|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Dzien dobry
![]() Cytat:
- serie babydream (co prawda jest dla dzieci ale ma doskonale sklady i skora po nich jest swietna, no i jak na tak dobre sklady to maja super niskie ceny). Osobiscie wyprobowalam: uniwersalny zel do kapieli (bez sls) mylam nim wszystko, wlosy, buzie, cialo. Jest fantastyczny. Teraz bede go znow kupowac ![]() Lubie tez plyn do kapieli nagietkowy. Szampon babydream - tylko on ma w sumie prawie taki sam sklad i tak samo myje jak zel uniwersalny wiec osobno go kupuje tylko wtedy gdy uzywam jakiegos innego zelu pod prysznic. Krem do twarzy nagietkowy - wlasnie mam i jest super (a kosztowal niecale 5,50 za 100ml). Tylko trzeba kupic gesichtscreme a nie calendulacreme bo oba sa z nagietkiem ale ten pierwszy typowo do twarzy a ten drugi jest strasznie tlusty. Odzywka z Isany z olejkiem babassu - ostatnio wyprobowalam i dobra. Kiedys uzywalam tez szamponow isany ale teraz aktualnie sie przerzucilam na bardziej ziolowe. Ale lubilam taki z serii azja czy cos takiego ![]() Krem do ciala isana z 5% urea w okraglym sloiczku (takim bialo - czerwonym). Cos fantastycznego, moja szorstka skora zima jest znow gladka i do tego slicznie pachnie, TZ tez bardzo lubi ten zapach Tez kosztuje grosze.Seria dla kobiet w ciazy "fur mama" w rozowych opakowaniach - w ciazy nie jestem ale to cudo. Mialam plyn do kapieli i oliwke - oba pachna tak samo, plyn tak mi nawilzal skore ze juz niczym sie nie musialam smarowac co bylo dla mnie szokiem. Oliwka jest lepsza od oliwki hipp (ta ma tylko 2 olejki w sobie) a babydream o wiele wiecej, nie pamietam dokladnie ile. Ale same naturalne No i lakiery jezeli Cie interesuja to polecam wibo - ale w takich butelkach jak prostopadloscian, nie okraglych. Maja sliczne kolory, ta butla jak dla mnie jest duza a cena tez kolo 5,50 I to chyba ode mnie wszystko z takich rzeczy ktore mozna dostac wylacznie w rossmannie. |
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Też kupuję lakiery wibo, jak za taką cenę bardzo je lubię.
A z Rossmana na pewno kosmetyki Isany, ja mam odzywkę do włosów (ale teraz nie pamieŧam nazwy) , którą stosuję już bardzo długo.
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
Wchodzę tu sobie na Wizaż a tu już V część ![]() ![]() Ale miałam ten weekend tak wyjątkowo udany i imprezowy, że wybaczycie, prawda? A o 11:30 wracam do szkoły, bo zwolniłam się z 1 lekcji, bo nic kompletnie nie umiem na tą głupią matmę, uczyłam się wczoraj wieczorem, jeszcze Tż mi pomagał i nic kompletnie, a jak bym dostała jedynkę dziś to brakowałoby mi jednej setnej[!] do tego aby zdać i musiałabym cały semestr zaliczyć, to ja wolałam nie iść, dzisiaj korki załatwiłam sobie o 15 i zdam w środę...![]() Mam nadzieję, że dziś Was nadrobię ![]() A i jeszcze prośba do Buahhot - mogłabyś mnie dopisać tam na 1 stronie do tej listy, jeśli chodzi o to klikanie? Byłabym wdzięczna To ja Kobitki lecę, zrobię sobie jakąś kawę, zjem śniadanko i do szkoły Miłego dnia!
|
|
#274 | ||||
|
CABIN CREW
|
dzień dobry dziewczyny
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a motywacje masz bardzo fajną, ja tez jak ćwiczyć mi się nie chce to albo oglądam jakjieś motywujące fotki albo właśnie robię sobie taką "wizualizacje " ja jeszcze nigdy na ebayu nie kupowałam.... jakoś się boję.... wrrrr...znowu napadał u mnie śniegu.... wrrrr...a miałam już plan załozyć dziś szory jeansowe, legginsy i jakieś botki idę robić sobie śniadanie- jak to dobrze mieć na 16 na uczelnię...
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- dziewczyny moja corcia przeziebiona ja po plejowaniu olejkiem rycynowym mam landiejsze wloski i po jedwabiu na lozylam na nic i rano dzisiaj zmylam ale boje sie zeby mi nie przyciemnil wlosow bo slyszalam ze przyciemnia to prawda? kalpana rzuc te papierosy ja tez rzucialam z moim meżem bitasmietana jak zrobisz pierniczki daj znac
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
lecę dziewczyny na zakupy mam nadzieję, że kupię sobie coś ładnego
|
|
|
|
#278 |
|
Zadomowienie
|
wyslalam mojego mężą na zakupy i dzwonil juz 3 razy hehehehe dlatego wole jezdzic sama .......
hahahahahahaha agusiownik pochwals ie pozniej co kupilas udanych zakupow
|
|
#279 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
a co do olejku- ja go używałam jak jeszcze miałam jasne włosy i nie zauważyłam żeby przyciemnił.... Cytat:
heheh- no tak- wysłać faceta na zakupy zjadłam sniadanie i chyba przed zajęciami wybiorę się do SP bo sa maseczki do włosów 2 sztuki za 8.99 ....
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj dzialal dzialal a henne ta zagraniczna w bialo brazowym opakowaniu. w dniach bez henny uzywalam tez seboradin niger lotion |
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Talullah rozumiem Cię co do konkursu, bo jak by tak każda ciągle pisała to by wątek zupełnie stracił sens. Eh... ja się skusiłam na ten konkurs, ale trochę żałuje, bo za dużo czasu pochłania. ![]() Karaiby, sama też bym tam chciała pojechać na podróż poślubną. ![]() _blondyneczka_ mam nadzieje, że Twoja córeczka szybko wyzdrowieje. Przez tą pogodę to nie mam ochoty wychodzić z domu. W ogóle wczoraj na imieniny dostałam od rodziców Tż. perfumy z Oriflame te z kolczykiem. Zapach intensywny i podobają mi się. Zadowolona jestem, bo moja Pur Blanca już się kończy.
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
O matkoOo dziewczyny już V część
Ale wy szalejecie z tymi postami Mam chyba z 12 stron do nadrobienia A tak poza tym to właśnie wróciłam z Urzędu Pracy i spędziłam w nim chyba z 2 godziny
|
|
#283 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() używałam go długo jak jeszcze miałam bond włosy, nic nie przyciemnia ![]() możesz używać śmiało, ja nie nakładałam go na skórę głowy bo bałam się zmywania no i zależało mi tylko na nawilżeniu końcówek
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
uff nadrobiłam
![]() ale jestem zmęczona:O odpocznę i biorę sie za spamowanko.
|
|
#285 | |
|
Raczkowanie
|
Nadrobiłam
![]() Tak szczerze mówiąc, to ten konkurs jest dla mnie beznadziejny ![]() Ale poklikałam na was ![]() W weekend byłam z Tżtem w kinie na Jackassów i się nieźle uśmialiśmy. Poza tym zrobiliśmy małe zakupy, ja kupiłam mu GPS pod choinke, a on mi aparat A dla siebie kupiłam sweterek rozpinany (taki dłuuugi) z C&A, balsam do ciała (czerwony garnier), olejek pichtowy (bo się skończył), dwa pędzle z sephory (dostałam przy okazji próbke podkładu ), cienie z inglota i rękawiczki różowe ![]() Zaciekawiłam się tą pianką z joico (niepamiętam, która z was ją używa) jest dość droga, a ja marze o burzy włosów ![]() Ja oglądałam i ta, która wygrała była bardzo ładna, tylko dziwnie się uśmiechała Poza nią, to ładna też była taka blodynka, nr 14 bodajże i właśnie na nią stawialiśmy z Tżetem Cytat:
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-12-13 o 13:19 |
|
|
|
|
#286 |
|
CABIN CREW
|
musze wam dziewczyny opowiedzieć co wczoraj zrobiłam z włosami
![]() najpierw nałożyłam na nie olej kokosowy podgrzany i pochodziłam tak z 4 godziny.... 15 minut przed myciem nałożyłam naftę na skalp... potem wszystko zmyłam, nałożyłam lorysa wężowego na 15 minut.... potem znowu mycie i odżywka joanny miód i cytryna... spłukałam zimną wodą... jak już podsechły spryskałam waxem w sprayu a na końcówki dałam olejek kallosa.... i dziś mam boskie włosy... takie lekkie, sypkie, nie widać że są zniszczone
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka zaszalałaś
|
#289 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Shadii najlepszy efekt jest pierwszego dnia, drugiego dnia nieco mniejszy a trzeciego dnia to nie wiem bo myje włosy co drugi dzień Nie wiem czy wystarczy suszenie głową w dół, ja zawsze biorę włosy na duży wałek ale tylko od nasady i tak suszę Nie wiem czy w ogóle ktoś mnie zrozumiał ![]() Chyba poczytam sobie ten wątek o amli A skoro mowa o facetach i zakupach, to wysłałam dzisiaj tż żeby kupił chomika to on zamówił świnkę morską
|
#290 |
|
CABIN CREW
|
|
|
#291 | |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry
moje spmowanie: depilacja kapiel w pianie pumeksowanie stop balsam nawilzajacy do cialo lekki krem na twarz serum do biustu zel wyszczuplajacy na talie i brzuch zel odswiezajacy i kojacy do stop Cytat:
![]() Kurcze tak bym chciala miec orbitreka,ale my nie mam na niego miejsca porozmawi am jeszcze z tz,ale naprawde nie wiem gdzie byl mogla go upchnac Gdy kiedys chodzilam na silownie to byla moja ulubiona maszyna do cwiczen i dawala super efekty,dlatego tak marzy mi sie miec ja w domu
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#293 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
mi to się w ogóle w przyszłości marzy mieć w domu taka mini-silownie.... parę sprzętów- orbitrek, rowerek, maszyne do wioseł......
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Kitko
![]() moi rodzice mają takie właśnie pomieszczenie. Ale szczerze, to nie zachodziłam tam często, może raz w miesiącu
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
angelwithoutsoul , a mam pytanie za ile kupujesz olejek pichtowy? Chciałam dzisiaj kupić, ale aptekarz mi powiedział ponad 20 zł, a nie byłam pewna nazwy.
![]() samaraNW, tfu pewnie, że chodziło o te z pierścionkiem. ![]() Przyszła paletka z cieniami. Ale już zauważyłam kilka minusów:1. Źle się otwiera. 2. Prawie w ogóle nie ma koloru różowego i fioletowego, a ja głównie te używam. :/ 3. Nałożyła moja mama próbnie jeden kolor to musiała kilka razy nałożyć by uzyskać pożądany kolor. Zobaczymy, jak później będą ją próbować.
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2010-12-13 o 16:14 Powód: literówka |
|
|
|
|
#297 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć piękne
troszku musiałam was nadrobić, ale mam czas więc sobie poczytałam Mam dzisiaj znakomity humorek, i duzo czasu dla siebie dlatego jak się pouczę to będzie SPAmowanko i zajmę się włosami. Wczoraj postanowiłam je wyprostować, co robiłam kilka miesięcy temu ostatnio, ale że mam szajską prostownice to spaliłam sobie włosy i dzis mam siano ;/ dlatego regeneracja a prostownica do kosza. Pochodzą dziś z odżywką isany różową i dodam cos tam jeszcze Poza tym zaraz wkleję do albumu zdj moich wyprostowanych włosów szczerze to wole się w loczkach Zapisałam się dziś do fryzjera na 29 stycznia, bo wtedy też idę na przyjęcie weselne więc od razu z ułożeniem cięcie będzie, planuję podciąć, i wycieniować przy buzi żeby ogólnie mi się lepiej układały. Poza tym nie mogę się doczekać już niedzieli bo z moim kochaniem jedziemy do galerii na zakupy i już myślę o tym co sobie zakupić, pokończyło mi sie pare kosmetyków więc musze stworzyć liste must have a poza tym tak piszecie o tej AMLI może i ja się na nią skuszę ![]() Cytat:
Cytat:
dołączam się do pytania ![]() Cytat:
oj nawet nie wiesz jaka jestem ci wdzięczna za to info a jaka cena ich?? i czy może była jeszcze pudrowa taka marszczona? czy tylko szara?? I czy jeszcze prócz mojej upatrzonej były ciekawe?? Cytat:
jeszcze ostatnio pisałaś że mimo wszystko jesteś szczęśliwa... 3mam kciuki![]() ja oglądałam byłam zadowolona z wyboru, choc bardzo podobała mi się blondynka z krótkimi włosami, wyróżniała się caate czekam na filmik ale to oczywiście jak będziesz miałą czas ![]() co do konkursu, to odklikuję wam, wątpię żebym coś wygrała bo szkoda mi czasu na walkę o kliki ?:p
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
poziomeczkaa89 taka sama, jak ta http://allegro.pl/w7-paintbox-eksklu...361524024.html
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Talullah bardzo Ci dziękuję
A ja sobie dzisiaj wypatrzyłam sukienkę na studniówkę ![]() Kupiłam sobie jeszcze hennę do brwi i rzęs taką jakąś za 3zł i trochę się boję efektu ![]() |
|
|
|
#300 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ale mam dziś zły dzień. Wszystko mi leci z rąk, czuję się brzydka i zaczynam wątpić w sens dbania o siebie.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.

Chciałabym Was zapytać, co polecacie z tej drogerii najbardziej? Szczególnie rzeczy, które są tylko tam, lub jest różnica w cenie z innymi miejscami....

Ale miałam ten weekend tak wyjątkowo udany i imprezowy, że wybaczycie, prawda? 
Miłego dnia!

i będzie tylko podstawa
a jaka cena ich?? i czy może była jeszcze pudrowa taka marszczona? czy tylko szara?? I czy jeszcze prócz mojej upatrzonej były ciekawe??