|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1831 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powolutku ale porządnie. Być FIT do LIPCA 2011. : )
Cześc dziewczyny,
u mnie troche z czasem cięzko ostatnio ale dzis basen mam w planach, jutro silownia. BlackSheWolf- na trawienie proponuję zalać na noc łyżkę miodu wodą i rano wypić na czczo- podobno ma tez bardzo dobre wlasciwośco odzywcze ( lepsze niz np. sam na chlebku ). Drugim sposobem jest zjedzenie śliwek suszonych - na mnie dzaiala to w 100% na drugi dzień.
#1832 |
Zadomowienie
|
Ja się schorowałam i już drugi dzień nie ćwiczę, źle mi z tym okropnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1833 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1834 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję wytrwania kolejnego dnia bez słodyczy ![]() Cytat:
Cytat:
Dziś wypiłam czerwoną herbatkę (bardzo smaczna ! choć zapach ma okropny ![]() ![]() a ja dziś 2h intensywnych ćwiczeń na siłowni ! Padam ! ![]()
![]() |
#1835 |
Zadomowienie
|
a mnie jednak rozłożyło
![]() ![]() ![]() Rayo dziękuję ![]() ciriness trzymaj się ![]() BlackSheWolf mówiłam, że czerwona hebatka jst pyszna i do tego działa jak trzeba ![]()
#1836 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() plastikowa biedronka ja ci radzę, odkaź się dobrze ( ![]() ![]() ![]() ![]() ciriness tobie również kochana ![]() Mary333 6kg? ![]() ![]() Chciałam się pochwalić, zrobiłam sobie kontrolne wyniki badań i są o niebo lepsze niż ostatnie ![]() ![]() Wczoraj było bezćwiczeniowo (TŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1837 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() natomiast za te słodycze.... ![]()
![]() |
#1838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1839 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie wiem, czy są jakieś ograniczenia w piciu tej herbaty, ja czasami piję nawet 3 - 4 kubki dziennie, a czasem przez kilka dni nic. nie jestem w tym zbyt regularna ![]() edit: zapomniałam! ![]() ![]() ![]()
"... idź własną drogą ... bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć..." Edytowane przez plastikowa biedronka Czas edycji: 2010-12-09 o 19:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1840 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a za słodycze ![]()
![]() |
#1841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiedziałam że ci to przyjdzie do głowy ![]() ![]() ![]() ![]() Jak ci grypsko przejdzie to na pewno będziesz ostro ćwiczyć, skoro masz taki zapał ![]() BlackSheWolf prosimy o jakiś fajny avek, co byś była szybciej-rozpoznawalna ![]()
Edytowane przez sreberko4 Czas edycji: 2010-12-09 o 19:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1842 |
Zadomowienie
|
Ja też bez czerwonej i zielonej herbaty nie mogę żyć.
Ostatnio odkryłam czerwoną z pigwą i zieloną brzoskwiniową ![]() Ale chyba lepiej mimo wszystko wodę pić niż tyle herbaty! Dzięki za życzenia, dzisiaj lepiej się w końcu czuję, jutro skoczę poćwiczyć ![]() Gratuluję wytrwałości bez słodyczy, mi to cienko idzie, dzisiaj wtryniłam pół ciasta marchewkowego, dobrze że nawyki po dukanie zostały i chociaż jest ono dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1843 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja dziennie pije litr wody przegotowanej z cytryną ![]() a ja ostatnio jadłam ciastko.... hm... 2tygodnie temu ? ![]() ![]()
![]() |
#1844 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() sreberko4 - to fantastycznie, że Twoje wyniki coraz lepsze! oby tak dalej!!! a za słodycze w za dużej ilośći ![]() Annaoj - każda forma i czas,nawet ten najkrótszy to kolejny krok do sukcesu ![]() BlackSheWolf - nie dziękuję,bo zapeszę ![]() ciriness, plastikowa_biedronka - trzymajcie się chorowitki! ![]() A ja dalej do przodu w postanowieniach i trzymaniu się diety ![]() Wczoraj miałam w planach interwały, ale wcześniej poszłam z psem na spacer - przedzierałam się przez zaspy i głęboki śnieg i tak się zmęczyłam jakbym faktycznie te interwały zrobiła. Więc po powrocie było już tylko 45min Yoga X. Dzisiaj siłowy: plecy,biceps,brzuch +25 min rowerek Motywatory na dziś: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1845 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć Wszystkim!
