|
|
#2641 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Marsi89 a ja Cię kocham o.
unpredictablegirl miło mi Ptaszku , Ty również mnie czarujesz, za każdym razem bardziej i bardziej akwem `Wpadłam w banalną pułapkę podstępnie założoną w twoich oczach . założyłam ten je.bany profil na naszej-klasie, tylko po to by oglądać Jej twarz. Jej nowo dodane zdjęcia, a pod nimi opis - i modląc się by żaden z Nich nie był do Ciebie , wiesz ? Tylko cisza może nam pomóc . Dlatego nie piszesz , prawda ? Dziś uświadomiłam sobie , że zabierasz mi połowę mojego tlenu . Nie martw się , ja lubię się dzielić . Przypadkowe spotkanie . Już wtedy poczułam , że okradłeś mnie ze wszystkich myśli . Tak naprawdę trudno było zdefiniować naszą relację . Nie byliśmy parą , ale trzymaliśmy się razem . Byliśmy gdzieś pomiędzy . jest godzina 15:25. siedzę jeszcze w piżamie, a w mojej głowie nie ma innej myśli prócz Ciebie. zapewne właśnie wracasz do domu, słuchając dobrego rapu. ja - tęsknie. Ty - obczajasz panienki na chodnikach.` |
|
|
|
#2642 |
|
Rozeznanie
|
mrr <3 dziękuję myszko
![]() gdyby tak było można zatamować serce śniegiem, ale i tak pewnie by się roztopiły, bo serce jest nadal ciepłe i Ciebie potrzebuje. nie potrafił sobie nawet wyobrazić, że jednak ona go kocha, że jej zależy. wiesz jakie to uczucie kiedy już ostatni raz śpisz ze swoją ulubioną maskotką ? ogromny ból. bo wiesz.. ja zawsze go tuliłam wyobrażając sobie, że to Ty. i mimo wszystko potrafiłam szybko zasnąć, nawet w hałasie, nic mi nie przeszkadzało, po prostu nic.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-12-13 o 15:01 |
|
|
|
#2643 |
|
Raczkowanie
|
naiwna0- Skarbie codziennie odwiedzam wizaż, jednak ze względu na egzaminy które czekają mnie w tym tygodniu mam mnóstwo nauki czyli prawie zero czasu,a zamiast opisów w głowie mam równania z matematyki czy mapki z geografii
patrysiowa_,caroline060- jak zwykle oczarowujecie. no love_no love you- `gubię radość chwil` Marsi89 - motywujesz ; * -------------------------------------- Podczas gdy Ty odwracasz głowę, Udajesz że nic się nie stało, Moje serce wyje z bólu, Rozpada się na tysiące kawałków. Usiadł na podłodze i pocałunkami zbierał do kupy moje rozszarpane serce. To było takie oczywiste, że to ten jedyny. Jak mogłam go stracić, jak mógł pozwolić mi odejść... Odeszły w zapomnienie czułe słowa, Pocałunki rozgrzewające zimne usta, Oraz chowanie się w jego ramionach. Znów przyszło mi powitać samotność. Patrzę na Ciebie i wiem, Oszalałam z miłości. Nie pozwól mi znormalnieć. Czym byłby mój świat bez Ciebie, Skoro całe moje życie mieści się w Twoich ramionach ? Wiesz przemyślałem to sobie... trzask. I chyba to będzie koniec... trzask Ale nie martw się zapomnisz... trzask. Nie wrócę nigdy już.... trzask. Co to jest ? To serce pęka mi z bólu.
|
#2644 |
|
Zadomowienie
|
pamiętasz ją?
nie chciałeś jej. odrobina lata w sercu. za to dziękuję. o jeszcze proszę. gdybyś wiedział, jakich idiotów miałam przed Tobą, nie spytałbyś dlaczego mi tak zależy. grunt to nie pytać za co się kocha. lepiej powiedzieć dzięki czemu. czy jest bardziej magiczna chwila niż pierwszy pocałunek z ukochanym? nie chodzi o to, czy on złapie Twoją twarz w obie dłonie, czy przyciśnie Cię do ściany, czy Twoja noga się uniesie.. ważne jest to przyspieszone bicie serca i świadomość, że nie tylko na tę krótką chwilę zawładnęłaś jego ustami i myślami, ale i w tym momencie zaczyna się Wasze wspólne życie. wisisz na jednej z moich rzęs, gdzie nie spojrzę widzę Ciebie. czas, gdy słowa trzymaj się ciepło mają inny niż zwykle sens, znaczą : nigdy nie wypuszczaj Go z uścisku. co ja poradzę, że moja Nokia tęskni za Tobą? zdajesz sobie sprawę, jak bardzo szeroki uśmiech wywołuje Twoje migające imię na pasku zadań?
|
#2645 |
|
Rozeznanie
|
poprostuAsiss- uwiodłaś mnie opisami <3
Najlepiej jest się naje.bać i mieć na wszystko wyje.bane.
A uczucia tłumić w sobie. Byłeś fascynacją wiosennej miłości: takiej, o jakiej marzą dziewczęta oglądając romanse, tyle,że romans zamieniłeś w dramat. W moim sercu widnieje twoje imię, a w kieszeni noszę do niego nóż. Siedzę wgapiona w szarą rzeczywistość, tęsknię. A ty poszukujesz panienek do dobrego towarzystwa.
|
#2646 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje Miśki ; *
czujesz te serce wyrywające się z klatki piersiowej, te delikatnie drżące ręce i łamiący się głos? ułożyłam już dla nas przyszłość wiesz? Misiu, mój słodki pluszaku przepraszam bardzo, że w mej wyobraźni przekształcam Cię na jego kształt, mam nadzieje, że nie jesteś zły. wiem, że teraz jest inaczej, że to nie smarkacz z betonowych bloków mówiący ' yoł' do kumpli i ' elo mała ' do mnie. codziennie dostarczane kilkanaście minut co kilkanaście chwil radości w nadziei na daleką przyszłość. bełkocze? możliwe. szczęściem to nazywają.
|
#2647 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() gdy jesteś, blisko .. mam ochotę milczeć . po prostu być . Kocham cię - tak banalne , a jak z mienia życie. Jestem przyjaciółką. .? czemu nawet pod tym względem mnie okłamujesz ; < |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego był w cudzysłowie
(mogłaś nie zauważyć, ponieważ dałam cudzysłów na początku pierwszego opisu i na końcu ostatniego, a ten był akurat pośrodku). 3martyna3, Malinowa Girl, patrysiowa_, noforme - okradłam <3 + dziękuję za wszystkie pochwały. You are my second love... the first is my mother. Jesteś moją drugą miłością... pierwszą jest mama. A minute after, I stopped to have hope. Minuta po, przestałam mieć nadzieję. I do not eat meat, but you'd prefer crunch. Nie jem mięsa, ale Ciebie najchętniej bym schrupała. 8:00 am - I go to school, stumbling over every stone, just because you go on the other side. 10:00 - I do not believe in class, just because you learn in another room. 13:00 - I do not eat lunch , just because mom gave you a sandwich. 16:00 - do not come home by bus, just because you decided to come back with my friends. 19:00 - I cry because I just learned that yesterday started to walk with another girl. 8.00 - idę do szkoły, potykając się o każdy kamień, tylko dlatego, że idziesz po drugiej stronie. 10:00 - nie uważam na lekcjach, tylko dlatego, że uczysz się w innej sali. 13:00 - nie jem obiadu, tylko dlatego, że Tobie mama dała kanapki. 16:00 - nie wracam do domu autobusem, tylko dlatego, że postanowiłeś wracać z kumplami. 19:00 - płaczę, bo właśnie się dowiedziałam, że wczoraj zacząłeś chodzić z inną dziewczyną. Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-12-13 o 16:11 |
|
|
|
#2649 |
|
Konto usunięte
|
za dużo tego kochanie, zbyt wiele się zdarzyło.
nie chcę codziennie pytać czy to już dziś, chcę się przytulić i wiedzieć, że to na zawsze. tak cholernie, w tak beznadziejny sposób. zakochałam się. ****a, jakie to żałosne. teraz. już. w końcu. nareszcie. |
|
|
|
#2650 |
|
Zadomowienie
|
" twoje wargi osuwają się ze mnie fioletowo i chmurnie gdy milczysz wysoko pod dachem okno z doniczką pelargonii obrodziło czerwono miłość - posypała się płatkami w dół " Prawdziwa milosc nigdy sie nie konczy , ona ma tylko przerwe . Drogi święty mikołaju , ja wiem , wiem jestem już dorosła , ale zawsze prosiłam cię o lalkę lub pluszowego misia. Tym razem proszę Cię ale o coś innego . Wiem że mogę sobie zyczyć wszystkiego nawet księcia z bajki , ale ja nie chce wiele chce jego , wysokiego , przystojnego o niebieskich oczkach i słodkim uśmiechu JEGO . Chcę aby uśmiech mi wrócił znów na twarzy , chcę poczuć to szczęscie chcę szczęscia chcę JEGO. Święty mikołaju jeżeli chcesz mi przynieśc znów lalkę lub pluszowego misia to mozesz sobie je wepchać w dupe. A jakże by inaczej , tęsknię za tymi błękitnymi oczkami , gdy je pierwszy raz ujrzałam nie wiedziałam że mogę się w nich zakochać . a jednak . Za tymi słodkimi ustami . przesłodkim uśmieszkiem , czułym dotykiem , wygłupami , i całą resztą . Ale nie ma już nic . Wszystko skończyło się szybciej niż zaczęło . Odeszło tak nagle jak z powiewem wiatru . Coraz bliżej swięta , zamiast się cieszyć tym wszystkim , to nie mam nawet na to siły . Święta bez Ciebie to jak nie święta . Pogubiłam się co robić, nic nie czuję. Po raz kolejny nie ma o co walczyć. Postawiłam wszystko na jedną kartę i przegrałam . Ale to nic trzeba się odbić od dna i znów latać . To że mam cholerny usisk w klatce piersiowej , motylki w brzuchu , i smutek na twarzy , to nic nie znaczy ja nic nie czuje już .
|
|
#2651 |
|
Raczkowanie
|
smerffetkaa - dziękuje.
normalność nie idzie w parze z miłością. i nie zamknę oczu.. boje się, że gdy je otworze, Ciebie już nie będzie. nie zasługujesz na to by mieć jakiekolwiek uczucia. nie wiem czy wiesz . ale od kilku dni nie mogę spać . nie mogę jeść . nic nie mogę . bo ciągle siedzisz w mojej w głowie . więc może byś tak raczył następnym razem zapytać czy nie mam żadnych obowiązków i planów zanim się tak bezczelnie do niej wkradniesz? ciężko mi spojrzeć w oczy, w które niedawo patrzyłam pełna zaufania.. a teraz patrzę pewna niepewności. w życiu każdego z nas, przychodzi moment, kiedy tracimy sens swojego istnienia. kiedy dochodzimy do wniosku, że każdy z naszych dni, nie daje nam satysfakcji, jakiej oczekujemy. pomimo tego, jak bardzo staramy się dążyć do celów, czasami za wszelką cenę, nie udaje się nam. zaczynamy wątpić. najgorsze, są chwile, kiedy ostateczna nadzieja, nas zdradza. kiedy, nie pozostaje nam, nic na co moglibyśmy zrzucić winę, naszego niepowodzenia. najkrytyczniejszą chwilą w życiu, jest ta, kiedy niezadowolenie bierze górę nad całością. |
|
|
|
#2652 |
|
Przyczajenie
|
Witam jestem nowa
![]() Strasznie podobają mi się wasze opisy, od bardzo długiego czasu was okradam i myślę że mogę się odwdzięczyć i dodać coś od siebie ![]() Wspomnienia powracają i uderzają, wywołują dręczący płacz. I nagle poczuła Jego dotyk. Dotyk który był złudzeniem. Wszystko zniknęło, nawet idea pięknej duszy Teraz moje oczy są puste i szkliste |
|
|
|
#2653 |
|
Zadomowienie
|
Królewicz odnalazł swojego Kopciuszka.
Anioł I Kochanek. Niebo i Ziemia.
|
|
#2654 |
|
Przyczajenie
|
* Dilla na dzielnicach, tylko ty wiesz co przemycasz
Nocą po rewirze śmigasz, rano hajs przeliczasz * Kocham ten lazur w jego oczach i dredy ;* * Olej to wszystko i weź mnie za rękę! |
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno zapomniał, zdarza się zapomniał,
zapomniało mu się, wypadło mu z głowy (...) a potem prosisz o drugą szansę słyszałeś kiedyś o świadomych snach? jest głównym bohaterem, moim wybawcą zostawiasz mnie z moimi słowami niewypowiedzianymi czujesz to? czujesz ten ścisk serca? mówią, że znalazłeś dziewczynę mówią, że jesteś strasznie szczęśliwy cieszę się razem z tobą dała ci to tego ja nie byłam w stanie ci dać każdego dnia, każdej nocy, każdej minuty, każdej sekundy chciałabym coś dla ciebie znaczyć
|
|
#2656 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
genialna jesteś po prostu ! ![]() ...
stoisz skulony, i marzysz, że za rogu wyjdzie ona, i wpadnie, tak po prostu wpadnie Ci w zimne ramiona . rozejrzyj się w koło, tyle tu kolesi masz, przestań krążyć koło tego jednego, nie chce Cię, to jego strata . modlę się o spełnienie marzeń co dzień, co dzień proszę Boga o Ciebie . a Ciebie nie zastanawia to ile razy w ciągu dnia zdarza mi się pomyśleć o Tobie ? zawracam sobie Tobą głowę, sama nie wiem czemu, wiem tylko, że od zawsze w niej siedzisz, i pewnie z niej nie wyjdziesz . za każdym razem gdy Cię widzę, mój umysł próbuje dezaktywować moje zmysły, zagłuszając bicie serca, jednak jego głośny rytm nie daje za wygrana i tak mimowolnie ja znowu ląduje w Twoich objęciach . ... |
|
|
|
|
#2657 |
|
Rozeznanie
|
cudownie jest czuć to samo. czuć razem. czuć mocno.
tam gdzieś na końcu możesz dodać, że troszkę Ci zależy mimo wszystko. jesteś. niczego więcej nie chcę wiedzieć. trzymaj moją rękę tak jakbyś mnie kochał, opowiadaj mi o każdej minucie wczorajszego dnia, naśmiewaj się ze mnie. Tylko nie mów o uczuciach, pamiętaj n i c z e g o nie chcę wiedzieć. nawet w tych kłótniach, wyzwiskach i przekleństwach było czuć że nam zależy.
|
#2658 |
|
Raczkowanie
|
"Nic nie sprawia człowiekowi większego bólu niż rozpamiętywanie dawno minionych chwil, zwłaszcza jeśli były to chwile szczęśliwe.." ~*~ Wierzę, że ta zima kiedyś musi minąć. Zazieleni się, urośnie kilka drzew. A niedopity rum rozgrzeje jeszcze krew. Zimny poniedziałek gorącą stanie się niedzielą. Jeszcze wszystko będzie możliwe, nim stanie się tak jak gdyby nigdy nic nie było. ~*~ Wiem jedynie, że masz telefon w sieci orange. Że lubisz niebieski kolor. I, że nigdy mnie nie pokochasz. Pozdrawiam. (-; |
|
|
|
#2659 |
|
Rozeznanie
|
Zabraniam Ci kochać kogoś mocniej niż kiedyś mnie. Bawię się włosami rozmawiając z Nim. Ukrywam zabliźniałe nadgarstki kiedysiejszej miłości. Byłaś kiedyś tak blisko czyjegoś serca, że czułaś jego ból na swoich piersiach? Ja byłam i czułam jak serce łamie się w pół. Krępująca cisza rozrywa wewnątrz bębenki w moich uszach. Proszę Cię nie krzycz tak głośno, że nie pragniesz mnie już.
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
spaliła, zniszczyła. a jej serce nadal kochało... nie zamierzała się zakochiwać. to przyszło tak naturalnie z czasem... nie wiedziała co odpowiedzieć, gdy zapytał się Jej co do Niego czuje. nie chciała mu się tłumaczyć, to wychodziło tak naturalnie. w szkole ją wkurzał, za to na gadu albo sam na sam mogli gadać godzinami. może komuś coś się spodoba
|
|
#2661 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. miło . ;*''
Lubisz, gdy śpię nad ranem w Twoim łóżku, gdy na moich plecach wciąż widnieją ścieżki rysowane Twoimi palcami, gdy patrzysz na mnie zmęczonym i zaspanym jeszcze wzrokiem, wspominając wydarzenia minionej nocy. A w oczach miał takie coś, czego nie da określić się słowem. Coś, co znaczyło dla Niej więcej niż ciepła gwieździsta noc i słoik nutelli na własność. Najlepszym prezentem byłaby świadomość, że myślisz o mnie czasem . Pamiętaj, wybaczyć nie znaczy zapomnieć . '' Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2010-12-13 o 18:27 |
|||||||||
|
|
|
#2662 |
|
Raczkowanie
|
" Miłość cierpliwa jest, lecz i nie cierpliwa. Miłość łaskawa jest, lecz nie zawsze bywa. Miłość serdeczna jest i nigdy nie zazdrości. Miłość jest wszystkim tym, co tracisz bez miłości. A czasem się unosi pychą i gniewem, I pragnie tylko swego, świat chce dla siebie. Dopuszcza się bezwstydu, szuka poklasku. Pamięta tyle złego, płacze o brzasku. Nikomu nie chce wierzyć, w oczy się śmieje, I nawet w sobie nie pokłada nadziei, I bywa jak proroctwa, które się kończą, Zachodzi jak słońce. Największa z trójki: wiara, miłość, nadzieja, Przetrzyma wszystko, wszystko w ogród zamienia, I będzie trwać przez wieki i nie ustanie. Bo cóż jest bez miłości pustka bez końca, I każdy bez niej będzie jak miedź brzęcząca. I każdy bez niej będzie jak cymbał brzmiący. Ponury z miłości. " (Rubik) "Otwórz butelkę czerwonego wina,
którą na pewno masz. Uwiedziesz mnie dzisiaj."
|
#2663 |
|
Zadomowienie
|
♥
Zostań ze mną, zostań ze mną, zostań ze mną! Zawsze wdziała wszystko w kolorze jego oczu, stawała nieśmiało na granicy jego rzęs. Mówiła, że to nieprawda, że nie ma aniołów.. "Obłoków cudze spojrzenia, obłoków pewność ulotna.." Było między nimi tak wiele ciszy i bardzo mało słów.. "Przeminą ludzie w nienawiści, zostanie trzepot ptasich piór.." Zasypiała.. Zapadała z wolna w urojone niebo. "Świat wokół Ciebie się zmienia, zmieniają się pory roku. Stopy Twe więzi ziemia, a oczy magia obłoków.." " - Są anioły tam u góry, co szczęśliwe są z natury. lecz ja bym.. - Co? - Nie zazdrościł im. - A to czemu? - To mnie można zazdrościć, bo poznałem smak miłości. Co tu kryć.. - No? - Chcę na ziemi żyć! Kiedy kochasz i ktoś kocha Ciebie, to szczęśliwy jesteś jak anioł w niebie. Uwierz w siebie! Warto wieki czekać na nią, żeby skrzydła mieć u ramion. Miłość to.. - No co? - Miłość to.. - No co? - Lek na całe zło! Miłość to jest to. TO! " ♥
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2010-12-13 o 18:54 |
|
|
|
#2664 |
|
Raczkowanie
|
kiss12550
![]() Kiedy z łez zaczęłam ocierać twarz...
Na mojej drodze pojawiłeś się TY ... Kolejny raz pieprząc mi życie ...
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#2665 |
|
Raczkowanie
|
istny_paradoks, Malinowa Girl, naiwnie__, patrysiowa_ <-- okradam!
![]() Twoje imię powinno być na kapslach od Tymbarka. <3 Ona jest chora.. Chora na zazdrość o Niego. ;c Wszystkie swoje łzy zbierała do kubka w serduszka.. On jest moim prywatnym batmanem. <3 - Zachorowałam.. ;c - A jak Twoja "choroba" ma na imię ? - Mateusz.. Papierowe słońce, metalowe chmury i udawane szczęście.. ;/
|
#2666 |
|
Zadomowienie
|
coraz mniej wiedząc,
coraz więcej zapominając. sens w tym jest, ale jakiś taki nonsensowny. musisz pomyśleć. a to zawsze martwi. zwłaszcza nie przyzwyczajonych ![]()
|
#2667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no love_no love you - ten opis który zacytowałaś to były akurat słowa mojego chłopaka, ale dziękuję. ![]() nareszcie wróciła stara dobra Poprostu Asiis! nie uciekaj ![]() Cytat:
pozwolisz, że sobie wezmę? bo biorę! ![]()
|
|
|
#2668 |
|
Wtajemniczenie
|
Przydałoby się coś, co zapaliłoby w moim sercu żar
i nie pozwoliłoby mu zgasnąć. Ach, te pieprzone marzenia. gdzieś w tle słyszę dźwięk łamanych serc. opowiedz mi, jak okropna jestem, ale mimo to, Ty ciągle mnie kochasz. jedna historia. Tysiące ulic, i serc. Mojemu sercu czasami zdarza się krwawić, dziś robi to wyjątkowo mocno. Chyba Cię tracę, a nie chcę. skacząc w rytm nuty reggae, skaczę za tobą w ogień. ogryzając paznokcie gryzę je z tęsknoty za tobą. słuchając prognoz pogody nasłuchuję twojego głosu. czasami brak mi powietrza i wiem wtedy, że na chwilę o mnie zapomniałeś. Aż wreszcie przyznał, że owszem, spał z kimś innym - ale nie kochał jej, to był tylko seks. Tylko s e k s. Oznajmił mi to tak, jakby chodziło o jakąś błahostkę. Mimo to te dwa słowa wpłynęły na moje życie, jak gdyby przejechano po nim buldożerem. On nie złamał mi serca, on je po prostu zmasakrował. Czuła się bezpieczna i uwięziona w jego silnej ręce, i niepotrzebne były słowa. Z roku na rok stawała się bardziej nieobecna, wpadała w siebie coraz bardziej i bardziej, kurcząc się i malejąc. naszych problemów, nie rozwiąże już telefon. bo dzis wieczorem, inna będzie Twoją O eN A. coś w Tobie peka, zycie łamie morale. |
|
|
|
#2669 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89 - zawstydzasz.
kiss12550 - bierz, ile chcesz. okradam. nie chcę płakać.
nie przez ciebie. nie przypominaj mi o naszych wspólnych nocach, romantycznych spacerach, czułych pocałunkach, delikatnych dotykach. proszę, nie przypominaj. ja zapominam. miłość przyćmiła przyjaźń. nie umiał kochać. nauczyła go. są dni, kiedy pociąga mnie twoja oziębłość. są dni, kiedy mam ochotę cię za nią zamordować.
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Miłość. Zignoruj to. Na pewno zapomni co powiedziała. To pierwszy dzień reszty mojego życia.A ja nie jestem pewna czy chce być tutaj. Wolę gniew.Gniew jest lepszy.Goracy,wypełniając y daje mi coś czego się moge uchwycić.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.