|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
ja np mam teraz wysyp na buzi, ale wiem przynajmniej jak mogę sobie pomóc, dzięki temu wątkowi zjd dodane do albumu.
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
A ja sobie teraz Was nadrobię Parzy mi się właśnie zielona herbatka, przebiorę się w dresik i poczytam i poodpisuje na tyle na ile mi się uda, bo jest tego baardzo dużo - jeszcze z tamtego wątku muszę nadrobić I wiecie co - ja jednak rezygnuję z tego konkursu klikania, bo musiałabym przesiedzieć cały dzień, żeby wszędzie porozsyłać a już takie wyniki mają a ja się dopiero dołączyłam, zresztą co do prezentów to tylko parę rzeczy mi się podoba a i tak nie mam czasu, żeby tu siedzieć rozsyłać itd. więc rezygnuję z tego ![]() I zaraz sobie zmienię podpis A właśnie powiedzcie mi jeszcze jedno - jak uzyskać naturalnie taką opaleniznę? - żeby nie iść do solarium? Bo mi się bardzo takie delikatne, subtelne podobają
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
o też byłabym ciekawa. ale mi się wydaje że jest to jakis balsam rozświetlający z drobinkami jakimiś i to on nadaje taki ładny odcień
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Kalpana masz zdjęcie tej sukienki? I gdzie ją wypatrzyłaś? Albo chociaż ją opisz.
Dziękuje z góry. loluska śliczne masz włosy, a ten kolor. ![]() A co jeszcze do paletki to teraz na sobie użyłam turkusowe i świetne są. Chciałam zrobić zdjęcie, ale nie wychodzą za bardzo. :/
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
marlienka kazda z niewa ciezkie dni..trzymaj sie
i pamietaj. trzeba dbac o siebie i nie wolno przestawac
|
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
loluska,
śliczne masz te swoje włoski ![]() mnie też się wydaje, że taki efekt dają jakieś balsamy z drobinkami, naświetlające skórę. Swoją drogą te gwiazdy wyglądają tak idealnie, że chętnie podglądnęłabym ich listy kosmetyków.
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale włosy akurat muszę podciąć, bo tak jak mówię nie prostuję, a same mi się nie układają fajnie haniu a co z Twoimi fotkami? wiem ze natręt jestem, ale bardzo chciałabym Cię zobaczyć
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2010-12-13 o 17:50 |
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
proszę wszystkie o kliki
|
|
|
|
#310 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trampki białe za 4 euro 2 perfumy Celine Dion jeden 100 ml przeceniony z 49,99e na 12,95e a drugi 50 ml przeceniony z 28e na 7,99e ![]() kupiłam też Tż peeling do twarzy, a co tam dobra będę ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
ja mam bieżnie i na razie służy mi jako wieszak, muszę znowu zacząć biegać, bo efekty są super ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
każdemu zdarzają się gorsze dni, zobaczysz, że jutro już lepiej będziesz się czuć ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- loluska śliczna jesteś |
|||
|
|
|
#311 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej piekne
Wszystkie aniolki z watku klikniete ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#312 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
A czego sie boisz? Ebay jest bezpieczniejszy niz allegro i mozna kupic super rzeczy w polsce niedostepne lub ktore sa na allegro w takiej cenie ze wlosy mi staja deba no i maly wybor (np BB kremy).
Zamawialam juz z hong hongu, tajwanu i jeszcze jakiegos azjatyckiego, ze stanow tez i z wielkiej brytanii i nigdy nie bylo problemow. Poza tym azjaci maja super produkty do stylizacji wlosow ![]() Nawet paletka z cieniami mi przyszla w dobrym stanie, fantastycznie opakowana A zaplacilam tyle ile na allegro kosztuja podrobki.Cytat:
One nie sa przyciemnione tak w sensie kolorystycznym tylko wlos zdrowy, w pelni nawilzony ma taka glebie koloru ze wydaje sie ze wlosy sa ciemniejsze ![]() Cytat:
![]() A co do karaibow to ostatnio brat mojego taty byl na dominikanie w hotelu ze tak powiem stacjonarnym i jego zona mowila ze super miejsce, takie romantyczna, dlugie plaze do spacerowania, gaje, ten blekit wody, przeslicze rafy kolarowe do nurkowania, mmmm w sam raz na taka podroz ![]() A z kolei jedna z moich opiekunek na stazu zwiedzala karaiby na jachcie i tez byla zachwycona. Nie wiem co lepsze ![]() Jest jeszcze opcja mieszkania w takim domku nad woda ze szklanymi podlogami gdzie widac plywajace kolorowe rybki ![]() Najlepiej tam poleciec listopad/grudzien i marzec/kwiecien kiedy jest pora sucha Czyli kiedy w Polsce zimno mozna sie powygrzewac ![]() A tajlandie tez bym chciala bo w wiekszosci biur podrozy w planach jest zwiedzanie singapuru a mnie strasznie kreca kraje azjatyckie ![]() Ogolnie uwazam ze egipt i tunezja jest przereklamowana. Cytat:
Masakra co tam sie wyrabia w tym urzedzie i ogolnie pracownicy niemili strasznie Babka do mnie - a po co pani tu przyszla przeciez my pani pracy nie znajdziemy? A ja do niej - ale wie pani ze istnieje cos takiego jak ciaglosc swiadczen i przysluguje mi ubezpieczenie? Po to przyszlam no i sie zamknela ![]() Cytat:
Cytat:
Moge polecic ta ktora ja mam, mam mnostwo odcieni roznych kolorow, kolory sa zywe i wystarczy raz nalozyc, super sie rozprowadzaja i dlugo wytrzymuja, nawet bez bazy. A z baza to do rana - sprawdzilam, wiem ze to niezdrowo dla skory oczu ale musialam zrobic test ![]() Cytat:
To co Ci wymienilam to takie moje "must have" z rossmanna ![]() Cytat:
![]() Moze drogo, ale starczy na łohohohoho i jeszcze wiecej bo jest wypiekany, wiem po mialam ich roz tez i w sumie nadal mam chyba od 2 lat Jak dla mnie jest nie do wykonczenia, predzej sie znudzi
|
|||||||
|
|
|
#313 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
mi się marzą Chiny Hongkong
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
mi też Japonia i Paryż
|
|
|
|
#316 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
podejrzewam że jak bym już miała to mogło by być tak że po pewnym czasie by mi się odechciało![]() Cytat:
Cytat:
co do podrózy- mi marzy się zobaczyć rzym... a na poślubną podróż pojechać do tajlandii....
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję ![]() ![]() dziewczyny zastanawiam się nad zamówieniem szponki Ultra Colour Rich z Avonu, odcień Glamorous, miała któraś z Was te szminiki?? 29 tak jak wspominałam szykuje mi się przyjęcie weselne, w związku z tym że na studniówkę Tż musze kupić sobie jakąś sukienkę, na to przyjęcie pójdę w tej, którą ostatnio tu wklejałam po przeróbkach mała czarna z amarantowym pasem. Zwykle na tego typu imprezy robiłam sobie przydymione oko, ale teraz chciałabym coś innego. I tak myślałam że skupię się tym razem nad podkreśleniem ust, czego nigdy wcześniej nie robiłam bo nie lubiłam swoich zębów, a że teraz mogę się nimi pochwalić to czemu by nie zaszaleć Co myślicie o takim makijażu? Na oczach tylko czarne kreski takie lekko wywinięte, a na ustach mocniejsza szminka? no i wiadomo perełki brązujące na policzki i cała reszta Poza tym planuje zafarbować włosy, na jakiś ciemniejszy brąz i szukam farby i odcienia dobrego dla mnie wszelkie sugestie mile widziane a ja na razie siedzę już godzinkę z odżywka isany na włosach później szampon naturals Avon, kuracja odbudowująca i jedwab na końce ![]() I jeszcze jedną mam prośbę, gdybyście mi mogły podać nazwy dobryuch szamponów i odżywek bez sylikonów?
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
Loluska z odzywek to na pewno Isana z olejkiem babassu - goraco polecam
|
#320 |
|
Zadomowienie
|
loluska ladne wloski imasz mniej wiecej takiej dlugosci jak ja i tez troche tak jak ja takie nierowne cieniowane i cienkie koncowki ja te zmam takie
dziewczyny ja w styczniu sprubuje zafarbowac sobie ta farna Linda co buahhot ale jak mi nie wyjdzie ladny kolor to przerzuce sie na brazik jakis ladny taki moze jak loluska jak sie wkurze
|
|
#321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a co do brązu, to muszę znaleźć odcień, bo na zdj jest mój naturalny...
|
|
|
#322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Talullah - dzięki bardzo Kochana za odp.
A ja właśnie najbardziej liczę na pomoc jeśli chodzi o cerę ![]() Soph - widzę, że przerzucasz się na naturalną pielęgnację - i czego będziesz używać, jeśli można wiedzieć? ![]() snowhitee - o nie, nie ja teraz mam 48cm a najkrótsze miejsce w cieniowaniu jest 14cm - a nigdy w życiuu ! Na mnie w ogóle fryzjer to nie zarobi bo ja od lat jedno i to samo - przyciąć grzywkę + końcówki albo tak minimalnie podciąć i lekko wycieniować Ja od zawsze mam dłuższe włosy - nigdy jeszcze nie miałam takich do szyji Więc pozostaje mi tylko regularne chodzenie ...Niezapominajka89 - witaj I jeśli chodzi o te podkłady to ja polecam ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=36888&next=1 . Nie wiem jak zachowuje się o tej porze roku, bo ja używałam go w sezonie późna wiosna/lato i wtedy był super - bardzo leciutki, dobrze kryjący, matujący, nie przesuszał, absolutnie nie zapychał i długo się trzymał I zależy jeszcze jaką masz karnację - bo ja jestem jasna i dla mnie na zimę nic nie odpowiada - 70 mi wpada trochę w róż a 72 używałam w lecie Ale to sama musiałabyś sprawdzić. buahhot - no to nieźle Was zrobiła, dobrze, że zadzwonili bo inaczej pewnie nie byłaby taka łaskawa, a powiadomienie o remoncie obiektu w którym jest dokonywana rezerwacja jest jej obowiązkiem i w tym momencie łamie prawo A co do sweterka - bombowy !! caate - wow, no to pogratulować, ja mojego Tż'a za Chiny ludowe bym się nie doprosiła, żeby takie coś mu zrobić Jedyne na co przystał, to kremowanie buzi i czasami jak jest u mnie to ręce mi pozwala kremować a tak to tylko mycie, golenie, perfumowanie i wsio A co do tej muzyki - może popatrz na www.openfm.pl listę piosenek i takie sobie zgraj? Bo tam akurat b.fajne lecą, ja zawsze tylko OpenFm Po Polsku słucham![]() marlienkaa22 - a co to za zabieg cynamonowy? O nie słyszałam jeszcze o sposobie z kawą, muszę spróbować! Tylko właśnie, jak ma przyciemnić to sama nie wiem... A co do paznokci to witaj w klubie - ja z nimi nie robię nic bo kompletnie nie potrafię! _blondyneczka_ - mój w czerwcu skończy 20 ![]() angelinmyheart - dzięki za odp. sylvi_86 - ja mam Remingtona - http://www.aycs.co.uk/cc3017/index.p...productId=2798 i jestem w niej zakochana od początku magne - wiesz, ile ja razy płakałam przez swoją twarz? Naprawdę czasami to mam ochotę gdzieś się zamknąć, żeby nikt mnie nie widział i w ogóle ....Także nie martw się Słońce, nie jesteś sama Czekoladowa1 - faktycznie, bardzo ciekawie zrobione filmiki! I te włosy, takie dłuuuugie poziomeczka89 - witaj ![]() Kalpana - to ogromnie miłe usłyszeć takie słowa od strony przyszłej teściowej! ![]() ![]() bita smietana - ja używam pędzli Maestro i uważam, że są świetne!!!! Aczkolwiek są to moje pierwsze pędzle i dostałam je w długo wyczekiwanym prezencie ![]() A i zagłosowałam na Was Wszystkie! Teraz idę się trochę pospamować, zaparzyć drugą zieloną herbatkę i zasiąść przy M jak Miłość
|
|
#325 |
|
Zadomowienie
|
ja dzisiaj bede miala pewnie nie przespana nic
katarek u Zuziu dziewczynty mam ochote na jakas zmianebo mam cienkie te wlosy i wogole do dup....... ze tak powiem ale hm....przyzwyczajilam sie do dlugich ale moze jak bym sciela na bombke to by sie wzmocnily i troche staly sie grubsze sama nei wiem moze lepiej zebym nei kabinowala ?bo pozniej zetne i bede zalowac jak zwykle, pamietam ze w gimnzazjum scielam na chlopaka wlosy i maialam aldnie hehe ale scielam z takich dlugich jak mama teraz i pamietam ze fryzjerk apytala mi sie chyba z 10 razy czy napeno chce scinac hehe chyba poczekam do stycznia i w styczniu zafarbuje na blond ta Lindą i jak mi sie nie spodoba to walne wtedy jakis brazik i juz ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Alessandra ale kto skonczy ?
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
ale jednak czasem zmiany potrzebne, radykalnie koloru nie zamierzam zmieniać, żebym łatwo mogła wrócić do naturalnego, co w moim przypadku jest bardzo proste bo nawet trwałe farby zmywają mi się do miesiąca praktycznie całkiem... więc tak przyciemnić o max dwa tony byłoby fajnie ![]() blondyneczka a dobrze czułaś się w krótkich?? ja dwa lata temu ponad ścięłam z włosów do pasa na takie za uszy, kiedyś wklejałam tu foto i wcale nie żałowałam. A może faktycznie dobrze by to zrobiło włoskom. Życze małej powrotu do zdrowia szybkiego ![]() idę na na wspólnej, potem kończę SPA i do łózia
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Blondyneczka ta farba to Londa
![]()
|
#328 |
|
Zadomowienie
|
no tak przepraszam ale guła ze mnie
---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- alessandra ni ewidze twoich zdjec w albumie i nie moge Cie zobaczyc ale szkoda..... ![]() loluska ja czulam sie hm bylam mloda i glupia teraz czuje si elepiej w dlugich no jak beda mocno zniszczone to bede musiala tak do uszu sciac na bombke---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- mam ladna buzie to mzoe na bombke by mi pasowalo jak myslicie ? hm... dlugie to zawsze dlugie kiedy mi odrosna ojejku ale mam takie zniszczone tzn takie cienkie i slabe
|
|
#329 |
|
Zadomowienie
|
a co powiecie na taka fryzure u mnie? mialabym wtedy mocniejsze wlosy bo scielabym te slabe koncowkki i wtedy mialabym grubsze i byloby ich wiecej optycznie
|
|
#330 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=h9YbU...eature=related w tej jestem zakochana zeby facet tak powiedzial?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

Ale mam dziś zły dzień. Wszystko mi leci z rąk, czuję się brzydka i zaczynam wątpić w sens dbania o siebie.

Dziękuje z góry. 
Chciałam zrobić zdjęcie, ale nie wychodzą za bardzo. :/

ja po plejowaniu olejkiem rycynowym mam landiejsze wloski i po jedwabiu na lozylam na nic i rano dzisiaj zmylam ale boje sie zeby mi nie przyciemnil wlosow bo slyszalam ze przyciemnia

Ale wy szalejecie z tymi postami
Masakra co tam sie wyrabia w tym urzedzie i ogolnie pracownicy niemili strasznie 

A co do sweterka - bombowy !!