![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Kofika najlepiej kup baze pod cienie np ta https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...er-potion.html, mi nie podpasowała, wole ArtDeco, ale ta z Urbana jest jak widzę bardzo lubiana, mam tez cienie z tej firmy też możesz kupić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiecie co, dostalam list z Councilu (nie z mojego obecnego, tylko z poprzedniego miejsca zamieszkania), ze mam zaplacic £50 funtow zaleglej raty i £100funtow kary, bo moja sprawa poszla do komornika, a jak nie zaplace to przyjdzie komornik. List przyszedl na adres mojej mamy, moj pierwszy adres w UK. Rata jest za maj tego roku za mieszkanie, ktore wynajmowalam z moim ex jak sie wyprowadzilismy od mamy. Ja tak do cholere nie mieszkam juz 4 lata!!! Ale jestem zla, takie rzeczy to tylko mi sie moga przytrafic. Bede dzwonic do nich w poniedzialek, bo dzisiaj bylo juz za pozno. Dobra ide pakowac moje prezenty i czas na Wampirki z wczoraj
![]() |
#633 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
A tabelki nie dostalam - tylko taki ciag tekstowy bez przecinkow (o zgrozo! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kofi - blagam, nie mow nic o brzuchu. Adas ma juz 4 miesiace a ja nadal wygladam jak w 6 miesiacu ciazy i nie ma nawet sladowej szansy na to, zebym przed Swietami zmiescila sie w jeansy. Po prostu nie dopinam sie w pasie. 64cm talia, z ktorej bylam zawsze taka dumna, nie istnieje. A niby moja waga juz dawno wrocila do normy (waze mniej niz przed slubem!). Postanowilam, ze jutro ide na basen a po Nowym Roku bede musiala pomyslec o jakis cwiczeniach... Dieta odpada, bo karmie... z reszta na ten brzuchol dieta chyba nie pomoze... W sprawie cieni nie pomoge - ja lubie Revlon (przywieziony USA) Inglota i Bourjois, trzymaja sie na mnie super, ale jako prezent to chyba nie sa jakies wyjatkowe. Poza tym nie wypowiadam sie w sprawie trwalosci cienie, bo na mnie wszystko sie trzyma, a moje kolezanki kupuja to samo i potem narzekaja. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#635 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wieksza trauma dla Ciebie czy dla Moony? ![]() Jak juz pisalam na fejsbuku kolejny tydzien na zwolnieniu... Nowa porcja lekow, jak oni mnie tak beda faszerowali tymi z kodeina to po Nowym Roku beda mnie chyba na uzaleznienie leczyc ![]() Dali mi tez muscle relaxant podobno bedzie ciekawie ![]() No i dostalam skierowanie na fizjoterapie do szpitala, maja w przeciagu dwoch tygodniu mnie przyjac, co wydaje mi sie niezlym wynikiem. Na spotkaniu naprawde, naprawde postaram sie pojawic, ale prawdopodobnie bede krotko ![]()
![]() |
#636 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dodam tylko na swoje usprawiedliwienie,ze poza 5 talerzami ,tylko owsianke jeszcze zjadlam przez caly dzien ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakos nie ciagna mnie takie rzeczy. Cytat:
Cytat:
http://www.tesco.com/clubcard/clubcard/ http://www.tesco.com/clubcard/deals/...s%20%26%20Bars o wlasnie przeczytalam,ze do PE juz nie mozna,bo maja tyle chetnych. do 5.12 za 5f mialam 20f w restauracji, co sie baaaardzo oplaca. Cytat:
![]() ![]() ![]() Frytek nie bylo, bo sie okazlo,ze pracuje,niby 5h,ale humor mi sie popsul ![]() Cytat:
Mam juz nr w tel,wiec ja tez moge zadzwonic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jest az tak zle ?? Kto bedzie reprezentowal Wasze miasto jak sie nie pojawisz, no kto ![]() ![]() ************************* ************* Po pracy juz. Goraca czekolada i zmykam do lozka. nawet nie wiecie jak sie ciesze,ze tym razem w moim stanie nie przesypiam calych dni. Mam nadzieje,ze tak juz zostanie, bo wcale mi sie nie widzi zasypianie na siedzaco i rezygnacja z wieczornej pracy.
![]() |
#637 |
Konto usunięte
|
haha, a Vedma sie odwdzieczyla i na urodzinach Oliego zobaczyla moja posciel, ktora krzyczala zmien mnie, zmien mnie
![]() ![]() ![]() ![]() BB: kurcze, mam nadzieje, ze fizjo pomoze, ale jak do piatku nie przejdzie to nie ryzykuj wyprawy do Londka ![]() ![]() Maatra: Si jest nie do pobicia ![]() Szperrr: ha !!!! I jeszcze mi probowalas wmowic, ze przerwa swieteczna sie juz zaczyna, Ty zakrecie ![]() Bakcylku: a daloby rade i mi przeslac co masz na stanie ksiazkowym ![]() ![]() Peorth: takiego smaka mi narobilas rosolem, ze i u mnie dzis byl, mniami ![]() Sylwunia: widzialas, ze nastepny odcinek Wampirkow 27 stycznia ![]() ![]() Ide cos wszamac, w koncu weekend sie zaczal, pozniej jeszcze wpadne i ponadrabiam zaleglosci |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#638 |
Wtajemniczenie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2369156 3]
Peorth: takiego smaka mi narobilas rosolem, ze i u mnie dzis byl, mniami ![]() [/QUOTE] haha my sie tak nawzajem nakrecamy, bo ja o rosole tez juz myslalam ![]() Tylko,ze najpierw trzeba zapasy pozjadac,wiec rosolu predko nie bedzie ![]() Milego weekednu ![]()
#639 |
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2369156 3]haha, a Vedma sie odwdzieczyla i na urodzinach Oliego zobaczyla moja posciel, ktora krzyczala zmien mnie, zmien mnie
![]() ![]() ![]() ![]() wstyd i hanba ![]() **** ok ....... moje kulezanki dopiero dojezdzaja do B ja chyba na leb padlam polnoc a ja sie na impreze wybieram ![]() no tak.... przeciez kopciuchy siedzia w domu po dwunastej wiec prawdziwe ksiezniczki musza rzadic miastem ![]() ![]() paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa
#640 |
Raczkowanie
|
maatra no właśnie widziałam,że już nie można wymienić do PE
![]() ![]() aha i o jakim stanie piszesz hmm? Bo mi tylko jedno przychodzi na myśl ![]() dziewczyny Wy tam piszecie w klubie jeszcze? Przyjmijcie i mnie, bo o wszystkim się dowiaduję na końcu ![]() belle współczuję Ci problemów ze zdrowiem, tak czytam Twoje posty i tu i na fb i naprawdę nie brzmi to za ciekawie :/ oby wszelkie tabletki, fizjoterapie itp. przyniosły zamierzony skutek, trzymaj się ![]() kofi i jak wypad się udał dziś ? ![]() Dobranoc pchły na noc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Konto usunięte
|
Kofi: masz racje, wybaw sie za nas (kopciuchow) Ty ksiezniczko
![]() Maatra: fakt, my sie tu nawzajem nakrecamy, ja juz mysle o kurczaku KFC ![]() Kasienko: ja sie tez zgapilam z tymi kuponami i zostalam na lodzie ![]() Sa moze w necie jakies vouchery do PE, ktos cos wie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 |
Wtajemniczenie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2369170 7]Kofi:
Maatra: fakt, my sie tu nawzajem nakrecamy, ja juz mysle o kurczaku KFC ![]() Kasienko: ja sie tez zgapilam z tymi kuponami i zostalam na lodzie ![]() Sa moze w necie jakies vouchery do PE, ktos cos wie ![]() kochana ale ja zrobilam kurczaki kfc, bo Ty chyba tydzien temu pisalas,ze kupilas ![]() ![]() Oj gapy,a trabilysmy na FB,zeby wymieniac ![]() Kasienko jestem w stanie blogoslawionym ![]() myslalm,ze napisalam na FB w klubie,ale jednak nie ![]() ![]() EDIT : MOONA to jest do 12,wiec zapewne beda mieli inna promocje po tym. http://pizzaexpress-offers.co.uk/takeaway/
![]() ![]() Edytowane przez maatra Czas edycji: 2010-12-11 o 00:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Aaa, jeszcze mialam wspomniec o zakupach, 8 godzin Sylwia, szacun ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
melduje ze sie udal ..... gin z toniciem jak widac nie zadzial jak powinien bo ciagle jestem w stanie pisac z otwrtymi oczyma
![]() ale bylo zaje***** [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2369170 7]Kofi: masz racje, wybaw sie za nas (kopciuchow) Ty ksiezniczko ![]() [/QUOTE] ![]() ![]() i jak wyzej - wybawilam sie za was ciezaroki kopciuszki!!! [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2369179 2] ![]() Aaa, jeszcze mialam wspomniec o zakupach, 8 godzin Sylwia, szacun ![]() ![]() ![]() eee powtarzam sie ale ja przez neta NIET natomiast porownywalnie do sylwuni w tamtym tyg na zakupach spedzialm godzin 8 z tym, ze prawie wszystkie nabytki byly - dla mnie ![]() tak ze switeczne zakupy ciagle przede mna ![]() * ok tz wiernie na mnie czekal lece sie przytulic do pozniej pappappaapa (tylko friki otwieraja wizaz o tej porze ![]()
#645 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2369156 3] Peorth: takiego smaka mi narobilas rosolem, ze i u mnie dzis byl, mniami ![]() [/QUOTE] u mnie dopiero dziś, właśnie wstaję i zabieram się za gotowanie... [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2369170 7] Maatra: fakt, my sie tu nawzajem nakrecamy, ja juz mysle o kurczaku KFC ![]() no dokładnie ![]() przez grzeczność nie zaprzeczę... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#646 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 8 godzin na zakupy? ![]() ![]() Cytat:
![]() Jesli chodzi o Primarka, to te do ktorych zagladam sa ok pod wzgledem czystosci i porzadku. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam sprawy do zalatwienia na miescie dzis, ale przynam, ze nie specjalnie mi sie chce,dzien taki brzydki dzis, a ja juz mam dosc turlania sie tym metrem. ![]() Zapomnialam sobie mleka kupic wczoraj i nawet nie mam jak owsianki zjesc, ani kawy wypic. ![]() ![]()
![]() |
#647 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Do Playstation 3 jest teraz taki do machania jak do Wii wiec zamierzam kupic (jak juz wyzdrowieje oczywiscie ![]() Cytat:
![]() Wysle kote ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2369156 3] BB: kurcze, mam nadzieje, ze fizjo pomoze, ale jak do piatku nie przejdzie to nie ryzykuj wyprawy do Londka ![]() ![]() [/QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
![]() Naprawde uwazajcie dziewczyny na plecy, bo jak raz pojdzie, to problemy na reszte zycia ![]() Cytat:
![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2369179 2] Aaa, jeszcze mialam wspomniec o zakupach, 8 godzin Sylwia, szacun ![]() ![]() ![]() Oj ja tez, internet uwazam za zbawienie jesli chodzi na zakupy ![]() Dzieki ![]() A u nas dostarczaja dzis choinke ![]() Milego dnia wszystkim
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-12-11 o 10:12 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Zadomowienie
|
bb nasz wspollokator ma te gadzety na playstation, fajne sa
![]()
![]() |
#649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak mnie tylko leb rzestanie bolec to spadamy na spacer ![]() ![]() ![]() *** wstalam tyle co, tz robi jajecznice ...... kawyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy y ![]() aaaaaaaaaaa i BAKTERYJA STO LAT KOCHNIE ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 |
Konto usunięte
|
Sto lat dla Bakcyla
![]() ![]() ![]() Wiecie, ze we wtorek mina 2 tygodnie od tego mojego nieszczesnego pobierania krwi a ja mam caly czas wielki zielonofioletowy siniak ![]() Tz mial polozyc malego i jechac na zakupy i co ![]() ![]() Czy ktoras moglaby mi zasadzic jakiegos kopa w ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Zadomowienie
|
Bakti sto lat!
