|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9451 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
lovely to chyba się obraziła,że jej nie poparłyśmy....
Na pytania nie odpowiada już od jakiegoś czasu.Albo nie zagląda już, albo nie pisze:P Ja już chcę być poooooooooo!!!!
|
#9452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze tylko słowko chciałam powiedziec co do tego woreczka który mierzyłaś- teki efekt jest wyolbrzymiony, na prawdę nijak to się ma do efektu po operacji Jak przed operacją przymierzyłam 500cc to mi głowy nie było widać A gdzie można sobie tym matrixem dobrać imlant- to już Ci dziewczynki napisałay. Ale uwierz mi, że żaden komputer nie zastąpi doświadczonego oka lekarza Ja kiedyś ten miałam okazję poddać się takiemu doborowi - dobrany implant był mniejszy od tego , który mi tamta Pani dr wybrała na pierwszej konsultacji. I sama stwierdziła, że u mnie większy będzie potrzebny. I jak widać się nie myliła-nie wiem ile mi dokladnie wtedy ten matrix dobrał- ale tamta Pani mówiła, że u mnie od 350cc to najmniej żeby piersi wypełnić-a program dużo mniej dobrał po wprowadzeniu danych.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#9453 |
|
Rozeznanie
|
"ladyashley" ma się dobrze
![]() macerata - nie wiem czy pytasz poważnie, czy ironicznie, ale czuję się dobrze. na szczęście szybko wróciłam do zdrowia, muszę wybrać do końca leki i będzie dobrze. całe szczęście, że teraz a nie przed samą operacją.. machszi - zaglądam, ale już się tym tak nie przejmuję co piszecie. nie mogę się doczekać kiedy z dumą będę prezentować swój biust i zgrabne uda ahhh po tych waszych wypowiedziach porozmawiałam sobie z tatą i dodał mi otuchy, zaraz mi się lepiej zrobiło, więc już nie miałam ochoty z Wami prowadzić zbędnych dyskusji, ale Wy widzę bawiłyście się dobrze tym ( nie wszyscy ), jeszcze pisać, że prowokuje.. :| Oceniać i krytykować innych jest bardzo łatwo
|
|
|
|
#9454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widziałam, że jesteś online, więc zagadałam nie mam żadnych specjalnych negatywów w Twoim kierunku, i nie należę do osób roztrząsających długo forumowe problematyki ![]() wypowiedziałam się w taki nie inny sposób, pokazując, że mam takie nie inne zdanie, co nie zmienia, że dobrze Ci życzę nie musimy wszyscy się ze sobą zgadzać.. może Twoje postępowanie nie jest moim zdaniem rozsądne, ale i ja nie byłam rozsądna w Twoim wieku ![]() całe szczęście nie miałam wtedy takich pieniędzy do dyspozycji ![]() no i inne rzeczy były wtedy dla mnie ważne.. ale jak widać, czasy się zmieniają.. ja Ci życzę wszystkiego, co najlepsze.. ale, słuchaj, no spytaj choć tego lekarza, co to za implant i co za rozmiar, naprawdę ![]() to na pewno nie zaszkodzi..
|
|
#9455 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9456 |
|
Raczkowanie
|
No i dupa z operacji, bo gorączka i angina dopadła.
Idę popełnić samobójstwo
|
|
|
|
#9457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to kurde nie wiem czy nie zacznę myśleć o większych!!! :ro lleyes: bo takie by mi pasiłyno a co do takich przymiarek to wiem wiem że to ma się ,nijak do prawdziwch efektów.ale myślałam że chociaż rozmiar będzie podobnY a oglądając TWOJĄ galerię ZWARIOWAŁAM!!chciałabym mieć takieee cudaaa!!!
|
|
|
|
|
#9458 |
|
Zakorzenienie
|
oj, lovelyashley
Ty mi chyba przypisujesz kogoś innego zasługi ![]() ja Cię nigdy nie zwyzywałam, ani nic podobnego ![]() mam dla Ciebie całą serdeczność tego świata
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-12-12 o 17:45 |
|
|
|
#9459 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny poradźcie Uli co może za tabletki przyjąć na zbicie gorączki .. Kurcze angina to tak szybko się nie odczepi może jutro szybko jakiś antybiotyk musisz koniecznie do lekarza zadzwonić Trzymam kciuki za zdrówko
|
|
#9460 |
|
Zakorzenienie
|
oj, UlaS
poważna sprawa.. tylko spokojnie.. zadzwoń do lekarza i niech Ci da wytyczne, bo ten termin raczej chyba już się nie zrealizuje.. jeśli to angina rzeczywiście..
|
#9461 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#9462 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#9463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli możesz to dziś zadzwoń do dr- no ale jeśli to angina to niestety będzie trzeba termin przesunąć Wiem Skarbeńku , że dziewczynki mogły przyjmować tylko leki z paracetamolem przed operacją - no więc apap i paracetamol. No i na gardziołko takie zapalne jeszcze tymsal w sprayu- to to co mogę podpowiedzieć. Ale jeśli to angina to nie obejdzie się bez antybiotyku A ile masz tej gorączki?
