|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzisiaj nie? Jutro nie? Może jednak skusisz się? Przecież ja tak bardzo chcę...
Ins już zaraz opowiadam ;p
Mam nową pracę bo w starej myśleli że będę im robiła wszystko za jedną stawkę nie powiem żę wysoką... znalazłam inną, taki prywatny klub dla malutkich dzieci czyli to co mnie interesuje ale w innym mieście.Moja babcia ostatnio trafiła do szpitala przez kłótnie w domu została podobno popchnięta i miała złamane biodro, już jest po operacji i ma się dobrze ale martwimy się o odleżyny które zaczynają się robić i ogólnie średnia sytuacja z tą babcią.Cały zeszły tydzień robiłam tłumaczenia symultaniczne dla takich Państwa w moim mieście i bity tydzień opiekowałam się Amerykaninem... wymęczyło mnie to strasznie. TŻ i ja mamy się dobrze ma super prace, którą lubi i są jakieś plany ślubne powolutku. Mierzyłam sukienki żeby się zorientować jak wyglądam w jakich i powiem wam że chyba wybiorę krótką bo zazwyczaj nie chodzę w długich sukniach ba nigdy w nich nie chodzę... i czuje się w nich dziwnie więc zaczynam się zastanawiać nad krótką. Jeśli chodzi o zaręczyny to nie mam pierścionka i oficjalnie nie było posiedzenia z rodzicami ale wiedzą o planach ślubnych. Mama TŻta czasem się go pyta czy sobie jaj z niej nie robi bo raczej zachwoujemy wszytsko między sobą i powiemy im jak już będziemy mieli ustalone co i jak. Nie wiem ile zajmuje taka organizacja poczekam do nowego roku i zobaczymy co będzie. i pije sobie wodę z cytryną, imbirem i ogórasem
|
|
|
|
#1922 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: Dzisiaj nie? Jutro nie? Może jednak skusisz się? Przecież ja tak bardzo chcę...
I ja też powinnam posprzątać...
Wiem, że to 10 minut roboty, ale nie mogę się zebrać. Właściwie, to jakoś strasznie nie bałaganię, ale zawsze wszystkie ciuchy mam na wierzchu. O ile jest tych ciuchów trochę, to problemu nie ma. Ale aktualnie mam zawartość połowy szafy "pod ręką" ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- sanrioo, super że tak się układa Skoro macie takie poważne plany (w sensie, tak daleko idące, że już suknię mierzyłaś) - to znaczy, że pierścień też się niebawem znajdzie I fajnie, że z pracą się układa. Znaczy, że wszystko do przodu !Kciukam za babcię, coby szybko do zdrowia wróciła. Niefajna sytuacja. Może jakieś masaże, maści przeciwko odleżynom?
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Odebrałam z poczty przesyłkę- prezent od rodziców. Dostałam książkę "powiedz gdzie Cię boli"- coś a la dr House tylko, że o pracy weterynarza Frezi, niekoniecznie zapuszczam. Na razie daję im odpocząć od suszenia i prostowania a tylko z tą długością mogę sobie na to pozwolić. Do 19 lutego na pewno nie zetnę, bo chcę jakieś upięcie na półmetek. Ale pod koniec lutego tak na 99% idę pod nożyczki ![]() Korni obejrzałam na razie jeden odcinek ale całkiem całkiem. Taki luźny film, można obejrzeć
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko a ja czytam że u Ciebie też coś kwitnie
zaraz się zagłębię w lekturę wątku ![]() no babcia ma maści, takie masaże narazie to jest etap tworzenia się tych odleżyn i mam nadzieję że to zniknie po tych maściach... ech myślę sobie że naprawdę ważne jest wybranie TŻ bo jak patrzę na relacje w moim domu to to jest tragedia jakaś najgorzej mnie wkurza że babcia na tym ucierpiała i to w taki sposób, dobrze że mój TŻ ze mną był przy tym wszytskim, jechał do szpitala i tak dalej. Nie było mnie w domu jak ta kłótnia była a jak wróciłam to już nie wiem co się działo bo musiałam jechać do szpitala po jakieś dokumenty rzeczy ;/
|
|
|
|
#1925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje słowa są prorocze ![]() Cytat:
Sanrioo przykro mi z Powodu Twojej babci ![]()
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
madziu jesteśmy dobrej myśli
|
|
|
|
#1927 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
Ech, to oby babci szybko się poprawiła, coby mogła zwiększyć zakres ruchu i zapobiec odleżynom. Słyszałam, że strasznie ciężko się takie coś goi i w ogóle bolesna sprawa Madziuś, no to trzymam za słowo
|
|
#1928 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
co u mnie nie jest dobrym pomysłem, bo moja kotka lubi się zakopywać w tych ciuchach i spać ale mam małą szafę, do której jest ciężki dostęp i nie lubię strasznie do niej zaglądać ale już na wiosnę zmieniam pokój, robię remont i będziemy mieć duuuużą szafę! |
|||
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
wstępnie rozpatrywaliśmy maj i lipiec
ale bliżej ze strony TŻ to nie wiem... z mojej strony napewno maj jest kuszący
|
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślisz, że jest szansa coś jeszcze zarezerwować?
|
|
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
2011
myślę że jest tzn. ja się upieram żeby to było w górach a tam już rozmawiałam ze znajomym bratem zakonnym i tam nas znają więc myślę że jest duża szansa. Po za tym to będzie małe wesele 35-40 osób ale narazie nic nie mówię bo nie ma szczególów... mam nadzieję że coś się da zorganizować w tym moim wymarzonym miejscu |
|
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się że się u Was tak układa w maju jest jakiś długi weekend więc zawsze to łatwiej z rezerwacjami |
|
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu mój brat zachował się głupio, fakt(imprezował 2 noce z rzędu i nie odbierał telefonu), przyznał się I. że spotkał się kilka razy z kimś innym po ich zerwaniu, ale mama I. wydzwaniała do mojej mówiąc że M. bierze narkotyki, że wpadł w złe towarzystwo, moja mama bardzo to przeżyła. W dodatku mama I. robiła mojemu bratu fatalny PR u siebie w rodzinie i jak się dowiedziała, że się spotykają, to była strasznie oburzona, o czym nie omieszkała powiedzieć mojej mamie... Za dużo smrodku się wokół tego zrobiło.
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
oo sanrio
cześć i cieszy mnie to, że z Tż Ci się układa i powolutku planujecieja już pranie zrobiłam, byłam u weta, potem na zakupach i posprzątaliśmy mieszkanko no i niebawem jedziemy na obiadek do moich rodziców
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
wiem że będę miała problem z sukienką... podobają mi się takie nietypowe sukienki.. ubierałam chyba z 5 i najlepiej się czuje w takich zwiewnych i lekkich, prostych i koniecznie odciętych tasiemką lub czymś pod biustem.. nie widać mojego brzuszka i ładnie podkreśla to talie
![]() o taka projektantka wpadła mi w oko i jej niektóre sukienki ale kto wie jak to na mnie będzie wyglądało
|
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ja umyłam okna w domu, muszę jeszcze sałatkę zrobić i ogólnie to mi się nic nie chcę . Chciałam dziś na zakupy jechać ale oczywiście |
|
|
|
#1939 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() aaa, jak Ci się podobają takie zwiewne na dole i odcinane pod biustem, to szukaj sukien w stylu Empire
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() fajne, bardzo mi się podobają Cytat:
![]() Jeśli chodzi o koncet to ja bym chyba odpuściła - całkiem możliwe, że koncert odwolają, ale to jakaś info chyba na stronie powinna być? Sanrioo super, że tak się układa ![]() No i za babcię, żeby wszystko się ułożyło...
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
no zmiany są konieczne mi się podoba pomysł na sukienke ale i tak po swojemu bym coś chciała.. zresztą to jest masakra ceny tych sukienek.. jeden dzień i noc i 2000zł jak dobrze pójdzie za kiecke
|
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dopiero Was nadrobiłam.Przyjechałam do rodziców, masakra co się dzieje na drodze. Myślałam, że w pewnym momencie stanę i już dalej nie pojadę, tak się bałam. Na drodze szklanka... Bałam się skręcać kierownicą. Ale dojechałam ![]() Jutro wracam inną drogą, dłuższą, ale mam nadzieję, że przynajmniej odśnieżoną. Zimnoooo
|
#1943 | ||
|
Zakorzenienie
|
to dobrze
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny które kupujecie baze art deco w Douglasie u Was też tak zmieniają miejsca gdzie jest stoisko art deco? Bo u mnie non stop masakra jakaś najpierw leżało koło Estee Lauder a teraz np. koło Bobby Brown u Was też?
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuś, u mnie nie ma douglasa
ja kupuję tę bazę w budce na rynku i płacę za nią 33 zł
|
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
podłogi w całym mieszkaniu - ODKURZONE I UMYTE
kurz z mebli - WYCZYSZCZONY łazienka - ŚWIECI CZYSTOŚCIĄ kuchnia - UMYTA lustro - WYPUCOWANE kwiatki - PODLANE generalnie czuję się wytyrana.... ![]() ![]() a tyle jeszcze rzeczy przede mną..... przydałoby się: posprzątać w szafie - ułożyć wszystkie ubrania posprzątać w garderobie/spiżarce - straszny tam bałagan ![]() i takie tam drobne rzeczy..... nie chce mi się już!!!!!!!!!! |
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny coś Wam w Klubie napiszę, bo nie wytrzymam...
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.

czyli to co mnie interesuje ale w innym mieście.
i ogólnie średnia sytuacja z tą babcią.
bo zazwyczaj nie chodzę w długich sukniach ba nigdy w nich nie chodzę... i czuje się w nich dziwnie więc zaczynam się zastanawiać nad krótką. Jeśli chodzi o zaręczyny to nie mam pierścionka i oficjalnie nie było posiedzenia z rodzicami ale wiedzą o planach ślubnych. Mama TŻta czasem się go pyta czy sobie jaj z niej nie robi
bo raczej zachwoujemy wszytsko między sobą i powiemy im jak już będziemy mieli ustalone co i jak. Nie wiem ile zajmuje taka organizacja poczekam do nowego roku i zobaczymy co będzie.

co u mnie nie jest dobrym pomysłem, bo moja kotka lubi się zakopywać w tych ciuchach i spać
ale mam małą szafę, do której jest ciężki dostęp i nie lubię strasznie do niej zaglądać
ale już na wiosnę zmieniam pokój, robię remont i będziemy mieć duuuużą szafę! 

cieszę się że się u Was tak układa
i cieszy mnie to, że z Tż Ci się układa i powolutku planujecie