![]() Moona: ![]() ja właśnie skończyłam sprzatać i od razu świat jest jest lepszy ![]() humor mi wrócił i nerwy przeszły i w dodatku mam miło w domu, czyściutko i pachnąco ![]() ![]()
![]() |
#652 |
Zadomowienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2369156 3]
Sylwunia: widzialas, ze nastepny odcinek Wampirkow 27 stycznia ![]() ![]() Ide cos wszamac, w koncu weekend sie zaczal, pozniej jeszcze wpadne i ponadrabiam zaleglosci[/QUOTE] Widzialam, sprawdzalam wczoraj kiedy jest nastepny odcinek i szok ![]() Dae ja bylam z siostra i mama, sama nie lubie tak dlugo robic zakupow. Bakteryika najlepszego ![]()
#653 |
Zakorzenienie
|
![]() 100 lat Bakti!!! ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2369607 9]Sto lat dla Bakcyla ![]() ![]() ![]() Wiecie, ze we wtorek mina 2 tygodnie od tego mojego nieszczesnego pobierania krwi a ja mam caly czas wielki zielonofioletowy siniak ![]() Tz mial polozyc malego i jechac na zakupy i co ![]() ![]() Czy ktoras moglaby mi zasadzic jakiegos kopa w ![]() ![]() Moona a proszę Cię bardzo ![]() choć ja też mam nie posprzątane w domu, z tym że moją wymówką jest rodzina - wolę sprzątać w tygodniu, jak Tż w pracy, córka w szkole, a młody np. śpi ![]() ps. jakość 2-3 tygodnie przed urodzeniem Janka miałam ostatnie pobieranie krwi i polska midwife tak mnie załatwiła:
#654 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bakteryjko sto lat ![]() ![]()
![]() |
#655 |
Raczkowanie
|
hej
Bakteryjka sto lat a nawet wiecej, zdrowka i szczescia zycze ![]() a ja lezy na sofie po przedobrzeniu cottage pie a dziecka dzis tv zabawia zdycham ![]()
#656 |
Zakorzenienie
|
wrocilismy z miasta
Victorian Market przez ten weekend - cala high street zamknieta ![]() nabylam drewniana kolejke dla siostrzenca, pan sprzedawca wypali nawet Franka imie na lokomotywie ![]() tz sie oblowil + ja kupilam jakies drobiazgi dla znajomych jutro jedziemy do londynu po prezent dla mnie ![]() tz tez juz swoj dostal ![]() dzis tez rozlozylismy choinke .... sztuczna bo sztuczna ale praktycznie za tydzien juz wybywamy wiec...... za to w domu bedzie prawdziwa ![]() czekam na final XF - a wy ![]() dzis serwuje salatke meksykanska nigelli - jak ktos zainteresowany to tu http://www.nigella.com/recipes/view/...-bean-salsa-79 na deser scones z kkremem i truskawkami ![]() tak - wiem zupki mialy byc ![]() ogolnie mam spowolnine ruchy po wczorajszych wojazach ![]() udanego wieczoru!!!
#657 |
Raczkowanie
|
maatra gratulacje Kochana !
![]() ![]() ![]() Bakti sto lat sto lat niech żyje żyje nam, sto lat sto lat niech żyje żyje nam! Jeszcze raz jeszcze raz niech żyje żyje nam! niech żyyyyje naaaam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Raczkowanie
|
Bakti sto lat kochana, wszystkiego naj, spelnienia marzen i zdrowka
![]() czasu nie mam na nic ![]() ![]() ![]() ![]() milego wieczoru ![]()
#659 |
Konto usunięte
|
Ogladam X factor i
![]() ![]() To juz sam glos nie wystarcza, trzeba sie doopa promowac ![]() No i wkoncu pozegnalismy Cher ![]() Ide zagniatac ciasto na pierniki, o 22 :00 Bridget Jones ![]() ![]() Edytowane przez d9dafda22031a08fb930d3c506630231eeee4640 Czas edycji: 2010-12-11 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2370885 8]Ogladam X factor i
![]() ![]() To juz sam glos nie wystarcza, trzeba sie doopa promowac ![]() oj tam moona przesadzasz ![]() jak jest co to trza pokazywac wprawdzie agilera jakas puszysta sie zrobila ...... i dziwnie wygla ale rihanna why not ![]() chwala ze cher odpadla ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.