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#9464 |
|
Raczkowanie
|
milandio kochana juz po!!! o matko czytam i ciary mnie oblazły brrr a ja w styczniu czy ja chce te cycki? rybo dasz na pewno rade z bólem pociesz sie że większy juz nie będzie buśka -duża
|
|
|
|
#9465 |
|
Zakorzenienie
|
Kejsiii ależ avek
|
|
|
|
#9466 |
|
Raczkowanie
|
inna_85 tu troche różnicy,mam 173 i około 55kg.
Myślisz,że 375 wlezie??? Ula, do swojego doktorka dzwon...Niech wie jak najpredzej, moze da sie przełożyc na jakis bliski termin,albo jak ktos zrezygnuje to Ciebie wpisze!!! A jak na ostatnia chwile bedzesz zekać, to sie moze okazac,ze potem beda jeszcze odleglejsze terminy... Dzwon nie zwlekaj... lovelyashley - wiedziałam,że podpatrujesz ![]() Chciałaś pogadać, więc dlaczego nie odpisujesz na moje zapytania???
|
#9467 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny tak mi przyszło do głowy czy ten ból można porównać do porodu? podzielcie sie prosze ja jakoś na luzik wzięłam ból(że da się go opanować ) ale jak przeczytałam" milandie"to mi sie słabo zrobiło napiszcie buska dla wszystkich
|
|
|
|
#9468 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9469 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale pewnie ciężko jest odpowiedziec jednoznacznie jak ten ból wygląda bo obserwując tu dziewczyny od dłuższego czasu doszłam do wniosku że niczego nie można przewidzieć Jedne dziewczyny to istne cyborgi np Chibuke następnego dnia na grzyby się wybrała Magerka i Beatryczek tego samego dnia po zabiegu na fajke wylazly .. One bardzo szybko doszły do siebie nie narzekały i pisały że ból znośny A inne znoszą to ciężko mają problemy z prostymi czynnościami czy z załatwieniem potrzeb inne mają kryzys i chcą implanty wyciągać Tak więc ciężko stwierdzić jak to wygląda każdy organizm jest inny i inaczej reaguje .. Pozostaje nam tylko mieć nadzieję aby i u nas nie było tragedii
15.12.2010 nowa ja ![]() Edytowane przez kejsiii Czas edycji: 2010-12-12 o 19:53 |
|
|
|
|
#9470 |
|
Raczkowanie
|
tez tak sądze kazy inaczej znosi i przeżywa ale troche warto poczytac innych przeżycia aby miec jakie kolwiek rozeznanie ,jest to napewno pomocne , zobaczymy jak to bedzie ale pocieszajace jest to ze same tego chcemy no nie?
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- kejsii 15stego trzymam kciuki buska pa |
|
|
|
#9471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się mierzy implanty czy woreczki to na prawdę efekt jest większy więc nie bierz za bardzo tego pod uwagę. Śmiało możesz wziąść większe implanty jeśli taki efekt Ci się podoba jak z tymi woreczkamiA na następnej konsultacji spytaj się ile pani dr może i zaproponować żeby nie było trzeba podwieszać Poproś inne krasnoludki o zaprzyjaźnienie
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-12-12 o 20:34 |
|
|
|
|
#9472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje , ze masz wiecej szczescia niz ...........i wszystko bedzie ok.
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-12-12 o 20:34 |
|
|
|
|
#9473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to zupełnie różne bóle. Ja mojemu bólowi po drugirj operacji w skali do 10-dałabym 5/6, poród to u mnie 9. Będzie dobrze---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Magerko kurcze, przeżycia niesamowite. To w sumie do ostatniej chwili nie wiedziałaś czy operacja będzie! Stres jak nie wiem. Całe szczęście wszystko dobrze się skończyło. Teraz już wszystko za Tobą- wulkany, śnieżyce, odwołane loty i potas teraz już tylko będziemy czekać aż Twoje ślicznotki dorosną ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Magerko kurcze, przeżycia niesamowite. To w sumie do ostatniej chwili nie wiedziałaś czy operacja będzie! Stres jak nie wiem. Całe szczęście wszystko dobrze się skończyło. Teraz już wszystko za Tobą- wulkany, śnieżyce, odwołane loty i potas teraz już tylko będziemy czekać aż Twoje ślicznotki dorosną
|
|
|
|
|
#9474 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
MYADIVA strasznie się cieszę że tu trafiłam na to forum,bo takie osoby jak ty(po takich przeżyciach)a także każda z was ,własnym doświadczeniem może strasznie pomóc i ty masz taki duży implancik??ale masz biust teraz jak z bajki!!!ech..duże ale nie wielkieeee i po prostu marzenie..ojjj tak..echhh ![]() a co do moich cycków to muszę z tą panią moją dr baaardzo dokładnie jeszcze raz omówić sprawę,teraz po większym zagłębieniu się w forum ,wiem o co pytać ![]() ojj a chętnie bym pooglądała dziewczynki już po,powysyłam zaproszonka!!z góry dzięki papaty |
|
|
|
|
#9475 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie miałam problemów juz na drugi dzien zeby samemu i bez niczyjej pomocy załatwiac swojej problemy fizjologiczne, myć zęby czy związać włosy.
Dla mnie jeszcze najgorsze jest wstawanie z łóżka no i raz w nocy budzi mnie ból, musze wstać wziąść ibuprom, trochę się rozruszac i znowu do łóżka. Dziewczyn od dr Skwiercz co kładłyście na szwy po pierwszek kąpieli i jak często zmieniałyście , czy szwy do tego nie przysychają? Smarowałyście blizny czymś np. revanolem? Edytowane przez milandia01 Czas edycji: 2010-12-12 o 23:07 |
|
|
|
#9476 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE
No hejka Dziubku dzięki bardzo za miłe słowa . Jak pewnie juz doczytałąś, kompletnie nie byłam przygotowana na inny implant i doktorek mnie zaskoczył niesamowicie. nawet Mu to powiedziałam, że zaszalał na całego ![]() Stwierdził, że lepiej bedzie do mnie pasował, a poza tym dodał, że woli wsadzić wiekszy, bo juz ma dosyc słuchania, że dziewczyny mają niedosyt... ![]() Ja Ci powiem, że jak tak patrzę na nie, to zastanawiam się czasem czy dobrze zrobiłam, że wzięłam większy (wiem, zaraz dziewczyny mnie tu pobiją , bo wczoraj pisałam nieco inaczej jeszcze, coś, że jest optymalny rozmiar, cy cuś ), ale tak mi się coś zdaje, ze ze skrajności w skrajność teraz, zanim się nie ułożą choć troszkę. Potem pewnie powiem, że są OK i niepotrzebnie tu pitoliłam, ale na chwile obecna tak to wygląda Hihi... no tak, doktorek miał swietny humor w dniu zabiegu, a usmiałam się jak mnie maział tymi pisakami przed zabiegiem, że szok. Psiapsiuła zapytała czy w takim układzie, jak jest tak zajefajna atmosfera, to może Ona skoczy do domu i kamerkę weźmie i na sali operacyjnej będzie uczestniczyć w zabiegu i filmować wszystko Doktor zbladł Nie zamartwiaj się jak na razie Słoneczko, będzie dobrze [/QUOTE] Hej Gwiazdeczko!!! Jak sie czujesz z tymi swoimi pięknośćiami? Ojjj ale bym chciała żeby doktorek w moim dniu tryskała humorkiem,może wtedy bym sie tak nie denerwowała A powiedz mi,zostawałaś na nockę,czy odrazu po kilku godz. op. wracałaś do domku,jeśli tak to dałaś radę dojść do samochodu? ![]() Ja planuje powrót do domku w ten sam dzień, bo mam rzut beretem, ale nie wiem czy sie do autka ''dotocze'' ![]() A tak z ciekawośći jaki wziełaś profilek? ![]() Bo ja to dopiero mam nakombinowane z tym wszystkim,i nawet boje sie pomyslec co mi z tego wyjdzie ![]() A teraz sobie tak cierpliwie czekam ...Inna a co u Ciebie Laseczko? Jak sie miewasz?Albo jak Twoje Skarby się miewają? Kissy Pozdrawiam Was dziewczynki |
|
|
|
#9477 |
|
Zakorzenienie
|
Milandia- niczym nie trzeba smarować,
tylko dokładnie osuszyć i gazik jałowy przyłożyć pomiędzy szwem a staniczkiem ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- klaudeczko- jak chcesz to ja też się mogę z Tobą zaprzyjaźnić ![]() tylko u mnie w albumach jeszcze stan poawaryjny, ale może wkrótce się coś z tym wyjaśni.. w sensie, że nie widać fotek.. bo ja teraz wyjadę, będę miała ograniczone posiedzenia na necie i raczej przez najbliższe miesiące nie dam rady wstawić nowych zdjęć więc mam nadzieję, że choć te się odnajdą, a było ich sporo..
|
#9478 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki
![]() ![]() powiedzcie mi jak dokładnie robi sie z tym ''cytuj'' sądziłam że w poprzedniej wypowiedzi mi sie uda ale niestetyPodpowiecie |
|
|
|
#9479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o bólu szybko zapomnisz - piersi Ci wynagrodzą wszystkie złe chwile. Masz je już za sobą W czasie pierwszej kąpieli opatrunki odmoczysz i dopiero zdejmiesz ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
![]() Jeśli chcesz kilka postów zacytować- obok "cytuj" jest "wielocytuj" (taki dymek). Zaznaczać we wszystkich postach które chcesz przytoczyć, po kolei "wielocytuj" i na koniec w jednym "cytuj" . Między cytatami wpisz tekst i wyślij odpowiedz
|
||
|
|
|
#9480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ok próbuje może mi sie uda tym razem, bo jak nie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

DR M.WĘGRZYN 

i będzie miał wsio pod kontrolą
życzę szbkiego powrotu do pełnej sprawności~~
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

to kurde nie wiem czy nie zacznę myśleć o większych!!!
cudaaa!!!

poważna sprawa..
wiem, że wszystko będzie dobrze 22.12 ! 

...