|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. V, pt. Czekamy na dwupaki :D
Cytat:
ja pewnego ranka w 7 tyg. obudziłam sie zalana krwią, taką starą jak na koniec okresu, od razu panika, jak czekałam w poczekalni u lekarza to myślałam, ze umre ze strachu a jeszcze akurat było pełno uśmiechniętych par, które czekały na usg 3d ale wszystko dobrrze sie skończyło, tego dnia pierwszy raz usłyszałam serduszko |
|
|
|
|
#3812 |
|
Zadomowienie
|
hej Kobity
no ja nadal uczę i nie mogę sobie pisać dowoli do Was cholera jasna szlag fix itd ![]() Słoneczko wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek Skarbie dddddduuuużżżżżżo zdrówka, szczęścia, pogody ducha i kilo optymizmu To krwawienie to pewnie ze zmęczenia lub nerwów z zasteostwem i szkoleniem w pracy ja też się tym denerwuję chociaż nie ma powodów ro zawsze nowa sytuacja a uczyć kogoś po czesku jak się w głowie myśli po polsku to paranoja jakaś weruczku no to gratki za potomka 4 tygodnie no no ![]() Annesko jeeeee synek ja też chcę |
|
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
gabisun spójrz na stronę , że wszystkie psy są już nakarmione czyli 120
objadłam się jak nie wiem co ide położyć się
|
|
|
|
#3814 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
Shira frytki faszyrki to może takie ze serem żółtym i kiełbaską i tym podobnymi dodatkami?
|
|
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha, Lu sobie nieźle radzi, jeszcze trochę i nie będzie można jej od kompa odgonić |
|
|
|
|
#3817 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
Shira ja na śląsku byłam tylko przejazdem
nawet nie wysiadałam z samochodu hehhe nie sorki byłam przecież kilka razy we Wrocławiu , zapomniałam ale frytek nie jadłam ![]() Aldii no za niedługo będziesz musiała Lu założyć profil na wizażu
|
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
shira zapytaj czego ja nie jadłam
miałam ogórkową, poprawiłam ciastem a faszyrki to nie jest mielone?
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszły dziś głośniki do sypialni!
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
Kreti wiem że telewizora nie posiadasz, ale nigdy nie pokusiło Cię na kupno ? ja bez seriali moich ulubionych sobie nie wyobrażam dnia
![]() ale ja stara dupa jestem stuknęło mi 27 lat obstawiam ze nie bo pracę późno kończy ale może coś słodkiego przyniesie bo jak nie to
|
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
Shira nie mam pojecia co to jest
Tity juz nie mozna.Pewnie po to sie nauczyla na kanape wchodzic,zeby sobie pisac z wami ![]() Pozdrowie Sloneczko |
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie pokusiło mnie
Jedyne, czego mi brakuje, to programy na Discovery czy National Geographic, ale nie uważam, żeby warto było tv kupować i płacić abonament. Wszystko czego mi potrzeba mam w kompie/internecie. Seriali nie znoszę
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Kreti w sumie to na necie jest wszystko więc w sumie to masz rację
Aldii mała Lu to już za niedługo chyba będzie chodzić no i imprezka w styczniu , gdzie będziecie świętować w PL?
|
|
|
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tańczymy przy tym
|
|
#3826 |
|
Rozeznanie
|
Witojcie!
Shira dziołszko, z tego co ja wiem to faszyrki w Cieszynie to mielone. Aj tęsknie za tymi śląskimi daniami... Ale makówki na święta u mnie w domu nawet na podlasiu są (całe szczęście, bo bez makówek świąt ni mo!). No jeszcze robią moczkę. Nie lubię osobiście... Brakuje mi tutaj frankfuterek, prawdziwego żuru, buchtów naszych ślunskich, krupnioków i żymloków. Pamiętam, że mój śp. dziadek robił zawsze czarninę... Błee...Słoneczko wszystkiego najlepszego i oby dzidzia zdrowa była bo to teraz najważniejsze ![]() ![]() A u mnie niestety dziadek TŻ już praktycznie umierający. Dziś do niego jedziemy. Chyba nie dożyje naszego wesela. Ma raka jelit.
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
Sloneczko tak,w pl.juz na dobre wrocilysmy.Chodzi juz przy meblach i z pchaczem.Moze do swiat zacznie stawiac pierwsze samodzielne kroczki
![]() Chelsea smutne wiesci Ile dziadek ma lat ?
|
|
|
|
#3828 |
|
Rozeznanie
|
Aldii ma 77 lat. Szkoda mi go straszliwie...
![]() Widzę, że Lu tu nam jakieś tajne wieści przekazuje Ucałuj ją
|
#3830 |
|
Zadomowienie
|
Oliwko ciasto też bym zjadła
no i mamy zwycięzce w konkursie "co to faszyrka" w nagrodę zapraszam na nie do siebieKreti no ja widzę, że edukacja muzyczna na wysokim poziomie Vedder to klasyka ![]() Słoneczko my też nie mamy tv bo nam kuny zjadły kable antenowe Chelsea91 no tak mogłam się spodziewać,że Ty będziesz wiedzieć co to faszyrki i temu podobne no ja nie tęsknie bo mamy to na co dzień no ale moczka to fujjjjj jest bleee nie lubie ![]() przykro mi z powodu dziadka biedactwoja po wizycie już mam wyniki bardzo dobre szyjkę zamknięta na cztery spusty no i widziałam jak mały sobie skacze i hasa dziwne, że nic nie czuję dzięki za kciuki pomogły ciąg dalszy nastąpi bo mąż po mnie krzyczy wynocha z kompa teraz moja kolej |
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Shira no to faszyrki miałam wczoraj na obiad
![]() Chelsea Aldii no to super że zjechaliście do kraju, myślisz coś o pracy czy mała Lu nie da się mamusi wyrwać z domku ![]() ach Tz przyszedł ze słodkościami i normalnie uświadomiłam sobie że mój organizm może pochłonąć każdą ilość czekolady czyżby córcia ..... e tam w sumie ogórki też wcinam
|
|
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie po tym kupnym chyba poza tym zjadłam ogórkową czyli ogórki i papryka surowa wzięłam no spę napiłam się amolu i dopiero co mi przeszło uffff. No dobra przyznam się, że wpisałam "faszerka" w google chelsea wiedziała z głowy i doświadczenia ![]() świetne wieści od gina ![]() sloneczko to ja swojego męża o czekoladę poprosiłam bo pojechał sobie na trening i przy okazji w sklepie będzie tyle, że wróci po 22 dopiero.. |
|
|
|
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obżeraj się póki możesz
|
|
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
gabisun no właśnie teraz to chyba nie mogę aż tak
fajne jest to, że 17 psiaków ma domek ![]() czy Ty też miałaś taką ochotę na słodkie w ciąży? (pytam bo masz córcię) sloneczko naszło mnie teraz na ogórki kiszone ale takie mega słone, których nie mama propo słodkości to jakie TŻ Ci kupił? Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2010-12-14 o 21:27 |
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Słoneczko wszystkiego najlepszego
Kreti Tymuś słodziak
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka czekoladowe
no właśnie Gabisun objadałaś się czekoladą na córcię ? Lind dziękuję ide spać dziewczynki, brzuch mnie trochę bolał to wziełam nospę, was też tak czasem kłuje z jednej raz z drugiej strony? czasem mnie tak ciągnie bardzo delikatnie , ja już sama nie wiem czy to normalne czy nie, gin mówił że tak ma być, ale czy tylko ja na to narzekam? Wy tego nie odczuwałyście w ciąży? ach mam nadzieję że szybko minął te 3 tygodnie bo to czekanie mi nie służy
Edytowane przez Sloneczko555xxx Czas edycji: 2010-12-14 o 22:19 |
|
|
|
#3837 |
|
Zadomowienie
|
Hej Słoneczko: mie też tak dziwnie brzuch boli, jakbym miała zaciniete mięśnie brzucha, łe... Co z tym moim juniorkiem się dzieję?? Zmartwiok!
A widzisz TŻ przyniósł słodyze, jaki dobry A ja dostałam dziś słodki bukiecik: dla mnie i Kruszynki Tż się cieszy![]() Hurra Uwielbia m, jak Tż jest szczęśliwy![]() Chelsea, smutno z dziadkiem Mam nadziejęmże się trzymasz w tych trudnych chilach i ze tż cię wspiera![]() Kreti, ja mam tv, ale głównie na im filmy oglądam i dr Housa Jak dziś Tymek?Dla wszystkich buziaki, znikam , bo jutro o 800 zajęcia: błe:/Mam nadzieje, że brzuch m wyluzuje...
|
|
|
|
#3838 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
za pierwszy miesiac!! Co do kolejnej wizyty, to poczekaj troszke Cytat:
Wszystkiego co najlepsze dla przyszlej mamy Cytat:
Jestem dzis padnieta... Duzo pracy przed swietami mamy w sklepie, a kondycja juz nie ta Za to gotowac dzis nie musialam, TZ mnie zabra do knajpki na pieczone miesko, mniammmm... ![]() I oczywiscie nic nie kupilam dla Adriano ![]() Nie wiem dokladnie jaki rozmiar ciuszkow wybrac, bo jednak mysle, ze synek nie bedzie mala kruszynka. Chyba jednak skompletuje 60 i 62, bedzie bezpieczniej.A teraz ide spac
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
Sloneczko mnie też kłuje w różnych częściach brzucha, a czasami w spojeniu łonowym, albo na wzgórku...Czasami, ale na szczęście ostatnio rzadko mam delikatny ból jak na @. Wtedy staram się odpoczywać. A u Ciebie jak z tym plamieniem? Ustało?
Anessko ale czego strach....Kupisz coś ładnego Adriankowi to od razu humor będzie lepszy ![]() Chelsea przykro mi z powodu dziadka... ![]() Kurczę myślę co mężowi pod choinkę kupić, rodzice już wiem co by chcieli, a mąż nie mam pojęcia... |
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
tity ja w tym roku z prezentem dla męża problemu nie miałam kupiłam pantofle skórzane (bo już mu się rozwalają) i książkę
trochę zaszalałam, ale mam nadzieję, że mu się spodoba tylko zamówiłam na allegro i mam stracha lekkiego, że nie przyjdzie na czas![]() chelsea ciężka sytuacja tym bardziej, że święta idą zdrówka dla dziadzia i dużo wiary sloneczko najlepiej zastosuj się do rad tity ale może dlatego, że ja mało leżę a te plamienia brązowe ustały?anessko Ty tak późno piszesz zawsze podziwiam ja to o 22 już w łóżku zazwyczaj a dziecko wcale wielkie być nie musi po urodzeniu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.

ja pewnego ranka w 7 tyg. obudziłam sie zalana krwią, taką starą jak na koniec okresu, od razu panika, jak czekałam w poczekalni u lekarza to myślałam, ze umre ze strachu 

ide położyć się
Jedynie moge doradzic duuuuzo odpoczynku,lezenia w lozku i wstawania tylko do wc.
)
Haha, Lu sobie nieźle radzi, jeszcze trochę i nie będzie można jej od kompa odgonić 

Chyba jednak skompletuje 60 i 62, bedzie bezpieczniej.