|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| "Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka" |
|
23 | 37,10% |
| "Kurtka za mała, brzuszek już duży, a nam do wiosny czas się dłuży" |
|
6 | 9,68% |
| "Wielkie brzuchy, duże dzieci, do porodu szybko zleci" |
|
1 | 1,61% |
| "Mamusie zaczynają wyprawkę kupować, a dzidzie na naszych brzuszkach trenować" |
|
2 | 3,23% |
| "Dzieciaczki w brzuszkach buszują, a mamusie wyprawki kupują" |
|
3 | 4,84% |
| "Z uśmiechem na twarzy na wiosnę czekamy, by przywitać się z naszymi maluszkami" |
|
3 | 4,84% |
| "Płeć maluszków już znamy i wyprawkę im szukamy" |
|
1 | 1,61% |
| "Chłopiec czy dziewczynka - to już wiemy i piękną wyprawkę kompletujemy!" |
|
5 | 8,06% |
| "Coraz większe mamy brzuszki - uśmiechnięte w nich maluszki" |
|
18 | 29,03% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Moderatoreska
|
Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer
Pędzę do Was z info od The_sania
![]() " Jestem w szpitalu, zbadali mnie i mam rozwarcie na opuszek palca, maluszek ułożony główkowo. Biorę luteinę, nuda jak nie wiem bez internetu. Więcej nic nie wiem lekarze nie wiele mówią. Jak tam dziewczyny po wczorajszych usg? Pewnie wszystko dobrze "
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer
Oj, kurczę! The_Sania! Zaraz do Niej smsnę
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze chyba nie urodzi tak wczesnie...
|
|
|
|
#724 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Aguś nawet fajna ta spódnica,a pas i przesyłka gratis kuszą jeszcze bardziej
|
|
|
|
|
#725 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() FL z 19 t.c i 5 dniu wynosiła 30mm Cytat:
![]() p.s. Ja obecnie śpię tak delikatnie na brzuch - tak pomiędzy na brzuchu i na boku ![]() Cytat:
. Widzę, że nie tego . U mnie tak samo niestetySkąd ja to znam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Eweska, a gdzie to trzeba kliknąć? Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-12-14 o 11:37 |
||||||
|
|
|
#726 |
|
Moderatoreska
|
Listopadowa w mój baner w podpisie
![]() Nie nie urodzi, na bank coś zrobią, aby powstrzymać rozwieranie się szyjki, wszystko będzie dobrze, luteina też podtrzyma jej ciąże. Będzie dobrze i urodzi o czasie
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Eweska, głos oddany
|
|
|
|
#728 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja niedawno wstalam, nawet synus moj kochany bawil sie ladnie sam i dal mamusi jeszcze podrzemac Jemy sobie sniadanko a ja oczywiscie juz na wizazu ![]() The _sania trzymaj sie dzielnie, wszystko bedzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do drugiej, to mialam problem z ustaleniem owulki i albo idealnie w nia trafilismy, albo "robaczki" musialy poczekac zobaczymy jaki bedzie wynik Podobno jak trafisz w owulke, to wieksza szansa na syna, bo meskie plemniki sa szybsze, a jak bedziesz sie starac przed to wieksza szansa na corke, bo zenskie plemniki dluzej zyja i dozyja do owulacji. Ale 100% pewnosci nie ma...Cytat:
) i wszyscy ogladajac zdjecia juz widzieli podobienstwo do mnie ale fakt pieknie widac bylo buzie |
|||
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
listopadowa to mnie troche pocieszylas z tym spaniem na brzuchu bo myslalam, ze tylko ja mam takie zboczenie
![]() od jutra chyba sprobuje z poduszka miedzy nogami. mnie sie dzisiaj taaak chceee sppaaaac, ze zaraz zwariujeeee..grrr! |
|
|
|
#730 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Listopadowa
|
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowa, Bioparox się nie sprawdził... Dziś drugi dzień Augmentinu i czuję się lepiej, niż po czterech dniach Bioparoxu. Głos dalej mam, jak rockowa piosenkarka
![]() Uwielbiam spać na brzuchu, ciągle jeszcze śpię tak, chociaż pewnie niedługo się to skończy
|
|
|
|
#732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pomyśleć, że w pierwszej ciąży moja ulubioną pozycją było spanie na plecach Cytat:
.
|
||
|
|
|
#733 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Kruczaa, jak przyjdzie ten stanik bezszwowy do Ciebie, to wrzuć linka i podziel się wrażeniami. Też bym musiała sobie kupić stanik, a że mam areszt domowy, to nie mam jak pochodzić po sklepach.
Cytat:
Cytat:
nie, no, fantastycznego masz tego synka! Nieźle się uśmiałam!Cytat:
Cytat:
kurcze, ja nic nie wiem w tej ciąży! Czekam na mądrą książkę i zaczynam czytać o ciąży, połogu i noworodku.
|
||||
|
|
|
#734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mój szpital jest do d... i niestety chociaż w ciąży muszę oszczędzić sobie nerwów. Będę się stresować dopiero przy porodzie Za to lekarza mam super i jeśli nie trafię na jego dyżur to chyba się załamię i nie urodzę
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
The_Sania |
|
|
|
|
#736 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#737 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jako wielki fan agenta 007 moj TZ dostanie te ksiazke http://merlin.pl/Bond-Leksykon_Kamil.../1,705690.html Przegladalam ja w Empiku i mysle, ze sama tez sobie przeczytam, jak juz do mnie dotrze, sa w srodku fajne ciekawostki. Cytat:
Cytat:
Hurra, gratulacje! Ja w piatek dowiem sie, czy moja intuicja dziala Znaczy glownie czy dziala intuicja TZ, bo to on ciagle powtarza, ze "Córcia i córcia".Gratulacje!!! |
|||||
|
|
|
#738 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miałam się nazywać Róża Agnieszka (tak chciała mama), ale jak tata poszedł zgłaszać moje pojawienie się na świecie do Urzędu, to nazywam się Agnieszka Róża i powiem szczerze, że do tej pory dziękuję za to mojemu tatusiowi ![]() A mnie znowu nie było całe 2 dni i po kolei Was nadrabiam. Z jednej strony to jest miłe, bo siadam sobie z gorącą czekoladą przed komputerem i po kolei sobie nadrabiam, co napisałyście, a z drugiej strony nie mogę na bieżąco uczestniczyć w tematach. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Cytat:
Kwaitecek gorzej by cię wysypało po zwykłym ręcznym oczyszczaniu u kosmetyczki. Daję ci link do filmiku jak wygląda u mojej kosmetyczki ten zabieg mikrodermabrazji http://www.youtube.com/watch?v=5IeG6...ayer_embedded#! Edytowane przez Agnieszka.M Czas edycji: 2010-12-14 o 13:12 |
||
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
AgnieszkaM, ja też myślę o mikrodermaabrazji przed świętami (jak uda mi się wyjść z domu), ale z tego co pamiętam to buzia się łuszczy potem. Myślisz, że jak zrobię na dwa dni przed wigilią, to na święta skóra wróci do siebie, czy zostanie taka lekko podrażniona? Robiłam mikro rok temu, ale już nie pamiętam...
|
|
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie musze zmierzyc bioderka i wziac ![]() ale chyba wezme 40 na zapas... w koncu jeszcze dobre 4 miesiace...
|
|
|
|
|
#741 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja stanowczo odradzala mi mikro w ciazy, nie wiem co Twoja na to? |
|
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
mikrodermabrazja diamentowa jest w ciąży dozwolona, bo nie ingeruje w skórę chemikaliami. To po prostu zwykły peeling, tyle że głęboki. Tak mi tłumaczyła moja kosmetyczka.
|
|
|
|
#744 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaczynam mieć dosyć allegro... Oszaleć można przed tymi świetami. Mam nadzieję, ze już wszystko zamówiłam, zapłaciłam i doczekam się przed wigilią. Teraz zrobię sobie kawcie i odpooooooocznę...
Jeśli ktoś ma kontakt pozdrówcie the-sania... Na pewno wszystko będzie dobrze.
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, masakra! Właśnie w Tvn24 mówili, że w Gdyni pijana laska urodziło wcześniaczka, Dziecko miało w chwili urodzenia 4 promile we krwi, jest w stanie ciężkim i ma uszkodzoną wątrobę. Kurde, no aż mnie krew zalewa na głupotę takich kobiet!
|
|
|
|
#746 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam z tej zimnicy. biorę się za kapuśniaczek
Coś mnie ciągnie w dole brzucha dziś...dobrze ze ide na gimnastykę, może trochę to rozruszam
|
|
|
|
#747 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Siasiek, Martula wy chciałyście dziewczynki, a macie chłopców, ja chciałam chłopca, a raczej mam dziewczynkę. Andziot no pięknie ... i poszłaś w tych kalesonach do pracy? Za to mój mąż jak mnie wczoraj zobaczył w takich grubych ciążowych rajstopach, to się spytał skąd wzięłam te antyseksy |
|
|
|
|
#748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jak słyszę o takich przypadkach to mi trochę żal takich głupich kobiet. Żal mi ich ze są głupie i tego biednego dziecka ze musiało powstać w ciele kogoś takiego... |
|
|
|
|
#749 |
|
Wtajemniczenie
|
Biedne malutkie...
czemu ono winne,że już musi cierpieć
|
#750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jestem za surowym karaniem takich - więzienie bez zawieszenia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

. Widzę, że nie tego

) i wszyscy ogladajac zdjecia juz widzieli podobienstwo do mnie

kurcze, ja nic nie wiem w tej ciąży! Czekam na mądrą książkę i zaczynam czytać o ciąży, połogu i noworodku.