|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)
Cytat:
oo to mam nadzieję zę ospę juz miałam skoro też się przechodzi bezobjawowo to musiałam przecież się zarazić od siostry bo to normalnie aż niemożliweto super że lekarstwa pomagają Elu no w twojej sytuacji to wziełabym również jasny zlew moja mama ma ten jasny ale z dwoma komorami już pare lat i niedawno kupiła sobie zmywarke i teraz powiedziała że ten zlew jest za wielki ![]() a te badanie czy miało się ospe czy nie to jest płatne? może sobie zrobie?
|
|
|
#2582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu super ze jest poprawa
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Andre i Michaś widze podobnie rozrabiają jak mój Piotruś
Czasami już wymiękam z jego pomysłami...Eluś najlepsze życzonka z okazji rocznicy! |
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam w czym isc na Sylwestra
|
#2586 |
|
Wtajemniczenie
|
Zeberko mam pytanie dotyczące tego bliznowca
czy ta Twoja blizna cię boli albo jest jakaś wyczulona na dotyk? bo ja tą bliznę mam jakąś tkliwą, tak ni to boli ni nie boli no nie wiem jak to nazwać. i dziewczyny jak wasze dzieci siedzą w krzesełkach do jedzenia? moja niby siedzi w miarę grzecznie i ładnie zje obiadek ale zsówa się troche z nego, siedzie w nim śmiesznie i nie prosto a co ją poprawię to znów zjeżdza z niego i siedzi wygięta jak jakich pijak w barze
|
|
#2587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2588 |
|
Zadomowienie
|
Aniulka śliczny zlew
piszesz o wózku który Agusia dostała zadowolona jesteś z niego ja chce małej kupić tylko nie wiem jaki![]() Andre wszędzie wejdzie moja nie ma narazie takich pomysłów a paputki ma na sobie takie czarne![]() Zaczynają się szczepienia z tego co widze odra rózycza i świnka są obowiązkowe. Pietrusia a nam mówili że jak już nie szczepiłyśmy na pneumo to już nie można szczepić więc zgłupiałąm teraz![]() Gucia to super wiadomość oby tak dalej ![]() gosik_wwa super fotki hehehe i będzie dobrze
|
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Ktora sie wam bardziej podoba ??
http://allegro.pl/kesi-2010-2011-tun...340144388.html http://allegro.pl/jesien-2010-tunika...340187338.html Chcialam jakas do leginsów...
|
#2590 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
siedzi taka wygięta![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
z tych dwóch to wybrałabym pierwszą ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- elank Wszystkiego dobrego
|
||
|
|
|
#2591 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zrobię zdjęcie wózeczka to wstawie ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
|
|
|
#2592 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio?? Nie, no...szafka ma prawie 100 lat to juz swoje przeszla... ![]() Cytat:
Ladny Cytat:
Nie, na pewno nie sama z siebie, ale jak bedziesz z nia ciagle cwiczyc to tak Cytat:
Skad ja znam ten widok.... ![]() Moj raz wpadl do pralki, bo zanurkowal zbyt mocno i musialam go ratowac... ![]() Cytat:
No wlasnie nic nie mowilas... Ale cale szczescie, ze wyniki sie poprawiaja Cytat:
To sa te skorzane kapiuszki i sa brazowe ![]() Elu gratuluje rocznicy
|
|
#2593 |
|
Zadomowienie
|
http://allegro.onet.pl/fisher-price-...340329291.html
http://allegro.onet.pl/wozek-gondola...347936383.html http://allegro.onet.pl/wozek-pchacz-...356620175.html ostatni raz się pytam co lepsze i nie zanudzam was już![]() karenina19 wiem że Ty byś wybrała ten smoby może ktoś jeszcze pomoże
|
|
|
|
#2594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mimo że taki zwykły ale i tak się cieszę że dostała ![]() jak to się mówi darowanemu koniowi w zęby się niezagląda ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- pytanie z innej beczki ![]() na czym smażycie kotlety ???? jedni doradzają na margarynie bo jest super a inni że lepiej na oleju sama nie wiem a chcialabym jeść lepiej i zdrowiej jak sie to mówi ![]() więc co wkońcu jest zdrowsze?
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
My po rehabilitacji,pani rehabilitantka widzi duza poprawe i dzis mnie sam Mati zaskoczyl jak ładnie kleknał i podparł sie łapkami i zaczął sie bujac w przód i tył,pani az mi brawo biła i mama tez ![]() ![]() ![]() Ale ostatni raz wybralam sie wozkiem na rehabilitacje w taka pogode ![]() nikt nie odsniezyl a ja juz bedac w polowie drogi wpadlam wlasnie w te sniegi i juz mialam sie wracac ale czas mnie gonil i szlam a wlasciwie ciagnelam za soba ten wozek wrrrrrrr nigdy wiecej no i najgorsze ze zgubilam jeden kolczyk![]() ![]() ![]()
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiula przykro ze zgubiłas kolczyk
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Super ze jest juz duza poprawa i
dla Matiego za postepy. Szkoda ze zgubilas kolczyk tym bardziej ze to prezent od Tz ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Konkurs fotograficzny dla rodziców na happytv.pl ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- zagłosujecie ?? http://konkurs.happytv.pl/zdjecia/najnowsze/1
|
#2598 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla mnie aniołek taki do przytulania przyłączam się do życzeń Cytat:
ale się ubawiłamCytat:
Cytat:
dokładnie popieram wiem Asia ze nam sie łatwo pisze ale znam tzw zdrowe dzieci które w wieku 3 lat jadły papki bo mamy im dawały Cytat:
o widzę ze następny ma pomysły, no Grzes też włazi wszędzie ale do pralki pomimo duzego nią zainteresowania to nie probował wejsc Cytat:
Cytat:
a ja uważam ze kotlety na smalcu - domowym nie sklepowym sa najlepsze margaryny nie polecam Cytat:
Matiegono i mi nie zacytowało wszystkiego Katerina piękne zdjęcia Asia jak masz doła to jesteśmy tu po to również abys mogła się wygadac - jak komus przeszkadza smęceni innej to nie czyta - taka moja opinia Karenina - Andre rewelacyjnie radzi sobie z łyżeczką - ja sie przyznam, ze Grzes mi wyrywa ale ja sie nie daję i sama go karmię - nie chce mi sie wszystkiego pozniej sprzatac wiecej nie pamietam a zrobiłam w sobotę szreka Symatici - i chyba w przyszłosci zmienię delicje na galaretkę samą - ale tez się zastanawiam - mozna to w innej wersji kolorystycznej zrobić? ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- no właśnie Również wszystkiego naj dla Lenki i witam nową Mamę - i zycze wytrwałości w czytaniu wszystkich naszych wątków Zahario - nie martw się - dzidzia bedzie zdrowa - przecież RTg było zeba a nie brzuszka - fartuch Ci chyba założyli? |
||||||||
|
|
|
#2599 |
|
Raczkowanie
|
Witam was mamusie
Moze nie ktore mnie jeszcze pamietaja Jestem mama Oliwierka ur.24.12.2009r.tamtego czasu uzedowalam na Vizazu non stop ale przyszly nowe obowiazki i bez bicia przyznajac sie musialam was opuscic,,Wrocilam bo jestem ciekawa jakie postepy robia wasze pociechy i ogolnie chce do was dolaczyc ponownie Przyjmiecie mnie znowu?
|
|
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co tam u was nowego słychac?? Jak tam mały?? Moze jakies foteczki wstawisz
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam margaryne zawsze i wszedzie odradzam i my smazenie robimy tylko na oleju winogronowym
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
No i Kamilka dzis tez sama zasnela, kurcze ale sie ciesze ze wreszcie sie zdecydowalam na to aby ja tego nauczyc. Jaka ja glupia bylam juz dawno powinnam byla to zrobic
W podpisie dalam link do konkursu kliknijcie w wolnej chwili
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu tak czuje tego bliznowca...ciągnie mnie jakby...a czasem nawet swędzi
i jest brzydki...i akurtat tam gdzie mega widać...Pietrusiu zagłosowane Tuniczka ta pierwszaVerusia witaj ![]() Kachula współczuje zguby
|
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=zebra666;23667055]
Pietrusiu zagłosowane Tuniczka ta pierwsza/[QUOTE]
17.11.2009 19.06.2012 Aniołek[*] Edytowane przez pietrusia Czas edycji: 2010-12-09 o 20:36 |
|
|
|
#2605 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawa dla Matiego ![]() No i kurcze szkoda tego kolczyka... Cytat:
Jasne Takie skorzane...sa naprawde ekstra. W pierwszych maly chodzi od 2 m-cy, ale juz sa prawie za male wiec musze kupic nowe...no i okazalo sie, ze takie same kosztuja w de ok. 40 Euro a w pl - 40 ZLOTYCH ![]() Wiec zamowilam juz te na all i przyjada do mnie w sobote Dla mnie tez ![]() Cytat:
Jakos dzisiaj nie chcial sobie radzic juz... Dzisiaj interesowalo go sciaganie tego, co jest na lyzeczce paluszkiem...a ze na obiad byl losos ze szpinakiem to nie dalam sie... Cytat:
Jasne.... Cytat:
E tam, lepiej pozno niz pozniej, ale lepiej pozniej niz wcale... ![]() Juz kliknelam ![]() Skonczylam juz liste rzeczy do spakowania na wyjazd do port...eehhhh.....musze znalezc i uruchomic entuzjazm na ten wyjazd jakos.... ![]() Na razie ide wyjac oczka i poczytac "Jezyk dwulatka"... ![]() Do jutra
|
|
#2606 |
|
Rozeznanie
|
witam mamuski kate- dzieki , pieknie wygladalyscie nasze modelki na tej wyjatkowej imprezie a ten tort![]() a do nas, kochana pociesze cie, do nas idzie ochlodzenie znad polski ![]() ale przeprowadzaj sie, bo tak zimno jak u was to nie bedzie ![]() a miec sasiadke taka.... ![]() ja tez teraz widze takie niesamowite postepy w rozwoju u miriam, a to tak cieszy ![]() ![]() Sto lat dla Lenki asicccca- kochana zycze ci wytrwalosci, ja ciebie podziwiam, ze masz tyle spokoju w sobie i sily....... ja przy zdrowym dziecku gubie moj spokuj. ![]() dla ciebie mamuskuMaria2008- ja mam ten z fisher price i mala jest bardzo szczesliwa, spaceruje z nim, wozi swoja lale.... witam nowa mamuske Farahh ![]() kareninka twoj andree to sie wszedzie zmiesci akrobatagosik- maly w pralce ![]() cudownyela - no to wszystkiego naj... naj i kolejnych lat w radosci i milosci ![]() lucky- avek piekniarski ![]() pietrusia- klikniete i brawa dla kamilki za zasypianie kachula- uuuu ale szkoda kolczyka, no nic maz bedzie jeszcze raz musial powtorke prezentu zrobic ![]() verusia- witaj ![]() a my po wizycie i tej "superowej" szczepionce - nam tez pedi powiedziala, ze za tydzien moze wystapic reakcja - temp i wysypka miriam wazy az 8500g i ma 74cm - cale moje szczescie a jutro wizyta z "kropeczka" u gin ![]() dzisiaj zaliczylam tez endo - tarczyca jak na razie w normie, mam nadal lykac ta jedna magiczna tableteczke.....a wszystko bedzie ok
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
Zaharia Miriam na avatorku jest boska
Kciuki za wizyte u gin i czekamy na relacje Moja wazy 9800 i 76 cm. Bylam w szoku ze ona tak malo wzy ale lekarka powiedziala ze waga jest ok.
17.11.2009 19.06.2012 Aniołek[*] Edytowane przez pietrusia Czas edycji: 2010-12-09 o 21:22 |
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
Zaharia trzymam kciuki za wizyte!
Pietrusia, Zaharia super, że córy zdrowe
|
|
|
|
#2609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2610 |
|
Raczkowanie
|
Aniulka- ja mam chora tarczycę-niedoczynność i powiązane jest to z zespołem Hashimoto (tarczyca pracuje przeciw sobie tzn jakby sama się wyniszcza)
Zlew fajny, do mnie pasowałby jasny gucia9 - też masz niedoczynność? i pozwoli Ci endo odstawić hormony?? ja mam brać podobno do końca życia. Oczywiście życzę dużo zdrówka może to tylko zapalenie tarczycy ciążowe. zeberko- super avatar. Piotruś jak zawsze powala pietrusia - mi sie podoba bardziej pierwsza (u mnie weszłaby tylko do piersi.... kachula - super poprawa. Brawo przykro z powodu kolczyka-może się jakoś znajdzie (sprawdzałaś szalik- jeśli nosisz-ja tak zwykle gubię kolczyki). Verusia23- witaj ![]() zaharia - kciukasy mocno zaciśnięte za jutrzejszą wizytęasiccca- jesteś bardzo silna a nie tak jak piszesz. Pamiętaj, że najważniejsza jest Dominisia i nic tego nie zmieni. Postępy przyjdą z czasem. Dzięki za wsparcie mamusie. Więc poszłam do przychodni i niestety wcale się nie uspokoiłam. Ped. stwierdziła, że na wynikach komputerowych często wychodzą rozbieżne wartości. No tak.. ale czemu reszta jest w normie??????? ![]() Nie wiem co o tym myśleć, nie chce panikować ale jak dla mnie takie odchylenia nie są bez znaczenia. Dziewczynki, może któraś miała już jakieś z tym doświadczenie. Wyczytałam że właśnie jak limfocyty sa wysokie a neutrofile za niskie to może być to choroba autoimmunologiczna albo co gorsza białaczka szpikowa U nas jest tak że: płytki są 411 a norma do 400; Limfocyty 68,7% a norma do 50 ; natomiast neutrofile sa poniżej normy bo 16,3% a norma zaczyna sie od 40, dodatkowo LUC jest 6,6% a norma do 4. Kurcze u mnie to zawsze coś ![]() Chyba zmykam.. pa pa
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

skoro też się przechodzi bezobjawowo to musiałam przecież się zarazić od siostry bo to normalnie aż niemożliwe

piszesz o wózku który Agusia dostała
zadowolona jesteś z niego
Ale cale szczescie, ze wyniki sie poprawiaja 
dla Matiego za postepy.
ale się ubawiłam
mocno zaciśnięte za jutrzejszą wizytę