Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-13, 16:46   #301
loluska
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Hej Ale mam dziś zły dzień. Wszystko mi leci z rąk, czuję się brzydka i zaczynam wątpić w sens dbania o siebie.
dbanie o siebie ma duży sens ja np mam teraz wysyp na buzi, ale wiem przynajmniej jak mogę sobie pomóc, dzięki temu wątkowi

zjd dodane do albumu.

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 16:59   #302
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czesc dziewczyny
jakis czas temu wrocilam z zajec, musze ogarnac sie z nauka w koncu

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 17:00   #303
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane
A ja sobie teraz Was nadrobię Parzy mi się właśnie zielona herbatka, przebiorę się w dresik i poczytam i poodpisuje na tyle na ile mi się uda, bo jest tego baardzo dużo - jeszcze z tamtego wątku muszę nadrobić

I wiecie co - ja jednak rezygnuję z tego konkursu klikania, bo musiałabym przesiedzieć cały dzień, żeby wszędzie porozsyłać a już takie wyniki mają a ja się dopiero dołączyłam, zresztą co do prezentów to tylko parę rzeczy mi się podoba a i tak nie mam czasu, żeby tu siedzieć rozsyłać itd. więc rezygnuję z tego
I zaraz sobie zmienię podpis

A właśnie powiedzcie mi jeszcze jedno - jak uzyskać naturalnie taką opaleniznę? - żeby nie iść do solarium? Bo mi się bardzo takie delikatne, subtelne podobają I możecie polecić mi jeszcze jakiś rozświetlacz? Bo z tego co widzę, to też tu duużo jest go dane Tylko taki przystępny cenowo. Załącznik:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Katy-Perry_large.jpg (24,1 KB, 45 załadowań)

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 17:08   #304
loluska
Zakorzenienie

o też byłabym ciekawa. ale mi się wydaje że jest to jakis balsam rozświetlający z drobinkami jakimiś i to on nadaje taki ładny odcień

Stary 2010-12-13, 17:19   #305
angelinmyheart
Zakorzenienie

Kalpana masz zdjęcie tej sukienki? I gdzie ją wypatrzyłaś? Albo chociaż ją opisz. Dziękuje z góry.

loluska śliczne masz włosy, a ten kolor. Ja, jak patrze na swoje to ogólnie mi się podobają, ale kolor nigdy nie mam taki, jaki bym chciała mieć.

A co jeszcze do paletki to teraz na sobie użyłam turkusowe i świetne są. Chciałam zrobić zdjęcie, ale nie wychodzą za bardzo. :/

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 17:23   #306
sylvi_86
Zakorzenienie

marlienka kazda z niewa ciezkie dni..trzymaj sie i pamietaj. trzeba dbac o siebie i nie wolno przestawac
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 17:37   #307
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

loluska,
śliczne masz te swoje włoski

mnie też się wydaje, że taki efekt dają jakieś balsamy z drobinkami, naświetlające skórę. Swoją drogą te gwiazdy wyglądają tak idealnie, że chętnie podglądnęłabym ich listy kosmetyków.
Stary 2010-12-13, 17:39   #308
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Kalpana masz zdjęcie tej sukienki? I gdzie ją wypatrzyłaś? Albo chociaż ją opisz. Dziękuje z góry.

loluska śliczne masz włosy, a ten kolor. Ja, jak patrze na swoje to ogólnie mi się podobają, ale kolor nigdy nie mam taki, jaki bym chciała mieć.

A co jeszcze do paletki to teraz na sobie użyłam turkusowe i świetne są. Chciałam zrobić zdjęcie, ale nie wychodzą za bardzo. :/
dziękuję ale włosy akurat muszę podciąć, bo tak jak mówię nie prostuję, a same mi się nie układają fajnie a prostownicę wyrzucam ;p

haniu a co z Twoimi fotkami? wiem ze natręt jestem, ale bardzo chciałabym Cię zobaczyć

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2010-12-13 o 17:50
Stary 2010-12-13, 17:56   #309
Soph
Zakorzenienie

proszę wszystkie o kliki

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 18:16   #310
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
wyslalam mojego mężą na zakupy i dzwonil juz 3 razy hehehehe dlatego wole jezdzic sama .......

hahahahahahaha

agusiownik pochwals ie pozniej co kupilas udanych zakupow

trampki białe za 4 euro
2 perfumy Celine Dion jeden 100 ml przeceniony z 49,99e na 12,95e a drugi 50 ml przeceniony z 28e na 7,99e
kupiłam też Tż peeling do twarzy, a co tam dobra będę

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Dzien dobry
moje spmowanie:
depilacja
kapiel w pianie
pumeksowanie stop
balsam nawilzajacy do cialo
lekki krem na twarz
serum do biustu
zel wyszczuplajacy na talie i brzuch
zel odswiezajacy i kojacy do stop

Ooo ja uzywam tego sprayu tresemme juz od kilku lat i jest swietny,ale tym razem chcilam kupic cos nowego,ale ze byla promocja na kosmetyki z tresa to wzielam,a ja od dawna chce kupic ta odzywke z aussie i jakos ciagle jest cos wazniejszego,ale wiem,ze w koncu i tak ja kupie

Kurcze tak bym chciala miec orbitreka,ale my nie mam na niego miejscaporozmawi am jeszcze z tz,ale naprawde nie wiem gdzie byl mogla go upchnac Gdy kiedys chodzilam na silownie to byla moja ulubiona maszyna do cwiczen i dawala super efekty,dlatego tak marzy mi sie miec ja w domu

ja mam bieżnie i na razie służy mi jako wieszak, muszę znowu zacząć biegać, bo efekty są super

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Hej Ale mam dziś zły dzień. Wszystko mi leci z rąk, czuję się brzydka i zaczynam wątpić w sens dbania o siebie.

każdemu zdarzają się gorsze dni, zobaczysz, że jutro już lepiej będziesz się czuć

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

loluska śliczna jesteś

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 18:22   #311
snowhitee
Zakorzenienie

Hej piekne Niedawno wrocilam z pracy, poszlam jeszcze z TZ'em do kfc na twistera no nie moglam sie opanowac Wszystkie aniolki z watku klikniete

Cytat:
dziekuje za komplement ale ja w porownaniu do Was to maszkara normalnie

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

dziewczyny moja corcia przeziebiona ja po plejowaniu olejkiem rycynowym mam landiejsze wloski i po jedwabiu na lozylam na nic i rano dzisiaj zmylam ale boje sie zeby mi nie przyciemnil wlosow bo slyszalam ze przyciemnia to prawda?

kalpana rzuc te papierosy ja tez rzucialam z moim meżem bedziemy terzymac kciuki

bitasmietana jak zrobisz pierniczki daj znac
zdrowka dla coreczki

Cytat:
wyslalam mojego mężą na zakupy i dzwonil juz 3 razy hehehehe dlatego wole jezdzic sama .......

hahahahahahaha

agusiownik pochwals ie pozniej co kupilas udanych zakupow
hehehe no tak to jest z facetami

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Nadrobiłam

Tak szczerze mówiąc, to ten konkurs jest dla mnie beznadziejny
Ale poklikałam na was

W weekend byłam z Tżtem w kinie na Jackassów i się nieźle uśmialiśmy. Poza tym zrobiliśmy małe zakupy, ja kupiłam mu GPS pod choinke, a on mi aparat A dla siebie kupiłam sweterek rozpinany (taki dłuuugi) z C&A, balsam do ciała (czerwony garnier), olejek pichtowy (bo się skończył), dwa pędzle z sephory (dostałam przy okazji próbke podkładu ), cienie z inglota i rękawiczki różowe

Zaciekawiłam się tą pianką z joico (niepamiętam, która z was ją używa) jest dość droga, a ja marze o burzy włosów Dziewczyny jakich kosmetyków używacie, żeby włosy były sypkie i uniesione od nasady? Bo właśnie taki efekt chce uzyskać, a nie bardzo wiem jak

Ja oglądałam i ta, która wygrała była bardzo ładna, tylko dziwnie się uśmiechała Poza nią, to ładna też była taka blodynka, nr 14 bodajże i właśnie na nią stawialiśmy z Tżetem

Moim zdaniem przyciemna... Ale ja mam naturalne (niefarbowane) włosy i może dlatego on na mnie inaczej działa
od tego konkursu rzeczywiscie mozna zawrotu glowy dostac ale nagrody sa fajne

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
musze wam dziewczyny opowiedzieć co wczoraj zrobiłam z włosami
najpierw nałożyłam na nie olej kokosowy podgrzany i pochodziłam tak z 4 godziny.... 15 minut przed myciem nałożyłam naftę na skalp... potem wszystko zmyłam, nałożyłam lorysa wężowego na 15 minut.... potem znowu mycie i odżywka joanny miód i cytryna... spłukałam zimną wodą... jak już podsechły spryskałam waxem w sprayu a na końcówki dałam olejek kallosa.... i dziś mam boskie włosy... takie lekkie, sypkie, nie widać że są zniszczone
szalona

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
dbanie o siebie ma duży sens ja np mam teraz wysyp na buzi, ale wiem przynajmniej jak mogę sobie pomóc, dzięki temu wątkowi

zjd dodane do albumu.
piekne wlosy!!

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 18:47   #312
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja jeszcze nigdy na ebayu nie kupowałam.... jakoś się boję....
A czego sie boisz? Ebay jest bezpieczniejszy niz allegro i mozna kupic super rzeczy w polsce niedostepne lub ktore sa na allegro w takiej cenie ze wlosy mi staja deba no i maly wybor (np BB kremy).
Zamawialam juz z hong hongu, tajwanu i jeszcze jakiegos azjatyckiego, ze stanow tez i z wielkiej brytanii i nigdy nie bylo problemow. Poza tym azjaci maja super produkty do stylizacji wlosow

Nawet paletka z cieniami mi przyszla w dobrym stanie, fantastycznie opakowana A zaplacilam tyle ile na allegro kosztuja podrobki.

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
mnie sie wydaje ze ciemnieja tylko dlatego ze sa lepiej odzywione i stad efekt przyciemnienia
Dokladnie tak jest
One nie sa przyciemnione tak w sensie kolorystycznym tylko wlos zdrowy, w pelni nawilzony ma taka glebie koloru ze wydaje sie ze wlosy sa ciemniejsze

Cytat:
Talullah rozumiem Cię co do konkursu, bo jak by tak każda ciągle pisała to by wątek zupełnie stracił sens. Eh... ja się skusiłam na ten konkurs, ale trochę żałuje, bo za dużo czasu pochłania.
Karaiby, sama też bym tam chciała pojechać na podróż poślubną.
Mnie najbardziej wkurza dostawanie na PW wiadomosci zebym kliknela. Co to w ogole ma byc?

A co do karaibow to ostatnio brat mojego taty byl na dominikanie w hotelu ze tak powiem stacjonarnym i jego zona mowila ze super miejsce, takie romantyczna, dlugie plaze do spacerowania, gaje, ten blekit wody, przeslicze rafy kolarowe do nurkowania, mmmm w sam raz na taka podroz

A z kolei jedna z moich opiekunek na stazu zwiedzala karaiby na jachcie i tez byla zachwycona. Nie wiem co lepsze
Jest jeszcze opcja mieszkania w takim domku nad woda ze szklanymi podlogami gdzie widac plywajace kolorowe rybki

Najlepiej tam poleciec listopad/grudzien i marzec/kwiecien kiedy jest pora sucha Czyli kiedy w Polsce zimno mozna sie powygrzewac

A tajlandie tez bym chciala bo w wiekszosci biur podrozy w planach jest zwiedzanie singapuru a mnie strasznie kreca kraje azjatyckie
Ogolnie uwazam ze egipt i tunezja jest przereklamowana.

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
O matkoOo dziewczyny już V część Ale wy szalejecie z tymi postami Mam chyba z 12 stron do nadrobienia Zaraz sprobuje je przestudiować.
A tak poza tym to właśnie wróciłam z Urzędu Pracy i spędziłam w nim chyba z 2 godziny
Moge Cie pocieszyc ze ostatnio bylam prawie 4 godziny Masakra co tam sie wyrabia w tym urzedzie i ogolnie pracownicy niemili strasznie
Babka do mnie - a po co pani tu przyszla przeciez my pani pracy nie znajdziemy? A ja do niej - ale wie pani ze istnieje cos takiego jak ciaglosc swiadczen i przysluguje mi ubezpieczenie? Po to przyszlam no i sie zamknela A sie okazalo ze jeszcze pieniazki mi sie naleza

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Kitko
moi rodzice mają takie właśnie pomieszczenie. Ale szczerze, to nie zachodziłam tam często, może raz w miesiącu Po prostu mi się nie chciało, leń ze mnie
U mnie w domu rodzinnym jest tylko rowerek i stol do ping - ponga i jak ping ponga uwielbiam i moge sobie poskakac dookola stolu tak na rowerek nigdy, ale to nigdy mi sie nie chcialo wejsc

Cytat:
Przyszła paletka z cieniami. Ale już zauważyłam kilka minusów:
1. Źle się otwiera.
2. Prawie w ogóle nie ma koloru różowego i fioletowego, a ja głównie te używam. :/
3. Nałożyła moja mama próbnie jeden kolor to musiała kilka razy nałożyć by uzyskać pożądany kolor.
Zobaczymy, jak później będą ją próbować.
Kiedys, jakis czas temu jak sie zastanawialam nad paletka to myslalam o tej ale stwierdzilam ze ma kolory takie podobne do siebie, przynajmniej na zdjeciu.

Moge polecic ta ktora ja mam, mam mnostwo odcieni roznych kolorow, kolory sa zywe i wystarczy raz nalozyc, super sie rozprowadzaja i dlugo wytrzymuja, nawet bez bazy. A z baza to do rana - sprawdzilam, wiem ze to niezdrowo dla skory oczu ale musialam zrobic test

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Talullah bardzo Ci dziękuję

A ja sobie dzisiaj wypatrzyłam sukienkę na studniówkę Taka mocno niebieska
Kupiłam sobie jeszcze hennę do brwi i rzęs taką jakąś za 3zł i trochę się boję efektu
Nie ma za co To co Ci wymienilam to takie moje "must have" z rossmanna

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
A właśnie powiedzcie mi jeszcze jedno - jak uzyskać naturalnie taką opaleniznę? - żeby nie iść do solarium? Bo mi się bardzo takie delikatne, subtelne podobają I możecie polecić mi jeszcze jakiś rozświetlacz? Bo z tego co widzę, to też tu duużo jest go dane Tylko taki przystępny cenowo. Załącznik:
Ja mam rozswietlacz z bourjois - polowalam na niego w promocji bo szkoda mi bylo dac normalnie 48 zl, ale upolowalam za 35 - bylam w 3 rossmannach jak zobaczylam w gazetce ze go przecenili

Moze drogo, ale starczy na łohohohoho i jeszcze wiecej bo jest wypiekany, wiem po mialam ich roz tez i w sumie nadal mam chyba od 2 lat Jak dla mnie jest nie do wykonczenia, predzej sie znudzi
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 18:53   #313
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
(...)A tajlandie tez bym chciala bo w wiekszosci biur podrozy w planach jest zwiedzanie singapuru a mnie strasznie kreca kraje azjatyckie
Ogolnie uwazam ze egipt i tunezja jest przereklamowana(...)
ja bym chciala zwiedzic Tybet

Stary 2010-12-13, 19:03   #314
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

mi się marzą Chiny Hongkong , Japonia
Stary 2010-12-13, 19:25   #315
agusiownik
Zakorzenienie

mi też Japonia i Paryż

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 19:28   #316
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Kitko
moi rodzice mają takie właśnie pomieszczenie. Ale szczerze, to nie zachodziłam tam często, może raz w miesiącu Po prostu mi się nie chciało, leń ze mnie
jestem ciekawa jak by to było w moim przypadku.... podejrzewam że jak bym już miała to mogło by być tak że po pewnym czasie by mi się odechciało

Cytat:
każda z nas ma czasami takie dni, nie przejmuj się , jutro bedzie lepiej

Cytat:

zjd dodane do albumu.
piekne włosy....

co do podrózy- mi marzy się zobaczyć rzym... a na poślubną podróż pojechać do tajlandii....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 19:29   #317
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
mi też Japonia i Paryż
Paryż

szybkie SPA było,
glinka zielona itd

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 19:32   #318
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
trampki białe za 4 euro
2 perfumy Celine Dion jeden 100 ml przeceniony z 49,99e na 12,95e a drugi 50 ml przeceniony z 28e na 7,99e
kupiłam też Tż peeling do twarzy, a co tam dobra będę

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

ja mam bieżnie i na razie służy mi jako wieszak, muszę znowu zacząć biegać, bo efekty są super

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

każdemu zdarzają się gorsze dni, zobaczysz, że jutro już lepiej będziesz się czuć

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

loluska śliczna jesteś

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Hej piekne Niedawno wrocilam z pracy, poszlam jeszcze z TZ'em do kfc na twistera no nie moglam sie opanowac Wszystkie aniolki z watku klikniete

zdrowka dla coreczki

hehehe no tak to jest z facetami

od tego konkursu rzeczywiscie mozna zawrotu glowy dostac ale nagrody sa fajne

szalona

piekne wlosy!!

dziękuję

dziewczyny zastanawiam się nad zamówieniem szponki Ultra Colour Rich z Avonu, odcień Glamorous, miała któraś z Was te szminiki??

29 tak jak wspominałam szykuje mi się przyjęcie weselne, w związku z tym że na studniówkę Tż musze kupić sobie jakąś sukienkę, na to przyjęcie pójdę w tej, którą ostatnio tu wklejałam po przeróbkach mała czarna z amarantowym pasem. Zwykle na tego typu imprezy robiłam sobie przydymione oko, ale teraz chciałabym coś innego. I tak myślałam że skupię się tym razem nad podkreśleniem ust, czego nigdy wcześniej nie robiłam bo nie lubiłam swoich zębów, a że teraz mogę się nimi pochwalić to czemu by nie zaszaleć Co myślicie o takim makijażu? Na oczach tylko czarne kreski takie lekko wywinięte, a na ustach mocniejsza szminka? no i wiadomo perełki brązujące na policzki i cała reszta

Poza tym planuje zafarbować włosy, na jakiś ciemniejszy brąz i szukam farby i odcienia dobrego dla mnie wszelkie sugestie mile widziane

a ja na razie siedzę już godzinkę z odżywka isany na włosach później szampon naturals Avon, kuracja odbudowująca i jedwab na końce

I jeszcze jedną mam prośbę, gdybyście mi mogły podać nazwy dobryuch szamponów i odżywek bez sylikonów?

Stary 2010-12-13, 19:37   #319
snowhitee
Zakorzenienie

Loluska z odzywek to na pewno Isana z olejkiem babassu - goraco polecam

Dbam o siebie

Stary 2010-12-13, 19:39   #320
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

loluska ladne wloski imasz mniej wiecej takiej dlugosci jak ja i tez troche tak jak ja takie nierowne cieniowane i cienkie koncowki ja te zmam takie

dziewczyny ja w styczniu sprubuje zafarbowac sobie ta farna Linda co buahhot ale jak mi nie wyjdzie ladny kolor to przerzuce sie na brazik jakis ladny taki moze jak loluska jak sie wkurze
Stary 2010-12-13, 19:44   #321
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Loluska z odzywek to na pewno Isana z olejkiem babassu - goraco polecam
z Isany mam ale różową, w takim razie poluję na tą

Cytat:
loluska ladne wloski imasz mniej wiecej takiej dlugosci jak ja i tez troche tak jak ja takie nierowne cieniowane i cienkie koncowki ja te zmam takie

dziewczyny ja w styczniu sprubuje zafarbowac sobie ta farna Linda co buahhot ale jak mi nie wyjdzie ladny kolor to przerzuce sie na brazik jakis ladny taki moze jak loluska jak sie wkurze
moje włosy w tej chwili nie mają fajnego kształtu dlatego się do fryzjera zapisałam, teraz tylko kwestia ile ścinać a co do brązu, to muszę znaleźć odcień, bo na zdj jest mój naturalny...

Stary 2010-12-13, 19:47   #322
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
z Isany mam ale różową, w takim razie poluję na tą

moje włosy w tej chwili nie mają fajnego kształtu dlatego się do fryzjera zapisałam, teraz tylko kwestia ile ścinać a co do brązu, to muszę znaleźć odcień, bo na zdj jest mój naturalny...
to ja bym nie farbowala wogole jak bym miala taki sliczny kolorekwloskow ladne masz naprawde
Stary 2010-12-13, 19:56   #323
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
to ja bym nie farbowala wogole jak bym miala taki sliczny kolorekwloskow ladne masz naprawde
podpisuje sie pod tym

Dbam o siebie

Stary 2010-12-13, 19:58   #324
_Alessandra
Zakorzenienie

Talullah - dzięki bardzo Kochana za odp. I jednak tak przemyślałam i posłuchałam się Ciebie i snowhitee i biorę dwie dziennie, najwyżej za miesiąc będzie wielkie oszczędzanie na Merz A ja właśnie najbardziej liczę na pomoc jeśli chodzi o cerę

Soph
- widzę, że przerzucasz się na naturalną pielęgnację - i czego będziesz używać, jeśli można wiedzieć?

snowhitee - o nie, nie ja teraz mam 48cm a najkrótsze miejsce w cieniowaniu jest 14cm - a nigdy w życiuu ! Na mnie w ogóle fryzjer to nie zarobi bo ja od lat jedno i to samo - przyciąć grzywkę + końcówki albo tak minimalnie podciąć i lekko wycieniować Ja od zawsze mam dłuższe włosy - nigdy jeszcze nie miałam takich do szyji Więc pozostaje mi tylko regularne chodzenie ...

Niezapominajka89
- witaj I jeśli chodzi o te podkłady to ja polecam ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=36888&next=1 . Nie wiem jak zachowuje się o tej porze roku, bo ja używałam go w sezonie późna wiosna/lato i wtedy był super - bardzo leciutki, dobrze kryjący, matujący, nie przesuszał, absolutnie nie zapychał i długo się trzymał I zależy jeszcze jaką masz karnację - bo ja jestem jasna i dla mnie na zimę nic nie odpowiada - 70 mi wpada trochę w róż a 72 używałam w lecie Ale to sama musiałabyś sprawdzić.

buahhot
- no to nieźle Was zrobiła, dobrze, że zadzwonili bo inaczej pewnie nie byłaby taka łaskawa, a powiadomienie o remoncie obiektu w którym jest dokonywana rezerwacja jest jej obowiązkiem i w tym momencie łamie prawo A co do sweterka - bombowy !! I jeśli chodzi o ten eyeliner - takie klasyczne płynne z pędzelkiem to polecam za całego serca ten z Wibo http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=22221&next=1 . Ale właśnie najłatwiej to rysuje się takimi w pisaku i właśnie takimi w żelu/kremie specjalnym - najlepiej ukośnie ściętym pędzelkiem. Pędzelek takowy mam i powiem Ci, że nawet fajne kreski wychodzą cieniami na mokro, ale mi to się marzy ten kremowy eyeliner z Mac'a O Bobbi Brown nie wspomnę.... Ojj takim to nie zrobisz kreski, ja mam ten z Maestro i go uwielbiam : http://maestrobrush.pl/index.php?pag...mart&Itemid=29 w rozmiarze 4.

caate - wow, no to pogratulować, ja mojego Tż'a za Chiny ludowe bym się nie doprosiła, żeby takie coś mu zrobić Jedyne na co przystał, to kremowanie buzi i czasami jak jest u mnie to ręce mi pozwala kremować a tak to tylko mycie, golenie, perfumowanie i wsio A co do tej muzyki - może popatrz na www.openfm.pl listę piosenek i takie sobie zgraj? Bo tam akurat b.fajne lecą, ja zawsze tylko OpenFm Po Polsku słucham

marlienkaa22
- a co to za zabieg cynamonowy? O nie słyszałam jeszcze o sposobie z kawą, muszę spróbować! Tylko właśnie, jak ma przyciemnić to sama nie wiem... A co do paznokci to witaj w klubie - ja z nimi nie robię nic bo kompletnie nie potrafię!

_blondyneczka_ - mój w czerwcu skończy 20

angelinmyheart
- dzięki za odp.

sylvi_86
- ja mam Remingtona - http://www.aycs.co.uk/cc3017/index.p...productId=2798 i jestem w niej zakochana od początku (teraz już nie prostuję włosów na co dzień, ale od czasu do czasu jak wyprostuję to normalnie cudeńko )

magne - wiesz, ile ja razy płakałam przez swoją twarz? Naprawdę czasami to mam ochotę gdzieś się zamknąć, żeby nikt mnie nie widział i w ogóle ....Także nie martw się Słońce, nie jesteś sama

Czekoladowa1
- faktycznie, bardzo ciekawie zrobione filmiki! I te włosy, takie dłuuuugie A w tym filmiku ma takie perfekcyjne kreski jak mi się podobają http://www.youtube.com/user/rosebud1.../1/MXeKcOuv4Pc

poziomeczka89
- witaj

Kalpana - to ogromnie miłe usłyszeć takie słowa od strony przyszłej teściowej!

bita smietana - ja używam pędzli Maestro i uważam, że są świetne!!!! Aczkolwiek są to moje pierwsze pędzle i dostałam je w długo wyczekiwanym prezencie

A i zagłosowałam na Was Wszystkie! Resztę z dzisiaj nadrobię później, bo tak mnie już palce i oczy bolą, makabra, nie nadążam za Wami Teraz idę się trochę pospamować, zaparzyć drugą zieloną herbatkę i zasiąść przy M jak Miłość A potem wpadnę do Was jeszcze na chwilę

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 20:01   #325
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

ja dzisiaj bede miala pewnie nie przespana nic katarek u Zuziu biedactwo moje,
dziewczynty mam ochote na jakas zmianebo mam cienkie te wlosy i wogole do dup....... ze tak powiem ale hm....przyzwyczajilam sie do dlugich ale moze jak bym sciela na bombke to by sie wzmocnily i troche staly sie grubsze sama nei wiem moze lepiej zebym nei kabinowala ?bo pozniej zetne i bede zalowac jak zwykle, pamietam ze w gimnzazjum scielam na chlopaka wlosy i maialam aldnie hehe ale scielam z takich dlugich jak mama teraz i pamietam ze fryzjerk apytala mi sie chyba z 10 razy czy napeno chce scinac hehe

chyba poczekam do stycznia i w styczniu zafarbuje na blond ta Lindą i jak mi sie nie spodoba to walne wtedy jakis brazik i juz

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Alessandra ale kto skonczy ?
Stary 2010-12-13, 20:07   #326
loluska
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny ale jednak czasem zmiany potrzebne, radykalnie koloru nie zamierzam zmieniać, żebym łatwo mogła wrócić do naturalnego, co w moim przypadku jest bardzo proste bo nawet trwałe farby zmywają mi się do miesiąca praktycznie całkiem... więc tak przyciemnić o max dwa tony byłoby fajnie

blondyneczka a dobrze czułaś się w krótkich?? ja dwa lata temu ponad ścięłam z włosów do pasa na takie za uszy, kiedyś wklejałam tu foto i wcale nie żałowałam. A może faktycznie dobrze by to zrobiło włoskom. Życze małej powrotu do zdrowia szybkiego

idę na na wspólnej, potem kończę SPA i do łózia

Stary 2010-12-13, 20:11   #327
snowhitee
Zakorzenienie

Blondyneczka ta farba to Londa

Dbam o siebie

Stary 2010-12-13, 20:18   #328
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Blondyneczka ta farba to Londa
no tak przepraszam ale guła ze mnie

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

alessandra ni ewidze twoich zdjec w albumie i nie moge Cie zobaczyc ale szkoda.....

loluska ja czulam sie hm bylam mloda i glupia teraz czuje si elepiej w dlugich no jak beda mocno zniszczone to bede musiala tak do uszu sciac na bombke

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

mam ladna buzie to mzoe na bombke by mi pasowalo jak myslicie ? hm... dlugie to zawsze dlugie kiedy mi odrosna ojejku ale mam takie zniszczone tzn takie cienkie i slabe
Stary 2010-12-13, 20:27   #329
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

a co powiecie na taka fryzure u mnie? mialabym wtedy mocniejsze wlosy bo scielabym te slabe koncowkki i wtedy mialabym grubsze i byloby ich wiecej optycznie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bombka_grzybek.jpg (11,4 KB, 19 załadowań)
Stary 2010-12-13, 20:33   #330
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
a co powiecie na taka fryzure u mnie? mialabym wtedy mocniejsze wlosy bo scielabym te slabe koncowkki i wtedy mialabym grubsze i byloby ich wiecej optycznie
a nie lepiej taka?
http://www.youtube.com/watch?v=h9YbU...eature=related w tej jestem zakochana czasami sama mysle czy by nie sciac w dodatku dzis na zajeciach z ERP pokazalam koledze to sciecie to powiedzial ze to sciecie bardzo mu sie podoba, az zwatpilam w swoje dlugie wlosy zeby facet tak powiedzial?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości