|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
Niniona a jaki prezent jaki? bo ja jestem bardzo bardzo ciekawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
A ja sie pochwalę, ze kupiliśmy w biedronce dziś dywaniki do łazienki
![]() ![]() I spodobał mi się swiecznik świateczny, choineczka złota i czerwona jest. Taki kominek i wkłada się tam zaparzacz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
Jeżuuu, dziewczyny... Zostawić Was na dwa dni i już nadrobić nie można!
Uff, ale nadrobiłam. To, co pamiętam: motylek - gratuluję obrony! Oczywiście była to formalność, bo wszystkie wiedziałyśmy, że zdasz bez zająknięcia! ![]() ![]() dudi - domyślam się, gdzie Twój mąż pracuje... I mogę niestety potwierdzić, że nawet gdyby wszyscy pracownicy (jakieś 1500-2000 osób) podnieśli bunt, to nie tylko nic by to nie przyniosło, to dodatkowo wszyscy wylecieliby na ulicę. Przed świętami czy po - byłoby masowe zwolnienie. Nie znam firmy z autopsji, ale w naszym regionie głośno o nich. Niestety większość słuchów, jakie chodzą, nie są pozytywne :/ Wierzę jednak, że wyjdziecie na prostą ![]() sikoreczka - ja polecam Febrisan. Kiedyś też brałam Gripex, ale wydaje mi się być przereklamowany. Za to Febrisan sprawdza się u mnie, u TŻa, u moich rodziców... Spróbuj ![]() effie - nie mam dzieci, więc za dużo nie pomogę, ale czasem oglądałam program, w którym rodziny z problematycznymi dziećmi jechały na tydzień do zamkniętego domu i psycholożki starały się rozwiązać problemy. I w przypadku dzieci niejadków, które nie chciały próbować niczego nowego, sprawdzało się wspólne gotowanie przez zabawę (zabawa przez gotowanie - jakkolwiek ![]() niniona - Dżonsi boski! ![]() kraven - choinka przepiękna! ![]() ![]() My mamy ozdoby zielone... ![]() A ja siedzę aktualnie na uczelni. Skończyłam zajęcia już o 13, ale TŻ kończy dopiero o 16.30 no i na niego czekam. Rano jechało się masakrycznie! Wolałabym śnieżycę aniżeli taki lód, jak dziś. Ciekawe, jak powrót ![]() Jestem przemęczona. Nie wysypiam się, nie nadążam z odpoczynkiem. Wczoraj wyjechaliśmy na zajęcia przed 7, wróciliśmy po 20. Kolacja, zasnęłam na kanapie, przed północą obudziłam się, umyłam się i poszłam do sypialni. A pobudka znów po 5. I jutro do pracy ![]() Chce mi się już następnego weekendu - mamy wolny od zajęć ![]() Aaa, w piątek otwieram konto, a tam wypłata trochę większa - dostałam premię na święta ![]() ![]() A od przyszłego roku już z całą rodziną postanowiliśmy, że będziemy losować komu kupujemy prezent. I każdy kupi komuś ![]() ![]() ![]()
#2554 |
Raczkowanie
|
Aaby super pomysł z tym losowaniem, naprawdę
![]() ![]() A ja dziewuszki nic nie mogę zaszaleć bo mamony brak, czekam z niecierpliwością i nadzieją, że może TŻ coś w pracy dostanie-mam coś tam odłożone ale obiecałam sobie że nie ruszę choćby nie wiem co bo to na czarną godzinę. A powiem Wam, że zastanawiają mnie Ci wszyscy ludzie stojący w kolejce za kredytem i to nie po to żeby mieć na konkretne, przemyślane potrzeby , tylko na huczne spędzenie świąt-to jest dopiero bezmyślność dwa dni szaleństwa a niekiedy często rok spłacania. Edytowane przez doriiiis Czas edycji: 2010-12-12 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Oj dziewczyny ja znowu marudna. Podobnie jak Chaigata i Nurek mam tyle nauki, projektów i roboty na uczelnie,że nie wiem w co ręce włożyć. W nocy już spać nie mogę przez cholerny controlling. Na szczęście jak teraz nie podołam to w styczniu mam jeszcze jeden darmowy termin ![]() Dziś dosyć późno mielismy obiadek, były udka ja z brokułem, tż z ziemniakami i surówka z ogórków ![]() Zaraz zbieramy sie do sklepu na zakupy, bo nawet pieczywa nie mamy. Tak bardzo chcę żeby był już czwartek godzina 15. Wiem, że strasznie marudze, że tyle mam tego materiału, że przypomina mi to koszmar. Wszystko byłoby w porządku gdyby nie fakt, że zbliżają się święta i trzeba zadbać o mieszkanko ![]() Pewnie będę mniej zaglądać, ale choć raz dziennie postaram się Was nadrobić i odezwać ![]() Wszystkim aniołkom kliknęłam ![]() ![]() Trzymajcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
zrobione
![]() jednocześnie i ja prosze o jak najwięcej klikow na mój link widniejący w podpisie ![]() ![]() Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2010-12-12 o 15:38 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
Nurek zrobione
![]() Ja zmykam się ubierać i na zakupy. Miłej niedzieli Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Jestem juz u rodzicow ![]() Bylam na ploteczkach u przyjaciolki. Wiecie tego mi brakowalo ![]() Ma takiego fajego synusia. To jest zarazem moj bratanek. Teraz stawia pierwsze kroczki, jest przecudowy ![]() ![]() Jutro moj tata ma urodziny.To juz 50 ![]() ![]() Odezwe sie jutro ![]() Trzymajcie sie kobietki ![]() ![]()
#2560 |
Raczkowanie
|
Paulunia baw się dobrze i odpoczywaj do woli- taka odskocznia dobrze Wam zrobi na pewno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |||
Konto usunięte
|
a coś takiego
![]() http://moto.allegro.pl/masa-plastycz...359277932.html Cytat:
![]() a pomysł z prezentami naprawdę fajny, tez bym chętnie w 'moich rodzinach' wprowadziła coś takiego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chciałabym iść jeszcze na podyplomowe, ale nie wiem czy się kiedyś zmobilizuję ![]() ![]() życzę owocnej nauki i aby ten gorący czas jak najszybciej zleciał ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy od teściów. Było koszmarnie. Teść zachowywał się jak rozwydrzony bachor. Myślałam że coś powiem. Na prawde musiałam sie mocno powstrzymywać żeby Mu czegoś nie powiedzieć. Mama TŻ miała dzisiaj urodziny więc przynieślismy Jej wino. Otworzyła, poczęstowała nas. Nam bardzo smakowało, natomiast teść na to - to jest jakieś tandetne wino, ile za to daliście 5 zł? Lepiej mogliście kupic pół litra to by się przynajmniej człowiek napił czegos porządnego. I tak w kółko równie inteligentne odzywki na różne tematy. Ale jestem wściekła.
![]()
#2563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi jakiś badziewny dzień... chyba idę do wanny się zrelaxować. ![]()
![]() |
#2564 |
Raczkowanie
|
Hejka ponownie. Mi dzisiaj też jakoś tak dzień beznadziejnie zleciał, w sumie niby nic nie robiłam, a bardziej czuję się umęczona niż zwykłym pracowitym dniem. Kraven nie dziwię Ci się że było Ci przykro, też bym się wkurzyła, jak tak można komuś robić, naprawdę podziwiam Cię że wytrwałaś do końca
![]() ![]() Spokojnego tygodnia Wam życzę bez nadprogramowych wydatków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
ale jestem zawieszona... patrzę ciągle na subskrypcje i nie widzę nowych wiadomości na tym wątku i okazało się że powstała kolejna część.melduję się i ja. niestety nie mam czasu często wpadać,ale tęsknie za wami, za waszymi postami.mało się udzielałam w poprzedniej części, ale mam nadzieje że w końcu się rozpiszę.
