Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-13, 10:30   #271
Talullah
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Dzien dobry

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Niestety taki nałóg

Nie byłoby tak źle, gdyby nie zawieje co jakiś czas. 3,5 km szłam 40min. więc chyba nie najgorzej mi poszło

Dziewczyny, bardzo Was proszę o radę, otóż pod koniec miesiąca będę niedaleko Rossmanna i nie omieszkam wstąpić Chciałabym Was zapytać, co polecacie z tej drogerii najbardziej? Szczególnie rzeczy, które są tylko tam, lub jest różnica w cenie z innymi miejscami....
Ja Ci ode mnie moge polecic:
- serie babydream (co prawda jest dla dzieci ale ma doskonale sklady i skora po nich jest swietna, no i jak na tak dobre sklady to maja super niskie ceny).

Osobiscie wyprobowalam:
uniwersalny zel do kapieli (bez sls) mylam nim wszystko, wlosy, buzie, cialo. Jest fantastyczny. Teraz bede go znow kupowac

Lubie tez plyn do kapieli nagietkowy.

Szampon babydream - tylko on ma w sumie prawie taki sam sklad i tak samo myje jak zel uniwersalny wiec osobno go kupuje tylko wtedy gdy uzywam jakiegos innego zelu pod prysznic.

Krem do twarzy nagietkowy - wlasnie mam i jest super (a kosztowal niecale 5,50 za 100ml). Tylko trzeba kupic gesichtscreme a nie calendulacreme bo oba sa z nagietkiem ale ten pierwszy typowo do twarzy a ten drugi jest strasznie tlusty.

Odzywka z Isany z olejkiem babassu - ostatnio wyprobowalam i dobra.

Kiedys uzywalam tez szamponow isany ale teraz aktualnie sie przerzucilam na bardziej ziolowe. Ale lubilam taki z serii azja czy cos takiego

Krem do ciala isana z 5% urea w okraglym sloiczku (takim bialo - czerwonym). Cos fantastycznego, moja szorstka skora zima jest znow gladka i do tego slicznie pachnie, TZ tez bardzo lubi ten zapach Tez kosztuje grosze.

Seria dla kobiet w ciazy "fur mama" w rozowych opakowaniach - w ciazy nie jestem ale to cudo. Mialam plyn do kapieli i oliwke - oba pachna tak samo, plyn tak mi nawilzal skore ze juz niczym sie nie musialam smarowac co bylo dla mnie szokiem. Oliwka jest lepsza od oliwki hipp (ta ma tylko 2 olejki w sobie) a babydream o wiele wiecej, nie pamietam dokladnie ile. Ale same naturalne

No i lakiery jezeli Cie interesuja to polecam wibo - ale w takich butelkach jak prostopadloscian, nie okraglych. Maja sliczne kolory, ta butla jak dla mnie jest duza a cena tez kolo 5,50

I to chyba ode mnie wszystko z takich rzeczy ktore mozna dostac wylacznie w rossmannie.
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 10:35   #272
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Też kupuję lakiery wibo, jak za taką cenę bardzo je lubię.

A z Rossmana na pewno kosmetyki Isany, ja mam odzywkę do włosów (ale teraz nie pamieŧam nazwy) , którą stosuję już bardzo długo.
Stary 2010-12-13, 11:02   #273
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane
Wchodzę tu sobie na Wizaż a tu już V część Tylko teraz ile nadrabiania ojejj Ale miałam ten weekend tak wyjątkowo udany i imprezowy, że wybaczycie, prawda? Wczoraj spałam do...14 Bo wróciłam z Tż'em ok.6 rano od mojego brata z imprezy, także masakra była.. A o 11:30 wracam do szkoły, bo zwolniłam się z 1 lekcji, bo nic kompletnie nie umiem na tą głupią matmę, uczyłam się wczoraj wieczorem, jeszcze Tż mi pomagał i nic kompletnie, a jak bym dostała jedynkę dziś to brakowałoby mi jednej setnej[!] do tego aby zdać i musiałabym cały semestr zaliczyć, to ja wolałam nie iść, dzisiaj korki załatwiłam sobie o 15 i zdam w środę...

