|
|
#1531 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXI
i dywanik łazienkowy i zasłonka
![]() ![]() Cytat:
a ilu metrowy macie saloon? ![]() saloon tez remioncicie? jakie mebelki?
|
|
|
#1532 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ja planuje (nie śmiać się!!!!!) sypialnię w fioletach ![]() Cytat:
mam nadzieję że akurat się upiwię tak żeby wykrzesać z siebie ciut tfurczości potrzebnej do grania edit: doczytałam ze nie, tym lepiej, nie ma obawy że zrobię z siebie podczas gry tekturowego gupka ![]() Cytat:
Cytat:
czytałam trochę jego tekstów, mi podchodzi bardzo
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-12-13 o 21:24 |
||||
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1534 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
chyba ktoś się zainspirował ![]() Sobota super - będzie bifor przed koncertem i się odstresuję po kwasach czwartkowo-piątkowych Ja żadnych ciekawych próbek nie posiadam, powącham, co dacie. Ewentualnie nowego l'Artisana bym chciała, jak ktoś ma. Wzięłabym lushowego Glogga, tj. żel pod prysznic pachnący cynamonem, goździkami, czerwonym winem, cherry coke i czym tam jeszcze, ale mogą mnie później z takimi dziwnymi płynami na koncert nie wpuścić, a pod Palladium może nie być gdzie zakopać |
|
|
|
|
#1535 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
pomysł niby dziwny ale w sumie mi sie podoba , własnie zgłebiam temat i niestety wszedzie piszą ze sie tym luxensem fatalnie maluje-ze 6,7 warst zeby smug nie było ![]() a ci sie jak malowało? i piszą ze im ciemniejszy kolor tym gorzej ![]() Cytat:
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
ja chce tą zakrwawioną "psychozową" zasłonkę do prysznica
a talerze są zaiste suotkie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-13 o 21:25 |
|
|
|
#1537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idenyko bedę miała kafle w łazience ![]() Cytat:
Cytat:
![]() chyba zastreczuję wyrko , dzięki Knigę napisałaś
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1538 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kup rodzicom na gwiazdke ![]() wiedzialam ze sie w barze spodoba
|
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sypialnie w fioletach sa piękne - zalezy jeszcze jakich choć mnie chwilowo fazy na fiolet minęły dzięki za linka zatem Skarb - a Ciebie kiedy zalinkują ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-13 o 21:28 |
|
|
|
|
#1540 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
wpuścić wpuszczą, i tak w szatni zostawisz..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego służę odlewką - na sprawdzenie na ścianie choć - jak nie wyjdzie to co potem z tym fantem zrobić ![]() miałam 2 warstwy - ale tak jak pisałam to mała ściana, bez światła dziennego niemal - na salooony i inne takie chyba bym się decydowała na lepszej jakosci farby choćby Tikkurilę - wpsomnianą przez Ciebie - ja wiem że drogo ale jak mam przeklinać że chciąłam tanio i tanio a potem ryczeć i rwać włosy z głowy to wolę drogo a Tikkurila nie ma Takich odcieni? ja na razie tylko perłowe oglądałam bo one są na pierwszy rzut w nowym roku ale asortyment duży był fajny efekt brudnego brązu daje Dulux jodła kanadyjska zdaje się, ciepły, niezły, chuop ma na ścianie "medialnej" tylko ze to Dulux a on jest mega niewydajny - tyle że dobrze się malowało na jedną ścianę w sam raz zdjęć nie psoiadam moze mi obfoci jutro jak nie zapomnę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-13 o 21:39 |
|
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nakarmiłam P. fasolkom po czerwonemu z boczkiem
|
|
|
#1544 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
właściwie to jedna wielka płachta byłaby wygodniejsza
ja streczuję w braku takowej, strecz się po przeprowadzce ostałCytat:
|
|
|
|
|
#1545 | ||
|
Nindżopesz
|
Juz nie, ma kulezanke Maje. Calymi nocami sie ganiaja
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1547 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() Cytat:
ja właśnie moja siwa sciane o ktorej pisalam mam tikurile lateksową optiva5. Problem jest ino taki ze ja barwią wg NCS (taki miedzybranzowy światowy wzornik kolorów) no i jako ze posiadam na stanie NCS to se wybrałam na spokojnie kolor i dałam do ukręcenia-no i wyszedł inny no i co tera?a jak sie pomaluje proble to nie problem-i tak mam wszystkie sciany do skrobania jako i z tą zakrwawioną własnie robieu ![]() kolory ja chce- jasno szary wpadający w bez i do tego ciemnoszary wpadajacy w bez...a kurde bardzo trudno o takie kolorki .benjamin moore ma własny wzornik i maja fajne kolorki takie jak potzrebujeu....no ale 1 litr to koszt ok 80 zeta
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a streczu za namową Skarba używałam do streczowania odwłoka , muszę ponowic Cytat:
, no max 67 kg
|
|
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Imię wybrane? ![]() Bo to już najwyższy czas ![]() Ale to dlatego, że koty Ci w niedziele i środy rano sikają tudzież kupią się na kołdrę ? ![]() Najważniejsze napisałaś Majeczko PS Fajną masz piosenkę w podpisie Ale lepsze wykonanie Ariego ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-13 o 21:58 |
|
|
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
no so... laska przez lata mi bardzo zalazła za skórę
![]() wiem, że fajna ![]() Cytat:
może mam jakieś zboczenie, bo u mnie zimno, a i nawet latem strasznie nieprzyjemnie w tej chłodnej, syfnej łazience, bleeh Jakoś wieczorem, jak przy sztucznym, żółtym świetle i jak się w piecu nagaruje jest lepiej, ale jak mam się rozebrać za dnia, jak wszystko takie nieprzyjazne (białe zimne kafelki i jeszcze gorsze czarne "lastryko" na podłodze brr...) mam odchyły, c'nie? ![]() Flo - ile P. waży? ![]() mniej ode mnie kurka, wizaż zdycho
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-13 o 22:25 |
|
|
|
|
#1555 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, później się wyrabia ![]() Cytat:
no P. robi w Pvc, ale nie dosłownie nooo, ode mnie też ano zdycho, ale chyba nie tak jak ostatnio
|
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozważam nawet nadanie takowego, jeśli się kiedyś rozmnożę ![]() a propos, widziałaś już odcinek finałowy? ![]() bo ja tak przez cały wieczór nadrabiałam dyskusję o imionach aż mi Wizaż w końcu padł z wrażenia. Ale powstał
|
|
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
ja we fioletach i wrzosach to bym dzienny chciała
![]() Chcę kupic lampke na stolik nocny do sypialki i nie moge się zdecydowac TA czy TA Sypialka poniżej, stolik nie zmieśił się w kadrze.
|
#1559 | |
|
BAN stały
|
Własnie przed chwilą.... GENIALNY... Poryczałam się w 41-42 minucie - it's a fucking miracle. W sumie to byłoby idealne zakończenie serialu w ogóle... A niby ma być jeszcze szósty sezon. Nie wiem, co oni jeszcze wymyślą. ![]() Nie no, piękny odcinek. Ale się jaram. Co ja teraz będę robić w poniedziałkowe wieczory? ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
Która to była? Ta z "Dziecka piątku", nie? Ja jakoś nigdy nie miałam absolutnie żadnych rozkmin dot. mojego imienia. Jest do bólu normalnie, ale jakoś mi to nie przeszkadza, raczej uważam tę normalność i 'uniwersalność' za plus Tylko nie lubię formy Agniecha, brrr.
|
|
|
|
|
#1560 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

Ja żadnych ciekawych próbek nie posiadam, powącham, co dacie. Ewentualnie nowego l'Artisana bym chciała, jak ktoś ma. Wzięłabym lushowego Glogga, tj. żel pod prysznic pachnący cynamonem, goździkami, czerwonym winem, cherry coke i czym tam jeszcze, ale mogą mnie później z takimi dziwnymi płynami na koncert nie wpuścić, a pod Palladium może nie być gdzie zakopać
bo jak w liroju ci nie maźną tym na ścianie próbników chyba nie ma a ja mam pół jeszcze chyba czyli z litr i nie widzę zastosowania na razie

.
mam odchyły, c'nie?