dziś byłam w lidlu i zrobiłam mini zakupy,głównie wędlinka, jakieś owocki i warzywa.zrobiłam spore te zakupy i wyszło 87zł.sporo ,ale mam co jeść do świąt. pozdrowienia dla was wszystkich ![]()
#2567 | |
Zakorzenienie
|
a ja wyczyściłam kabinę prysznicową i wcześniej pomieszczenie które robi za graciarnię w przyszłości ma być garderobą
![]() Więc zostaje tylko kuchnia i okna do świąt heh byłam na chwilkę u koleżanki po szynki wędzone bo jej znajomi robią takie swojskie wzięłam 4 po jednej dla każdych rodziców i 2 dla nas będzie w zapasie ![]() Tak się zastanawiam czy nie wziąć jednego dnia wolnego na pomycie tych okien ? Tylko że z tż też jeden dzień będziemy jechać do poznania po prezenty to dwa dni nie obecności to kiszka trochę a za tydzień w sobotę raczej nie będę mieć jak bo chciałam mamie jechać coś pomóc przed świętami. ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- A jeszcze jedno chciałam wam klikać w te aniołki i mi nie chce dodać klikam aby oddać głos i nie pojawia się że dodano tylko tak raz mi się dziś zrobiło i jestem zła bo chciałam wam pomóc a tu wychodzi na to że klikam bez sensu ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
Uf, jestem.
![]() Idę nadrabiać. ![]()
![]() |
#2569 |
kobieta za ladą
|
hej
Kraven nawet nie skomentuje teśćia .... ![]() dziś na obiad mialam placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym a wieczorem zrobiłam farsz na ruskie ![]() ![]() jako nie blondynka zablokwałam sobie karte ,bo nie pamiętałam pinu ![]() ![]() ![]()
#2570 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Faktycznie, zleciało dość przyzwoicie - najgorsze były dwie pierwsze godziny i ziewanie, a później z górki. ![]() Nie mniej jednak mimo iż szybko, to męcząco. Intensywne ostatnio nam te zajęcia serwują - same warsztaty i ćwiczenia. Cytat:
Też bym się nie obraziła gdyby i mnie taka niespodzianka spotkała. Niestety nie mam co liczyć. Nic to, mówi się trudno i żyje się dalej. ![]() Cytat:
![]() Nie wiem kiedy jak posprzątam, ugotuję, ba! odrobinę poczuję święta odpoczywając jak tyle rzeczy do zrobienia już w kolejce czeka. Zachciało mi się podyplomówi. ![]() ![]() Cytat:
![]() Podły/bezczelny człowiek. Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Z zajęć wróciłam i padła! Dosłownie! Położyłam się na kanapie na chwileczkę i mnie nie było. Spałam półtorej godziny po czym TŻ mnie siłą z niej zdrapał - i chwała mu za to, bo bym chyba tak spała nadal. ![]() Przed padnięciem jednak z jadłam obiadek. TŻ był dzisiaj u rodziców na obiedzie i dostał też dla mnie. ![]() ![]() Kochani ![]() Po powrocie do domu czekały więc na mnie ziemniaczki, schabuś i surówka. ![]() Ogólnie wstałam, ale jakbym dalej spała. Faaaaaaatalnie jestem przemęczona, a jutro znów do pracy. ![]() Naprawdę nie wiem kiedy ja mieszkanie posprzątam i przygotuje Święta - i rodzice TŻ i moja mama przychodzą w pierwszy dzień Świąt. Najgorsze jest to, że w przyszły weekend też mam zajęcia. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Zadomowienie
|
helllllllllo
![]() ![]() ![]() ![]() nadrabiałam Was, ale niestety na miałam czasu pisać tak więc Motylku gratulacje Pani Inżynier!!!!!!! Golden- radio? fiu, fiu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tyle pamiętam ![]() U nas dziś na obiad udko+ ziemniaczki+ duszona marchew z groszkiem ![]() ![]() ![]() Wiecie co? Mam tyle na głowie, że nie wiem jak to wszystko ogarnąć? Na razie kupiłam kalendarz ze Zwierciadła,żeby chociaż co większe sprawy zapisywać. W środę, czwartek i piątek mam koła na zaliczenie i jeszcze nic nie umie ![]() Aaaaaa... dziewczyny głosuję na te wasze aniołki, ale kurcze w ogóle nie kumam o co kaman? ![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2010-12-12 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Zakorzenienie
|
Wykąpałam się, a teraz leże i czytam Gargulca. Super książka
![]()
#2573 |
Zadomowienie
|
Huh, właśnie przeczytałam recenzję więc może się skuszę
![]() ![]() Ogólnie to byłam na tym pokazie futer rasowych ![]() ![]() ![]() Kocham koty ![]() Aaby widziałam takie Hero- podobne pierwszy raz na żywo; boskie są ![]() ![]()
#2574 |
kobieta za ladą
|
daj namiary kraven to ściągne ebooka
![]() wiecie co około 17 przypomniałam sobie ze mama moja ma imieniny ufff zdążyłam z zyczeniami ![]() byłam w tesco,po rybie za 7 zł ni widu ni słychu ![]() ![]()
#2575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I kukurydzę i groszek bardzo lubimy i w okresie świąt zapewne trochę będzie tego potrzebne. A jakiej firmy te puszki w takiej promocji? Majonez też fajna sprawa - w sensie, ze ja uwielbiam (TŻ tez lubi bardzo) więc mogłabym jeść tonami. ![]() W ogóle chciałam nadmienić, że zastanawiam się jak jutro mi pójdzie z dojazdem do pracy. Śniegu znów mam od groma. Jezdni nie widać (główna ulica w Łodzi), torów też nie i wciąż sypie. ![]() Obawiam się, że będzie ostro. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Osiak ja polecam książki Tess Gerritsen jak zaczynałam czytać pierwszą książkę to po 2 stronach odłożyłam po pół roku stwierdziłam że jednak zmuszę się aby ją przeczytać bo inaczej kasa na marne no i wiecie co, jak zaczęłam tak nie mogłam się oderwać i i nie poszłam spać aż nie skończyłam od tamtej pory kupiłam wszystkie jej książki które były dostępne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam glupie pytanie...gdzie trzymacie swoje torebki ?? bo moje sa "rzucone" tak pzy szafie i zaczyna mnie to wkurzać, ale nie wiem gdzie je schowac
![]()
![]() |
#2578 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie to się zawsze tak wszystko niefortunnie kumuluje, a ja niczego nie potrafię sobie odpuścić, zawsze na maxa, a i tak nie zawsze na tym dobrze wychodze, życie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny byłam z mamą na zakupach w auchan. Mama wzięła doładowanie za 50 pln. I babeczka przy kasie nie dała jej potweirdzenia na to. Pojechaliśmy, ale było za późno bo już zamykali i do sklepu nas nie wpuścili. Czy jest jeszcze jakaś szansa na odzyskanie doładowania? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
ja w tym miesiacu odłożyłam z tżtem na konto oszczędnościowe 550zł z naszych wypłat,300zł ze sprzedanych dolarów i teraz sie jeszcze okazało że tż dostał dodatek za urlop 660zł i 300zł premii więc ok.połowę z tego odłożymy jeszcze dodatkowo na konto.bardzo się ciesze bo zwykle bylismy na styk z kasą a teraz udało się nam sporo odłożyc
![]()
#2580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle wstawię na tygodniu zdjęcia jak ogarnę kuchnię w sumie mam porządek ale chciałam wytrzeć meble już tak na święta i jak będę mieć wolne to wam wstawię szafę i kuchnię, tylko jeszcze muszę obczaić co i jak z tym albumem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.