Ten wątek dokładnie zgadza się z moim planem bo i ja trenuje by być w dobrej formie do lipca 2011. W lipcu każdego roku planuje wakacje tak aby znaleźć się na ulubionej imprezie, w przyszłym roku chce zadziwić znajomych i nie tylko, chyba przede wszystkim siebie, że jak się chce to się da ![]() Trenuje na siłowni od października, na poczatku 3-4 razy w tygodniu przez pierwszy miesiąc bo moja kondycja wołała o pomste do nieba, a obecnie co drugi dzień. Moj schemat cwiczen to 10 minutowa rozgrzewka aerobowa, pozniej cwiczenia na macie, rozciagajace i silowe wykorzystujace ciezar ciala, z hantelkami, piłką, sztangą i stepem to około 15-20 minut, później 30 minut treningu na maszynach siłowych i na koniec albo 30 minut interwałów albo 40 minut szybkiego marszu. Z efektow jestem w miare zadowolona, ale ... no wlasnie zawsze jest jakies ale ![]() ![]() Moja motywacja wzrastala z każdym dniem, a teraz zaczynam się bać ćwiczeń siłowych, może nie powinnam ich robić za każdym razem, albo jakoś zmodyfikować? Będę wdzięczna za każdą odp. ![]() pozdrawiam Cyryjanka |
![]() ![]() |
![]() |
#1846 |
Zakorzenienie
|
Cyryjanka witaj kochana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rayo dzisiaj było już grzeczniej ![]() ![]() Gdzie sie podziewa Mary33? ![]()
![]() |
#1847 |
Zakorzenienie
|
Wracajac do domu mowilam sobie, ze poćwicze, a jak weszłam zjadłam to normalnie zwalilo mnie z nog. Na razie mam tylko stan podgoraczkowym, ale strasznie mnie lamie w kosciach, takze
![]()
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
#1848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja idę robić siłowy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
Zadomowienie
|
beatiska wracaj szybko do zdrowia!
![]() Ja dzisiaj ledwo wytrzymałam godzinę uff ale czuję że powoli wracam do siebie, apo-napro czyni cuda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1850 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny :0
apo-napro? co to takiego?
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
#1851 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do ćwiczeń siłowych,to na pewno nie codziennie jeśli nie chcesz się "rozbudować" ![]() ![]() Życzę dużo siły i powodzenia w ćwiczeniach i dążeniu do celu ![]() ![]() no właśnie ? ![]() a ja wczoraj niezły wycisk na siłowni ![]() ![]() a tak w ogóle czerwona herbatka działa ! ![]() ![]()
Edytowane przez BlackSheWolf Czas edycji: 2010-12-10 o 18:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1852 |
Zakorzenienie
|
BlackSheWolf, beatiska z tego co ja wiem apo-napro to taki środek na bóle mięśniowe
![]() Mary333, plastikowa biedronka, kalija, aleksmaślanka, truskawkowy jogurt, AleksisM, saming dziewczyny gdzie się podziwacie? tęsknie ![]()
![]() |
#1853 |
Zadomowienie
|
plastikowa biedronka to zdrowia życzę
![]() sreberko4 za słodycze ![]() ![]() Cyryjanka witaj! ![]() ![]() ![]() ![]() beatiska tobie też zdrowia życzę ![]() sreberko4 Jestem, jestem ![]() ![]() Dzisiaj porządny siłowy, najbardziej czuje barki i tricepsy ![]() ![]() ![]() ![]()
#1854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tobie w ostatnim czasie spadło coś z brzuszka? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1855 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do słodyczy to wierzę, ze będzie lepiej. Tylko teraz trza jakoś przetrwać święta i nie dać się pokusie ![]() ![]() Czy mi coś spadło z brzuszka, hmm, ostatnio nie sprawdzałam, może troszeczkę. Ale teraz tak bardzo mi na tym nie zależy, bo wydaje mi się, że już w pewnym stopniu osiągnęłam to co chciałam. Teraz staram się to utrzymać. Jak będzie trochę cieplej to zaczynam biegać, więc licze na to, że wtedy już na prawdę będzie ok, bo musze się przyznać, ze przeszukałam prawie cały wizaż i wszystkie opinie na temat efektów biegania były baardzo zadowalające ![]()
![]() |
#1856 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
Zadomowienie
|
Apo-napro to lek, który mnie cudownie leczy, nie niszczy żołądka tak jak aspiryna i naprawdę dwa dni i człowiek staje na nogi. Tak mi zapisuje go lekarz od dwóch lat, a ja choruję maks 1-2 w roku
![]() Idę sobie jeszcze brzuszków porobić, od stycznia biorę się za 8min! Dzięki za linka ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1858 |
Raczkowanie
|
Wszystko mnie dziś boli. Mam zakwasy wszędzie gdzie się da. Wcześniejsze lenistwo wychodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1859 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale mi się dziś spać chce...
![]() |
#1860 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=BlackSheWolf;236866 61]
No właśnie... przetrwać święta... ja nic nie rusze z tego stołu! nie ma mowy ![]() ![]() No, to właśnie jest najgorsze. Cały tydzień się starasz, nie jesz, trzymasz dietę, a tu jeden dzień wpadki i wszystko na nic. ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.