![]() |
#1411 | |||||
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A bez to już w ogóle tragedia ![]() To ja poproszę kwiecień ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze Wam powiem, że paliłam dziś elektronicznego papierosa
![]() Jak W. zobaczył ładowarkę USB, powiedział "O, to nawet palić nie musisz, tylko komputer to za Ciebie robi, doskonały wynalazek" ![]() No więc poszłam z psami, czując się trochę, jakbym trzymała w ustach długopis. Smak bardzo miły, bardziej fajkowy niż papierosowy. Na szczęście z gęby puszcza się dym- a tak naprawdę para wodna. Wrażenia trochę inne, niż ze zwykłego papieroska, wydawało mi się, że bardziej dmucham, niż palę, ale jak schowałam go do kieszeni, to nogi się podę mną ugięły i oczy trochę wyszły na wierzch i już nie miałam ochoty na więcej. Ogólnie poczułam się wolna, bo tylko śmierdziałam perfumowo, oddech czysty. Nie wiem, czy od razu mi to zastąpi zwykłe fajki, ale jest to możliwe. Jestem bardzo zadowolona. Kłopotliwe byłoby to dla kogoś, kto pali na sztuki, bo nie wiadomo, kiedy skończyć, ale ja palę na kilometry i to się sprawdza ![]() Widzę jasne perspektywy nocnego życia ![]()
#1413 |
grozi wypollizowaniem
|
tak, ale to było nazwisko Ala ![]() ![]()
#1414 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |||
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem co, dlatemu pytam
![]() Ależ wiem ![]() ![]() To jak na zadłupiu to chyba Ty nie do mnie jedziesz ![]() ![]() ![]() Taaa to będzie nasza słodka tajemnica ![]() A skąd Ty wiesz, że ja czarująca jestem? ![]() Dobrze, że nie napisałeś Czarownicom ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Idę spać, bo zaraz muszę wstać ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-13 o 01:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | ||||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() A ja już straciłem tamten wątek ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- A! Zdrobnienie od Barbary (przykład rodzinny) - Bachura ![]() Dobranoc ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() pierwsza ![]()
![]() |
#1418 |
perfumowy zawrót głowy
|
Druga
![]() Spaać.... dziś 13-ty oby nie pechowy
#1419 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Trzecia
![]() Mój brat ma dzisiaj urodziny ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zuzanna też mi się kiedys bardzo podobało, Zuzia ![]() edit: a znacie tę wersję piosenki? Zuzia, lalka nieduża! 5 metrów wzrostu, hektar zarostu! Cyce ma jak donice Uszy Urbana, a morda Reagana ![]() ![]() ![]() A na serio jakbym miała kiedyś syna, to bym nazwała Gabriel ![]() A właśnie Redsik - nie myslałaś kiedyś o jakimś imieniu po babciach czy prababciach? Mi się podoba taka tradycja rodzinna ![]() Albo po jakimś bohaterze realnym, książkowym itp... pamiętacie scenę z "Sabriny", w którym mówi, że dostała imię po bohaterce wiersza? ![]() A nie, że "ot, znaleźliśmy Twoje imię w kalendarzu..." fee, jakie to beznamiętne i bezromantyczne ![]() Ja miałam być Joanna po babci, ale se potem rodzice znaleźli w kalendarzu inne imię i jestem dziecko z kalendarza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale już zostawię Madzikowi ![]() mój szwagier jest Pafcio ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-13 o 09:50 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |||||||||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Przekaze swemu ![]() Przezyjemy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() TZ zastanawial sie wczoraj nad Iga a wszelkie inne propozycje zostaly odrzucone. Zmeczylismy sie tym wybieraniem gorzej niz przy remoncie. No dobra, czas sie umyc a nie gupoty. ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Ha, tera widze, ze mi polowe cytowania wcielo. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A jeszcze dobrze byloby odrzucic te, z ktorych mozna zrobic debilizm w stylu Mario, Pablo. Ale jak sie pajac sfajczy na solarce, nazeluje, ubierze na bialo i tak bedzie przedstwial na dyskotece to nic nie poradze. |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() swoją drogą-w krakowie jest firma Mario&Pablo ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- tylko kciałam zauwazyc za na Natalie sie często mowi Natka ![]() znałam kiedys taką Natke....a nazywała sie Pietrucha..... ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-12-13 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Zakorzenienie
|
![]() Teraz to nie wiem czy się nabijasz czy mówisz poważnie ![]() ![]() No właśnie nie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mam straszny problem ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post23741755 ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Wpisz tu zomzing
|
no i wporzo, nikt przynajmniej personaliów nie przekręci :P
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
grozi wypollizowaniem
|
potrzebuje szybko helpa
![]() po imprezie z***ał mi sie parapet z konglomeratu-ma pełno matowych plam, dodam ze nic na nim nie stało pedejrzanego e sensie gorącego, czy jakiegos kwasu....owszem ktos połozył łyzeczkę czy szklanke z mineralną ![]() ![]() ![]() ![]() moze skarbiatkowy małż pomoze ![]()
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1428 | |||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Uuuuuf, nadrobiłam ponad 20 stron
![]() Witam po przerwie ![]() Cytat:
Nie, taki badziew to nie jest ![]() Do Paradoxu bardzo chętnie sie przejdę ![]() Cytat:
za to ostatnio okazało się że mam do usunięcia znamię na lewej piersi, tej mniejszej, buu, jeszcze bardziej niesymetryczna będę ![]() Cytat:
![]() a podejście do cen mam podobne, na szmateksach się co prawda nie wychowałam ale ceny odstające od okazji i używek z allegro nieodmiennie wywołują u mnie szok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Polly, łał, to się naprodukowałaś, impreza żarciowo full wypas! Cytat:
![]() Cytat:
ja się przedstawiam pełną wersją imienia bo najbardziej mi się podoba ale nikt i tak do mnie nie mówi ![]() a w dodatku mam często problem bo i imię i nazwisko mam długie i raz, kłopotliwe to to, a dwa, nie brzmi i nie wygląda.. jak ciekawie ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | ||
Nindżopesz
|
![]() Z waga nie pomoge ale pamietam, ze sprzedawalam kiedys BdM i udalo mi sie ja przeswietlic bardzo ostrym swiatlem. Poprobuj. Ja to bym w takiej sytuacji powiedziala "sory dziewczyny, oddaje wam kase bo sama chce miec 20-25 ml" a od sprzedajacego zazadala zwrotu piniendzy za brakujaca czesc. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kasia jest straszne ![]() Zeby nie bylo - jestem Kasia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() Kasia może być wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Polly zapytam TŻ -ta bo teoretycznie nie powinno być możliwe zaplamienie.
![]() |
#1432 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
i na kiedy?? może w tym tygodniu? albo w ten weekend?
Cytat:
![]() ![]() ale huk z tym z imion damskich podoba mi się (pomijając Hermenegildy itp, które podobają mi się w teorii) Mira, Aleksandra (Ola), Alicja, Hanna i Anna z męskich chyba nic mi się jakoś specjalnie nie podoba.. ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Jutro i pojutrze mamy w pracy zdjęcia i wg zaleceń panie mają przyjść najlepiej z zero makijażu bo ma być stylista.. zła jestem, na pewno przyniosę własne pędzle i pudry, bo nie będzie mnie nikt czymś obcym i niehigienicznym paciał po twarzy ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() i co rano doi krowe, dając sie przy tym podszczypywac stajennemu goopio sie chichrając ![]() Cytat:
to jest aglomarmur bianco ghaccio-taki- http://www.prodmar.pl/kamienie/?cmd=53&id=11 na wysoki połysk (są w ogole matowe? nie widzialam nigdzie) no i on sie wymatowił...plam w sensie koloru ni ma ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-12-13 o 13:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nic...zapytam i napiszę com sie dowiedziała zrobiłam fotę,o taki mój blat jest: Image3310.jpg
![]() |
#1436 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o fajny blat-ale to z płyty laminowanej-dekor trawa morska-paznajeu-mialam taki miec ![]() ![]()
![]() |
#1437 | ||
Nindżopesz
|
Mi pasuje, chyba, ze zadzwonia znajomi, ze wpadaja w sobote ale to tylko sobota a reszta dni wolna. Poza tym moze nie zadzwonia.
Maja, Melk, Ju, ktora reflektuje, kto jeszcze z Wawy? Cytat:
![]() Pudrem brazujacym Cie machna i rozem z brokatem ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() szafsko wróciło :/ Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-12-13 o 13:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z Warszawy czy ma któraś z Was nr telefonu do Basiek93 ?
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, odzywać się! Cytat:
da, linknę jak nie będzie porażki ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.