*Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. XI - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-13, 12:26   #2791
emigra
Zakorzenienie

Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X

Lilly , bardzo mi przykro
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 12:36   #2792
magnesska
Rozeznanie

GG do magnesska
Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X

Cytat:
Napisane przez Lily Rose Pokaż wiadomość
Nie mówił przy wypisie, bo będę go odbierać o 13.
A o staranka mi nie chodzi, to chyba ostatnia rzecz o której myślę w tej chwili. Zabiegu nie miałam, poroniłam samoistnie.
Po prostu chcemy już żyć normalnie, a na kolejną @ ciekawe ile będę czekać. Normalnie u was się pojawiła?
Ach... No widzisz. Więc zapytaj jak będziesz wypis odbierać, na pewno Ci powiedzą
U mnie jakoś przyszła po 37 dniach pierwsza, a kolejne 2 już regularnie.
magnesska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 12:37   #2793
kliwia
Zakorzenienie

lisek jeszcze nie upieklam, moze upieke, jak kupie margaryne etc
odkurzylam wlasnie mieszkanie - bom nasyfiła wycinaniem dziury w plycie karotnowo-gipsowej to od razu wszytsko odkurzaczem oblecialam haha

snieg pada jak szlaony bosh
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 12:40   #2794
niunia1401
Wtajemniczenie

lisku swoja droga twoj tz niejest duzo starszy od mojego bo moj ma 40 no w maju 41 wiec ogolnie 60 bedzie mial jak maly bedzie mial 20 no i on ma syna ktory ma 20 prawie i corke 14 wiec wiesz ogolnie to tez troche pozno na kolejne dziecko,niewiem czy bym sie zdecydowala bedac na jego miejscu

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

pamelka u ciebie 24 u mnie 25 mam termin jeden dzien po tobie jak patrze na twoje odliczanie to sie boje normalnie,a z koleji w domu juz wyrobic niemoge chce juz urodzic

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59885.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-55516.png
niunia1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 12:54   #2795
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolcja05 Pokaż wiadomość
Hejjj! Jestem zmęczona i szczęśliwa. Od wczoraj jestem Żonką było super! wyglądałam ślicznie (skromność) Miałąm stresa okropnego,cały dzień nie jadłam. W urzędzie panicznie trzęsły mi się recę,popłakałam się przy skłądaniu życzeń. A po wyjściu z urzędu poczuła mega ulge A póżniej poszło z górki Zabawa ,śpiew,wódeczka nawet tańce były. Goście zadowoleni,jedzenie i obsługa super. Nie zabrakło niczego. Skończyliśmy o 12 jak każdy był już trupem:P Wróciliśmy do domu i posiedzieliśmy z 10 najbliższymi ,tu było troche płaczu już i rozpaczy,każdy popłakał i było ok. Nocy poślubnej nie było ,nie mieliśmy siły Ale dziś napewno sobie odbijemy buziki dziewczyny i dzięki za kciukasy Zdjęcia niebawem
wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
magneska na skierowaniu na glukoze powinno byc napisane 50 czy 75.

mi tez nic specjalnie nie puchnie, troche ale wszytsko w normie, nie mam balonow nie do poznania.
wczoraj mi piersi nabrzmialy i siara zaczela znowu leciec, ale juz sama bez podrazniania sutkow.
O wlasnie moze sutami sie pobawie to wywolam cos
do terminu 9 dni
przed spaniem brzuch na lezaco intensywniej masuje, zeby pobudzic ta macice do skurczy ale nie chce jej sie skurczac buuu [wyczytalam gdzies kiedys ze szczypanie dna macicy - czyli tego co mamy pod biustem zaraz] pomaga pobudzic macice do skurczy wlasnie
mi niestety nic z tych rzeczy nie pomogło. Może będzie Ci dane urodzić już w 2011

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

wolałabym nie czekać na akcję porodową zreszta wizyta za tydzien to sie dowiem co i jak
zazwyczaj ustalają wcześniej termin cc. Moja kuzynka idzie w środę do szpitala a w czwartek ma mieć cc, mówi że już spać po nocach nie może

Cytat:
Napisane przez Basima Pokaż wiadomość
My kupilismy Polce miska którego się zawiesza na łóżeczku i ciągnie za sznurek i wygrywa pozytywka. Tak małym bobasom faktycznie nie wiadomo co kupić. Zreszta nie mają jeszcze pojęcia o prezentach i mikołajach
a ja kupiłam Wojtuni młotek taki co jak nim uderzysz świeci i wydaje dźwięk uderzenia a moja mama kupiła misia co też ma światełka i wydaje dźwięki
Cytat:
Hej dziewczyny, ja już w domu.
Bardzo proszę o przesunięcie mnie na listę Wspieraczek.

Niestety nie jestem w stanie was nadrobić, mam szybkie pytanie do dziewczyn, które kiedyś poroniły- ile czasu trzeba czekać na uprawianie seksu?
Bo kontrolę u lekarza mam za 2 tyg. a w szoku dziś lekkim byłam przy badaniu i zapomniałam spytać.
Stary 2010-12-13, 12:55   #2796
Black_Angel86
Zadomowienie

GG do Black_Angel86 Send a message via Skype™ to Black_Angel86

Cytat:
Hej dziewczyny, ja już w domu.
Bardzo proszę o przesunięcie mnie na listę Wspieraczek.

Niestety nie jestem w stanie was nadrobić, mam szybkie pytanie do dziewczyn, które kiedyś poroniły- ile czasu trzeba czekać na uprawianie seksu?
Bo kontrolę u lekarza mam za 2 tyg. a w szoku dziś lekkim byłam przy badaniu i zapomniałam spytać.
mi też tak lekarz powiedział że do 1 @, ze staraniami do 2

3maj się

blog

fotografia

Black_Angel86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 12:57   #2797
marlenka0505
Zakorzenienie

a to mój mały przystojniak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 517a.jpg (44,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 481a.jpg (26,2 KB, 6 załadowań)
Stary 2010-12-13, 13:00   #2798
Black_Angel86
Zadomowienie

GG do Black_Angel86 Send a message via Skype™ to Black_Angel86

Cytat:
Napisane przez magnesska Pokaż wiadomość
Ach... No widzisz. Więc zapytaj jak będziesz wypis odbierać, na pewno Ci powiedzą
U mnie jakoś przyszła po 37 dniach pierwsza, a kolejne 2 już regularnie.
ponad 40 dni, chyba 46...

blog

fotografia

Black_Angel86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 13:02   #2799
kliwia
Zakorzenienie

marlenka ja sie psychicznie na styczen nastawilam juz
A Wojtus jaki juz duzy jaaaaaaaaaaaa
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 13:03   #2800
niunia1401
Wtajemniczenie

marlenko jaki on juz jest duzy ten twoj przystojniak

Stary 2010-12-13, 13:04   #2801
magnesska
Rozeznanie

GG do magnesska

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
Niezły z Niego model
magnesska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 13:07   #2802
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
marlenka ja sie psychicznie na styczen nastawilam juz
A Wojtus jaki juz duzy jaaaaaaaaaaaa
ja urodziłam 9 dni po terminie, więc może i Tobie uda się w 2011 w sumie byłoby lepiej

co do wielkości Wojtka to pewnie jakbyście zobaczyły go na żywo to zdziwiłybyście się że mały, jakoś dzieci na fotkach wydają się większe
Stary 2010-12-13, 13:10   #2803
eweska
Moderatoreska

Cześć kochane

Nie nadrobię Was niestety, mało czasu ostatnio miałam, zwłaszcza przez weekend.
w tym tygodniu jeszcze porządki świąteczne mnie czekają, nie wiem jak ja się ze wszystkim wyrobię :/

Pozdrawiam Muszę przejrzeć wątek żeby być w miarę na bieżąco
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 13:35   #2804
lisek15
Zakorzenienie

Marlenko Wojtuś piękny chłopak. Już też chcę takiego dużego chłopaczka Ale jeszcze muszę chwilę czekać.
Specjalnie się zalogowałam,żeby zobaczyć zdjęcie

Lily trzymaj się dzielnie. JA jak poroniłam to zaraz po krwawieniu współżyłam.Więc nie czekałam do pierwszej @. Ale co lekarz to inna decyzja. Mój lek powiedział,żebym # traktowała jak normalną @. Tylko ja byłam 5-6 tc i nie miałam łyżeczkowania.
Po # miałam zwariowane cykle i każdy następny mi sie wydłużał Ale potem okazało się,że zaszłam w ciążę. Wtedy też obserwowałam swoje ciałko.

Niunia tż liczył się z tym,ze będziemy mieć dziecko bo jestem młodsza i nie mam dzieci. A moim marzeniem jest/było to mieć szczęśliwą rodzinkę i dziecko. Choć jedno. Także jak się zaczeliśmy widywać to wszystko to wiedział. Była to jego decyzja Ale chyba on tego nie żałuje JA TEŻ

Kliwia ale mi narobiłaś smaka

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 13:44   #2805
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
No no ale słodziak z niego

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 13:45   #2806
aa2
Zakorzenienie

heja:0
Lili mysle ze po dostaniu pierwszej@ możesz już współżyć, ja miałam zabieg i po miesiącu juz mogłam, jesli chodzi o starania to zazyczaj każą odvczekać z 3 cykle żeby zobaczyć czy wszystko sie unormowało, ale gdybys zaszła w ciąże to i tak nic by sie nie stało moja kolezanka zaszła zaraz po pierwszej@ po poronieniu(wiem ze napisałas ze nie bedziesz sie starać ale pisze jakbybyście "wpadli)
buziaki kochana i przytulam

co do świąt to ja juz sie przygotowuje sprzątam i nawet mam rozłożoną choinkę tylko nie ubrana, rozłozyłam bo kupiłam i musSIAŁAM ZOBACZYĆ CZY DOBRA MI DALI
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 13:46   #2807
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia1401 Pokaż wiadomość
lisku swoja droga twoj tz niejest duzo starszy od mojego bo moj ma 40 no w maju 41 wiec ogolnie 60 bedzie mial jak maly bedzie mial 20 no i on ma syna ktory ma 20 prawie i corke 14 wiec wiesz ogolnie to tez troche pozno na kolejne dziecko,niewiem czy bym sie zdecydowala bedac na jego miejscu

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

pamelka u ciebie 24 u mnie 25 mam termin jeden dzien po tobie jak patrze na twoje odliczanie to sie boje normalnie,a z koleji w domu juz wyrobic niemoge chce juz urodzic
ja też już wyrobić nie moge, tez bym chciała już urodzić
ojej to czekanie jest straszne

ide sobie zagrzać rosołku a później czekam na kuriera bo ma być z karuzelką dla Oliwki

Stary 2010-12-13, 13:51   #2808
lisek15
Zakorzenienie

DZiewcznki uciekam,bo tż zaraz weźmie mi laptoka. Pa PA
do jutra

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 13:53   #2809
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
DZiewcznki uciekam,bo tż zaraz weźmie mi laptoka. Pa PA
do jutra
To do juterka, ucałuj Olusia

Stary 2010-12-13, 14:15   #2810
niunia1401
Wtajemniczenie

lisku ja wiem ,tylko mowie o sytlacji ze gdybym ja byla na miejsu mojego tz to niewiem czy chcialabym miec znow dzieci,ja w swojej sytlacji chce i on to wie ale jak to odwroce to wiesz troche pozno na pieluchy

Stary 2010-12-13, 14:39   #2811
emigra
Zakorzenienie

Cytat:

Niuniu, przyjaciel mojego TZ ma 41 lat prawie i staraja sie o bobo....

wiek nie gra roli - trzeba byc gotowym
choc tez co innego gdy juz ma sie dzieci, a co innego gdy w takim wieku decyduje sie czlowiek na pierwsze
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 14:51   #2812
marlenka0505
Zakorzenienie

emigra zgadza się i szanować czyjeś pragnienia. Ja znam parę gdzie on ma syna z małżenstwa (on 40 lat) i drugie jeszcze na boku, ona ma 31 lat i bardzo chciałaby dziecko, a on niestety nie chce, bo mu tak wygodniej... sytuację finansową mają bardzo dobrą, więc jak dla mnie on ją trochę lekceważy, bo bycie razem prędzej czy później sprowadza się do dzieci, tym bardziej, że ona nie ma dzieci... i jak facet wiąże się z młodą bezdzietną dziewczyną to musi wziąść poprawkę że przyjdzie kiedyś pragnienie dziecka...a jakby na to nie patrzeć miłość to sprawianie drugiej osoby szczęśliwym...
Stary 2010-12-13, 15:22   #2813
acelinka
Zakorzenienie

no i jestem po pracy w domku, w końcu
z rana miałam, niezłe przeboje bo zamek zamrazł i nie umiałam otworzyć drzwi autka .. no i jedyne co sie otwierało to bagażnik wiec musiałam sie wturlać przez niego sama z siebie się śmiałam na szczęście od środka bez problemu można było otworzyć

emigra, moje okna tez czekają pogoda jakos nie sprzyja

lisku, no to masz konkurencję u tż'ta w postaci Olka nie chce straszyć ale mój bratanek ma 3 latka prawie i nadal śpi z rodzicami nie chce się przenieśc do swojego pokoju jedyna szansa w nowym łóżku które dostanie w styczniu an urodzinki

Lilly, baardzo mi przykro bądź silna a na pewno jeszcze los wam to wnagrodzi

Basima, u mnie przygotowania tak sobie, powoli sprzatam, w myciu okien pogoda mi przeszkadza, w sobote chciałam myc ale tak zawiewało śniegiem że miałabym chyba zaspy w domu
i chciałabym w tym tygodniu ciasteczka upiec, ale nie wiem czy dam rade bo w weekend mam 3 egzaminy na uczelni i kiedyś się musze nauczyć ... nie wiem kiedy
co do prezentów to dla tż'ta chcę kupić pod choinke jakąś ciepłą bluze, a na urodzinki (bo ma w Wigilie) czape i rękawiczki dla mojej mamy mam kosmetyki (nie wiem jeszcze czy oriflame czy avon) i swieczke zapachową, a dla teściowej biżu z avonu i też kosmetyki.
Zamówiłam kilka zestawów i nie wiem jeszcze co się komu dostanie

marlenko, niezły przystojniak słodziutki
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 16:59   #2814
gosiawolna
Rozeznanie

witam mam takie pytanie czy wam twardnieje brzuch jak dzidzia sie wypina?? mi coraz czesciej to sie dzieje a po chwili jak inaczej sie ulozy to jest spowrotem miekki. myslicie ze jest czym sie martwic???
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 18:18   #2815
Pamela86
Zakorzenienie

Kurcze co to za cisza sie znów zrobiła

A mi przyszła karuzela stoi już zamontowana do łóżeczka brakuje tylko baterii ale działa sprawnie gra fajne spokojne melodyjki i jest śliczna

Stary 2010-12-13, 18:23   #2816
motylek85
Zakorzenienie

acelinka ja też słyszałąm o tym specyfiku na wilgoc i trzeba będzie się zaopatrzec bo ja się załamę jak będą się takie sytuacje powtarzac i jeszcze mały mi sie od tego pochoruje (tfu tfu)...

Pamelka ja mam już chyba trzecią noc z rzędu nieprzespaną... boli mnie przy każdym ruchu w pachwinach i w pochwie... dodatkowo czuję sie zmęczona ale jak zamknę oczy to nie mogę usnąc a co do puchnięcia to dziś pierwszy raz spuchły mi dłonie i to tak, że czuję się jak ogr... aż się wystraszyłam, że coś nie tak bo tak z nienacka to wyszło a wcześniej nie miałam. boją też strasznie w stawach jak palcami ruszam lub zginam...

Karolcja gratulacje świeżo upieczona żonko oby samych takich dni jak ten waszego ślubu w waszym wspólnym już życiu chcemy fotki!!!

Kliwia
ja to przeczuwam jednak u ciebie grudzień i to już niedługo

Marlenko Wojtuś super przystojniacha i jaki elegancki sama bym takiego gościa przyjęła pod swój dach (oglądałam focie na nk)

co do przygotowań i prezentów to nie wiem jak to będzie w tym roku... dziś dałam radę dojśc do jednego sklepu i musiałam wracac bo myślałam, że padnę, tak mi kręgosłup dawał się we znaki... i nogi odmawiały posłuszeństwa... jestem jak kaleka normalnie... nie mam na nic siły... nie daję sobie sama rady z wyjściem do najbliższego sklepu nie mam pokupowanych żadnych prezentów i jak na razie tylko plany na potrawy świąteczne... zobaczymy jak z wykonaniem, bo nawet stanie przy kuchence (np przy smażeniu) jest mega męczące dla mnie ja chcę już urodzic

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 18:26   #2817
aa2
Zakorzenienie

heja
ja dzis miałam kupe pracy i dopiero teraz moge na spokojnie do was zajrzeć, miałam jeszcze dziewczyne na szkoleniu i jakoś tak dzień mi zleciał że nawet nie wiem kiedy ale ja tam sie ciesze bo lubie jak w robocie mam duzo do zrobienia

marlenko Wojtunia jest ciacho niesamowite

pamela jak karuzela jest to ty juz mozesz rodzić

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

co do prezentów to na razie u nas temat stoi w miejscu albo kupimy sobie coś razem a jak nie to ja chce mojego meżulka zaopatrzyć w jakąś fajna bluze -zobacze czy coś mi w oko wpadnie w nastepnym tyg sobie skocze do sklepu bo on mam na popołudnie to se naspokojnie poszukam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-13, 18:34   #2818
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
heja
ja dzis miałam kupe pracy i dopiero teraz moge na spokojnie do was zajrzeć, miałam jeszcze dziewczyne na szkoleniu i jakoś tak dzień mi zleciał że nawet nie wiem kiedy ale ja tam sie ciesze bo lubie jak w robocie mam duzo do zrobienia

marlenko Wojtunia jest ciacho niesamowite

pamela jak karuzela jest to ty juz mozesz rodzić

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

co do prezentów to na razie u nas temat stoi w miejscu albo kupimy sobie coś razem a jak nie to ja chce mojego meżulka zaopatrzyć w jakąś fajna bluze -zobacze czy coś mi w oko wpadnie w nastepnym tyg sobie skocze do sklepu bo on mam na popołudnie to se naspokojnie poszukam
hehe dokładnie
nie no żartuje czekam jeszcze na telefon ze sklepu w sprawie odbioru wózeczka
choc dzis w nocy bolał mnie brzusio jak na @ i w dzien tak samo, to sie juz zbliza wielkimi krokami

Edytowane przez Pamela86
Czas edycji: 2010-12-13 o 18:36
Stary 2010-12-13, 18:37   #2819
aa2
Zakorzenienie

pamelka to ogólnie jak kiedyś cie przez cały dzień nie bedzie to mozemy podejrzewac ze jestes na porodówce a w którym szpitalu rodzisz? moja kumpela rodziła ostatnio w katowicach chyba w kolejowym i sobie chwali
Stary 2010-12-13, 18:44   #2820
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
pamelka to ogólnie jak kiedyś cie przez cały dzień nie bedzie to mozemy podejrzewac ze jestes na porodówce a w którym szpitalu rodzisz? moja kumpela rodziła ostatnio w katowicach chyba w kolejowym i sobie chwali
jak mnie nie bedzie cały dzien to mam telefon do liska i myszki wiec dam znac
a rodzic bede w Katowicach na Raciborskiej chodze na wizyty do ordynatora tego szpitala wiec luzik

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości