|
|
#1261 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
Cytat:
koniecznie zaistniec z własnym wątkiemnie wchodzę i nie czytam, bo jeszcze coś napiszę, a nie chcę bana ![]() się jutro przez zaspy będę przebijac, dużo siły potrzebuję Cytat:
![]() wersja dla dorosłych , do owocowej łyżka rumu
|
|
|
#1262 |
|
grozi wypollizowaniem
|
albo Swarożyc-ależ by to brzmiało z nazwiskiem które kojarzę
normalnie hrabia samo zuo
|
|
#1263 | |||||
|
BAN stały
|
Teziak, z tym radiem przypomniało mi się, jak pewnego razu latem, po robocie, budowlańcy w swoim vanie włączyli je na full, oczywiście drzwi, szyby i co tylko się dało otwarte, a ja paliłem wtedy u siostry na balkonie, więc śmiałem się i z nich, i do nich, i sam do siebie (ale czy to śmieszne było, to w sumie nie wiem?)
Cytat:
Rozumiem, że sprzedający dostanie kasę dopiero, gdy towar dotrze już do mnie? Długo to trwa? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1264 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale co ty mowisz-ja klikalam wczoraj i jak dasz płace to w srodkowej kolumnie( albo w drugiej, nie wiem ile ich jest) na koncu jest zwykły przelew-poza systemem PzA
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
a dla dziewczynki Apocalyptica ![]() a hrabia samo zuo to byłby Vlad
|
#1266 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fan się zestresował i pierniczył od rzeczy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1268 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jakich nie lubie... imion dla ksiegowej typu: Katarzyna, Grazyna, Halina, Barbara, imion dla zakonnicy: Helena, Zofia, Ofelia, wszelkich zdrabniajacych sie na wiejska nute: Basia, Kasia, Asia, Zosia, Cesia, Marysia, ani na nute czytankowa: Ala, Ola, nowobogackich, ze tak powiem: Samanta, Andzelika, Sabrina, modnych: Julia, Maja, Wiktoria (acz Julia i Wiktoria ladne), zbyt poetyckich jak: ...nie wiem jak co, gazetowych: Klaudia, Oliwia, nie wspomne o Genowefach i Zenobiach. A wlasciwie to podoba mi sie Ida, Ewa, Natalia i Nadia z czego Nadii chyba wstyd, Ide i Ewe TZ czegos odrzucil i stanelo na Natalii. Ale chetnie poslucham inszych propozycji ![]() Z meskich lubie na E i Krzysztofa ale ojciec TZta Krzysztof. Mialam krolika Thora albowiem znaleziony zostal na torach.---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Moj drogi, a dieta watowa? Albo nowoczesnie - Aborcja i Eutanazja
|
|
|
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() E... Edward? ![]() Cullen? ![]() edit: kolorowych
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-12 o 23:08 |
|
|
|
|
#1270 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() znaczy do dłuższego nazwiska wygląda, że wolicie krótko
|
|
|
|
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:cojest :A zalozylem nawet nowy Czym dzis pachniesz udalo mi sie
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stella, Sylwia, Sara Weronika, Vera, Eliasz, Klaudiusz, Konrad
|
|
#1273 | |
|
Nindżopesz
|
Wlasnie powoli do mnie dociera, ze chyba oklepane na rowni z Maja, Zuzia i Julia
Aczkolwiek zadnej nie znam ani zadnej niktnie urodzil.Ci dam Cullena! Ale Edward, Edmund, Edgar, Edwin... Takoz i Gustaw mnie sie podobuje.Cytat:
Bylo ustalone ze jedno bo i jedno ciezko wybrac.
|
|
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
Red Natalia Nacia, Natka
![]() ja wybrałam dwa na różne okoliczności, tylko nie mam komu nadac ![]() Olgierd i Agata ![]() wiem dwa koty jeszcze muszę wziac
|
|
#1275 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Czy ja wybrzydzam...?---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Isaura ? ![]() a coz Anją lub Magdą bo dziewczyna ratownika odpada? a kot nazywał się Gal albowiem eeeeee pijał galony mleka? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-12 o 23:09 |
|
|
|
|
#1277 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie się z żeńskich podoba np. Dagna, ale nie wiem, czy ostatecznie nazwałabym tak dziecko. Albo Ksenia, ale nie wiem, czy to funkcjonuje jako pełne imię czy jako zdrobnienie od czegoś ![]() Co do męskich na E, to znam Erwina i parę razy byłam świadkiem, jak ktoś wyjechał do niego z tekstem "ej, dlaczego masz takie dziwne imię?" ![]() Mnie z męskich podoba się chyba tylko Szymon. |
||
|
|
|
#1278 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() Edward tudzież Edgar bardzo wporz, nietrudny do wymówienia/zapisania, za bardzo nie podlegałby szyderstwo, no i nie jest obecnie modny ![]() Elżbieta to i "księgowe" i "zdrobnienie z elementarza", a jednak jakoś eleganckie Róża np. tyż spox, a np. Róża Natalia? |
|
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Albo tak, jak Gustaw miał przed poczęciem- Fergal
Myślę, że dopóki sama nie rodzisz, to nie wiesz, czynnik bólu i bieżących emocji jest, że tak powiem, istotny. Ale tak, jak mówię, wszystko dobre, od czego Ci lepiej A może to było przemyślane? ![]() Mój Tatko zawsze był dla swej Mamy Edwinem
|
#1280 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Oh, Anja, nie chce Gryxia prowokowac. Magda z Monika jakos nigdy mnie nie ruszaly ![]() Anie lubie ale TZ narzeka, ze "zwykle". Pff. |
|
|
|
|
#1281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(moje dziecko też czasem je żre ), ale pocztówki, hmm Ja jadłam tylko "ściany" Bardzo dobre stwierdzenie ![]() Ja Ci mówię Madzik, że jak kogoś poznasz to (niestety) sprawdź też jego rodziców Mówi się, że człowiek się nie żeni z ojcem czy matką swego partnera, ale czasem bywa potem ciężko ![]() To jak mi się po nim będzie chciało jeść to się wody napije albo wódy ![]() On się nie zgodzi Ale, że te gumki do.. tego? ![]() Cytat:
Tylko, że Kochana na lato to będzie za ciepłe Znaczy przeciw koncepcyjną? ![]() albo Pigułka Antykoncepcyjna od razu 2 imiona za jednym zamachem
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zamierzam
A potem bym zeszła na zawał, bo nerwowa kobieta jestem
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1283 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A Bella to juz hoho.Elzbieta mi sie podobuje, Ela juz mniej, do rozwazenia ![]() Roza samo w sobie fajne ale boje sie, ze dziewcze wyrosnie do niczego nie podobne (no so) i wez tu mow do takiej per "Roza". Dawaj dawaj co tam masz jeszcze bo widze, ze mi w gust utrafiasz ![]() I bardzo ladnie
|
|||
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak btw to już robicie niewolnice - narzucając jej niezwykłe imię - bedzie bunt bedzie bunt w stylu "zawsze chiałam być Zosią " a tak poważnie to powinno być tak że chłop rodzi a baba wymyśla imię - o ! |
|
|
|
|
#1285 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1286 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale wiesz, jak wystawie wozek wieczorem na balkon i na cala noc zapomne to nie zmarznie Moze koniec kwietnia chlodnym bedzie? |
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1288 | ||
|
BAN stały
|
To po świętach dopiero
![]() A sam nie wiem Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1289 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Co najwyzej dla pomocy ksiegowej Ladne albowiem do Anny podobne, nie tak oklepane... zagadam TZta (jak skonczy grac)
|
|
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
aż przed spaniem zajrzałąm do kalendarza
![]() A jakaś Bogusia? Małgorzata, Agnieszka, dorota, mariola , beata z albatrosa Iza, Klaudia, Klara(jak moja prababcia ), Lidia, Kacper, Paweł, jarek, grzegorz, adam, robert, cezar(y) filip, karoledit: jeszcze lubie Helena, bo mi się z Kurczewiczówną kojarzy ![]() a Mathias? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-12 o 23:25 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

koniecznie zaistniec z własnym wątkiem![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

się jutro przez zaspy będę przebijac, dużo siły potrzebuję 
, do owocowej łyżka rumu

normalnie hrabia samo zuo
Rozumiem, że sprzedający dostanie kasę dopiero, gdy towar dotrze już do mnie? Długo to trwa? 

To nie wina zapieścenia, że ma porypaną pańcię 

Aczkolwiek zadnej nie znam ani zadnej niktnie urodzil.

albo Pigułka Antykoncepcyjna od razu 2 imiona za jednym zamachem