|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
a ja w ramach nauki umylam sie, teraz maluje paznokcie, a potem jeszcze bede robic wlosy
|
|
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno ci sie uda do sylwestra ale pewnie nadrobicie to OOoooO
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#934 |
|
Miss Pudernica
|
Po całym dniu waga pokazała 58,8 kg!!!
Idę ćwiczyć 8 minut legs i buns
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
heh zawzietas!
ja ide sobie kapiel zrobic![]() zaraz bedziesz miala nowego klika ode mnie
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny wysiadam, mam jutro koszmarne kolokwium a nawet nie wiem czy dojade do katowic w tę pogodę... wypiłam litrowego tigera i nie zasnę gratuluje Wam spadków ![]() Cindy- nie zatraciłaś trochę umiejętności życia bez chłopaka? Bo trochę wygląda, że to jest dla Ciebie najbardziej bolesne... W sensie że wszystko jest po to, żeby faceta znaleźć. Problem tkwi w tym, że dopiero jak ich całkowicie olejemy, zajmiemy sie sobą, będzie nam dobrze z tym jak jest pojawia się ktoś naprawdę fajny i wszystko odwraca do góry nogami. Frajerów jest mnóstwo, tylko po co się nimi przejmować. To my jestesmy najważniejsze w tym wszystkim. Może pójdziesz na jakiś kurs, znajdziesz jakieś nowe zainteresowania, pasje? To pomaga nabrać dystansu ![]() jednym słowem, dziewczyny dobrze radzą ![]() aaa i czytałam Was wszystkie, ale nadrobienie jest prawie niemozliwe. Ale najbardziej spodobało mi się stwierdzenie dimiti o tym, że najlepsza jest dieta taka, na której jemy co lubimy. Tylko co jak lubimy czekoladę?
Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2010-12-12 o 23:11 |
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! chciałam się tylko zameldować i napisać że żyję;p
jaaaaaaaaaaaaaak się zbetoniłam wczoraj...koniec xD dawno nie wypiłam tyle alkoholu masakra:| było spontanicznie,kosmicznie i w ogóle dziwacznie ;p Agnes, obudziłam się w... Lubinie xD także raczej zostały ze mnie zwłoki. Na uczelnię njie poszłam- ![]() coś wymyślę ech, a najgorsze jest to,że wkręciłam sobie misję - nimfomańskie tematy.i gadałam takie brzydkie i zboczone rzeczy;/ tż miał mnie już dosyć;p Z dietą nawet spoko.Wiadomo,alko ma dużo kcal, ale była już kackupa ;p dlatego zobaczę jutro, ile dodatkowym gram zyskałam po tym szalonym weekendzie. Jutro Was nadrobię lecę spać, bo jutro ciężki dzień.a ja nadal czuję wódkę w pobliżu ;pbuzi
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Helllooo młotki
![]() echh mam wyrzuty sumienia że gadałam pierdoły ;/ ale ze mnie dep.no nic to;p koniec z wódką Zjadłam standardowy zestaw śniadaniowy, teraz się ogarniam i do pracy ;p do szkoły dzisiaj na 15 ;/ Cindy,kochana! nie bierz żadnych antydepresantów Było to straszne i dla niej i dla nas ;/;/;/ nie, nie, nie. stanowczo odradzam! Wiem,że łatwo mówić, bo ja teraz jestem szczęśliwa,pewnie myślisz że nikt Cię nie rozumie i w ogóle... ale jak zauważyłaś, faceci to świnie Brrr.. jak sobie przypomnę co ja przeżywałam podczas rozstania z exem. masakra no, strasznie Ci współczuję. Ale u Ciebie to już się ciągnie i ciągnie od sierpnia?Tak jak piszą dziewczyny na sylwestra idź sama! większe prawdopodobieństwo,że kogoś sobie upolujesz I pisz do nas często! to głupie,ale.. to też pomaga!
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2010-12-13 o 08:04 |
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
wstawać
![]() ja właśnie jem śniadanie- owsianka i herbatka jak zwykle, poucze się troche ( dzisiaj juz trzeba ;p) i lece na zajęcia ;d jutrrro się ważyyymy
|
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a jutrzejsze ważenie mnie martwi :P chyba będę miała doła! niestety, u mnie kg są bardzo ruchome :P
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja też owsianka, kawa, dzisiaj mi sie juz wszystko kończy, więc dorzuciłam jeszcze jedną bułkę (pszenną...) z serem żółtym,serem topionym, serem czosnkowym (pokroiłam bułke na 3 części, żeby się wydawało jej więcej ) no, a na to wszystko rzodkieweczka,ogórek i pomidor;Pna 11.30 na uczelnię! wrr ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
halo!
heh smacznego zycze tez bede musiala cos za chwile wszamac ![]() tyle sniegu nasypalo, ze nic tylko w domu siedziec!
|
|
#943 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny. U mnie weekend spokojnie i nawet dietowo.
Dzisiaj na śniadanie łyżka sałatki warzywnej i kromka grahama z polędwicą+herbata malinowa. Jak wy możecie jeść owsiankę bleee. Jak mi kiedyś zrobiła kuzynka to jej codzienne śniadanie to myślałam że się ..... Na obiad zjem kubek rosołu a potem szaszłyka z piersi i kawałka boczku ale chudy na szczescie i dużo warzywek (papryka, pieczarki, cebulka) i z sałatką go zjem z miksa sałat + pomidorka+ogórka+rzodkiew ki+rzeżucha+sos winegret. Dla TŻ to samo na obiadek tylko więcej boczku.
|
|
|
|
#944 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
haha skąd Ty jesteś Aniu? u mnie dzisiaj grzecznie - na śniadnie jogurt + jedna kromka z szynka i musztardą. dzisiaj skończyłam pracę o 12, jutro mam wolne i reszte tyg. też mam od 6 do 12. także jest dobrze. na obiad znowu robię bagietkę TŻ chce, więc ja też się skusze a później robię... http://fotoprzepis.pl/index.php/cias...ki-cynamonowe/ dziewczynki... czy jeśli nie wezmę jednej tabletki anty, to coś się może stać
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem bo nie lykam
![]() omg jakie cynamonki!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#946 |
|
Miss Pudernica
|
Witam
Ja dzisiaj na nogach od 5, rano było mleko z corn flakesami, trochę cini minis, muesli i otręby maliwnowe. Potem tost i jogurt wiśniowy. Na obiad resztki makaronu ![]() Padam na pyszczek, a tu na 18 lecę na kolejne ćw i kolokwium, a potem muszę się uczyć jeszcz...
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co Ty! ja uwielbiam owsiankę nie wiem jak mogłam życ bez niej tyle lat :P |
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
przepis na cynamonki druknelam
!
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście to??
http://www.zwala.pl/lFb4-miss-poloni...do-kandydatek/ osłabiłam się totalnie, jakie mądre te dziewczyny
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ty sie nie smiej wszystko jest ustawiane- moja kolezanka byla w Miss Polonia pare lat temu- od a do z wszystko to jedna wielka ustawka
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiem, że ustawka, ale nawet te pytania??jeśli tak to nie widzę sensu, bo dla mnie to nie jest śmieszne, tylko żałosne i na pewno nie zachęca do oglądania tego typu rzeczy, przynjamniej mnie..
|
|
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no moja kolezanka mi mowila, ze to oni im mowia co maja mowic to nie ma tak, ze zgadzaja sie na wszystko- kaza im wczesniej powiedziec, co beda mowic w ktorym momencie a pozniej oni im wreczaja kartki co ktora mowi i tyle
|
|
|
#953 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie czekam aż ciasto urośnie i zabieram się za robienie
zaraz będę jeść bagietkę, bo biegałam dzisiaj po mieście za świątecznymi ozdobami ajj te Miss Polonia dziewczyny! która z Was bierze tabletki? ratunku!
|
#954 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak drugi to spoko,ale jak 1 albo 3 to kiepsko. Zresztą w ulotce powinnas mieć schemat Wróciłam! ![]() Kto mi streści co się przez ten tydzień działo?:P Bo chyba nie mam szans na nadrobienie tylu stron Tym bardziej,że wróciłam i od razu muszę wsadzić nos w książki. Do 19:00 siedzę na kompie, a potem nauka Ajj jak ciężko wrócić do rzeczywistości.. Było bosko |
|
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!
|
|
|
#957 |
|
Raczkowanie
|
Heya.
Wczoraj wieczorem dostałam okresu i już mamy "sprawcę" mojego nadmiernego apetytu. Dziś jedzenia nie wiele, "odpracowuję" piątek i sobotę Waga 52,5 kg, czyli jak na @ nie za dużo.. Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
|
#958 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
boże, dziewczyny!! ratujcie! dimiti - wkurzają mnie te ciasteczka :/ ciasto wychodzi za kruche i nie wiem co mam robić. próbuje rozwałkować i się kruszy. :/ rzuciłam ciastem i próbuje od nowa. ehhh
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
no może macie racje, że rzeczywiście za bardzo chcę kogoś mieć i dlatego to wszystko... muszę się zająć sobą... miałam dziś iść na siłkę z przyjaciółką, i co? no jak to co? no wypadło jej znów coś "pójdziemy jutro" yhy jak się wyrobię, bo jestem umówiona na miasto z koleżanką i zanim zajadę i wrócę to chyba nie dam rady...Ja dziś w sumie zdrowo jadłam trudno jest tak jeść co 3- 4 h i małe posiłki podsuńcie mi jakiś pomysł co by tu zjeść jak się cały dzień jest w pracy, później na miasto do domu wrócę wieczorem, a nie chcę ani cały dzień chodzić głodna, ani jeść świństw no i nie chcę jeść po 18.Na pewno rano będzie albo owsianka albo jajecznica albo jajko na miękko- zobaczę jeszcze jutro rano na co będę miała ochotkę, a potem co? pomocy! ![]() No a co do zajęcia się sobą to biorę się zaraz za naukę, później może jeszcze rowerek jak będzie mi się chciało heh Przypomnijcie mi zasady zdrowego żywienia, bo już mi się pofertało we łbie od tego wszystkiego. Aaaa i ćwiczycie codziennie? Agnesuk, ja Cię nie chcę straszyć, ale moja dawna przyjaciółka brała tabletki (miała nie pełne 18 lat). Zapomniała wziąć tabletkę spóźniła się dokładnie 20 h i było barabara i teraz jest na świecie 2 letnia Julka
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2010-12-13 o 19:07 |
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
W moich tabletkach (Yasminelle) jest napisane: Tabletka pominięta w 1 tygodniu-->czy był stosunek płciowy w tygodniu poprzedzającym pominięcie tabletki? Jeśli tak to należy poradzić się lekarza. A jeśli nie to zażyć pominięta tabletkę, stosować prezerwatywy przez następne 7 dni i dokończyć przyjmowanie tabletek z blistra.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

< - - oj taaak, przyda mi się!
a OOooOO nie było, bo choroba zwyciężyła!
rozłożyło mnie strasznie! beznadzieje jedna wielka. 

Ajj jak ciężko wrócić do rzeczywistości.. Było bosko