Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-14, 12:33   #3181
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI

porzeczko klikłam Ci

Możecie być ze mnie dumne- bylam w Naturze i nic nie kupiłam dla siebie tylko mamie farbę do włosów i pastę. A kusiły mnie L'eau par kenzo...
Za to kupilam sobie śliczny długi sweterek- czarny w male jasne kwiaty i ma bawełniane szerokie ściągacze na dole i przy rękawach no i 2 pary ciepłych podkolanowek jedne w paski drugie w kropki.

Za to mam zamiar kupić na All piątki Diora, tylko szukam odpowiednich kolorów i niewygórowanej ceny.

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
uuu fajne rzeczy!
nie no ona tyle nie wazy normalna ma wage...ale wiesz na kazdego dieta dziala inaczej
heh ja tych moich tez w sumie nie uzywam nie mam kiedy ale jakos nie moge sie z nimi rozstac!
heh to jest tak, ze jak Ty wydasz 80zl na tusz a ona na jednej imprezie tyle przepije to wiesz i tak Ty jestes rozrzutna i wogole po co ci tusz za taka kase!

oj no tak! papieroski ok mozna wydac, piwo itd mozna wydac, ale jak Ty kupisz sobie puderek czy cos to wiesz
A biorąc pod uwagę, że nowy kosmetyk mimo, że drogi to używasz go ladnych parę miesięcy (jak tusz czy perfumy, podklad mi starczają na pół roku, rok albo i dlużej... a przepić można w 1 wieczór! Na takie rzeczy to już mi szkoda!
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Oj, działa, nawet się nie spodziewałam takich wyników. Już relacjonuję cały przebieg :
I faza - 3 dni - ubytek 1,3kg
II faza - 115 dni - ubytek kolejne 10,7kg
III faza dzielona na 3 etapy, żeby łagodniej wprowadzić nowe produkty:
etap I - 43 dni - ubytek 1,6kg
etap II - 43 dni - ubytek 1,2kg
etap III - przeprowadzany książkowo tylko przez pierwsze 10 dni plus kolejne 17 nieksiążkowo - ubytek 2,4kg
W sumie spadło do dzisiaj 18,3kg

Byłam fanatycznie wręcz wierna zaleceniom doktorka - stąd może ten oszałamiający efekt. Z efektów ubocznych: w połowie diety zaczęły mi nieco lecieć włosy, a praktycznie od początku II fazy psuła mi się cera. To drugie było dość zaskakujące, przeważnie Dukanki zauważały poprawę stanu skóry, a u mnie rozwinął się trądzik, którego nigdy nie miałam . Po przejściu na III cera zaczęła się wyciszać, a teraz mam "jedynie" rozległe blizny.
Mimo wszystko jednak uważam 19zł wydane na książkę doktorka za jedną z bardziej udanych inwestycji w życiu, bo wraz ze spadkiem wagi znacząco rosła mi pewność siebie i poczucie własnej wartości, co zaowocowało poznaniem D (kolejna tegoroczna inwestycja, którą może postawię na podium obok diety ).
Poszło Ci rewelacyjnie! Widać przestrzeganie wszystkich reguł daje najlepsze rezultaty! Ja moglabym przejść na jakąś dietę dopiero jak będę mieszkać sama z TŻ, bo teraz nie widze takiej możliwości. Mogę tylko ograniczać porcje...
No i zgadzam się, taka zmiana, którą widać na pierwszy rzut oka daje niesamowitą pewnośc siebie i poprawę samopoczucia! Ja tylko z okularów przeszłam na soczewki i już wszyscy inaczej mnie postrzegali, mimo iż zawsze mówili, że ładnie mi było w okularach
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
serio??? masz tyle balsamow???
no niestety... :embrassment:
Cytat:
Napisane przez akisia Pokaż wiadomość
- kremy do twarzy 14
-balsamy 22 + 2 oliwki
-podklady 11 + mineralny
-tusze 14
-cienie: paletka 120 cieni + 4x potrójne Bourjois, 1x podwójne B, 4X pojedyncze Bourjois, 14 My Secret, dwie paletki po 5 cieni MS, dwie paletki po 5 cieni Oriflame, dwie paletki po 4 cienie Ori, 4 cienie Ori, 3 Essence, 4 paletki po 3 cienie L'oreal, 1 sypki L'oreal, 3x Sensique, 12 cieni Inglot, 5 odsypek mineralnych, 4x Verona
Witaj
Masz strasznie dużo podkładów i tuszy! nigdy tego nie zużyjesz zanim się zepsują, chyba, ze smarowałabyś podkladami cale ciało! I tusze też się zeschną, więc może lepiej puścić w świat te ktorych najrzadziej używasz? Cienie to trochę co innego, każdy ma inny kolor, efekt...
Ja mam 2 podklady pelnowymiarowe (Max Factor i Lancome)-ten pierwszy chcę puścić w świat i mam jeszcze 2 miniaturki LRP, i odleweczkę dobre kryjącego Guerlain (na cienie i niespodzianki) te zużyję i chcę zostać z 1 podkladem, aż go nie wykończę. To odpowiednia ilość
Cytat:
Księżniczka - cieniowa Królowa, luskap - balsamowa, Hosenka - lakierowa, a dimiti - błyszczykowa
Ktoś się jeszcze zgłasza po przydział?