Mam nadzieję, że dziś Was nadrobię

A i jeszcze prośba do Buahhot - mogłabyś mnie dopisać tam na 1 stronie do tej listy, jeśli chodzi o to klikanie? Byłabym wdzięczna

To ja Kobitki lecę, zrobię sobie jakąś kawę, zjem śniadanko i do szkoły Miłego dnia!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 11:02   #274
Kitka:)
CABIN CREW

dzień dobry dziewczyny

Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość
tak
a zmieszany z maska to już w ogóle bajka

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

ja mam takie różowiutkie >>klik<<
to muszę spróbować... z glorią mieszałaś, tak??? i jak długo taką mieszankę trzymałaś na włosach??

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
ja uzywalam olejku po dekoloryzacji i szczerze to uratowal moje wlosy przed komplentym wypadnieciem polamaniem itp, no plus to ze uzywalam go kiedys na rzesy zeby dluzsze rosly
nakładałaś na końcówki czy tez na skalp?? bo spotykam się z róznymi opiniami i juz nie wiem sama....

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Hej
Dziewczyny ten konkurs to jakas paranojanie obrazcie sie,ale nie biore w tym udzialu
też zaczynam do takiego wniosku dochodzić i chyba sobie to oleje.... bo żeby coś wygrać to musiałabym całe dnie siedzieć przed kompem a niestety takiej możliwości nie mam....marzyły mi się paski wybielajace blend a med ... ale teraz będą na promocji niedługo w SP więc....

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny

Tylko szybko odpryskuje, kurcze juz na drugi dzien mi odpada na koncowkach, albo po myciu wlosow, po prysznicu itd

Chyba musze kupic jakis utwardzacz.

No i (tylko sie nie smiejcie) musialam sie jakos zmotywowac - dobra, mozecie sie ze mnie smiac Bo ja jak juz kiedys wyjde za maz, o ile wyjde, to mam 2 kierunki w planach na podroz poslubna - Karaiby albo Tajlandia.
No i sobie wyobrazilam siebie taka smukla, jedrna, oczywiscie z kremem 50+ w fantastycznym bikini, z rozwianymi wlosami na lezaku z drinkiem z rumu w dloni i mi sie cwiczyc zachcialo

Pisze super chaotycznie bo jeszcze nie otrzezwialam ze szczescia, jak odebralam ten telefon z wydzialu zdrowia to bylam spokojna, kolejny dzien tez i jeszcze jeden a im blizej podpisania papierow tym bardziej to do mnie dociera i szaleje

Aaaa i kupilam sobie amle I teraz czekam na 3 paczki do wlosow, mam nadzieje ze te z ebay przyjda przed swietami.
Jak znam zycie to dostane awiza 3 dni pod rzad i z kazdym z osobna bede musiala isc na poczte i odstac w kolejce (u mnie sa zawsze masakryczne) ale przezyje, juz sie nie moge doczekac tych azjatyckich specyfikow do wlosow
mi też wibo szybko odpryskują....
a motywacje masz bardzo fajną, ja tez jak ćwiczyć mi się nie chce to albo oglądam jakjieś motywujące fotki albo właśnie robię sobie taką "wizualizacje "

ja jeszcze nigdy na ebayu nie kupowałam.... jakoś się boję....

wrrrr...znowu napadał u mnie śniegu.... wrrrr...a miałam już plan załozyć dziś szory jeansowe, legginsy i jakieś botki i moje plany legły w gruzach...

idę robić sobie śniadanie- jak to dobrze mieć na 16 na uczelnię...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 11:12   #275
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
nakładałaś na końcówki czy tez na skalp?? bo spotykam się z róznymi opiniami i juz nie wiem sama....
a to zalezy jaki efekt chcialam uzyskac. po dekoloryzacji na koncowki, a kkiedy mialam faze na zapuszczanie wloskow to na skalp , aczkolwiek na skalp po wymieszaniu z Henna Wax i wtedy podgrzewalam suszarka
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 11:16   #276
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
blondyneczka ładna jesteś hehe

