|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
Dzien dobryy
![]() Za wszystkie rozmawiające z szefami trzymam mocno kciuki ![]() Tez miałam w planach myć okna, ale śnieg sypie i zimno sttrasznie wiec dupa . Niby nie wyglądają strasznie ale na świeta wypadałoby odświeżyć ![]() Dziś obiad serwuje tż ![]() ![]() skocze tylko do sklepu po przyprawe do pierników i bede dziś piekła ![]() Nadia zdrówka ![]() a gdzie Lili? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to nie jest najlepszy moment na ciażę...
![]() |
#2613 | ||
Zadomowienie
|
Dzień Dobry Szalone Bobry
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2614 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() wczoraj fugowałam kafelki w kuchni i mi blat spadł na stopę i mam palec złamany ![]() ![]() ![]() dzisiaj na obiad robię naleśniki ze szpinakiem i kurczakiem, mama ma przepis z kuchnia tv ![]() ![]() ![]() dzisiaj będą kończyć ten remont, zostało z 5 kafelek do doklejenia, także czeka mnie wielkie sprzątanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
Zakorzenienie
|
jestem
![]() nie uwierzycie ![]() będę miała lodówkę, dość dużą, bo ktoś wymieniał na nową i chciał się pozbyć ![]() tylko musimy jakoś ją przewieźć, myślę, że w tygodniu uda się to załatwić ![]() fakt, że nie jest nowa, ale nie musimy się wykosztować ![]() będzie w styczniu na ciuuuuuuuchy ![]() ![]() ![]() kupiłam sobie wczoraj 2 bluzki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-13 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ALe to dostajecie? czy daje cie iles kaski za tą lodówkę?? JA tak samo zastanawiam się nad używana pralką..ale jak tż rozkręcił pralkę która mamy na tym mieszkaniu ( z komisu) to poprostu strach kupic...wszystko poklejone klejem, byleby chodziło;/ więc raczej weźniemy nową ( nikt niestety nie chce nam oddać swojej;d)
![]() |
#2618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() to malutko wydałaś na bluzki ale należało Ci się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() były sąsiad się pozbywa ![]() ![]() zawadza mu po prostu ![]() mogę się pochwalić, mogę ![]() wklejam bluzki za chwilę będą w albumie ![]() wiem, że mogą być nie w każdego guście, ale mi się podobają ![]() wklejone ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-13 o 10:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2621 |
Zakorzenienie
|
a ja dzis musze napisać projekt ... tzn. konspekt do prezentacji, którą wygłaszałam tydzień temu ...wiec sprawa jest jasna bo mam materiały , tylko zlepić to w 1 całość ...
ale oprócz tego chcę zrobić porządek w czyms? ( ubrania , notatki ...) wczoraj zrobiłam trochę porządku w notatkach ( tj. wywaliłam wiekszość ) bo przeprowadzka coraz bliżej i nie chce zabierać rzeczy , które i tak nadają sie do wyrzucenia ..
#2622 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
![]() ja nigdy nic sobie nie złamałam i mam nadzieję, że tak pozostanie ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() jak człowiek sobie długo nic nie kupi, to ma ochotę nawet to 10 zł wydać ![]() poza tym bluzki były w promocji. w kratkę była normalnie za 39(na 19), a ta druga z 45 na 13 ![]() ![]() ehh te promocje ![]() w moim guście jest jedna z nich- ta w kratkę, a ta druga to taka do dżinsów, ale to nie jest konkretnie mój styl ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-13 o 10:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2623 |
Zakorzenienie
|
Lili ale super z tą lodówką
![]() ![]() bluzeczki też ładne ![]() ![]() Anastazja ale paluch musi bolec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2625 |
Zakorzenienie
|
Lili gratuluję lodówki
![]() ![]() ![]() Anastazja biedactwo ![]() Sikoreczka ja bym się cieszyła że @ się spóźnia ![]() ![]() Dziewczyny, zwłaszcza Dodaja mówiłam, mówiłam żeby okna myć ![]() ![]() No ale może jeszcze się uda trafić na odpowiednią pogodę ![]() Kupiłam w Biedronce album na zdjęcia, FIOLETOWY ![]() ![]() Po wagach ani śladu ![]() Na dodatek rodzicom się przypomniało że oni blender chcieli i przegapili ![]() Co więcej, mój TŻ też nie odbiera telefonu grr ![]()
#2626 | ||
Zakorzenienie
|
![]() zimowe nie są to fakt, ale tą 3/4 będę nosiła, bo mam ciepłą kurtkę, a w weekend jak gdzieś jedziemy to pod kurtkę nie ubieram się w jakieś swetry, bo mi jest za gorąco ![]() a ta w kratkę to fakt, że nie zimowa ![]() ![]() ![]() ojjj jeszcze trochę i wiosna i się nada ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja miałam fazę na swetry rok temu, mam w sumie jeden sweter brązowy, jeden taki dłuższy biały, ale coś nie noszę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokładnie, ja też zawsze po długiej przerwie jak coś kupię nawet taniutko to jestem strasznie szczęśliwa ![]() fajniutkie te bluzeczki i ta promocja ![]() Cytat:
![]() NAdia- moi rodzice też sobie dopiero wczoraj przypomnieli o tym blenderze bo też chcieli kupić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Lili super, że lodóweczka spadła Ci jak z nieba ![]() ![]() Anastazja współczuję Ci bidulo Oliwka jak Ciebie czytam to Ty baba wulkan jestes normalnie- tu ,tam Cie pełno wszystko potrafisz opanować i mieszkanie juz masz ogarnięte, jak Ty to robisz??? Miłego poniedziałku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
Zakorzenienie
|
Wydawało mi się że blendery widziałam w gazetce kauflandowej więc chyba się przejdę
![]() TŻ mnie opieprzył że latam po Biedronkach chora, co gorsze, oznajmił że go też coś łapie. Narazie ma katar ![]()
#2630 |
Wtajemniczenie
|
jestem po weekendzie
![]() ![]() Ssnow - to Cholerka ma audycję ![]() ![]() ![]() Motylku - gratuluję inżyniera ![]() ![]() Kash i Ijaa- trzymam ![]() Anastazja - omg... współczuję ![]() Kroolewna - możesz ![]() aaaaaaaaaaa LILI - pytanie pierwsze - masz pralkę ładowaną z boku czy z góry? i 2-gie - jak dodałaś tego płynu ? tzn w jakim odpowiednim momencie i technicznie jak ? ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaa i jeszcze pamiętam, że ktoś mnie kocha, ale kto i za co? ![]() ![]() też mamy choinkę ![]() ![]() ![]() ![]() kupiłam też pierwszy prezent, dla siostry ![]() ![]() no i zasypało nas dokumentnie. ogłaszam oficjalnie, że zaczynam mieć dość zimy. śniegu zwłaszcza. jeszcze zakupy teraz mnie czekają ![]() jak spotkam misia polarnego to mu przyp...ipczę tą miską przynajmniej, bo pingwiny mi się pod oknem już pasą... edit - blendery zelmera widziałam w sobotę po 79 zł w TESCO. w kauflandzie radzę sprawdzać ceny na czytniku, gdyż azaliż ponieważ zgodnie z polityką firmy oznajmioną mi w czwartek - ważna jest cena na kasie i czytniku a nie na półce. amen. idę bo mi te miski pewnie już wykupili... edit 2 - dlaczego na pustą miskę mogę głosować co 2 dni? dziś nie głosowałam i wyskakuje mi "zapraszamy jutro"? i w sobotę też tak miałam???? łaj??? Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2010-12-13 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2631 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() powiem szczerze, że ja już nie wiem kiedy płynu dodawać. ![]() kiedyś dodawałam na samym początku i pranie pachniało mniej, a teraz dodaję przed wirowaniem, jak się płucze i pachnie mocnooo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Zakorzenienie
|
Golden dziękuję za info
![]() ![]() Też mam miskę ![]() Chyba się przejdę do Kauflanda bo cholerka z Tesco gazetek nie dostaję a dam sobie hm...paluszka uciąć że widziałam w gazetce jakiejś ![]()
#2633 |
Zakorzenienie
|
Lili a jak pralka pracuje to można otwierac tą komore zeby dodoać płyn, czy trzeba zatrzymać pralke?
![]() Mi sie wyświetla jaki program akurat jedzie to trafie na płukanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak mi znajoma mówiła, że ona robi, bo jak się leje od razu to zapach się wypłukuje ![]() ![]() oczywiście nie wiem jak jest napisane w instrukcji, bo nie mogę znaleźć ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- w ogóle to mam znowu tornado w domu. ja nie wiem co mi się taki burdel wiecznie robi ![]() zmyłam naczynia póki co, muszę umyć blaty, złożyc pranie, zwinąć suszarkę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2635 |
kobieta za ladą
|
moja własnie usneła
![]() ![]() zrobiłam 60 pierogów ,robiłabym dalej bo farszu pół gara jeszcze zostało ale brakło mi mąki ![]() lili ty farciaro,znowu ci super zrecz z nieba spadła ![]() ![]()
#2636 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
Hej ho hej ho !
Tak, żyję, mam się w miarę dobrze... chyba ![]() Sobota w szkole, pisanie testu, co za zdechły facet, cwaniaczek jeden, pewnie nie zaliczę, w mordę go. Niedziela, małe wagary, nie pojechałam do szkoły przez pogodę, ale za to byłam u teściów na obiedzie i na zakupach prezentowych. I zarobiłam cienie do powiek i wysuszacz do lakieru. A poza tym standardowym zwyczajem nic mi się nie chce. I zapomniałam ![]() Aa klikam tym co maja banerki pod spodem ![]() ![]() golden na stronie pusta miska możesz klikać po 24 godzinach no ja klikam o 8.05 i następnego dnia rano o 8.06 mogę kliknąć wcześniej nie da rady bo wywala komunikat że klik oddany, najlepiej jak zamierzasz klikać a pokazuje Ci się już pełna miska to spróbuj wrócić na stronę główną AA lili ![]() Co tam jeszcze hmmm kaskmirka i ijaa ![]()
#2638 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Brak słów ... Jak można być tak chamskim ... I to w stosunku do bliskich osób. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się golden jest boska a może pokażemy sobie tu nasze choinki? ![]() czy to nie za bardzo pomysł ![]() my będziemy ubierać w sobotę ![]()
![]() |
#2640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() brawo za pierogi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.