![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
Chyba dzisiaj pierwszy jestem
![]() ![]() Ledwo zwloklem swoje dupsko z lozka w celu wybrania sie na uczelnie ![]() ![]() Milego dnia wam zycze ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Gdzie som wszyscy? ![]() Rachell ![]() Dziś jestem rozdarta wewnętrznie - niby we wtorek koło z logiki, a wieczorem wychodzę. Niby mam popołudnie, ale i jak ch**a zrobię ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2010-12-12 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |||
perfumowy zawrót głowy
|
Jestem zła, tydzień temu byłam na dyżurze w przychodni, trafiłam na jakąś niedouczoną babę, dostałam antybiotyk, w piątek się skończył i nie jest nic lepiej
![]() jutro idę znowu ale już do normalnego, nie cierpię konowałów Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nic już więcej nie napiszę ![]()
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
Wizażystki, help!
Lepiej Code czy Angela Likierowego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Code!!!!
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
Likierowy Angel ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
I co ja mam teraz zrobić...
Już wiem! Miks! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
![]() Angel - będziesz dusić słodyczą swoje ofiary ![]()
#1150 |
Zakorzenienie
|
:d
Właśnie zaczęłam rozmyślać, czy nie zrobić małego zapasu. W Superpharmie póki co stoją, bo potem to tylko all- i pewnie zbójeckie ceny będą... Kurde, gryzę się, bo nie mam natury chomika, a nadmiar wszelaki mnie przytłacza.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-12-12 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma sprawy ![]() ![]() ![]() Flo Ty to lepiej usuń co napisałaś, bo jeszcze jakaś odchudzająca się anorektyczka nas podczytuje i postanowi spróbować Twej diety ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A może jestem tylko jeszcze tego nie zauważyłam ? ![]() Tak, pamiętam ![]() Ale takie żywo bardziej na żywo ![]() Luuzik Misiek, nie będzie ![]() ![]() ![]() Angela, bo Code chyba nie znam lub nie pamiętam ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Jestem za Angelem ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 | |
Zakorzenienie
|
My nic, pani szczoteczkę do zębów, tudzież żelazko. A jak nadal będzie obspamowywać wszystkie popularne wątki, to zapewne i bana
![]() no co ty, miodzio jest pyszny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze w życiu nie piłam żadnego miodku, trójniaka i takich tam...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Pin, ja bym wybrała Code
![]() Cytat:
Ja wstawiłam baner, ale nie bardzo kumam jeszcze o co chodzi. ![]()
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Też bym se wstawiła baner, ale nie ma demona śmierci i zniszczenia, więc nie wstawiam
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
Dobra, obfociłam kolczyki, jakość słaba, bo na dworze buro,a aparat nie ma lampy i nie mam statywu . Powiedzcie, która biżu najlepiej pasuje do tej kiecy i butów? Bo nie mogę się zdecydować i na ten moment jestem na etapie,że pasuje mi wszystko
![]() Pachnieć chyba będę czarną coco.
#1161 |
perfumowy zawrót głowy
|
Vesenko pasują wszystkie, ale przedostatni komplet mi się najbardziej podoba.
Generalnie całość 1-sza klasa ![]()
#1162 | |
Zakorzenienie
|
Ves, te przedostatnie w kolorze czerwonego wina są
![]() Cytat:
![]() Klasa przez wielkie C ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-12 o 12:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym skłaniała się ku ostaniemu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1164 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Zamówiłem Terre w wersji perfum, co to będzie? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie obgryzaj! ![]() Ja też walczę ![]() Niooom ![]() Pinia, pamiętaj, że złote odcienie zwykle wychodzą rudsze niż na palecie, i lepiej wziąć o ton jaśniejszy niż ten co byś chciała, zeby wyszedł Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Angel! ![]() Cytat:
![]() spróbuj, dobry jest ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-12-12 o 12:53 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jako sukienka chyba jednak nie, bo jest ledwo za tyłek i trochę prześwitująca ![]() ![]() Gryx, jak już musisz obgryzać te paznokcie, to tylko błagam, rób to w domowym zaciszu, bo mnie ciary przechodzą jak widzę obgryzających np. w komunikacji miejskiej czy na wykładach, albo - co gorsza! - słyszę trzaski, chrumkanie i zgrzytanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | ||||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() I to chociaz wychodzi czy odklada sie gdzies w jelitach? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poczytalam straszne porodowe historie, obejrzalam filmiki na jutubie (przy frontalnym wychodzeniu malego az mnie zemdlilo ale bede od drugiej str na szczescie), jestem nastawiona psychicznie, teraz czas na optymistyczne myslenie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1169 | |
Zakorzenienie
|
Ale ja nie jestem wredna...
![]() Cytat:
![]() W 40 tygodni zdążysz obejrzeć Modę na sukces ![]() Tru, a co jak będę trzymała farbę trochę krócej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie dobijaja mlaski starszych osob z/bez sztucznej szczeki. Czego oni tam szukaja miedzy zebiszczami? ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Nie wiem, tak mam, ze jak sie czegos boje to wyszukuje najczarniejsze scenariusze ![]() Wredna nie, masz tylko mordercze instynkty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.