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

mi nie podgrzany źle się nakładało
dziekuje za komplement ale ja w porownaniu do Was to maszkara normalnie

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

dziewczyny moja corcia przeziebiona ja po plejowaniu olejkiem rycynowym mam landiejsze wloski i po jedwabiu na lozylam na nic i rano dzisiaj zmylam ale boje sie zeby mi nie przyciemnil wlosow bo slyszalam ze przyciemnia to prawda?

kalpana rzuc te papierosy ja tez rzucialam z moim meżem bedziemy terzymac kciuki

bitasmietana jak zrobisz pierniczki daj znac
Stary 2010-12-13, 11:17   #277
agusiownik
Zakorzenienie

lecę dziewczyny na zakupy mam nadzieję, że kupię sobie coś ładnego

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 11:22   #278
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

wyslalam mojego mężą na zakupy i dzwonil juz 3 razy hehehehe dlatego wole jezdzic sama .......

hahahahahahaha

agusiownik pochwals ie pozniej co kupilas udanych zakupow
Stary 2010-12-13, 11:26   #279
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
a to zalezy jaki efekt chcialam uzyskac. po dekoloryzacji na koncowki, a kkiedy mialam faze na zapuszczanie wloskow to na skalp , aczkolwiek na skalp po wymieszaniu z Henna Wax i wtedy podgrzewalam suszarka
i przyspieszał porost??? kurcze , jeżeli tak to ja od dziś zacznę taką kuracje.... a jaką henne wax dawałaś??

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

dziewczyny moja corcia przeziebiona ja po plejowaniu olejkiem rycynowym mam landiejsze wloski i po jedwabiu na lozylam na nic i rano dzisiaj zmylam ale boje sie zeby mi nie przyciemnil wlosow bo slyszalam ze przyciemnia to prawda?

kalpana rzuc te papierosy ja tez rzucialam z moim meżem bedziemy terzymac kciuki

dużo zdrowia dla córci...
a co do olejku- ja go używałam jak jeszcze miałam jasne włosy i nie zauważyłam żeby przyciemnił....

Cytat:
wyslalam mojego mężą na zakupy i dzwonil juz 3 razy hehehehe dlatego wole jezdzic sama .......

hahahahahahaha

agusiownik pochwals ie pozniej co kupilas udanych zakupow

heheh- no tak- wysłać faceta na zakupy

zjadłam sniadanie i chyba przed zajęciami wybiorę się do SP bo sa maseczki do włosów 2 sztuki za 8.99 ....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-12-13, 11:32   #280
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
mnie sie wydaje ze ciemnieja tylko dlatego ze sa lepiej odzywione i stad efekt przyciemnienia
Cytat:
i przyspieszał porost??? kurcze , jeżeli tak to ja od dziś zacznę taką kuracje.... a jaką henne wax dawałaś??
oj dzialal dzialal a henne ta zagraniczna w bialo brazowym opakowaniu. w dniach bez henny uzywalam tez seboradin niger lotion
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 11:45   #281
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Talullah rozumiem Cię co do konkursu, bo jak by tak każda ciągle pisała to by wątek zupełnie stracił sens. Eh... ja się skusiłam na ten konkurs, ale trochę żałuje, bo za dużo czasu pochłania.
Karaiby, sama też bym tam chciała pojechać na podróż poślubną.

_blondyneczka_ mam nadzieje, że Twoja córeczka szybko wyzdrowieje. Nie martw się dzieci w tym wieku często chorują. Wiem to po moich kuzynkach i tymi co się opiekowałam tak często były chore biedactwa.