Pan Sympatyczny właśnie zaprosił mnie do siebie na Sylwestra
Czuję się zaszczycona!
A co do zaproszenia: EXTRA!
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dimiti: niezłe przejscia miałaś
ja byłam w Rozmowach 2 razy na widowni

Od wczoraj robię porządki w szafach z ubraniami - do tej pory miałam letnie rzeczy pod reką W szafie na połkach miałam taki zamet, jakby fajfun przeszedł.
i co płacą coś za to?
jednak takie przedświąteczne odgruzowywanie jest czasem potrzebne... Ja już wcześniej musialam wynieść na strych wszystkie letnie rzeczy, bo byśmy sie nie pomieścili
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 12:43   #3182
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
To ja może żelowa skoro z balsamów już prawie zeszłam.

Będzie się działo.

A jakie to było pytanie?
caly czas bylo czy pozyczam pieniadze od innych na kosmetyki- podczas kazdej rozmowy pytala mnie o to ze 3-4razy:/ bylo tez ciagle czy zdarza mi sie nie miec kasy na rachunki przez moje wydatki
Cytat:
Dimiti: niezłe przejscia miałaś
ja byłam w Rozmowach 2 razy na widowni

Od wczoraj robię porządki w szafach z ubraniami - do tej pory miałam letnie rzeczy pod reką W szafie na połkach miałam taki zamet, jakby fajfun przeszedł.
kobieto to nawet nie jest polowa tego co sie dziala! pamietam fajnie bylo chociaz?
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 13:13   #3183
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
caly czas bylo czy pozyczam pieniadze od innych na kosmetyki- podczas kazdej rozmowy pytala mnie o to ze 3-4razy:/ bylo tez ciagle czy zdarza mi sie nie miec kasy na rachunki przez moje wydatki

kobieto to nawet nie jest polowa tego co sie dziala! pamietam fajnie bylo chociaz?
Luskap: tak, płacą. Nie pamietam teraz ile dokładnie, ale ok 50 zł za 3 czy 4 godziny poświęcone na nagranie.

Dimiti: fajnie Pierwszo co mnie uderzyło, to że studio jest takie malutkie, a wydaje się większe

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 13:23   #3184
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Widocznie szukała takich co wydają więcej niż mogą na "bzdety". A tu niespodzianka.
Stary 2010-12-14, 13:33   #3185
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Luskap: tak, płacą. Nie pamietam teraz ile dokładnie, ale ok 50 zł za 3 czy 4 godziny poświęcone na nagranie.

Dimiti: fajnie Pierwszo co mnie uderzyło, to że studio jest takie malutkie, a wydaje się większe
hehe ponoc kamer wogole nie widac tam
no i jestem ciekawa czy wiesz moze czy przed programem juz wiedza, kto co mowi z publicznosci czy faktycznie to taki spontan jak ta kobieta mi mowila?
Cytat:
Widocznie szukała takich co wydają więcej niż mogą na "bzdety". A tu niespodzianka.
aaa daj spokoj- ale i tak byla zainteresowana tylko sobie pomyslalam, ze zrobia ze mnie jakas wariatke, ktora moze szuka sponsorow albo cus!
Stary 2010-12-14, 14:06   #3186
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Ja tam sprzatam kiedy mam brudno, a nie tylko na święta A serio nie lubię tej domowej nagonki, że na Boże Narodzenie i Wielkanoc trzeba wejść w każdy kąt i robić rewolucję w domu, bo sprzątanie
Cytat:
Dokładnie. Zawsze mi się śmiać chce z ciotki że najpierw zrobi rewolucję w domu, nagotuje tonę żarcia a jak przyjdą Święta to jest taka padnięta że prawie pada nosem w sałatkę i nie ma się nawet siły cieszyć "rodzinną atmosferą".
Ah, świąteczna mania sprzątania. Moją mamę ogarnia to zawsze już na początku grudnia, a później nie ma siły, żeby pojechać gdzieś w gości i wspólnie spędzić czas w święta, jest rozdrażniona i wykończona.
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
aante, Koshatko ale jak Wy zużywacie 3 balsamy w miesiąc?
Też jestem pod wrażeniem. Mi jeden idzie w 2-3 miesiące.
Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Dziewczyny tez tak macie, ze przywiazujecie sie do swoich kosmetykow? Chce wystawic na All pare uzywanych pudrow w kompakcie, ale jak na nie patrze, to jakos tak...smutno mi sie z nimi rozstawac ;(
Tlumacze sobie, ze na pewno jeszcze bede ich uzywac, sa swieze, wiec nie ma co sie spieszyc.

Z kosmetykami tak nie mam, ale z ubraniami owszem. W listopadzie robiłam przegląd szafy, żeby oddać część ubrań kuzynkom. Ostatecznie i tak mnóstwo ciuchów dalej zostawiłam, bo może jednak będę w nich chodzić? Co tam, że nie miałam ich na sobie już ładny czas...
Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
wiecie co, poszłam do rossmanna i dali mi siate z dziurą i mi wyleciał płyn miceralny daxa 12 zł poszło w snieg gdzieś ... jestem mega zła.za to kupiłam róż i grzebyczek metalowy do rozdzielnia rzęs w inglocie. pod względem kolorówki to pewnie niedługo dogonię dimiti
Eh, i zostałaś bez pieniędzy i bez micela. Wściekłabym się.

I witam nowe odwykowiczki. Towarzystwo się powiększa.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 14:40   #3187
gula1708
Rozeznanie

powieksza, powiększa,... razem weselej

Mój haft krzyżykowy

south beach

cel I: 5 z przodu - osiągnięty
cel II: 55 kg -
cel III: 52-53 kg -
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...48c82197f3.png

gula1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 14:46   #3188
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gula1708 Pokaż wiadomość
W kupie siła.

Stary 2010-12-14, 15:28   #3189
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gula1708 Pokaż wiadomość
Oj tak powiększa się, a ja myślałam że dopiero po świętach lista obecności napęcznieje - wiadomo przybędzie prezentów kosmetycznych itd.
Lucynko też Ci kliknęłam (i innym też ) musimy się wspierać w końcu do zdobycia ... kosmetyki

Dziewczynki trzymajcie kciuki aby mi się udało kupić autko, mam śliczne na oku i oby wszystko wypadło pozytywnie

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 15:42   #3190
aaaania1989
Zakorzenienie

porzeczko trzymam kciuki a tak teraz mi sie przypomniało,że sie nie pochwaliłam autkiem kupiłam miesiąc temu Pande
Stary 2010-12-14, 15:45   #3191
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Aniu a jak potoczyła się sprawa z tym chłopakiem?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 15:47   #3192
aaaania1989
Zakorzenienie

Z którym? bo juz nie pamiętam na ile Was wtajemniczyłam
z ktorym głupio zabrzmiało..

Edytowane przez aaaania1989
Czas edycji: 2010-12-15 o 08:57
aaaania1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 15:57   #3193
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
porzeczko trzymam kciuki a tak teraz mi sie przypomniało,że sie nie pochwaliłam autkiem kupiłam miesiąc temu Pande
Panda też mi się podoba ale ja zakochałam się w ... mercedesie klasy A i nietety na nic uwagi nie zwracam innego.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 16:02   #3194
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Z którym? bo juz nie pamiętam na ile Was wtajemniczyłam
z ktorym głupio zabrzmiało..z jednym zerwałam i spotykam się z jego kolegą,to chyba pisałam
no właśnie o tego kolegę chodzi, czyli rozwinęło się dobrze, tak? jesteście razem?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 17:18   #3195
akisia
Zakorzenienie

Kupiłam kolejne cienie... W H&M, czwórka cielistych kolorów

Wszystkie kochane Odwykowiczki, podpisujemy się pod petycją o skazanie na dwa lata pozbawienia wolności morderców husky'ego! http://www.petycjeonline.pl/petycja/...ia-wolnosci/66
akisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 17:46   #3196
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Ja nie Nosek, ale od siebie też mogę polecić kilka rzeczy. Z twarzowych to dwufazę, której używasz i mleczko do demkijażu Awokado. Aktualnie jestem w trakcie drugiego opakowania i gdyby nie to, że chyba go z rossa już wycofali to dalej bym go kupowała, a tak to nie mam czasu go gdzie indziej szukać i przerzucę się teraz na kasztanowe. Awokado świetnie zmywa: podkład, tusz, cienie, kredkę i inne specyfiki. Nie szczypie w oczy, nie podrażnia, no i pięknie pachnie.
A do ciała miałam masło karotenowe i kasztanowe. Z obu była baaardzo zadowolona, z tym że kasztanowe jest treściwe, mocno nawilża, wystarczy stosować go co kilka dni. Karotenowe jest lżejsze, nadaje się na rano. Mam w planach pozostałe warianty, ale muszę najpierw powykańczać swoje resztki

A co tak częstego smarowania to głównie powoduje to lubelska woda, która na cere, skórę i włosy działa mi masakrycznie W domu nie mam takich problemów, mogę nie używać balsamu, maski i jest ok. Od razu jak wrócę do domu to kilka dni i mam taką ładną, gładką cerę, a w Lbn zaraz mnie wypryszczy.

Niech będzie nooo...idę się posmarować, co by się szybciej któraś skończyła
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Z pielęgnacji twarzowej miałam tylko dwufazę Awokado i bardzo lubię. Reszta to masła (awokado, karoten, kokos, oliwka) peelingi (koralowy właśnie, algi Eco Care), arbuzowa maska algowa i lawendowa sól do stóp z serii profesjonalnej. Aha, jeszcze maseczki w saszetkach - błotka i biała glinka.

Wiem o czym mówisz... Trzymaj się.

cześć niezłe masz ilości
Dzieki dziewczyny JAk wykończę trochę masełek to sobie sprawię jakieś Bielendowe
Cytat:
- kremy do twarzy 14
-balsamy 22 + 2 oliwki
-podklady 11 + mineralny
-tusze 14
-cienie: paletka 120 cieni + 4x potrójne Bourjois, 1x podwójne B, 4X pojedyncze Bourjois, 14 My Secret, dwie paletki po 5 cieni MS, dwie paletki po 5 cieni Oriflame, dwie paletki po 4 cienie Ori, 4 cienie Ori, 3 Essence, 4 paletki po 3 cienie L'oreal, 1 sypki L'oreal, 3x Sensique, 12 cieni Inglot, 5 odsypek mineralnych, 4x Verona
Mam też pełno błyszczyków, rozświetlaczy Essence itd. Tylko na punkcie szamponów i żeli pod prysznic nie mam obsesji

PS. Pisałam z głowy, więc bardzo możliwe, że o wielu zapomniałam
Nie zdołasz zużyć podkładów i tuszy może powymieniaj coś na wizażu? albo wystaw na allegro? A odwyk Ci baaaardo potrzebny
Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
ja sie chyba kwalifikuje na wlosowa

szampony:
Alfaparf Nutri Seduction Ultra Moist szampon nawilżający 125 ml *
Cattier, Szampon z ekstraktem z bambusa do włosów suchych 250ml *
John Frieda, Sheer Blonde, Go Blonder Lightening Shampoo (Szampon rozjaśniający do włosów blond)
Lush, Big (Szampon do włosów)
Lush, Gentle lentil (Szampon w kostce) a
Lush, Karma Comba (Szampon w kostce)
Lush, New Shampoo Bar (Szampon w kostce)
Lush, Seanik Solid Shampoo (Szampon z solą morską w kostce)
Lush, Ultimate Shine (Szampon w kostce)
Schwarzkopf, Schauma, Olejek Intensywnie Pielęgnujący, Szampon z olejkiem z orzechów makadamia 250ml

maski:
Babyliss, Pro Relax, Beurre De Karite (Krem intensywnie regenerujący włosy z masłem shea) 250ml *
Clairol, Herbal Essences, Hello Hydration, Intensive Mask (Maska do włosów 'Nawilżenie po brzegi') 200ml *
Malwa, Studio Gloria, Maska do włosów suchych, zniszczonych i farbowanych 240ml *
Sther, Lorys Professional, Mousse de Chocolate (Odżywka do włosów farbowanych i zniszczonych) - odlewka *
Sther, Lorys, Snake Oil (Odżywka do włosów zniszczonych i farbowanych z olejkiem z węża) 1000ml
Venita, Naturel, Venita Mask (Maska regenerująca do włosów) 250ml *

olejki:
Kosmed, Nafta kosmetyczna z olejem rycynowym 150ml
Himalaya Herbals, Revitalizing Hair Oil (Rewitalizujący olejek do włosów) 200ml *
Dabur, Amla, Hair Oil (Olejek do włosów z wyciągiem z owoców amla) 200ml *

odżywki do spłukiwania:
Hegron, Creme Spoeling, Odżywka do włosów 500ml *
Procter & Gamble, Pantene Pro-V Restoratives, Pełna Kontrola, Odżywka 200ml
Yves Rocher, płukanka octowa z malin 150ml

odżywki bez spłukiwania:
Alfaparf, Semi Di Lino Diamante, Revitalizing lotion 4x 13ml *
Joanna, Z Apteczki Babuni, Balsam nawilżająco-regenerujący bez spłukiwania 200g
Farouk, Biosilk, Silk Therapy Treatment (Naturalny jedwab - odżywka regenerująca bez spłukiwania)
Schwarzkopf, Gliss Kur Płynny Jedwab, Ekspresowa odżywka regeneracyjna dwufazowa do włosów matowych i trudnych do ułożenia *

ochronne:
Alfaparf Couture Milano Crown Lifter 50ml *
Oriflame, HairX, Summer Care, Odżywka w sprayu na lato 150ml 01.2012 *
Oriflame, Summer Solutions, Leave - in Spray (Odżywka na lato w sprayu) 150ml 06.2011 *
Tigi, Bed Head, Small Talk 200ml *

stylizacja:
L'Oreal, Studio Hot Curl, Spray do lokow 150ml
nabłyszczacz do włosów joanna spray *
nabłyszczacz do włosów Yves Rocher spray 3 w 1 *
Kerastase, Nutritive, Nacre Nutri-Sculp (Wosk modelująco-rozświetlający), odlewka *
L'oreal Paris Studio Line, Utrwalenie i Blask Supermocny, Lakier do włosów, 250ml a
Tigi, Catwalk, Catfight Pliable Pudding 42g *
Tigi, Bed Head, Mastermind 57ml *
Sporo tego. Ja jakiś czas temu tonęłam w szamponach, ale teraz nie jest tragicznie.
Cytat:
Księżniczka - cieniowa Królowa, luskap - balsamowa, Hosenka - lakierowa, a dimiti - błyszczykowa
Ktoś się jeszcze zgłasza po przydział?

Pan Sympatyczny właśnie zaprosił mnie do siebie na Sylwestra

ale super
Cytat:

Cytat:

aaa daj spokoj- ale i tak byla zainteresowana tylko sobie pomyslalam, ze zrobia ze mnie jakas wariatke, ktora moze szuka sponsorow albo cus!
Dokładnie na to wygląda. Przedstawiliby Cię jak chorą, co potrzebuje terapii, a w studiu by Cię zakrzyczeli

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Dziewczynki trzymajcie kciuki aby mi się udało kupić autko, mam śliczne na oku i oby wszystko wypadło pozytywnie
Trzymamy

Ja dziś zużyłam krem Mincera, aż 100 ml Używałam go do szyi i czasami dekoltu. Parę miesięcy go miałam
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 17:51   #3197
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Własne auto to fajna sprawa.

Cytat:
Fajnie, gratulacje.

Cytat:
Wszystkie kochane Odwykowiczki, podpisujemy się pod petycją o skazanie na dwa lata pozbawienia wolności morderców husky'ego! http://www.petycjeonline.pl/petycja/...ia-wolnosci/66
Podpisałam... Popłakałam się jak przeczytałam o tej historii jakiś czas temu. Takich "ludzi" wieszałabym bez zastanowienia.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 18:32   #3198
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

A czy jako cieniowa królowa mogę sobie kupić jakieś cienie?
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 18:35   #3199
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość

Stary 2010-12-14, 19:27   #3200
zetafon
Zakorzenienie

witam was, pisze z pracy bo przyjade do domu na 21.30, coś zjem i padnę.jak to dobrze jak szefa nie ma...

nie wiem czy mówiłam ale tż mi kupił na allegro już drugi zestaw pędzli ( jak się okazuje mam za mało pedzelków do cieni jak mam dwie modelki na sesję więc trzeba było zrobić inwestycję), a do tego jeszcze korektor pod oczy, taki mocniejszy do zdjęc i charakteryzacji.
czekam z niecierpliwością na koniec grudnia bo będzie jak zwykle wyprzedaż w sephorze na kolorówkę -30% i coś na pewno kupie.tylko nie wiem co bo dużo już mam

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 20:11   #3201
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

a tak w ogóle to do kosza poleciało puste opakowanie po podkładzie (uff, chyba pierwszy raz w życiu ) z ori i po korektorze też z ori
Stary 2010-12-14, 20:12   #3202
dimiti
Zakorzenienie

no dlatego zrezygnowalam- pozniej bym sie nie mogla na ulicy pokazac

trzymam kciuki!
Stary 2010-12-14, 21:06   #3203
aktogimka
Zakorzenienie

Właśnie się dowiedziałam, że znajoma urodziła dzisiaj córeczkę. Mam kolejną imienniczka na tym świecie. Musiałam się z kimś tym podzielić, no. Znaczy tym, że urodziła, bo imię to już mniej ważne.

A tak w temacie - zużyłam do końca krem Under Twenty. Jedno mazidło do twarzy mniej, jea!

Stary 2010-12-14, 21:16   #3204
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Właśnie się dowiedziałam, że znajoma urodziła dzisiaj córeczkę. Mam kolejną imienniczka na tym świecie. Musiałam się z kimś tym podzielić, no. Znaczy tym, że urodziła, bo imię to już mniej ważne.

A tak w temacie - zużyłam do końca krem Under Twenty. Jedno mazidło do twarzy mniej, jea!
ile radości z takiej małej istotki ja idę do wanny pójdzie dziś do kosza opakowanie po żelu pod prysznic dove
Stary 2010-12-14, 21:28   #3205
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
a tak teraz mi sie przypomniało,że sie nie pochwaliłam autkiem kupiłam miesiąc temu Pande
super, moja mama ma pande, bardzo sobie chwali zadnych awarii ani nic
Cytat:
a po tyłku chcesz?
Stary 2010-12-14, 21:28   #3206
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
A pewnie

Cytat:
Gratulacje

Cytat:

Dziś powinnam zużyć żel do mycia buzi

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 21:29   #3207
aante_e
Miss Pudernica

Wykończyła pomarańczowe masło Daxa
Stary 2010-12-14, 21:46   #3208
nynka87
Zakorzenienie

jak mówiłam tak zrobiłam, poszedł żel dove
Stary 2010-12-14, 22:03   #3209
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Dziś powinnam zużyć żel do mycia buzi
a mi sie nie chce skonczyc, caly czas jest jakas smetna resztka na dnie i wogole nie ubywa (a myje twarz 2x dziennie )
Stary 2010-12-14, 23:04   #3210
Kitka:)
CABIN CREW

poszedł szampon gilss kur i odżywka miód i mleko joanny

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości