|
|
#2611 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
i_nie_zmienia_się_nic - Miło mi , że się uzależniasz
kochana jesteś niczego_po_trochu, niewieszjaktesknie, eaj Agnes - zabieram ;* Przestałam liczyć łzy.
Kochałam. Ale nagle lustro pękło wszystko się rozsypało i nie ma nas. może wogóle nigdy nie było ? Może to wszystko to żart życia warty więcej niż wszystko ? Wiedziałam tylko tyle, że już mnie nie kochał. Miał inną a ja chciałam czekać. Przecież wróci ? A pod choinkę nie chce wiele. Chce tylko żeby znów mnie kochał. |
|
|
|
#2612 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję, bo mi coś tam mignęło .
`są takie dni , gdy przyjaciel rozumie nas bardziej niż przyjaciółka uderzyłabym Cię - ale moja rękę nie przeżyłaby strącenia tylu ton pudru z Twojej 'ponoć twarzy' gdyby amfetamina miała właściwości umożliwiające wymazanie z pamięci s****ielów - jechałabym na niej codziennie. twierdzi się , że faceci na ogół zawsze wracają - to albo z tą ideą jest coś nie tak, albo Ty nie jesteś prawdziwym mężczyzną. a jak się nam nie uda , zawsze mogę włączyć titanica , zjeść lody czekoladowe , przeczytać wichrowe wzgórza i ogolić się na łyso nie ? ` |
|
|
|
#2613 |
|
Raczkowanie
|
Planowałeś ze mną życie...
Już nawet wybieraliśmy kolory ścian w NASZYM małym mieszkanku... Potem dowiedziałam się o niej ...
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#2614 |
|
Rozeznanie
|
''I jedyne co z tego mam to psychiczne blizny'' może dam radę, może przetrwam tę zimę. bez Ciebie Mikołaju, a ja chcę miłość. Tylko taką prawdziwą.
|
|
#2615 |
|
Raczkowanie
|
eajAgnes - nie ma sprawy słońce.
najgorszą częścią odkochiwania się jest zastanawianie się nad tym, czy jeszcze kiedyś otworzysz się na kogoś tak bardzo. gdy patrzę w Twoje oczy może wciąż jestem naiwna, lecz gdy patrzę w nie czuję, że minie wszystko co jest złe. chce już w końcu Ciebie.. 'nikt nie mówił przecież, że będzie łatwo. lecz nikt tez nie mówił, że będzie aż tak ciężko.' ''Boże zastanawiam się ile mój czas będzie płynął a gdybym zginęła, to opiekuj się moją rodziną człowiek stwarza pozory, boi się, że życie przegra bo każdy ma chwile, że się po cichu żegna'' zanurzyłam się w ciepłej kąpieli i zaczęłam rozważać samobójstwo przez utopienie. potem jednak przypomniałam sobie o resztkach ciasta czekoladowego w lodówce i wynurzyłam się, nabierając powietrza w płuca. możesz spotykać ludzi... lepszych ode mnie, zabawniejszych ode mnie, dużo ładniejszych niż ja. ale jest jedna rzecz którą chcę Ci powiedzieć. zawsze będę dla Ciebie, kiedy oni Cię zostawią. |
|
|
|
#2616 |
|
Zadomowienie
|
♥
Jej poranki przepełnione były pustką, której nikt nie był w stanie wypełnić.. Nie chciała wcale walczyć z czasem, wspomnieniami, bo w przemijaniu drzemał cały życia smak. Spojrzała jeszcze raz i uśmiechnęła się - od tak - do paru chwil, co były kiedyś między nimi.. Tak trudno było przyzwyczaić się jej do pustki w sercu, głuchej ciszy i nieustannie zimnych dłoni.. "Dwadzieścia cztery smutki to cała moja doba." "A ja leżę, i leżę, i leżę.. I nikomu nie ufam, i nikomu nie wierzę." "Ja w Tobie, Ty we mnie - zaklęci wzajemnie bez granic i miary, dobrani do pary." "Każdy swoje sprawy trochę dla zabawy popycha przed siebie po zielonym niebie." ♥
|
|
#2617 |
|
Raczkowanie
|
Poczęstowałbyś mnie swym uśmiechem, chleba kawałeczkiem? Dolałbyś mi soku i zajrzał do oczu? Dał buziaka i przywitał z rana? Jedyne co nas łączy to uzależnienie od powietrza |
|
|
|
#2618 |
|
Rozeznanie
|
♥
jejku, dziewczyny D Z I Ę K U J Ę za tyle pochwał :O ![]() nydee, 3martyna3, ouu, 12Stonka- fajnie,że wróciłyście _________ 'Trzeba mi nowych skrzydeł, nowych dróg potrzeba. wiesz, jak ciężko iść do przodu przed oczami mając wczoraj? A z wiatrem będzie mu posyłać pocałunki, wierząc, że wiatr muśnie jego twarz i szepnie mu do ucha, że ona ciągle żyje i czeka, tak jak kobieta potrafi czekać na dzielnego mężczyznę, który podąża drogą swych marzeń i ukrytych skarbów. Wypijmy kieliszek tak bez okazji. Wylejmy łzy tak bez powodu. Roztańczmy świat dla zabawy. Zakochajmy się tak dla... nudy. Życie jest, jakie jest. Nie da się zmienić przeszłości ani przewidzieć przyszłości. Nadzieja przychodzi do człowieka wraz z drugim człowiekiem. zdaję się, że odczuwam coś na kształt szczęścia. Życie się zmienia co sekundę ale miłość zostaje na zawsze nie wiem co czuję, co myślę, a nawet do kogo i czego tęsknię. totalny mętlik. rozsypane puzzle, a ja nawet nie wiem, czy mam ochotę i siłę cokolwiek układać. A sposób w jaki obdarowywał ją swoimi spojrzeniami, był po prostu nie do opisania. Czeka się czeka, a potem mija jak nic. Jak przychodzi ta chwila, trzeba przeskoczyć przez barierę, bez wahania. Wspomnienie ma w sobie wiele poetyckiej swobody. Opuszcza pewne rzeczy, inne wyolbrzymia (...), pamięć ludzka gnieździ się bowiem głównie w sercu. chcę, by mój świat był Twoim, a Twój moim. Na tym polega przyjaźń. kiedy chcesz o czymś zapomnieć , to znaczy , że ciągle o tym myślisz.. i rysujesz mi uśmiech każdą wiadomością. Może bycie samemu nie jest powodem do cierpienia. Może to należy uczcić. A czasami świat pragnie to uczcić z nami. I nie jest to mniej piękne tylko dlatego, że nie mamy z kim tego świętować.. czekoladowe myśli'
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2010-12-12 o 19:37 |
|
|
|
#2619 |
|
Konto usunięte
|
odejdź,
zostaw spalone resztkami słońca wspomnienia. tam gdzie wiatr delikatnie muskał nasze twarze, czekałam i umarłam. nie byłeś jak Ci faceci z filmów, nie stałeś pod moim oknem, nie dawałeś kwiatów i nie budziłeś mnie śniadaniem, a jednak Cię kochałam. jak nikogo. jak nigdy. oddzwoń później. leczę wspomnienia wódką. kiedyś mi przejdzie. |
|
|
|
#2620 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zawstydzacie talenty Cytat:
po raz kolejny mnie oczarowalyscie uwielbiam uwielbiam uwielbiam! ♥ # on nie czuł nic, ona czuła za dużo.
daj mi spokoj, jesli nie czujesz do mnie nic. kocham Twoje przeslodzone romantyzmem klamstwa.
|
|
#2621 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zabieram wszystko . cudowne . ;* Cytat:
Cytat:
Cytat:
'' Niby miła , niepozorna..
to tylko pierwsze wrażenie... a rano ? przyklejam do twarzy uśmiech, jak co dzień. wieczorem zmywam go jak tusz z rzęs. to wszystko. "Nigdy nie zastanawiałam się jak umrę ,ale umrzeć za kogoś , kogo się kocha wydaje sie być dobra śmiercią ... " <3 '' |
||||
|
|
|
#2622 |
|
Rozeznanie
|
merci
![]() Nadal jeszcze czuje twoje palce w intymnych strefach mego ciała.
|
#2623 |
|
Raczkowanie
|
,,Dziś przytulę cię tylko po to, by zaraz odejść . Te uczucia nietrwałe i dlatego tak cenne. Tylko szkoda, że nasze serca nie są wymienne." ,,Ty znasz moje serce ja znam Twoją dusze razem zadajemy rany cięte rany kute..." ,,Jeszcze raz mnie obrazisz, odetnę Cię od słońca. Gorsze dni wtedy zaczniesz liczyć sobie w tysiącach" ,,Betonowe lasy mokną, wiatr wieje w okno - siedzę w oknie i wdycham samotność" ,,On się jej przyglądał, ona spokojna na zewnątrz... w środku nie już, bo on ma coś w tym swoim spojrzeniu" ,,Nie wszystko można kupić biznesmenie" ,,Zostaw mnie nie kuś, nie mów, nie wołaj daj skołatanym myślom odpocząć już pora" ,,Moje uczucia dziś są gdzieś na dole..." ,,Czekając na Cud każdy błądzi
dochodząc do dnia kiedy Bóg nas osądzi"
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 Edytowane przez i_nie_zmienia_sie_nic Czas edycji: 2010-12-12 o 20:25 |
|
|
|
#2624 |
|
Zadomowienie
|
" Yes baby thanks for the way you make me feel this love feel so real tak, kochanie dziękuję Ci za sprawienie, że czuję tą miłość tak prawdziwie i understand every word you say and i've tried my best not to stay away from you rozumiem każde słowo, które mówisz i staram się jak mogę, by nie być daleko od Ciebie Nikt nie urodził się bez celu zdaje mi się, że ten tragiczny , smutny , zaganiany świat, zatrzymuję się czasem by spełnić czyjeś marzenie usiadła przy biurku, aby trochę się ' pouczyć ' ..otwierała wszystkie zeszyty po kolei poszukując notatek z lekcji.. nagle zobaczyła napis z przed kilku miesięcy.. poczuła ścisk w sercu. było jej zimno i gorąco.. wszystko na raz.. zobaczyła te kilka cyferek napisanych przez niego..które momentalnie wywoływały łzy w jej oczach a jednocześnie uśmiech na twarzy... "
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#2625 |
|
Raczkowanie
|
Okradłam: noforme, absorbeed (ja chcę więcej Twoich opisów ), eajAgnes (przepraszam jaki totalny brak weny, jak takie piękne opisy dałaś dziewczyno ), smileandsweet14 ( babo ten ostatni opis, normalnie cudooo![]() ), akwem (zabieram podpis, ślicznyy ale ja bezczelnie was okradam ![]() Twoje uczucia będące ambrozją Myślisz o ukochanej osobie przez dwie minuty, a zapominasz o niej na trzy godziny. Ale z wolna przyzwyczajasz się do niej i stajesz się całkowicie zależny. Wtedy myślisz o niej przez trzy godziny, a zapominasz na dwie minuty Wmawiam sobie, że jesteś chuj.owy, i że mi nie zależy Wiesz co, kretynie? Tęsknię Śniło mi się, że jesteś Zadzwoń, powiedz, że za mną tęsknisz Przygotowana na to, by znów rozczarowywać w takim samym stopniu jak zachwycać Nawet nie wiesz jak w wiadomościach od ciebie brakuje mi tej gwiazdki przy dwukropku Bez problemu mogę nazwać cię moim ulubionym kolegą, który zawsze bez względu na moje starania zawsze mnie ignoruje 'Ja jestem ze starej szkoły i używam tytulatury'
|
#2626 |
|
Raczkowanie
|
kiedyś Miłość, Nadzieja, Szaleństwo i Prawda postanowili zagrać w chowanego. Ustalili że Miłość będzie szukać. a więc Miłość zaczęła liczyć. Nadzieja schowała się w chmurach, Prawda za drzewem a Szaleństwo za krzakiem dzikiej róży. Gdy Miłość zaczęła szukać, najpierw i najszybciej odnalazła Nadzieję, później choć z małym trudem odnalazła Prawdę. Na końcu Miłość usłyszała chichot Szaleństwa i gdy podeszła do krzaku róży, odchyliła jeden z pędów i powiedziała: "mam Cię!". gdy już Miłość odwróciła się i chciała wracać przez nieuwagę puściła pęd który trzymała a on trafił ją w oko, zmartwione Szaleństwo uważało że to jego wina i powiedziało: "od teraz będę ci zawsze towarzyszyć", i od tej pory miłość jest ślepa i zawsze towarzyszy jej szaleństwo.
tylko Ty jesteś ty. / nur du bist du. nie pasujemy do siebie, nic z tego nie będzie ale i tak Cię kocham. |
|
|
|
#2627 |
|
Raczkowanie
|
pytasz co będzie jutro a ja nie wiem co robić dziś
"kocham cię"-tyle radosci , tyle bulu
|
|
|
|
#2628 |
|
Rozeznanie
|
grise,niczego_po_trochu & ZakreconaNaMaxa - dziękuję Perełki całym serduszkiem.
CookieCrisp - dziękuję Słoneczko, ale powinnaś się wstydzić, że tak Nas rzadko częstujesz swoją twórczością. 3martyna3 & 12 Stonka - Nigdy Ci tego nie mówiłam, ale gdy wbijam Ci nóż w serce ręką zazdrości, mam ochotę Cię przytulić i zamknąć swoje wargi pocałunkiem słodkich Twoich ust. Krew powoli krzepnie mi na nadgarstku. Wylać Ciebie z siebie chciałam. Nawet tego nie potrafię. Mam ten sposób na Niego. Ja oddaje mu się cała, a w zamian On daje mi całego siebie. Boi się o siebie. Siądzie na zielonej ławce przy drewnianej altance w białym parku i zacznie śnić o miłości jej życia, a policzki zaczną coraz mniej się rumienić, aż cała zblednie. Już nigdy nie dotniesz mojego policzka i nigdy mnie nie pokochasz. Obiecaj.
|
#2629 |
|
Raczkowanie
|
,,Miłość, marzenia, uczucia i myśli...
Jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt" ,,Ejj...Nic nie znaaczy to , że mówię Ci te słodkie głupstwa? Jak już dzwonisz to chodź ze mną jeśli jesteś smutna" ,,Wiesz, ze zawsze podobały mi się Twoje usta?" ,,Nic więcej mi nie trzeba- po prostu się przytul" ,,Kocham Cię - pomimo innych myśli" ,,Wiesz kochanie, może Ty ze mną razem znikniesz ?"
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#2630 |
|
Zadomowienie
|
Marsi89 – na zdrówko Kochana
mad_woman – nareszcie ;* i już na początku okradam ![]() , i_nie_zmienia_sie_nic ,Marsi89, marikab , latin , kamisha , eajAgnes , so_steadfast , 3martyna3 , CaMa , rumuneczkaxd , Paralogiczna , poprostuAsiss - hmm bezczelnie okradzione! nie bijcie Żyje , śpię , oddycham - powoli zapominam. Kolejna para mijana na ulicy przypominająca jak bardzo mi Ciebie brak. A teraz będę siedzieć w domu , nie chce trafić na kolejnego faceta który złamie mi serce... Za oknem świeci słońce , ale dla mnie ono odeszło bezpowrotnie razem z Tobą ![]() Bo chyba Cie kocham skoro życze Ci szczęścia nawet z nią... Wiesz ja też mam swoje życie i choć kocham Cie całym sercem nie moge wiecznie czekać. Jak mam zaufać kolejnemu chłopakowi po tym jak Ty tak bardzo mnie zraniłeś? Postanowiłam sobie ze się pozbieram , pokaże Ci jaka jestem silna! Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2010-12-12 o 22:28 |
|
|
|
#2631 |
|
Raczkowanie
|
La_Tua_Cantante,latin -
mad_woman ,absorbeed, niewieszjaktesknie - tęskniłam ! ` Patrzył na mnie takim wzrokiem, jakby zwariował z miłości. ciągnie mnie do ciebie jak do nikogo innego . i chyba zrobiłabym dla ciebie wszystko dobrze wiesz , że cię kocham i dobrze wiesz , że nie wiem już co robić Nie chodzę w markowych ciuchach , nie spędzam dwóch godzin przed lustrem i nie zapierdalam w dwumetrowych obcasach . I to cię boli . Bo ja nawet w ubraniu ze szmateksu , bez makijażu i w schodzonych już trampkach jestem lepsza od ciebie ! ja - tęsknie. Ty - obczajasz panienki na chodnikach najbardziej boli, nie to, że odszedłeś, ale to, że byłam tak naiwna wierząc, że zostaniesz. ` Za niczym tak nie tęsknie jak za wyjściem z domu o 2 w nocy Pójściem na plażę I kąpaniu się w zalewie w samej bieliźnie. Ale najbardziej brak mi Czekania na Ciebie Stojącego z ręcznikiem Całującego mój mokry nos Mówiącego; jesteś mojąmałą syrenką.... Nazwij mnie swoją raz jeszcze Póki moje serce jeszcze bije Póki nie zabiłeś wszystkich moich uczuć Nazwij mnie swoja bym ostatni raz poczula sie szczesliwa Bym ostatni raz poczula cokolwiek, Co warte byloby czucia.
|
#2632 |
|
Przyczajenie
|
Laski no !
więcej optymizmu 89% to smutne opisy ! ;( Radosna miłość !!! ;* _____________________ 19 wybije pół roku z nim <3 |
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
do nowych - w pierwszym poście jest regulamin !
Dziękuję za pochwały ! ![]() 'nie ważne jak mam Cię zapisaną na gg lub w telefonie,
ty po prostu jesteś tu - w moim sercu. ' [słowa TŻ <3] dopiero wraz z odejściem kogoś, uświadamiamy sobie, że tak na prawdę to nie chcemy żyć bez niego - poczekaj chwilę - na Ciebie mogę i całe życie cześć, mogę Cię zjeść ? nie możesz odejść. nie ty. nie teraz. ty nigdy... zamykam drzwi w moim sercu po tym jak wyszedłeś raz na zawsze.
|
|
#2634 |
|
Raczkowanie
|
Zagubiłam się we własnym życiu...
|
|
|
#2635 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Wszystkim , jestem nowa , ; )))
_________________________ _____________ ![]() Coś od Siebie : ,Jeśli Kiedykolwiek będziesz chciał wrócić , ja też wrócę , tylko Obiecaj mi Jedno Nigdy Więcej nie Pozwól mi Odejść <3 , proszę Cię chodź jeszcze jeden raz spraw by moje życie nabrało barw . spójrz ... ,Szczęście właśnie przemyka ci przez palce , a ty nic nie jesteś w stanie zrobić . Nie myśl ,że gdy do ciebie dzwonie Chcę się z tobą spotkać , nie ... chcę tylko abyś kupił mi Papierosy ![]() Jest jedna rzecz do której chcę wracać ... , a dokładnie miejsce , Chodzi o MiEjScE bardzo wyjątkowe , gdzie mimo bólu jaki nosze w sobie,Chcę tam dalej przychodzić , a wiesz dlaczego jest tak ważne? , Bo tam poraz pierwszy Oznajmiłeś mi Jak bardzo mnie KOCHASZ </3 _________________________ _________________________ Mam nadzieje ,że coś sie podoba
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie zamierzam ![]() *
moje 192centymetrowe szczęście. jesteś zapowiedzią szczęśliwego Nowego Roku, wiesz? tak, on jest idealnym prezentem na Święta, definicją Szczęśliwego Nowego Roku. nie chcę zapeszać, ale jesteś idealny dla mnie, jakby szyty na miarę. gdybym poznała Cię wcześniej, wylukrowałabym Twoje imię na pierniczku. choć i bez tego jesteś ciacho ![]()
|
|
#2637 |
|
Raczkowanie
|
kiss12550: ja Cię nie zbiję, wręcz przeciwnie podziękuję za taką kradzież
naiwnie_ : ajjj jakie cudaaa Miłość przychodzi na palcach, odchodzi trzaskając drzwiami Na miłość nie ma żadnego sposobu, poza takim, aby kochać jeszcze mocniej Nawet nie zauważyłam kiedy przestałam czekać na SMS-y od Ciebie Co jest gorsze? Dostać SMS-a: `koniec z nami` czy dostać po chwili drugiego: `to nie do Ciebie` ? Ten uśmiech sprawił, że się w nim zakochałam, a była to ostatnia rzecz, na którą miałam ochotę Burza.. Przychodzi najczęściej niespodziewanie, nie trwa długo, zostawia spustoszenie i mieszane emocje.. Ale zaraz. Opisuję burzę czy miłość? A co zrobisz kiedy powiem "I love you" ? Będziesz udawał że nie umiesz angielskiego ? Ludzie pragną czasami się rozstawać, żeby móc tęsknić, czekać i cieszyć się powrotem 'To bardzo dziwne, ale naprawdę można kochać kogoś przez całe życie. Niezależnie od tego, jak daleko znajduje się ukochana osoba, jej wspomnienie zawsze nosi się w sercu' Miłego dnia dziewczynki
|
#2638 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I nagle zrozumiała, że nie wystarczy jej rysowanie serduszek w zeszycie, dopasowywanie twojego nazwiska do jej imienia, czy moze z nk ściągniete twoje zdejęcie, które obecnie robi za tapete w jej telefonie .. twoje eski w których piszesz że tak bardzo Ci się podoba .. dla niej to za mało, ona chce poczuc prawdziwego uczucia. Gubię radośc chwil .. Nadejdzie taka chwila, ze patrząc Tobie w oczy powiem : ` jak mogłam tak sie pomylic, że kiedyś Ty mnie kochałeś .. ` a gdy będziesz mnie prosił abym o wszystkich łzach zapomniała i bólu .. ` ja po prostu odejdę tak szybko jak Ty to zrobiłes, odchodząc z mojego życia .. __________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! Edytowane przez no love_no love you Czas edycji: 2010-12-13 o 13:20 |
|
|
|
|
#2639 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89 - dziękuje myszka i zabieraj co tylko chcesz
![]() ![]() zobaczyć twoją minę, gdy idę z innym chłopakiem-bezcenne.
Ty udawałeś , że nie widziałeś a ja udawałam , że nie kochałam i tak zostaliśmy mistrzami. i takie moja najukochańsze; " Kocham cię całym sercem. - Nie kocha się sercem. Tak się tylko mówi... Kocha się umysłem, lecz nie sercem. - To dlaczego serce boli mnie za każdym razem, gdy Cię nie widzę?" Mniej sercem więcej głową. I wyśmiałam go gdy powiedział mi , że będę cierpieć. Żałuje. |
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki.
______ próbowałam być cicho, wstrzymałam oddech, stopy stawiałam bezszelestnie niczym kot, ale serca nie potrafiłam uciszyć... stanęłam na środku ulicy i rozpięłam płaszcz rozłożyłam szeroko ręce, spojrzałam na zakrapiane śniegiem niebo i z uśmiechem krzyknęłam, że cudownie jest umierać z miłości do Ciebie. delirium umysłu. moje myśli ganiały się na ruchomych schodach. zjechałam w dół, wjechałeś na górę. widziałam świetliki! przysięgam na mamę, widziałam świetliki w Twoich oczach. za daleko sięgam wzrokiem chociaż widzę tylko swoje biedne serce i mogę obiecać Ci, na Boga, obiecuję! że powiem Ci jeśli tylko zauważę Twoje... płonę ze wstydu nocą, spalam się w Twoich oczach.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.

kochana jesteś

), smileandsweet14 ( babo ten ostatni opis, normalnie cudooo
), akwem (zabieram podpis, ślicznyy