![]() |
#1321 |
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXI
|
![]() ![]() |
![]() |
#1322 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1323 |
Zakorzenienie
|
Jak Sara, to Róza- o, już wiem, Sara Rózia- Siara Rózia?
![]()
#1324 |
Zakorzenienie
|
wlasnie zarzucilem sobie Depakine-Chrono i Ketrel bo cos zaczelo mnie lapac w tej zrytej mozgownicy
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Zakorzenienie
|
nikt Justyny chyba nie proponował - ale miało być krótkie
u nas co prawda - z Justyn wszystkie już przerobione na Dżasty i to po częsci na wsłasne życzenie nie wiem czy to dobrze czy źle - usłyszeć od kolesie hej dżasta - łozzzzzaaaaaap |
![]() ![]() |
![]() |
#1326 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
więc też do odrzucenia szysko, co w "obcem" języku zmienia się w keczap no i te wszystkie Mariki, Mariety, Paule, Żanie, Natasze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1327 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jedna z Krakowa, druga z Gdańska ![]() ![]() --- Mnie się od dawna imię Halina ( ![]() ![]() Z męskich Marcin/Martin, Hermann ( ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1328 | |
Zakorzenienie
|
![]() Właśnie dlatego się nie zgodzi ![]() ![]() Jakie spać? Imię dziecku musimy wybrać (Zobacz ile osób na dole, może ktoś z nich jeszcze coś zaproponuje ![]() ![]() Cytat:
![]() A mi po dłuższym rozmyślaniu, zaczęło się kojarzyć jakoś tak hmm XVII wiecznie ![]() ![]() O! ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1329 |
Zakorzenienie
|
męskie na E? niech no pomyślę
Eros ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1330 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
red-ja mialam prawie identyczne kryteria i dodatkowo: -z imion męskich odrzucam te ktore brzmia jak zdrobnienia np Jacek - te ktore zdrabniają sie na ek czyli dariusz (darek) sławek , grzegorz-grzesiek itp - z damskich-odrzucam wszystkie ktore są auromatycznie zdrabniane np Justyna-wiadomo ze i tak wszyscy beda mowic Justysia - z meskich odrzucam Kubusie ,wojtusie ,jasie, adasie, bartusie i misie ![]() -konczące sie na sz-Mariusz, Lukasz -jednosylabowe -kojarzące sie z kims konkretnym-Nina -Terentiew, Ida -marcowa ![]() -ponadto chciałam imie nie oklepane, nie modne i nie przekombinowane no i koniec końców wyszło mi: -dla dziewczynki-Kinga i Olga -dla chłopca Paweł, Rafał i Marcin-ale te 3 imiona to TZ i jego bracia wiec nie chciałam...i zostałam w sumie bez imienia dla chłopca, na szczęście "wyszła" dziewczynka ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-12-12 o 23:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1331 | |
Zakorzenienie
|
![]() Aleś mi powiedział ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A może Karina, Marta? Doda? ![]() Ooo dla chłopca jeszcze mi się Mariusz podoba, Robert może, Norbert może, Olaf może, Krystian może, Eryk może ![]() EDIT 2 : A może Honorata? ![]() EDIT 3 : Celina, Cecylia, Inga? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-12 o 23:17 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1332 |
Zakorzenienie
|
czas spac iśc
![]()
![]() |
#1333 |
grozi wypollizowaniem
|
podobały mi sie jeszcze inne ktore odpadły z jakis tam względów to były np:
-Oliwier, Milena, Kamila ,Sylwia, Damian bardzo podoba mi sie Karolina ale Karolci bym nie zdzierżyła, a może Koralina ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-12-12 o 23:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i rzeczywiście rzondzi - nikt mu nie zdrabnia - pawełek phi czymże jest kubuś przy pawełku, i pawełkują tylko przedszkolakom |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1335 |
Zakorzenienie
|
właśnie, Marta, takie piękne imię
![]()
![]() |
#1336 |
Zakorzenienie
|
O!! Wiedziałam, że jeszcze coś na K... rozważałam, Kornelia
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1337 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() a Natalia to ładne imię ale: Natalia,Natalia,Natalia w Bruklinie ![]()
![]() |
#1338 | |||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jakby ci sie odwidzialo i posylalabys w swiat to odpsikasz mi 0,1 ml? ![]() powiedz ze ci slabo i niedobrze od psiego zapaszku. mozesz sie troche posłaniać, z lekka omdleć, pobiec do toalety... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To ja trzymam kciuki za córcię ![]() Cytat:
Bo matkę już spacyfikowałam ![]() Cytat:
![]() To możliwe, że przelew puszczony z bank do banku w piątek wieczorem trafi do mnie dopiero w poniedziałek rano? ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1340 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Eryk jest dobre-brałam pod uwage ale TZ stwirdził ze pedalskie ![]() ![]()
![]() |
#1342 |
grozi wypollizowaniem
|
#1343 | |
Zakorzenienie
|
Oj biedna Tru
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1345 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1346 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1347 |
grozi wypollizowaniem
|
tru- masz racje z cc, no ale jest to juz faktem ze jest to tylko osobista decyzja bo w wielu miekscach mozesz miec na życzenie, wiec to chyba nie jest takie niezgodne ze sztuką czy cos tam, chodziło mi o takie robienie wody z musku ze chocby skały srały to masz rodzic normalnie bo dziecko bedzie miało gorszy start w zyciu
![]() ja jak mowiłam-nie popieram i osobiście byłabym zawiedziona gdybym nie mogła urodzic naturalnie-mialabym poczucie ze cos mnie ominęlo-prosze nie bic-to tylko moje osobiste zboczenie ![]()
![]() |
#1348 |
Zakorzenienie
|
![]() i ![]() ona zaraz umrze ![]() ![]() nie przejmowac się ![]() i jeszcze Piotr, co prawda łączy się z Piotrusiem ![]() ![]()
![]() |
#1349 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Lub Eustachy ![]() kriss_de_valnor i your_angel ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1350 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cichcem liczę, że do tego czasu (a nie zanosi się na to w żadnym możliwym do przewidzenia terminie) babcia wyciągnie diabelskie kopytka. Jestem zua, wiem
![]() Cytat:
![]() Chociaż... to już niedługo sumie ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.