|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X
Lilly , bardzo mi przykro
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#2792 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X
Cytat:
U mnie jakoś przyszła po 37 dniach pierwsza, a kolejne 2 już regularnie. |
|
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
lisek jeszcze nie upieklam, moze upieke, jak kupie margaryne etc
![]() odkurzylam wlasnie mieszkanie - bom nasyfiła wycinaniem dziury w plycie karotnowo-gipsowej to od razu wszytsko odkurzaczem oblecialam haha snieg pada jak szlaony bosh
|
|
|
|
#2794 |
|
Wtajemniczenie
|
lisku swoja droga twoj tz niejest duzo starszy od mojego bo moj ma 40 no w maju 41 wiec ogolnie 60 bedzie mial jak maly bedzie mial 20 no i on ma syna ktory ma 20 prawie i corke 14 wiec wiesz ogolnie to tez troche pozno na kolejne dziecko,niewiem czy bym sie zdecydowala bedac na jego miejscu
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- pamelka u ciebie 24 u mnie 25 mam termin jeden dzien po tobie jak patrze na twoje odliczanie to sie boje normalnie,a z koleji w domu juz wyrobic niemoge chce juz urodzic
|
#2795 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
taki co jak nim uderzysz świeci i wydaje dźwięk uderzenia a moja mama kupiła misia co też ma światełka i wydaje dźwięki ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
3maj się
|
|
|
|
|
#2798 |
|
Zadomowienie
|
ponad 40 dni, chyba 46...
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
marlenka ja sie psychicznie na styczen nastawilam juz
![]() A Wojtus jaki juz duzy jaaaaaaaaaaaa |
|
|
|
#2800 |
|
Wtajemniczenie
|
marlenko jaki on juz jest duzy ten twoj przystojniak
|
#2801 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do wielkości Wojtka to pewnie jakbyście zobaczyły go na żywo to zdziwiłybyście się że mały |
|
|
|
|
#2803 |
|
Moderatoreska
|
Cześć kochane
![]() Nie nadrobię Was niestety, mało czasu ostatnio miałam, zwłaszcza przez weekend. w tym tygodniu jeszcze porządki świąteczne mnie czekają, nie wiem jak ja się ze wszystkim wyrobię :/ Pozdrawiam Muszę przejrzeć wątek żeby być w miarę na bieżąco
|
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
Marlenko Wojtuś piękny chłopak. Już też chcę takiego dużego chłopaczka
Ale jeszcze muszę chwilę czekać.Specjalnie się zalogowałam,żeby zobaczyć zdjęcie ![]() Lily trzymaj się dzielnie. JA jak poroniłam to zaraz po krwawieniu współżyłam.Więc nie czekałam do pierwszej @. Ale co lekarz to inna decyzja. Mój lek powiedział,żebym # traktowała jak normalną @. Tylko ja byłam 5-6 tc i nie miałam łyżeczkowania. Po # miałam zwariowane cykle i każdy następny mi sie wydłużał Ale potem okazało się,że zaszłam w ciążę. Wtedy też obserwowałam swoje ciałko.Niunia tż liczył się z tym,ze będziemy mieć dziecko bo jestem młodsza i nie mam dzieci. A moim marzeniem jest/było to mieć szczęśliwą rodzinkę i dziecko. Choć jedno. Także jak się zaczeliśmy widywać to wszystko to wiedział. Była to jego decyzja Ale chyba on tego nie żałuje JA TEŻ ![]() Kliwia ale mi narobiłaś smaka
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
heja:0
Lili mysle ze po dostaniu pierwszej@ możesz już współżyć, ja miałam zabieg i po miesiącu juz mogłam, jesli chodzi o starania to zazyczaj każą odvczekać z 3 cykle żeby zobaczyć czy wszystko sie unormowało, ale gdybys zaszła w ciąże to i tak nic by sie nie stało moja kolezanka zaszła zaraz po pierwszej@ po poronieniu(wiem ze napisałas ze nie bedziesz sie starać ale pisze jakbybyście "wpadli )buziaki kochana i przytulam co do świąt to ja juz sie przygotowuje sprzątam i nawet mam rozłożoną choinkę tylko nie ubrana, rozłozyłam bo kupiłam i musSIAŁAM ZOBACZYĆ CZY DOBRA MI DALI
|
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ojej to czekanie jest straszne ide sobie zagrzać rosołku a później czekam na kuriera bo ma być z karuzelką dla Oliwki
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
DZiewcznki uciekam,bo tż zaraz weźmie mi laptoka. Pa PA
do jutra
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
To do juterka, ucałuj Olusia
|
|
#2810 |
|
Wtajemniczenie
|
lisku ja wiem ,tylko mowie o sytlacji ze gdybym ja byla na miejsu mojego tz to niewiem czy chcialabym miec znow dzieci,ja w swojej sytlacji chce i on to wie ale jak to odwroce to wiesz troche pozno na pieluchy
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Niuniu, przyjaciel mojego TZ ma 41 lat prawie i staraja sie o bobo.... wiek nie gra roli - trzeba byc gotowym ![]() choc tez co innego gdy juz ma sie dzieci, a co innego gdy w takim wieku decyduje sie czlowiek na pierwsze
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
emigra zgadza się i szanować czyjeś pragnienia. Ja znam parę gdzie on ma syna z małżenstwa (on 40 lat) i drugie jeszcze na boku, ona ma 31 lat i bardzo chciałaby dziecko, a on niestety nie chce, bo mu tak wygodniej... sytuację finansową mają bardzo dobrą, więc jak dla mnie on ją trochę lekceważy, bo bycie razem prędzej czy później sprowadza się do dzieci, tym bardziej, że ona nie ma dzieci... i jak facet wiąże się z młodą bezdzietną dziewczyną to musi wziąść poprawkę że przyjdzie kiedyś pragnienie dziecka...a jakby na to nie patrzeć miłość to sprawianie drugiej osoby szczęśliwym...
|
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
no i jestem po pracy w domku, w końcu
z rana miałam, niezłe przeboje bo zamek zamrazł i nie umiałam otworzyć drzwi autka .. no i jedyne co sie otwierało to bagażnik wiec musiałam sie wturlać przez niego sama z siebie się śmiałam na szczęście od środka bez problemu można było otworzyć emigra, moje okna tez czekają pogoda jakos nie sprzyja ![]() lisku, no to masz konkurencję u tż'ta w postaci Olka nie chce straszyć ale mój bratanek ma 3 latka prawie i nadal śpi z rodzicami nie chce się przenieśc do swojego pokoju jedyna szansa w nowym łóżku które dostanie w styczniu an urodzinki Lilly, baardzo mi przykro ![]() Basima, u mnie przygotowania tak sobie, powoli sprzatam, w myciu okien pogoda mi przeszkadza, w sobote chciałam myc ale tak zawiewało śniegiem że miałabym chyba zaspy w domu ![]() i chciałabym w tym tygodniu ciasteczka upiec, ale nie wiem czy dam rade bo w weekend mam 3 egzaminy na uczelni i kiedyś się musze nauczyć ... nie wiem kiedy ![]() co do prezentów to dla tż'ta chcę kupić pod choinke jakąś ciepłą bluze, a na urodzinki (bo ma w Wigilie) czape i rękawiczki dla mojej mamy mam kosmetyki (nie wiem jeszcze czy oriflame czy avon) i swieczke zapachową, a dla teściowej biżu z avonu i też kosmetyki. Zamówiłam kilka zestawów i nie wiem jeszcze co się komu dostanie marlenko, niezły przystojniak słodziutki
|
|
|
|
#2814 |
|
Rozeznanie
|
witam
mam takie pytanie czy wam twardnieje brzuch jak dzidzia sie wypina?? mi coraz czesciej to sie dzieje a po chwili jak inaczej sie ulozy to jest spowrotem miekki. myslicie ze jest czym sie martwic???
|
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze co to za cisza sie znów zrobiła
![]() A mi przyszła karuzela stoi już zamontowana do łóżeczka brakuje tylko baterii
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
acelinka ja też słyszałąm o tym specyfiku na wilgoc i trzeba będzie się zaopatrzec bo ja się załamę jak będą się takie sytuacje powtarzac i jeszcze mały mi sie od tego pochoruje (tfu tfu)...
Pamelka ja mam już chyba trzecią noc z rzędu nieprzespaną... boli mnie przy każdym ruchu w pachwinach i w pochwie... dodatkowo czuję sie zmęczona ale jak zamknę oczy to nie mogę usnąc a co do puchnięcia to dziś pierwszy raz spuchły mi dłonie i to tak, że czuję się jak ogr... Karolcja gratulacje świeżo upieczona żonko oby samych takich dni jak ten waszego ślubu w waszym wspólnym już życiu chcemy fotki!!!![]() Kliwia ja to przeczuwam jednak u ciebie grudzień i to już niedługo Marlenko Wojtuś super przystojniacha i jaki elegancki sama bym takiego gościa przyjęła pod swój dach (oglądałam focie na nk )co do przygotowań i prezentów to nie wiem jak to będzie w tym roku... dziś dałam radę dojśc do jednego sklepu i musiałam wracac bo myślałam, że padnę, tak mi kręgosłup dawał się we znaki... i nogi odmawiały posłuszeństwa... jestem jak kaleka normalnie... nie mam na nic siły... nie daję sobie sama rady z wyjściem do najbliższego sklepu nie mam pokupowanych żadnych prezentów i jak na razie tylko plany na potrawy świąteczne... zobaczymy jak z wykonaniem, bo nawet stanie przy kuchence (np przy smażeniu) jest mega męczące dla mnie ja chcę już urodzic
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
heja
![]() ja dzis miałam kupe pracy i dopiero teraz moge na spokojnie do was zajrzeć, miałam jeszcze dziewczyne na szkoleniu i jakoś tak dzień mi zleciał że nawet nie wiem kiedy ale ja tam sie ciesze bo lubie jak w robocie mam duzo do zrobienia![]() marlenko Wojtunia jest ciacho niesamowite ![]() pamela jak karuzela jest to ty juz mozesz rodzić ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- co do prezentów to na razie u nas temat stoi w miejscu albo kupimy sobie coś razem a jak nie to ja chce mojego meżulka zaopatrzyć w jakąś fajna bluze -zobacze czy coś mi w oko wpadnie w nastepnym tyg sobie skocze do sklepu bo on mam na popołudnie to se naspokojnie poszukam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no żartuje czekam jeszcze na telefon ze sklepu w sprawie odbioru wózeczka ![]() choc dzis w nocy bolał mnie brzusio jak na @ i w dzien tak samo, to sie juz zbliza wielkimi krokami
Edytowane przez Pamela86 Czas edycji: 2010-12-13 o 18:36 |
|
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
pamelka to ogólnie jak kiedyś cie przez cały dzień nie bedzie to mozemy podejrzewac ze jestes na porodówce
a w którym szpitalu rodzisz? moja kumpela rodziła ostatnio w katowicach chyba w kolejowym i sobie chwali
|
|
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a rodzic bede w Katowicach na Raciborskiej
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

. Zabiegu nie miałam, poroniłam samoistnie.

to od razu wszytsko odkurzaczem oblecialam haha
było super! wyglądałam ślicznie
A póżniej poszło z górki
buziki dziewczyny i dzięki za kciukasy
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ale potem okazało się,że zaszłam w ciążę. Wtedy też obserwowałam swoje ciałko.
sama z siebie się śmiałam