![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 !
No tak bylo, CHLOPAKI trzymaly te zlote mysli miesiacami
![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Lasencje, ja ide w kimono!! Piszcie duzo ![]() ![]() Na bank nam sie jutro na pisanie wezmie jak trzeba rano wstawac ![]()
#4892 |
Zakorzenienie
|
No dzisiaj coś nam pisanie średnio idzie
![]() Dobrranoc Ala ![]()
#4893 |
Zakorzenienie
|
Cześć wam dziołszki
![]() Ale dzisiaj wypisałyście wiadomości! ![]() Ja wróciłam na dwa dni do siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na tapecie mam swojego kochanego psiaka ![]() ![]() Co do złotych myśli, to ja zawsze miałam taki punkt jak "pytanie do mnie" ![]() ![]() ![]() ![]()
#4894 |
Zakorzenienie
|
ale tu dzisiaj cisza hehe no nic..lajf
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Zakorzenienie
|
Wracałam dzisiaj pociągiem do domciu i siedziało obok mnie czterech chłopaków w wieku 23-24 lat... Zaczął się temat dziewczyn i jeden stwierdził, że "przydałoby się wreszcie swojej oświadczyć, bo jak to tak... Tyle lat jesteśmy razem i ciągle na tym samym poziomie!"... No ekhm, z tego co mówił to jest z nią niecałe trzy lata O_o
Czyli istnieją jeszcze jacyś normalnie myślący faceci!
#4896 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
jakos humoru nie mam i nie chce mi sie czytac co tam nabazgralyscie przez te kilka stron jak mnie nie bylo.. ![]() ja dzis rozmawialam z TZ o prezentach na Gwiazdke, tzn probowalam sie dowiedziec co TZ chce dostac bo mamy kupowac sobie drobiazgi i nie mam pomyslu. oczywiscie sie nie dowiedzialam. on sie pytal co ja chce to mu pomachalam palcem serdecznym heh... a potem sie przytulilismy i mowie: Ty wiesz o czym ja marze... On: wiem ja: mam tylko nadzieje ze doczekam... On: ...................... (nic, nastala cisza) ![]() a na sylwestra tez nie mamy zadnych planow, i jeszcze wyjdzie na to ze nie bedziemy mogli spedzic go nawet sam na sam we dwoje ![]() ![]()
#4897 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() żal mi tych naszych chlopow.. maja takie fajne laski i co oni sobie mysla? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
Zakorzenienie
|
Zmykam spać, dobranoc
![]()
#4899 |
Zakorzenienie
|
Kasiulek, strasznie mi przykro
![]()
#4900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dalej jak wczoraj pisal mi ze jestem Miloscia jego zycia!! chyba taka deklaracja oznacza ze chce to zycie ze mna spedzic? czy ja zle cos rozumuje..? wiec ja bym takich deklaracji nie skladala dopoki nie zdecyduje sie oswiadczyc.. heh gdyby to kobiety sie oswiadczaly mezczyznom.. to Oni na pewno nie czekaliby tyle co my!! ![]() aha a jak mu dzis tym palcem serdecznym pomachalam na znak pierscionka zareczynowego to tylko oczami przewrocil ![]()
![]() |
#4901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Zakorzenienie
|
nie no kiedys mowil ze chce skonczyc studia i znalezc prace bo teraz i tak nie ma za co kupic pierscionka. w zwiazku z tym do tej pory obstawialam zareczyny najwczesniej na wiosne/lato 2011. no ale kurcze mogl cos odpowiedziec a nie tak nic nie powiedzial, i ja teraz nie wiem czy mu sie moze odmienilo?
#4904 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
![]() |
#4905 |
Zakorzenienie
|
a w ogole ostatnio zaczelam myslec czy moze mysli o zareczynach w Swieta, bo tak oszczedzac zaczal (ze niby pieniedzy nie ma), ale jak dzis powiedzial ze w tym roku nie wie co mi kupic, i to ma byc drobiazg bo pieniedzy nie ma, to zgasil me nadzieje i wiem ze na pewno w Swieta nie
![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- no chyba masz racje... my to tak przezywamy, chcemy o tym rozmawiac jak najwiecej, no ale niestety nie z Nimi bo z Nimi sie nie da ![]()
#4906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale po czesci ich rozumiem. bo napewno kazda z was a nie tylko ja atakuje swojego a kiedy slub, a myslales moze o zareczynach, a kiedy sie oswiadczysz.. oo chodzmy poogladac pierscionki.. a oni w myslach WTF ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
sylvi ja kiedys czesto wspominalam o zareczynach ale juz przestalam bo boje sie ze on to w koncu zrobi dla swietego spokoju a tak chyba nie chcemy
![]()
#4908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
Zakorzenienie
|
no więc
![]() ![]() 1) Head z Korna (ale dawny, bo teraz to się brzydal zrobił ![]() 2) Gary Oldman (i młody i stary ![]() 3) i standardowo Johnny Depp ![]() ![]() ![]() A Młynarczyk mi się nie podoba ![]() ![]() ojjj, złote myśli... ehh ![]() ![]() ![]() Kasia, ![]() a co do tego Sylwestra, to my w zeszłym roku i 2 lata temu, byle by nie spędzać go z rodzicami, wybieraliśmy się na przejążdżkę autem do Wawy na Pl. Konstytucji, a potem nie wrrrrracaliśmy prosto do domu ![]() ![]()
![]() |
#4911 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Znowu mój sylwester lekko legł w gruzach, bo dwie osoby zrezygnowały z wynajmowania z nami jakiegoś apartamenciku i cena wzrosła do 52 za dzień (nie za noc) ![]() ![]() http://demotywatory.pl/2400538/Walne...lowezemdlejesz ![]()
Od 24.08.2005 z Nim... ![]() ![]() Edytowane przez BeautifulShe Czas edycji: 2010-12-12 o 01:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Zakorzenienie
|
cześć wam laski
![]() Madziu gratuluje a tak szczerze mówiąc ja specjalnych wymagań nie mam co do zaręczyn ale jakby tż mi z tym wypalił to bym się załamała haha ale najważniejsze że Madzi się podoba |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | ||
Wtajemniczenie
|
Wreszcie wiem co przegapiłam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jakoś to sobie zapamiętałam... i jak to powiedział to zrobiło mi się jakoś głupio... nie wiem czemu ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do Sylwestra to ja tak samo miałam już masakryczne myśli, co prawda kwestia się rozwiązała, ale sama musiałam się za to wziąć i TŻta postawić przed decyzją podjętą. Jest jeszcze trochę czasu, może coś wymyślicie, trzymam kciuki! ![]() Wiecie co dziś mi się śniło! ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4914 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzien dobry dziewczynki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
To dobry znak, znaczy, ze jeszcze sa na swiecie normalnie myslacy faceci ![]() Haha, to my ci sie snilysmy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4915 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no my moglibysmy jechac na ten pl. Konstytucji ale i tak musielibysmy potem w srodku nocy wracac do domow:/ bo niby gdzie pojdziemy? a niestety TZ by mnie nawet nie odwiozl bo to w zupelnie przeciwna strone niz do niego... takze lipa z tym sylwestrem, lipa.. jedyna nadzieja ze siostra TZta z mezem wyjada gdzies na okres swiateczno-noworoczny tak jak rok temu (na Swieta byli w Maroko a na Sylwestra chyba gdzies w Hiszpanii ![]() ![]()
![]() |
#4917 |
Zakorzenienie
|
heheh, co robiliśmy po koncercie?
![]() ![]() ![]() Evvcia, fajny sen ![]() Ala, żadnych śmierci i żadnych zębów :P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 |
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie
![]() ![]() Kasia, faceci tak mają, że jak zauważą, że nam na czymś zależy to zaczynają to ignorować. Nie mów nic TŻowi o zaręczynach, może po pewnym czasie zainteresuje się dlaczego Tobie przestało zalezeć i będzie się starał - oni są dziwni, więc trochę trzeba się do nich przystosować. ![]() Z muzyków rockowo - metalowych podoba mi się jeszcze Perttu Kivilaakso z Apocalyplici, chociaż nieraz nie wygląda ładnie ![]()
#4919 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, poprawcie mi humor, bo zaraz będę beczeć! Już mam dość tego mieszkania, tej j*** rodziny!
Obudziłam się o 9:00, ledwo zdazyłam otworzyć oczy, babka wparowała do pokoju z wrzaskiem "co chcesz na śniadanie?!". Mówię, że sama sobie zrobię tosty. Zawinęłam się w kołdrę z książką i czytam. Po 10 min znowu wpada do pokoju babka i wrzeszczy: "Ale może ja Ci coś zrobię, śniadanko trzeba zjeść". Na co ja znowu ze stoickim spokojem - że sama i że zjem, jak zgłodnieję. Babka ironicznie: "śniadanie na obiad". Puściły mi nerwy i odpowiedziałam, że owszem. Śniadanie na obiad. Tak się k..rwa zaczął fanie dzień. potem było jeszcze lepiej. Jem sobie te tosty i czytam książkę, a babka wpada z podpaską w ręku i prosi, żebym poszukała po sklepach takich szerokich i grubych, bo ona jak wychodzi gdzieś na dłużej to popuszcza i w ogóle. Przerwałam jej i mówię "babciu, ja jem". Ona znowu z wrzaskiem: "Przecież to naturalna rzecz! Co z tego, że jesz? Już więcej się do Ciebie nie odezwę, nie poproszę o nic". K..rwa no. Ja naprawdę chciałam tylko w spokoju zjeść tosty bez wiadomych wizji w trakcie konsumpcji. Już mam dość. Niech już będzie styczeń ![]() ![]() I tak jest dzień w dzień. Od j..banych dwóch lat, bo wtedy odechciało mi się żreć tyle ile ona daje, wtedy kiedy ona daje i być na każde jej zawołanie. Za co, rwa mać, za co?! Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-12-12 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.