![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
łączę sie w bólach z Fav i Pin
kręgosłup dokucza codziennie rano, a zawias górny (doopny)o różnych porach dnia i nocy, sypię się jak nic ![]()
![]() |
#812 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Że cena okazyjna to skapowałem się jak na all znalazłem za 75 plus przesyłka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ale jak chodzę? To przecież żem ja nim jest ![]() ![]() ![]() Ja tam nie wiem ![]() Idę na ten wspaniały śnieg ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
Flo
![]() Mnie to nie boli, chodzę też zazwyczaj normalnie, ale to tak śmiesznie wygląda, jak mogę sobie kość w udzie przestawiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
grozi wypollizowaniem
|
tesz mnie boli doopa....a dokłądnie ogon
![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- czemu skarbiatko sie tak zadko udziela? ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- a fogle to byłam w naturze i wszendzie i nigdzie nie widzialam czepaczki do musku ani samej ani przyczepionej do suplementu ![]() ![]()
#816 |
Nindżopesz
|
Podoba mi sie ta nazwa - "mozgotrzep".
Czy cos latwodostepnego pachnie podobnie do Pi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#817 | ||
Zakorzenienie
|
Teziak, nie podpadaj
![]() o mamuniu . Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja to mam jakieś tam zwyrodnienie, przekładki miedzy kręgami mnie się powycierali. I czasami jak się "przerobię" to mi bolenie promieniuje w kierunku bioder. Przechlapane. A wczoraj sieurobiłam, bo wzięłam dzień urlopu ( wiadomo urlop jak nic, robota cięższa niż w pracy ![]() Atw. to o so chodzi z tym mógoczepem ? Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-12-10 o 12:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A mnie nic nie boli
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |||
BAN stały
|
A ja się zastanawiam, zmylony wielkopolską gwarą, o jakiego szczura Wam chodzi
![]() Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;23677111]Może i masz rację, ale trochę byłem sfrustrowany. Tak bardzo, że o mało nie kliknąłem małej flaszki od Togo na all ![]() Dokładnie, pogięło ich ![]() ![]() Cytat:
![]() Moje posty nigdy nie miały sensu ![]() Cytat:
![]() Skarbek ma straszny remont w chacie, wszędzie kartony i pełno pyłu ![]() --- Łaciatek poszedł do nowego domu, smutno ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Zakorzenienie
|
Gryx
![]() A umiesz wyjąć szczenę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#821 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() pyłu już mniej bo se TŻ kupił to co od razu żre pył. Dwa dni czech panów montowało mi meble.No i już ![]() ![]() Tylko blatu-barku brak bo wzieli do zwężenia ![]() Kcem już do Was a żem tak padnięta...i chora na dokładkę ![]()
![]() |
#822 | |
Zakorzenienie
|
A masz, niech Cię chociaz troszkę cuś zaboli.
![]() Co się bedziesz wyłamywać ![]() ![]() Cytat:
![]() Taki remont to extra sprawa, zwłaszcza tuz przed świętami ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-12-10 o 12:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u nas na wsi leżało, ale czy dalej leży to nie wiem, dawno w naturze nie byłam Cytat:
![]() Cytat:
![]() sprzątanie to b. zły pomysł na urlop ![]() ja też byłam brzeczna, a i tak nap....la ![]() ![]() toc cieszyc się trzeba, a nie ryczec ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-12-10 o 12:56 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Zadomowienie
|
wczoraj Micel poradziła, co by wpaść czasem do baru i przyznać się, że nie ogarniam
to przyznaję: nie ogarniam, fcale a fcale ![]() choć przez moment nawet się starałam ale nic to macham wesoło ![]() i pozdrawiam Was wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Własnie klikłam flaszkę na All
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
Zakorzenienie
|
Selya,
![]() Zostań...! Skarbiątko ![]() Będziem na Cię czekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#827 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
ja też nie ogarniam ![]() jakom? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#828 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja też ![]() do czego? ![]() ![]() same połamańce w tym barze siedzom ![]() siedzom i pijom ![]() ![]() ![]()
![]() |
#829 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() czy vesenkowa tarte czekoladowa mozna zrobic dzien wczesniej? i czy mozna zrobic w tortownicy? ![]()
#830 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Fig Leaf Demeter,prawie całe 120 ml
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a jak zadowolona nie będziesz to w Gdańsku znajdzie się taka co flaszkę przejmie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#832 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Qrde tutaj to se każdy pisze jak chce i czyta jak chce ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale ja lubię zagadki, może jest tam gdzieś ukryty sens, tylko nawet Ty jeszcze o tym nie wiesz ![]() Cytat:
![]() Tylko zapłata z góry ![]() Nie becz Bejbe, dobrze mu tam będzie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Bardzo ładnie ![]() ![]() ![]() Mów za siebie ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#833 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() coś dla wielbicielek młodych chłopców ![]() bardzo młodych ![]() A dla odmiany twardzi Wikingowie i prawdziwa męska przyjaźń? ![]() A dla Maji fińskie miensko ![]() http://userserve-ak.last.fm/serve/50...tara++2010.jpg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-10 o 14:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Zakorzenienie
|
Ja to już nie chcę oglądać żadnych facetów, bo mnie szlag trafia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#836 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Wkurzylam sie bo podobno w tym roku w pracy tylko jedna osoba musi kiblowac w Wigilie ![]() ![]() A w poniedzialki sie zamieniaja, za kazdym razem kto inny na sali obsl, za mojej kadencji zawsze musialam ja ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Zakorzenienie
|
a takich zboczuchów?
![]() http://www.lastfm.pl/music/Turmion+K...mages/10554665 http://www.lastfm.pl/music/Turmion+K...mages/10554523 http://www.lastfm.pl/music/Turmion+K...mages/10554891 aż z ciekawości posłucham jak grają ![]() przeczytajcie te komentarze pod 2 fotą z prawie golasem - "Polack invasion" ![]() Redsiku, ten Wykyng to wokalista Tyr ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-10 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#838 | ||
Wpisz tu zomzing
|
un se myśli, ze jest po drugiej stronie i fika :P
![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
uwaga na Redsika :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Nindżopesz
|
E, nieciekawy
![]() Jaki tam byl link do tego bloga o dlugowlosych? |
![]() ![]() |
![]() |
#840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tu I wish I had an Angel w m.in jego wykonaniu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Zt5-NWi3JBA&NR=1
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.