![]() |
#1261 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wchodzę i nie czytam, bo jeszcze coś napiszę, a nie chcę bana ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wersja dla dorosłych ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
grozi wypollizowaniem
|
albo Swarożyc-ależ by to brzmiało z nazwiskiem które kojarzę
![]() ![]()
#1263 | |||||
BAN stały
|
Teziak, z tym radiem przypomniało mi się, jak pewnego razu latem, po robocie, budowlańcy w swoim vanie włączyli je na full, oczywiście drzwi, szyby i co tylko się dało otwarte, a ja paliłem wtedy u siostry na balkonie, więc śmiałem się i z nich, i do nich, i sam do siebie (ale czy to śmieszne było, to w sumie nie wiem?)
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1264 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale co ty mowisz-ja klikalam wczoraj i jak dasz płace to w srodkowej kolumnie( albo w drugiej, nie wiem ile ich jest) na koncu jest zwykły przelew-poza systemem PzA
![]() |
#1265 |
Zakorzenienie
|
![]() a dla dziewczynki Apocalyptica ![]() a hrabia samo zuo to byłby Vlad ![]()
#1266 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fan się zestresował i pierniczył od rzeczy ![]()
![]() |
#1268 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Jakich nie lubie... imion dla ksiegowej typu: Katarzyna, Grazyna, Halina, Barbara, imion dla zakonnicy: Helena, Zofia, Ofelia, wszelkich zdrabniajacych sie na wiejska nute: Basia, Kasia, Asia, Zosia, Cesia, Marysia, ani na nute czytankowa: Ala, Ola, nowobogackich, ze tak powiem: Samanta, Andzelika, Sabrina, modnych: Julia, Maja, Wiktoria (acz Julia i Wiktoria ladne), zbyt poetyckich jak: ...nie wiem jak co, gazetowych: Klaudia, Oliwia, nie wspomne o Genowefach i Zenobiach. A wlasciwie to podoba mi sie Ida, Ewa, Natalia i Nadia z czego Nadii chyba wstyd, Ide i Ewe TZ czegos odrzucil i stanelo na Natalii. Ale chetnie poslucham inszych propozycji ![]() Z meskich lubie na E ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Moj drogi, a dieta watowa? Albo nowoczesnie - Aborcja i Eutanazja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() E... Edward? ![]() Cullen? ![]() edit: kolorowych ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-12 o 22:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() znaczy do dłuższego nazwiska wygląda, że wolicie krótko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zalozylem nawet nowy Czym dzis pachniesz ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stella, Sylwia, Sara Weronika, Vera, Eliasz, Klaudiusz, Konrad
![]() |
#1273 | |
Nindżopesz
|
Wlasnie powoli do mnie dociera, ze chyba oklepane na rowni z Maja, Zuzia i Julia
![]() Ci dam Cullena! Ale Edward, Edmund, Edgar, Edwin... ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
Red Natalia Nacia, Natka
![]() ![]() ja wybrałam dwa na różne okoliczności, tylko nie mam komu nadac ![]() Olgierd i Agata ![]() wiem dwa koty jeszcze muszę wziac ![]()
![]() |
#1275 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Isaura ? ![]() a coz Anją lub Magdą bo dziewczyna ratownika odpada? a kot nazywał się Gal albowiem eeeeee pijał galony mleka? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-12 o 22:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1277 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mnie się z żeńskich podoba np. Dagna, ale nie wiem, czy ostatecznie nazwałabym tak dziecko. Albo Ksenia, ale nie wiem, czy to funkcjonuje jako pełne imię czy jako zdrobnienie od czegoś ![]() Co do męskich na E, to znam Erwina i parę razy byłam świadkiem, jak ktoś wyjechał do niego z tekstem "ej, dlaczego masz takie dziwne imię?" ![]() Mnie z męskich podoba się chyba tylko Szymon. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() Edward tudzież Edgar bardzo wporz, nietrudny do wymówienia/zapisania, za bardzo nie podlegałby szyderstwo, no i nie jest obecnie modny ![]() Elżbieta to i "księgowe" i "zdrobnienie z elementarza", a jednak jakoś eleganckie Róża np. tyż spox, a np. Róża Natalia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
Albo tak, jak Gustaw miał przed poczęciem- Fergal
Myślę, że dopóki sama nie rodzisz, to nie wiesz, czynnik bólu i bieżących emocji jest, że tak powiem, istotny. Ale tak, jak mówię, wszystko dobre, od czego Ci lepiej ![]() A może to było przemyślane? ![]() Mój Tatko zawsze był dla swej Mamy Edwinem ![]()
#1280 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Oh, Anja, nie chce Gryxia prowokowac. Magda z Monika jakos nigdy mnie nie ruszaly ![]() Anie lubie ale TZ narzeka, ze "zwykle". Pff. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo dobre stwierdzenie ![]() ![]() Ja Ci mówię Madzik, że jak kogoś poznasz to (niestety) sprawdź też jego rodziców ![]() ![]() To jak mi się po nim będzie chciało jeść to się wody napije albo wódy ![]() On się nie zgodzi ![]() Ale, że te gumki do.. tego? ![]() Cytat:
![]() ![]() Znaczy przeciw koncepcyjną? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
Nie zamierzam
![]() ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Elzbieta mi sie podobuje, Ela juz mniej, do rozwazenia ![]() Roza samo w sobie fajne ale boje sie, ze dziewcze wyrosnie do niczego nie podobne (no so) i wez tu mow do takiej per "Roza". Dawaj dawaj co tam masz jeszcze bo widze, ze mi w gust utrafiasz ![]() I bardzo ladnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak btw to już robicie niewolnice - narzucając jej niezwykłe imię - bedzie bunt bedzie bunt w stylu "zawsze chiałam być Zosią " a tak poważnie to powinno być tak że chłop rodzi a baba wymyśla imię - o ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale wiesz, jak wystawie wozek wieczorem na balkon i na cala noc zapomne to nie zmarznie ![]() Moze koniec kwietnia chlodnym bedzie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1288 | ||
BAN stały
|
To po świętach dopiero
![]() A sam nie wiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Co najwyzej dla pomocy ksiegowej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
aż przed spaniem zajrzałąm do kalendarza
![]() A jakaś Bogusia? Małgorzata, Agnieszka, dorota, mariola ![]() ![]() ![]() Kacper, Paweł, jarek, grzegorz, adam, robert, cezar(y) ![]() edit: jeszcze lubie Helena, bo mi się z Kurczewiczówną kojarzy ![]() a Mathias? ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-12 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.