Przez tą pogodę to nie mam ochoty wychodzić z domu.
W ogóle wczoraj na imieniny dostałam od rodziców Tż. perfumy z Oriflame te z kolczykiem. Zapach intensywny i podobają mi się. Zadowolona jestem, bo moja Pur Blanca już się kończy.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 11:58   #282
angelwithoutsoul
Raczkowanie

O matkoOo dziewczyny już V część Ale wy szalejecie z tymi postami Mam chyba z 12 stron do nadrobienia Zaraz sprobuje je przestudiować.
A tak poza tym to właśnie wróciłam z Urzędu Pracy i spędziłam w nim chyba z 2 godziny

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 12:25   #283
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

witam

Cytat:
dzień dobry dziewczyny

to muszę spróbować... z glorią mieszałaś, tak??? i jak długo taką mieszankę trzymałaś na włosach??

też zaczynam do takiego wniosku dochodzić i chyba sobie to oleje.... bo żeby coś wygrać to musiałabym całe dnie siedzieć przed kompem a niestety takiej możliwości nie mam....marzyły mi się paski wybielajace blend a med ... ale teraz będą na promocji niedługo w SP więc....

mi też wibo szybko odpryskują....
a motywacje masz bardzo fajną, ja tez jak ćwiczyć mi się nie chce to albo oglądam jakjieś motywujące fotki albo właśnie robię sobie taką "wizualizacje "

ja jeszcze nigdy na ebayu nie kupowałam.... jakoś się boję....

wrrrr...znowu napadał u mnie śniegu.... wrrrr...a miałam już plan załozyć dziś szory jeansowe, legginsy i jakieś botki i moje plany legły w gruzach...

idę robić sobie śniadanie- jak to dobrze mieć na 16 na uczelnię...
tak 2 do 3h jak dobrze pamiętam

Cytat:

niee
używałam go długo jak jeszcze miałam bond włosy, nic nie przyciemnia
możesz używać śmiało,
ja nie nakładałam go na skórę głowy bo bałam się zmywania no i zależało mi tylko na nawilżeniu końcówek
Stary 2010-12-13, 12:46   #284
pettiteAngel
Raczkowanie

uff nadrobiłam
ale jestem zmęczona:O odpocznę i biorę sie za spamowanko.
Stary 2010-12-13, 13:14   #285
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Nadrobiłam

Tak szczerze mówiąc, to ten konkurs jest dla mnie beznadziejny
Ale poklikałam na was

W weekend byłam z Tżtem w kinie na Jackassów i się nieźle uśmialiśmy. Poza tym zrobiliśmy małe zakupy, ja kupiłam mu GPS pod choinke, a on mi aparat A dla siebie kupiłam sweterek rozpinany (taki dłuuugi) z C&A, balsam do ciała (czerwony garnier), olejek pichtowy (bo się skończył), dwa pędzle z sephory (dostałam przy okazji próbke podkładu ), cienie z inglota i rękawiczki różowe

Zaciekawiłam się tą pianką z joico (niepamiętam, która z was ją używa) jest dość droga, a ja marze o burzy włosów Dziewczyny jakich kosmetyków używacie, żeby włosy były sypkie i uniesione od nasady? Bo właśnie taki efekt chce uzyskać, a nie bardzo wiem jak

Cytat:
dziewczyny oglądałyście wczoraj wybory miss????
Ja oglądałam i ta, która wygrała była bardzo ładna, tylko dziwnie się uśmiechała Poza nią, to ładna też była taka blodynka, nr 14 bodajże i właśnie na nią stawialiśmy z Tżetem

Cytat:

Moim zdaniem przyciemna... Ale ja mam naturalne (niefarbowane) włosy i może dlatego on na mnie inaczej działa

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...

Edytowane przez angelwithoutsoul
Czas edycji: 2010-12-13 o 13:19
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 13:36   #286
CABIN CREW

musze wam dziewczyny opowiedzieć co wczoraj zrobiłam z włosami
najpierw nałożyłam na nie olej kokosowy podgrzany i pochodziłam tak z 4 godziny.... 15 minut przed myciem nałożyłam naftę na skalp... potem wszystko zmyłam, nałożyłam lorysa wężowego na 15 minut.... potem znowu mycie i odżywka joanny miód i cytryna... spłukałam zimną wodą... jak już podsechły spryskałam waxem w sprayu a na końcówki dałam olejek kallosa.... i dziś mam boskie włosy... takie lekkie, sypkie, nie widać że są zniszczone

