|
|
#2551 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
♥
Cieszę się, że pamiętacie. ;* _________________________ trwajmy. (...) bo czasami po prostu nie pozostawało jej nic innego jak tylko bezczynne wpatrywanie się w martwy punkt na ścianie. Pozostało jej: rozpłakać się, usiąść albo wstać i iść dalej. Szkoda tylko, że na to ostatnie wciąż nie miała wystarczająco dużo sił.. Kiedy odszedł, miała ochotę wyrwać sobie z piersi to głupie, naiwne, dziecinne serce i podeptać je obcasami. Lubiła jego przenikające przez skórę ciepło, lubiła jego zaróżowione policzki. Wiedziała, że to jakiś obłęd, ale mimo wszystko nadal chciała w nim trwać. Spadł na nią natłok przytłaczających myśli, których nie była w stanie ogarnąć, które ciążyły jej na sercu niczym niepotrzebny kamień.. Niebezpiecznie szybkie uderzenia serca. Zawarłam umowę z życiem.. ♥
|
|
#2552 |
|
Raczkowanie
|
,, Wiesz jak to jest z melodyjką budzika.?Chciałabyś wybrac sobie swój ulubiony utwór to i tak po tygodniu będziesz nienawidził tych dźwięków.. łzy spływające bezwładnie Trzeba umiec iśc słoneczną droga .. Nauczysz mnie ? Zaubiona w kręgu uczuc .. Jedyna rzeczywista podróż odkrycia nie składa się na szukaniu krajobrazów, lecz mających nowe oczy .. Wejdz do mojego serca i nie odchodz z niego . ,, ________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! |
|
|
|
#2553 |
|
Zadomowienie
|
buuuum
♥otojest, caroline060, latin, kamisha, mandarynka, grise, primadonna ♥♥♥ ~~~ i love your face when i wake you at 4:52 ja kiedy go widzę, zawsze odpalam marzenia i have been here many times before dla takich chwil jest żyć cudownie i nigdy nikt nie zabierze nam tych wspomnień and when i see you i feel like a kid who got the candy
|
#2554 |
|
BAN stały
|
słońce moje. <3 nawet nie wiesz jak się cieszę, jak wchodzę na Twojego fbl i widzę mój tekst!
reszta wspomnień zapodziała się gdzieś niespodziewanie. znikły obrazy, zapachy, dźwięki, słowa, które gryzły mnie w serce jak babciny sweter w żółto-brązowe kwiaty. pochowały się między szczelinami wątpliwości, czy czasem nie napisać do Ciebie.. Edytowane przez agrr Czas edycji: 2010-12-11 o 21:07 |
|
|
|
#2555 |
|
Raczkowanie
|
unpredictablegirl: dziękuję
nie, zebym chciala byc raz wazniejsza od Twoich kolegow. nie, zebym chciala moc powiedziec o Tobie 'moj'. nie, zebym chciala Ciebie.. i wariuje, gdy nie ma Cie 5 minut ![]() eajAgnes: zabieram wszystkie ![]() Mandragona: zabieram podpis ślicznyyyNigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis Dziś na tablicy zamiast tematu wpisałam twe imię. Popadam w paranoję I chodź byś nie wiadomo co robił , serca nie oszukasz W krainie fantazji gdzie marzenia zawszę się spełniają Bo jesteś typem chłopaka, który śmiałby się gdybym upadła, ale pomógł mi wstać i wyszeptał 'w porządku skarbie, wciąż cię kocham' Wiem. bo czuję... czuję że on mnie kocha, a jak się teraz poddam to przegram -Ty masz mnie gdzieś. - Masz rację. Mam Cię gdzieś, w sercu
|
#2556 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje <3 3martyna3 - okradłammimo wszystko tego zimnego wieczoru nasze stopy idące koło siebie wydeptały drogę. to było czuć w powietrzu prawie tak samo intensywnie jak rozlaną wódkę i dym papierosowy. mam wrażenie, że porozumiewasz się w języku mojego serca. " specjalność facetów: znikanie. " uwielbiam mówić z Tobą o niczym i gdy wcinamy się sobie w zdanie w tym samym momencie. gdyby zmieścił się w lufkę moje życie miałoby nagłówek ' narkomania'. znasz ten stan kiedy pada deszcz, tusz rozmazany, a uśmiech jest tak naturalny? przekroczył linię moich marzeń. zbił się ponad ten cały bełkot. może w dalekiej przyszłości będę w stanie spojrzeć na Ciebie bez chęci naplucia Ci w twarz. ![]()
|
#2557 |
|
Raczkowanie
|
Czasem życie trzeba czytać między wierszami
Kiedy uczucia przewyższają ,,lubić"
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 Edytowane przez i_nie_zmienia_sie_nic Czas edycji: 2011-01-02 o 15:58 |
|
|
|
#2558 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję.
Wiem, że szczęściu trzeba czasem pomóc, ale trzeba też mieć swoją godność.
Przeceniasz się. Gubię się pomiędzy Twoimi słowami pełnymi ukrytego sensu. Powiedz tak lub nie i nie męcz mnie już więcej. Ale pamiętaj, że w chwili słabości, zawsze możesz przyjść i mocno się do mnie przytulić. Ty byłeś czarujący, a ja zaślepiona. Niedorzeczna koegzystencja Ciebie i mnie.
|
|
#2559 |
|
Raczkowanie
|
' jestem za mała by spojrzeć Ci w oczy.. '
' i choć codziennie marzę o miłości to wiem, że ona wciąż omija mnie.. ' cześć, to ja. z piekła wracam ![]() chciałabym być Twoim prezentem na święta. ^^ wrócisz kiedyś do mnie, prawda? zostań, już na zawsze. <3
|
#2560 |
|
Raczkowanie
|
i_nie_zmienia_sie_nic - okradaj robaczku okradaj
![]() ![]() marikab - znów okradam ;* 'Po prostu potrzebował kochanki - pięknej, miłej idiotki. Piękna, uległa i głupia. Z pewnością była piękna. Wszyscy Jej to mówią od czasu rozstania' Marsi89- Dziękuje kochana i okradaj myszka ;* Kocham Cię. Przesadzam ? I pewnego dnia przekonałam się na własne oczy i serce co miłość lub jej brak może zrobić z człowiekiem. I wkońcu wygrałam emocje. Suszą się na balkonie. Może kiedyś odkleje sztuczny umiech z mojej twarzy. Kiedyś jak już nie będę musiała go doklejać, bo będę miała swój własny. |
|
|
|
#2561 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję bo coś mi mignęło ;*
Twój uśmiech, jakbyś chciał, mogłabym lubić szczególnie. Lubię uśmiechy ludzi, którzy coś znaczą. wreszcie nikt nie trzyma za ręce, za nogi, nie krzyczy, nie krępuje ciała, ruchów. mogę tłuc lustra, trzaskać drzwiami, popadać w konflikty ze wszystkim po kolei, sprzedawać niepewność, nie muszę być językiem za zębami, chociaż łatwiej oddycha się połową prawdy i zapomnieniem. lubię robić na złość. łamać lęki, bariery, które stawia los i mój własny umysł, mogę nie pozwalać się lubić. mogę wszystko. mogę w końcu iść do przodu, pomimo nieodrobionych lekcji pokory i porywczych wspomnień odległych o pół oddechu, bez strachu co plącze język, bez wątpliwości, bez poczucia winy. dążenie do spełnienia marzeń to wspaniały proces. "Zawsze wierzyłam, że prawdziwą inspirację do życia czerpie się z alkoholu. Dobrego alkoholu." [ Pieskie życie mojego kota ] `-kocham go. - dziewczyno, ogarnij się! nie widzisz jaki on jest?! czy ty naprawdę nie zauważasz jego wad?! - a czy ty myślisz, że ja szukam u niego wad.. ja ciągle szukam miłość w jego oczach. tej naszej małej miłości. i ciągle mam nadzieje, że w końcu ją ujrzę.` 'Ktoś powiedział, że miłość jest piękna. Szalony ślepiec!!
Ktoś powiedział, że miłość się spełnia. Naiwny głupiec!! Ktoś powiedział, że miłość jest do d**y. To byłam ja...'
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-12-11 o 21:54 |
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
dowiedziałam się że twoje oczy mają kolor nieba
przyjdź do mnie w czapce mikołaja. wiesz, że w mojej głowie górują myśli o Tobie? chyba jest dobrze, patrzę przez okno, widzę Ciebie i ją. bardzo dobrze.. w czym ona jest lepsza ode mnie? tym że na mikołajki ubrała się na czerwono? wszystko mnie boli, jak zwykle przez to że o Tobie myślę .
|
|
#2563 |
|
Konto usunięte
|
tyle z tego zostało, że po prostu z bólu chce się wyć.
Bo jak dalej mam z tym żyć i jak zrozumieć że my to wciąż my a my niby ci sami lecz nasz uśmiech rozwiał się jak dym Kto z nas, ja czy Ty? Jak to było? Kto komu zamknął drzwi? zapomnijmy znów, słowa pełne słów. wciąż bez Ciebie, sama szukam siebie. |
|
|
|
#2564 |
|
Marudziara
|
zamiatanie pod dywan resztek jaźni pozwala dryfować fantazjom
słowa dudnią pustką o parapet poluje na nas flegma pożegnania pluje zatopionymi zarodkami
|
#2565 |
|
Raczkowanie
|
smileandsweet14
Niezależnie od tego, co się stanie ... zawsze jest jakaś dobra strona
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 Edytowane przez i_nie_zmienia_sie_nic Czas edycji: 2010-12-11 o 22:37 |
|
|
|
#2566 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Chciałabym końcu spokojnie przespać noc. Bez żadnego filozofowania, zamartwiania się. Naprawdę, chciałabym.
|
#2567 |
|
Rozeznanie
|
jednak potrzebuje tego abyś piep**** mi życie, wtedy skupiasz się tylko na mnie. dla chłopców powinno zakładać się najładniejsze bluzki, a nie staniki. ''Jak rozpoznać ludzi , których już nie znamy ? Jak pozbierać myśli z tych nie poskładanych? Jak oddzielić nagle serce od rozumu? Jak usłyszeć siebie pośród śpiewu tłumu?''
Edytowane przez zakochan_a Czas edycji: 2010-12-11 o 22:56 |
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, nie było mnie tu wieki, ale może jeszcze ktoś tam mnie pamięta.
![]() Coś ode mnie (ze zbioru i wymyślone przeze mnie) :
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję ślicznie!
Brutalnie przeszyła mnie rzeczywistość.
Ty mnie nie kochasz. Psychosamotne dni smutne, zimowe. Gdzie jesteś.. ? Nasze wspólne lato jest daleko za nami. Jesienią wszystko miało się skończyć, tymczasem za oknem biało, a ja nie potrafię sobie poradzić bez Ciebie obok. Najbardziej boli to, ze Ty wiesz. Wiesz i ani trochę nie chcesz pokazać, ze Ci zależy. Ty naprawdę nic nie czujesz. Byłam dzięki Tobie najszczęśliwsza na świecie. Dzisiaj dzięki Tobie, korektorem maskuje spuchnięte od płaczu oczy. I to tak się z nami stało, ze nie ma już nas. Tak to się stało, odeszło gdzieś w dal.
|
|
#2570 |
|
Rozeznanie
|
ratatamm notocool– okradłam<3
ZakreconaNaMaxa – ahh , dziękuję Ci bardzo <3 okradłam Taki mish-mash moich... Czasem siedzi przy otwartym oknie i pyta samą siebie, co ma zrobiĆ. Wiecie, że ta dziewczyna ma już dośĆ? Wiecie, że to wszystko ją przerasta? Do I want too much? Rok z życia idzie się je**ć. Jak tania dziw.ka ; ) On. Po pierwsze, trzecie i dziesiąte. Od środy do wtorku. I co dwa mrugnięcia okiem. Przede mną jeszcze dziś, całe jutro i następne lata. I snujemy plany, o kolejnych jutrach w parku, kiedy krople deszczu uparcie kapią na mój nos... Wyjdę z siebie, następnie spuszczę sobie wpier*ol a na koniec ucieknę ! Tu nie chodzi o winyle na ścianach, wytarte spodnie i koszule z flaneli. Oldschool to rytm bicia serca. Herezji, konformizmowi, chamstwu, prostactwu i głupocie permanentnej stanowcze NIE 'Chcę, żebyś była przy mnie cały czas. Potraktuj to jako ostatnie życzenie.'
|
#2571 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
zabieram są cudowne . ;* ''
Będę kochać Cię w poniedziałek, ty będziesz raniła mnie we wtorek, zabiję cię w czwartek jeśli nie zatrzymasz mnie w środę a wybaczę ci w piątek. Ponownie zobaczymy się w sobotę, zapomnę wszystko w niedzielę. Rzucić to wszystko i uciec, zacząć żyć od nowa... z nową etykietką. Bez opinii na starcie, bez ludzi którzy kładą Ci kłody pod nogi, bez problemów, bez rutyny. Bez abstrakcyjnej nadziei na lepsze jutro. Chcę uciec, ale nie mogę. Dalej tkwię w tym zakichanym, szklanym, pudełku, zwanym życiem. Stąd, nie ma wyjścia. Nawet śmierć jest zbyt bezszelestna by pomóc. - z czego składa się miłość? - z dwóch sylab i sześciu liter. Poza tym: z miliona emocji, tysiąca sprzeczności, setek niepewności, a to wszystko tylko pomiędzy dwojgiem ludzi. - Jednym słowem, nie ogarniesz. Kiedyś nazywałaś Go 'Miłością swojego Życia' spędzałaś z Nim całe dnie, przeżywałaś najpiękniejsze chwile. Chore, bo teraz mijacie się na ulicy obdarzając się kamiennym spojrzeniem. Ani Ty, ani On, nie jest w stanie rzucić chociażby zwykłego 'Cześć'. Honor, ważniejszy, niż Miłość? a jednak... '' |
||
|
|
|
#2572 |
|
Raczkowanie
|
AA krzyk nawet nie wie czy cisza go słucha ...
Teraz zrozumiałam, że nie da się patrzeć na gwiaździste niebo z osobą którą się kocha, bo w górze nie ma nic ciekawego, gdy on trzyma Cię za rękę. - Jestem trochę smutna - dlaczego? - dla odmiany. Widzę w Tobie to, czego Ty nie widzisz we mnie. Im emocje są mocniejsze, tym trudniej je wyrazić
|
#2573 |
|
Raczkowanie
|
Paralogiczna: zabieram wszystko
12 Stonka: ja cię pamiętam (ale jeszcze wtedy się jie udzielałam tylko kradłam ) zabieram Twoje cudeńkarumuneczkaxd: Dobrze ,gdy jest ktoś dla kogo warto wstać Bo Ona potrafi cieszyć się wiatrem. I tym, że trawa jest zielona A moje imię podoba mi się tylko wtedy,gdy On je wypowiada Tutaj, teraz i natychmiast W Twoich oczach znajduje odpowiedz na wszystkie niepewności Gdzinami szukam pretekstu, by napisać ci gwiazdkę przy dwukropku Idealny mężczyzna dla mnie? To taki, który może być wszędzie... ale woli być przy mnie Pokazał mi smak szczęścia.Od tej pory wiem,że istnieje odczucie słodsze niż smak waty cukrowej Zazdrosna o każdy Twój uśmiech, każde twe spojrzenie
|
#2574 |
|
Raczkowanie
|
Kocham Go. On jeden dostrzega mój sztuczny uśmiech. On jeden wie, kiedy jest źle.
Chciałeś mnie tylko poderwać. Przewidziałeś, że będziemy razem do końca życia ? Uśmiecha się.Każdego dnia. Za każdym razem dla mnie. <3
|
#2575 |
|
Raczkowanie
|
PaniJana na zdrówko. "bo tylko dziecko potrafi wbić patyk w ziemię nadać mu imię i pokochać byłabym najszczęśliwszą osobą na ziemi, gdybym dostosowała się chociaż do połowy rad jakie daje innym ."
|
|
#2576 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89 - bierz, bierz. niezmiernie mi z tego powodu miło.
wczoraj kochałam.
dzisiaj nienawidzę. obiecuję ci, że dzisiejszej nocy będę płakała przez ciebie po raz ostatni. nie to, żebym cię nie znosiła. po prostu odbija mi się na twój widok. ![]() mówisz mi, że jesteś z nią, tylko dlatego, że nie możesz być ze mną. wiesz co? szkoda mi tej dziewczyny. może kiedyś zdobędę się na to, by spojrzeć w twoje oczy. może. |
|
|
|
#2577 |
|
Raczkowanie
|
I piła niskokaloryczną colę, wpatrując się w monitor i zastanawiając - co jeszcze na swój temat przeczyta
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#2578 |
|
Raczkowanie
|
Muskając Twoją szyję widzę jak marzysz o mnie.
Świat oszalał, albo to ja zdziczałam . Patrze w nasze zdjęcie i myślę sobie `postąpiłeś nie mądrze, będziesz po mnie płakał`. I to ja gram to nie dobrą, złą i okrutną w naszym związku .
|
|
#2579 |
|
Raczkowanie
|
czarujecie.
chciała bym, żeby w nocy mnie nawiedził mój pan chcę też, żeby to nie był piękny sen, ale piękna prawda której z Twoich ust nie usłyszę tak bez żadnych złudzeń poczuć dotknąć. Twoją uczucie ' ej ! może być coś bezsensu, ale nic nie jest bez znaczenia! czaisz? ' mama i tata, nazywali się Świętym Mikołajem. ponoć zawsze spełnią moją prośbę prezentu. co roku życzę sobie Ciebie. 3 razy moja prośba się nie spełniła. mimo to, w tym roku też zaryzykuję. Edytowane przez noforme Czas edycji: 2010-12-12 o 11:57 |
|
|
|
#2580 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89 Zabraałam
![]() ''
Przez następne miesiące wydawało mi się, że żyję za karę. Nienawidziłam poranków. Przypominały mi, że noc ma swój koniec i trzeba znowu radzić sobie z myślami. "
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

♥

okradłam