopiero wczoraj) wiec mam nadzieje ze w poniedzialek juz bedzie |
|
|
|
|
#4782 |
|
Zadomowienie
|
Hi Dolls
Dziś czeka mnie wieczór Spa W planach mam:- kąpiel z zapalonymi świeczkami. W tle muzyka relaksacyjna. - maseczka na twarz. - olejek kokosowy na końcówki włosów. - peeling dłoni i zabieg parafinowy. - peeling kawowy na twarz i ciało. - manicure i pedicure. - insanity cardio abs
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4784 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
tez myslalam o portfelu, ale ostatnio Tż sam kupil i zmienil stary na nowy
![]() ale dziekuje za propozycje
|
|
|
|
#4785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot dzięki za fotki
![]() Obrączki wybraliśmy, ale odbierzemy je dopiero 27 albo 28, więc wtedy wstawię zdjęcie Ale wybraliśmy takie zwykłe, jak na zdjęciu, bo ani mnie ani TŻtowi nie podobają się ze wzorkami. Uważamy, że obrączka powinna być gładka. Gratis mamy grawer, kazaliśmy wygrawerować swoje imiona.TŻ kupił mi biustonosz i perfumy Ale nie wzięłam z samochodu i dopiero jutro je dostanę spowrotem :P Kupiłam sobie czerwony lakier do paznokci, czerwono srebrny pasek do spodni, płatki kosmetyczne i w Rossmanie antyperspirant z Garnier Mineral i odżywkę wzmacniającą do włosów z Apteczki Babuni, bo szampon już mam Biedny TŻ nie mógł ze mną wytrzymać, jak tak chodziłam po tych sklepach ![]() ![]() Poszłam dzisiaj rano do doktora z bólem brzucha, a on wbijał mi ręce w brzuch (on nie jest nigdy delikatny, nie ma dobrej opinii, ale innego nie było) i bez słowa wyjaśnienia wypisał mi skierowanie do szpitala na oddział chirurgiczny.... On sam jest chirurgiem nie mającym zbyt dobrej reputacji, ale przyjmuje też w mojej przychodni jako rodzinny.... Na skierowaniu niby pisze powód wysłania mnie do szpitala, ale nie potrafię tego rozszyfrować. W sumie to uważam, że to jest bezpodstawne, bo opierał się tylko na macaniu mojego brzucha....
|
|
|
|
#4787 |
|
Zadomowienie
|
Mam zestaw z Marion Spa. Peeling+ Kuracja parafinowa.
|
#4788 |
|
Raczkowanie
|
blondyneczka Straszne oby znalazła sie jak najszybciej
![]() Kalpana Jak już bd je miała to obowiązkowo pokaż ![]() buahhot Ja chce kupić TŻtowi nawigacje do samochodu A dla Twojego, może zegarek? Albo tak jak mówisz coś z ciuszków
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-12-09 o 16:13 |
|
|
|
#4789 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a powiedz mi czy na pewno rozmiar twoich legginsow jest uniwersalny?bo chce zamowic od razu dwa kolory i chce byc pewna,ze beda dobreja tez zamowilam wczoraj ten zestaw i tego samego dnia dostalam wiadomos,ze juz wysylaja tez zastanawialam sie nad grafitem,ale ostatecznie padlo na fiolet
Jestem z toba od pierwszgo grama,ty moj najwiekszy skarb,a ja twoja mama... Dbam o siebie!!! Edytowane przez tillavanilla Czas edycji: 2010-12-09 o 16:18 |
|
|
|
|
#4790 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ciekawe co Ci jest, nie pytal Cie o nic? Cytat:
chyba zastane przy sweterku, ale dziekuje za pomoc
|
||
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Ok. pokażę
![]() Właśnie o nic nie pytał.... Przecież to, że mnie brzuch boli, może oznaczać dużo różnych rzeczy.... Muszę iść do innego lekarza i się spytać. |
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze jak poprosiłam o usprawiedliwienie do szkoły- pisaliśmy próbny egzamin zawodowy, a ja się już wcześniej umówiłam z TŻtem, że dzisiaj pojedziemy, napisałam wychowawczyni smsa, że nie przyjdę bo źle się czuję, a jedna kretynka powiedziała, że mnie widziała w busie rano
I chcicałam, żeby wychowawczyni miała dowód, że faktycznie byłam u lekarza, a on mi powiedział, że nie napisze, bo rodzice są od tego i nie docierało do niego, że jak się jest u lekarza, to wymagają właśnie takiego zwolnienia i że zadzwoni do szkoły i opierniczy dyrektorkę, że takie coś jest w szkole, że to jest podważanie autorytetu rodziców i niezgodne z czymś tam... No czubek jednym słowem... Co by mu szkodziło napisać.... Inni lekarze wypisują, jak się poprosi...
|
|
|
|
#4794 |
|
Raczkowanie
|
Kalpana To faktycznie jakiś czub z tego lekarza :/ Przecież on nie ma nic do gadania, jak Cie nie ma w szkole lub pracy, to musi wypisać zwolnienie z tego dnia, w którym się zjawisz u lekarza
Ide się spamować do łazienki
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-12-09 o 16:54 |
|
|
|
#4795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() _Alessandra dziękuje za info o kremie, kończy mi sie oliwkowy z ziaji więc w ten zainwestuje kolejno tillavanilla dziękuję ![]() i tak w ogóle to cześć dobrze że już prawie week bo mam dość wszystkiego dzis muszę zadbać o swoje włosiska okropne bo już wytrzymać z nimi nie mogę ;/
|
|
|
#4796 | |||||||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a fotki super- szczególnie to śniadanie słodkie bardzo![]() Cytat:
![]() Cytat:
zazdroszczę zakupów- mi już się marzą kosmetyczne zakupy wieeelkie ![]() Cytat:
wróciłam po egzaminie, jutro albo w sobote mam mieć wyniki...
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
Kalpana, bardzo ładne obrączki, podobają mi się takie klasyczne
![]() W sumie u mnie tez lekarze nie chcieli dawać zwolnień i podawali właśnie jakąś tam podstawę prawną... A na studiach przyjmują tylko zaświadczenie o hospitalizacji jako podstawę np powtórzenia egzaminu
|
|
|
|
#4798 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Kitka myślałam o gładkim v-neck ale nie wiem jaki kolor jeszcze
![]() ramoncia widze Cie i wiem ze nie mozesz napisac biedna niefajna sytuacja z tamta dziewczyna
|
|
|
|
#4799 |
|
CABIN CREW
|
ramonciu
a tak w ogóle to na ile takie bany dają????
|
|
#4800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny
![]() Dawno mnie nie bylo, pamietacie mnie jeszcze? ![]() Mialam maaaaase na glowie - ale chcialam sie pochwalic zeeee dostalam sie na specjalizacje i w styczniu zaczynam Cytat:
Do szkoly wcale nie musi KOMUNIKAT W SPRAWIE USPRAWIEDLIWIEŃ
W stosunku do kandydatów do szkół ponadgimnazjalnych oraz do kandydatów do szkół wyższych konieczne są jedynie badania lekarskie, których zakres i procedury zostały określone w Rozporządzeniu Ministra Zdrowia i Opieki Społecznej z dnia 15 września 1997r. w sprawie badań lekarskich kandydatów do szkół ponadpodstawowych lub wyższych, uczniów tych szkół oraz studentów i uczestników studiów doktoranckich, którzy w trakcie praktycznej nauki zawodu lub studiów są narażeni na działanie czynników szkodliwych, uciążliwych lub niebezpiecznych dla zdrowia oraz sposobu dokumentowania tych badań (Dz. U. Nr 120, poz. 767). Podstawa stanowiska:
Z treścią niniejszej informacji proszę zapoznać nauczycieli i rodziców lub prawnych opiekunów. A co do pobytu w szpitalu - przeciez sie dostaje wypis, ja tez na studiach bylam w szpitalu i pokazalam wypis i bylo ok, po co osobna karteczka? I jak Wam sie podobaja takie fartuszki?? Szukam jakiegos slicznego i dopasowanego Ale powiem ze cieeeeezko jest http://sklep.eldan.pl/Bluza-med-Adel...8,9790%29.aspx http://sklep.eldan.pl/Bluza-med-Lena...4,1490%29.aspx Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2010-12-09 o 17:31 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

Ja się boję gdziekolwiek wchodzić, szczególnie do drogerii, bo wydam resztę kasy

Wygląda jak facet
Nie wiem czemu się tak oszpecają, zaczeło się od kukulskiej, a później kazadi, mandaryna, a teraz nawet doda