ZALATANA......
Stary 2010-12-13, 13:53   #287
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
W ogóle wczoraj na imieniny dostałam od rodziców Tż. perfumy z Oriflame te z kolczykiem. Zapach intensywny i podobają mi się. Zadowolona jestem, bo moja Pur Blanca już się kończy.
które to są te perfumy z kolczykiem? ja kojarzę tylko z pierścionkiem i naszyjnikiem
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 13:57   #288
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Kitka zaszalałaś
Stary 2010-12-13, 13:58   #289
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

hej

Shadii najlepszy efekt jest pierwszego dnia, drugiego dnia nieco mniejszy a trzeciego dnia to nie wiem bo myje włosy co drugi dzień Nie wiem czy wystarczy suszenie głową w dół, ja zawsze biorę włosy na duży wałek ale tylko od nasady i tak suszę Nie wiem czy w ogóle ktoś mnie zrozumiał

Chyba poczytam sobie ten wątek o amli

A skoro mowa o facetach i zakupach, to wysłałam dzisiaj tż żeby kupił chomika to on zamówił świnkę morską A ja mam jakiś wstręt do świnek morskich, no ale trudno już

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 14:27   #290
CABIN CREW

Cytat:
Kitka zaszalałaś
nooooo ale warto było

ZALATANA......
Stary 2010-12-13, 14:53   #291
tillavanilla
Raczkowanie

Dzien dobry
moje spmowanie:
depilacja
kapiel w pianie
pumeksowanie stop
balsam nawilzajacy do cialo
lekki krem na twarz
serum do biustu
zel wyszczuplajacy na talie i brzuch
zel odswiezajacy i kojacy do stop

Cytat:

mam nadzieje ze coś więcej o nim napiszesz jak wy testujesz

zastanawiam się jeszcze nad mgiełką termoochronną z aussie
mam odzywke 3 min miracle reconstructor (aussie ) i jest boooska

na paletke też mam chętkę
Ooo ja uzywam tego sprayu tresemme juz od kilku lat i jest swietny,ale tym razem chcilam kupic cos nowego,ale ze byla promocja na kosmetyki z tresa to wzielam,a ja od dawna chce kupic ta odzywke z aussie i jakos ciagle jest cos wazniejszego,ale wiem,ze w koncu i tak ja kupie

Kurcze tak bym chciala miec orbitreka,ale my nie mam na niego miejscaporozmawi am jeszcze z tz,ale naprawde nie wiem gdzie byl mogla go upchnac Gdy kiedys chodzilam na silownie to byla moja ulubiona maszyna do cwiczen i dawala super efekty,dlatego tak marzy mi sie miec ja w domu

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 14:57   #292
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry
moje spmowanie:
depilacja
kapiel w pianie
pumeksowanie stop
lekki krem na twarz
serum do biustu

Ooo ja uzywam tego sprayu tresemme juz od kilku lat i jest swietny,ale tym razem chcilam kupic cos nowego,ale ze byla promocja na kosmetyki z tresa to wzielam,a ja od dawna chce kupic ta odzywke z aussie i jakos ciagle jest cos wazniejszego,ale wiem,ze w koncu i tak ja kupie

Kurcze tak bym chciala miec orbitreka,ale my nie mam na niego miejscaporozmawi am jeszcze z tz,ale naprawde nie wiem gdzie byl mogla go upchnac Gdy kiedys chodzilam na silownie to byla moja ulubiona maszyna do cwiczen i dawala super efekty,dlatego tak marzy mi sie miec ja w domu
polecam z caałego serca
Stary 2010-12-13, 15:13   #293
CABIN CREW

Cytat:
Dzien dobry
moje spmowanie:
depilacja
kapiel w pianie
pumeksowanie stop
lekki krem na twarz
serum do biustu

Kurcze tak bym chciala miec orbitreka,ale my nie mam na niego miejscaporozmawi am jeszcze z tz,ale naprawde nie wiem gdzie byl mogla go upchnac Gdy kiedys chodzilam na silownie to byla moja ulubiona maszyna do cwiczen i dawala super efekty,dlatego tak marzy mi sie miec ja w domu:love:

mi to się w ogóle w przyszłości marzy mieć w domu taka mini-silownie.... parę sprzętów- orbitrek, rowerek, maszyne do wioseł......

ZALATANA......
Stary 2010-12-13, 15:49   #294
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Kitko
moi rodzice mają takie właśnie pomieszczenie. Ale szczerze, to nie zachodziłam tam często, może raz w miesiącu Po prostu mi się nie chciało, leń ze mnie
Stary 2010-12-13, 16:03   #295
angelinmyheart
Zakorzenienie

angelwithoutsoul , a mam pytanie za ile kupujesz olejek pichtowy? Chciałam dzisiaj kupić, ale aptekarz mi powiedział ponad 20 zł, a nie byłam pewna nazwy.

samaraNW, tfu pewnie, że chodziło o te z pierścionkiem.

Przyszła paletka z cieniami. Ale już zauważyłam kilka minusów:
1. Źle się otwiera.
2. Prawie w ogóle nie ma koloru różowego i fioletowego, a ja głównie te używam. :/
3. Nałożyła moja mama próbnie jeden kolor to musiała kilka razy nałożyć by uzyskać pożądany kolor.
Zobaczymy, jak później będą ją próbować.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-12-13, 16:12   #296
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
angelwithoutsoul , a mam pytanie za ile kupujesz olejek pichtowy? Chciałam dzisiaj kupić, ale aptekarz mi powiedział ponad 20 zł, a nie byłam pewna nazwy.

samaraNW, tfu pewnie, że chodziło o te z pierścionkiem.

Przyszła paletka z cieniami. Ale już zauważyłam kilka minusów:
1. Źle się otwiera.
2. Prawie w ogóle nie ma koloru różowego i fioletowego, a ja głównie te używam. :/
3. Nałożyła moja mama próbnie jeden kolor to musiała kilka razy nałożyć by uzyskać pożądany kolor.
Zobaczymy, jak później będą ją próbować.
jaka paletka, bo chyba przeoczyłam Twój wcześniejszy post

Edytowane przez poziomeczkaa89
Czas edycji: 2010-12-13 o 16:14 Powód: literówka
poziomeczkaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 16:27   #297
loluska
Zakorzenienie

Cześć piękne troszku musiałam was nadrobić, ale mam czas więc sobie poczytałam Mam dzisiaj znakomity humorek, i duzo czasu dla siebie dlatego jak się pouczę to będzie SPAmowanko i zajmę się włosami. Wczoraj postanowiłam je wyprostować, co robiłam kilka miesięcy temu ostatnio, ale że mam szajską prostownice to spaliłam sobie włosy i dzis mam siano ;/ dlatego regeneracja a prostownica do kosza. Pochodzą dziś z odżywką isany różową i dodam cos tam jeszcze Poza tym zaraz wkleję do albumu zdj moich wyprostowanych włosów szczerze to wole się w loczkach Zapisałam się dziś do fryzjera na 29 stycznia, bo wtedy też idę na przyjęcie weselne więc od razu z ułożeniem cięcie będzie, planuję podciąć, i wycieniować przy buzi żeby ogólnie mi się lepiej układały. Poza tym nie mogę się doczekać już niedzieli bo z moim kochaniem jedziemy do galerii na zakupy , on musi zaopatrzyć się w graniaka mmm z przymierzalni nie wyjdziemy :P a ja w sukienkę i buciki. No i zamierzamy sobie wybrać coś pod choinkę, ustaliliśmy kwotę 100zł, więc zakupy spore będą i już myślę o tym co sobie zakupić, pokończyło mi sie pare kosmetyków więc musze stworzyć liste must have a poza tym tak piszecie o tej AMLI może i ja się na nią skuszę

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
hej

Shadii najlepszy efekt jest pierwszego dnia, drugiego dnia nieco mniejszy a trzeciego dnia to nie wiem bo myje włosy co drugi dzień Nie wiem czy wystarczy suszenie głową w dół, ja zawsze biorę włosy na duży wałek ale tylko od nasady i tak suszę Nie wiem czy w ogóle ktoś mnie zrozumiał

Chyba poczytam sobie ten wątek o amli

A skoro mowa o facetach i zakupach, to wysłałam dzisiaj tż żeby kupił chomika to on zamówił świnkę morską A ja mam jakiś wstręt do świnek morskich, no ale trudno już
Rewelacyjny jest

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Mam dzisiaj doła i będzie tylko podstawa

caate jesteś zadowolona z amli, ale kiedy już efekt po rekonstrukcji zniknął? Może ktoś jeszcze używa amli i coś o niej powie? Bo nie wiem czy sobie ją kupić, a potrzebuję czegoś żeby moje włosy były miękkie, lśniące i sypkie Jakiś dobry szampon bez silikonów też możecie mi polecić.

dołączam się do pytania

Cytat:
Hej
Dziewczyny ten konkurs to jakas paranojanie obrazcie sie,ale nie biore w tym udzialu

Bylam dzisiaj w solarium i przy okazji zrobilam male zakupy;
paletka Sleek limiotowana edycja
zel pod prysznic dove o zapachu granatu
plyn do kapieli Palmolive thermal spa
szary lakier do paznokci Revlon
spray termoochronny Tresemme
pumeks,tarke i szczoteczke do stop w jednym

Boli mnie glowa i ogolnie malo ciekawy nastroj mamnie powiem zakupy poprawily mi humor,ale tylko na chwileOk juz nie smece tylko ide nadrobic stary watek,bo wczoraj wciagnal mnie film i malo co przeczytalam

Acha loluska bylam dzis w h&m i widzialam szara,marszczona sukienke bez ramiaczek,ty wkleilas kiedys zdjecie identycznej sukienki,tylko,ze w czerwonym kolorze i powiem ci,ze jest sliczna i nie masz sie co martwic,ze spadnie ci z biustu,bo ona ma silikonowe paski przy dekolcie,znalazlam jeszcze kilka cudnych sukienek i zastanawiam sie czy nie kupic sobie choc jednej,ale to dopiero po swietach,gdy zaczna sie wyprzedaze

oj nawet nie wiesz jaka jestem ci wdzięczna za to info bo założyłam nawet wątek z pytaniem o te sukienki ale dostałam tylko 1 odp. No to teraz mam tylko nadzieję że w mojej galerii będą a jaka cena ich?? i czy może była jeszcze pudrowa taka marszczona? czy tylko szara?? I czy jeszcze prócz mojej upatrzonej były ciekawe??

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Natura, Vipera, Bell 4-9zl powinnas znalezc spokojnie, albo jakies drogerie tam maja tansze nieraz
jak szukalam odpowiednika inglota plaskiego za 23zl to wlasnie wszedzie napotykalam sie na takie po 5,90

wstalam dopiero, z TZtem mam powazna rozmowe, wypalilam sie cos w tym zwiazku i mam ciezki okres w domu, nie wyrabiam, zobaczymy co z tym zrobi.. szkoda mi go, meczy sie przy mnie/moim zyciu
co sie stało?? jeszcze ostatnio pisałaś że mimo wszystko jesteś szczęśliwa... 3mam kciuki

Cytat:
dziewczyny oglądałyście wczoraj wybory miss????
ja oglądałam byłam zadowolona z wyboru, choc bardzo podobała mi się blondynka z krótkimi włosami, wyróżniała się

caate czekam na filmik ale to oczywiście jak będziesz miałą czas

co do konkursu, to odklikuję wam, wątpię żebym coś wygrała bo szkoda mi czasu na walkę o kliki ?:p

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 16:33   #298
angelinmyheart
Zakorzenienie

poziomeczkaa89 taka sama, jak ta http://allegro.pl/w7-paintbox-eksklu...361524024.html

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-12-13, 16:36   #299
Kalpana
Zakorzenienie

Talullah bardzo Ci dziękuję

A ja sobie dzisiaj wypatrzyłam sukienkę na studniówkę Taka mocno niebieska
Kupiłam sobie jeszcze hennę do brwi i rzęs taką jakąś za 3zł i trochę się boję efektu

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 16:42   #300
marlienkaa2
Zadomowienie

Hej Ale mam dziś zły dzień. Wszystko mi leci z rąk, czuję się brzydka i zaczynam wątpić w sens dbania o siebie.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości