Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-13, 23:38   #361
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Kalpana ach... nie przypatrzyłam się sukience zbyt dobrze.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 23:42   #362
_Alessandra
Zakorzenienie

xhankax - i ja również bym pozaglądała do list ich kosmetyków, chociaż pewno ceny zawrotne Ale z drugiej strony, nie wiem czy zauważyłaś, że te gwiazdy wyglądają tak idealnie tylko na jakichś imprezach, galach itd. bo na co dzień to są tak zaniedbani ludzie - z tłustymi włosami, workami, zero makijażu, przemęczenie jakieś łachy byle jakie itd., że szok! Ogólnie większość gwiazd płci żeńskiej przyznaje się, że nie potrafi się malować ani nie dba o siebie na co dzień

Talullah - dziękuję , ale mi chodziło o taki do ciała ale chyba tego nie sprecyzowałam w pytaniu A i pieski karmię codziennie

loluska - pewnie, że to dobry pomysł z takim makijażem!

_blondyneczka_ - zapomniałam dopisać Bo pisałaś, że Tż'ów mamy wszystkie młodych, to ja mówię, że mój skończy 20, więc chyba na razie tu najmłodszy? A co do zdjęć - jak będę miała czas w tym tyg. jakoś to posiedzę nad zdjęciami i wybiorę te co były i może jeszcze jakieś, bo jeszcze nie dodałam po tej awarii Nawet fajna fryzurka, tylko coś mi się zdaje, że długo układać ją trzeba...I zdecydowanie bardziej podoba mi się ta z propozycji buahhot

Shadii - w Rossmannie na pewno są, w SP nie wiem, bo u mnie nie ma

Widzę, że tu marzenia o podróżach, to ja bym chciała zwiedzić cały Paryż, a przynajmniej te najważniejsze rzeczy Bo w Paryżu byłam, ale tylko na weekend i mieszkałam pod Paryżem a w samym nim byłam tylko 1 dzień, także wiecie Ale i tak wieża robi piorunujące wrażenie I w ogóle tam jak się jest w ogóle w Paryżu to od razu wieje takim romantyzmem.. I jeszcze chciałabym pojechać do Nowego Jorku ,Japonii, na Hawaje i Kubę A zamieszkać w Hiszpanii

Dzisiejsze SPAmowanie:
- Merz Spezial x2
- zielona herbata x2
- magnez do picia

Włosy:
- zero prostowania
- mycie szamponem wzmacniającym Joanna
- maska Gloria na ok. godzinę pod czapką

Twarz:
- krem Alantan Plus
- filtr spf50 LRP
- krem Dermosan i punktowo Tormentiol i Tribiotic na noc
- gruba warstwa maści nagietkowej na usta na noc

Ciało:
- odprężająca kąpiel z żelem pod prysznic Winter Time Avon
- masaż Syrenką
- balsam Neutrogena
- krem do stóp Avon
- krem do rąk Isana co jakiś czas
- maść nagietkowa na dłonie na noc

A i postanawiam wszem i wobec przy Was wszystkich, iż jutro robię taką porządną, przemyślaną listę czego i kiedy i co ile będę używać, tak, żeby było to takie systematyczne i przynosiło efekty A nie, że przychodzi weekend a ja dopiero wtedy maseczki zaczynam robić i cuda niewidy, bo weekend
Do tego chcę schudnąć do 49kg. i również sobie to wszystko rozpiszę itd.
Zaś co do zapuszczania włosów - po prostu będę o nie bardzo dbać i podcinać regularnie, żeby zniwelować cieniowanie i ...pozwolę im sobie rosnąć i tyle Bo prostownicy na co dzień nie używam i miałam używać tylko na weekend, ale korzystam z niej zazwyczaj tylko i wyłącznie w sobotę popołudniu
I tyle

Także ja lecę sobie spać - jutro mam na 9, ale muszę być na 8 w szkole, bo ten sklepik z miniprzedsiębiorstwa prowadzimy i jutro moja "zmiana"..Już koleżance mówiłam, że jak wcześniej będzie to ja poproszę gorącą kawusię bo inaczej funkcjonować nie będę
Dobranoc Piękności

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 00:04   #363
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
A i postanawiam wszem i wobec przy Was wszystkich, iż jutro robię taką porządną, przemyślaną listę czego i kiedy i co ile będę używać, tak, żeby było to takie systematyczne i przynosiło efekty A nie, że przychodzi weekend a ja dopiero wtedy maseczki zaczynam robić i cuda niewidy, bo weekend
Do tego chcę schudnąć do 49kg. i również sobie to wszystko rozpiszę itd.
Zaś co do zapuszczania włosów - po prostu będę o nie bardzo dbać i podcinać regularnie, żeby zniwelować cieniowanie i ...pozwolę im sobie rosnąć i tyle Bo prostownicy na co dzień nie używam i miałam używać tylko na weekend, ale korzystam z niej zazwyczaj tylko i wyłącznie w sobotę popołudniu
I tyle

Także ja lecę sobie spać - jutro mam na 9, ale muszę być na 8 w szkole, bo ten sklepik z miniprzedsiębiorstwa prowadzimy i jutro moja "zmiana"..Już koleżance mówiłam, że jak wcześniej będzie to ja poproszę gorącą kawusię bo inaczej funkcjonować nie będę
Dobranoc Piękności
mam nadzieje ze lista sie podzielisz zeby reszta niedoswiadczona(czyli) mogli z niej pokorzystac

a wlasnie dziołszki. powiedzcie mi jakich kremow na dzien obecnie uzywacie. w zimie nie powinno sie uzywac kremow nawilzajacych podobno
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 00:30   #364
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
mam nadzieje ze lista sie podzielisz zeby reszta niedoswiadczona(czyli) mogli z niej pokorzystac

a wlasnie dziołszki. powiedzcie mi jakich kremow na dzien obecnie uzywacie. w zimie nie powinno sie uzywac kremow nawilzajacych podobno
ja używam ziai oliwkowej ale to i tak sporo czasu przed wyjściem bo potem idzie podkład itp..

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 00:55   #365
marthaaa
Raczkowanie

_Alessandra, chcesz schudnąć do 49kg?! Boże święty ,nie chciałabym Cię umoralniać, ale 49kg to...cholernie mało! No chyba, że jesteś niezbyt wysoka, ale to już naprawdę... Ja perniczę, kiedy ja ważyłam 49kg ))) Teraz chciałabym ważyć 55, chociaż pewnie wyglądałabym "źle"
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 08:31   #366
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
dziekowac

ja dzisiaj tylko podstawa bo na silowni bylam
poszlabym sobie na silownie ......

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
_Alessandra, chcesz schudnąć do 49kg?! Boże święty ,nie chciałabym Cię umoralniać, ale 49kg to...cholernie mało! No chyba, że jesteś niezbyt wysoka, ale to już naprawdę... Ja perniczę, kiedy ja ważyłam 49kg ))) Teraz chciałabym ważyć 55, chociaż pewnie wyglądałabym "źle"
podpisuje sie pod tym 49 to za malo.....ja po ciazy waze 54 i jestem zadowolona a przed ciaza wazylam gdzies 48 49 i bylam za chuda teraz wygladam lepiej naprawde, jak wazylam 49 to wszytskie ubrania na mnie wisialy mialam problem co kolwiek sobie kupic ateraz jest za co zlapac ....

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

noc nie byla taka nieprzespana jak myslalam nie bylo tak zle.....

Alessandra dobry pomysl ja tez powinnam zrobic taka liste, mam prosbe zrob liste i pochwal sie na forum moze tez z niej skorzystam jestem ciekawa jaka bedzie
Stary 2010-12-14, 09:22   #367
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Dzień dobry Zaraz ide sie spamować

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
angelwithoutsoul , a mam pytanie za ile kupujesz olejek pichtowy? Chciałam dzisiaj kupić, ale aptekarz mi powiedział ponad 20 zł, a nie byłam pewna nazwy.
ŁoOo ja płace 6 zł za 10 ml... może ten za 20 zł jest większy? Popytaj

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
A czego sie boisz? Ebay jest bezpieczniejszy niz allegro i mozna kupic super rzeczy w polsce niedostepne lub ktore sa na allegro w takiej cenie ze wlosy mi staja deba no i maly wybor (np BB kremy).
Zamawialam juz z hong hongu, tajwanu i jeszcze jakiegos azjatyckiego, ze stanow tez i z wielkiej brytanii i nigdy nie bylo problemow. Poza tym azjaci maja super produkty do stylizacji wlosow

Nawet paletka z cieniami mi przyszla w dobrym stanie, fantastycznie opakowana A zaplacilam tyle ile na allegro kosztuja podrobki.

Dokladnie tak jest
One nie sa przyciemnione tak w sensie kolorystycznym tylko wlos zdrowy, w pelni nawilzony ma taka glebie koloru ze wydaje sie ze wlosy sa ciemniejsze

Mnie najbardziej wkurza dostawanie na PW wiadomosci zebym kliknela. Co to w ogole ma byc?

A co do karaibow to ostatnio brat mojego taty byl na dominikanie w hotelu ze tak powiem stacjonarnym i jego zona mowila ze super miejsce, takie romantyczna, dlugie plaze do spacerowania, gaje, ten blekit wody, przeslicze rafy kolarowe do nurkowania, mmmm w sam raz na taka podroz

A z kolei jedna z moich opiekunek na stazu zwiedzala karaiby na jachcie i tez byla zachwycona. Nie wiem co lepsze
Jest jeszcze opcja mieszkania w takim domku nad woda ze szklanymi podlogami gdzie widac plywajace kolorowe rybki

Najlepiej tam poleciec listopad/grudzien i marzec/kwiecien kiedy jest pora sucha Czyli kiedy w Polsce zimno mozna sie powygrzewac

A tajlandie tez bym chciala bo w wiekszosci biur podrozy w planach jest zwiedzanie singapuru a mnie strasznie kreca kraje azjatyckie
Ogolnie uwazam ze egipt i tunezja jest przereklamowana.

Moge Cie pocieszyc ze ostatnio bylam prawie 4 godziny Masakra co tam sie wyrabia w tym urzedzie i ogolnie pracownicy niemili strasznie
Babka do mnie - a po co pani tu przyszla przeciez my pani pracy nie znajdziemy? A ja do niej - ale wie pani ze istnieje cos takiego jak ciaglosc swiadczen i przysluguje mi ubezpieczenie? Po to przyszlam no i sie zamknela A sie okazalo ze jeszcze pieniazki mi sie naleza

U mnie w domu rodzinnym jest tylko rowerek i stol do ping - ponga i jak ping ponga uwielbiam i moge sobie poskakac dookola stolu tak na rowerek nigdy, ale to nigdy mi sie nie chcialo wejsc

Kiedys, jakis czas temu jak sie zastanawialam nad paletka to myslalam o tej ale stwierdzilam ze ma kolory takie podobne do siebie, przynajmniej na zdjeciu.

Moge polecic ta ktora ja mam, mam mnostwo odcieni roznych kolorow, kolory sa zywe i wystarczy raz nalozyc, super sie rozprowadzaja i dlugo wytrzymuja, nawet bez bazy. A z baza to do rana - sprawdzilam, wiem ze to niezdrowo dla skory oczu ale musialam zrobic test

Nie ma za co To co Ci wymienilam to takie moje "must have" z rossmanna

Ja mam rozswietlacz z bourjois - polowalam na niego w promocji bo szkoda mi bylo dac normalnie 48 zl, ale upolowalam za 35 - bylam w 3 rossmannach jak zobaczylam w gazetce ze go przecenili

Moze drogo, ale starczy na łohohohoho i jeszcze wiecej bo jest wypiekany, wiem po mialam ich roz tez i w sumie nadal mam chyba od 2 lat Jak dla mnie jest nie do wykonczenia, predzej sie znudzi
W Urzędzie to norma Teraz pod koniec roku, to już wogóle pieniędzy nie mają, więc chcą się nas pozbyć

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Angelinmyheart upatrzyłam ją w sklepie w moim miasteczku, mam zdjęcie, ale robione na szybko w przebieralni telefonem- jakość nie najlepsza.... Jest bez ramiączek. Zdjęcie w załączniku.
Oszałamiający kolor

buahhot Ja bym takich pięknych włosów nie ścinała

loluska Dziewczyno przecież Ty masz śliczne włosy! Nie farbuj

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 09:40   #368
loluska
Zakorzenienie

Cześć piekne ja zaraz mykam na msaż, średnio mi się dziś chce cokolwiek, ale wreszcie nauczę się masować kręgosłup i grzbiet... mmm rewelacja

Dziękuję dziewczyny za komplementy dotyczące włosów Przyciemnić chcę po to by coś zmienić i to jest jedyny powód Talullah że je spaliłam zorietowałam sie kolejnego dnia, po myciu ;/ pełno takich małych odstawało włosów, elektryzowały się 100 razy bardziej ogólnie źle wyglądały

Kalpana
mi sukienka sie nie podoba ale każdy ma swój gust kolor śliczny, tez miałam taki na swojej studniówce, ale fason nie w moim stylu, za dużo się dzieje

miłego dnia

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 10:07   #369
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Któraś pytała o krem na zimę. Zależy od cery. Przy tłustej cerze i bez dużych mrozów, moim zdaniem można używać nawilżającego.

Ja teraz mam ziaje sopot spa, skoro micel jest fajny, to może i krem. To chyba 150 krem, który testuje na dzień Lubię mój krem z mocznikiem, ale pod makijaż to on się nie nadaje.
Praktycznie wszystko mnie zapcha...

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 10:12   #370
marlienkaa2
Zadomowienie

Hej Super pomysł z tą listą. Też chyba taką zrobię.
A, i pochwalę się: dziś mijają 3tygodnie od kiedy rzuciłam prostownicę. Jestem z siebie niezmiernie dumna.
Mój krem na zimę: Soraya, Krem nawilżająco-regenerujący z kiełkami pszenicy.

Edytowane przez marlienkaa2
Czas edycji: 2010-12-14 o 10:14
marlienkaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 11:42   #371
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Dawno mnie nie było, ponieważ miałam zaliczenia na studiach, ale na szczęście sesje mam już zaliczoną

Jeny, wyglądam po tym weekendzie okropnie ,,Uwielbiam" wodę we Wrocławiu

Idę Was nadrabiać

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 11:48   #372
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

No właśnie, piszcie dziewczyny o tych kremach na taką zimę.
Ja używam vichy nawilżający ale i tak mam bardzo suchą skórę.
Jak mnie tak wszystko wysusza to czego mam używać w takie mrozy? wie ktoś? bo załamuje mnie to. I tak przed wyjściem nakładam podkład ale moja cera nie wygląda dobrze

Tallulah, pytanko mam do ciebie
Czy internista to lekarz pierwszego kontaktu? tzn mój domowy? Bo potrzebuję konsultacji internistycznej i nie wiem gdzie się udać.
Stary 2010-12-14, 12:31   #373
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
No właśnie, piszcie dziewczyny o tych kremach na taką zimę.
Ja używam vichy nawilżający ale i tak mam bardzo suchą skórę.
Jak mnie tak wszystko wysusza to czego mam używać w takie mrozy? wie ktoś? bo załamuje mnie to. I tak przed wyjściem nakładam podkład ale moja cera nie wygląda dobrze

Tallulah, pytanko mam do ciebie
Czy internista to lekarz pierwszego kontaktu? tzn mój domowy? Bo potrzebuję konsultacji internistycznej i nie wiem gdzie się udać.
Mi się wydaje, że na zime powinno się używać bardziej tłustych kremów , ponieważ nasza skóra w tym okresie jest bardziej narażona na mróz, intensywny wiatr i słońce. Dlatego na twarzy powinnyśmy mieć grubsza warstewke (najlepiej tłustego/półtłustego) kremu.

Ja używam alantanu, który polecała Alekssandra i moim zdaniem dla mojej skóry jest idealny Dobrze nawilża i chroni cere, a zarazem pozostawia na niej idealny mat. Tutaj masz artykuł na temat zmiany kremów w porze zimowej:
http://www.*************/zmien-krem-na-zime/

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-12-14, 12:35   #374
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry!

angelwithoutsoul to się popytam jeszcze, bo właśnie tak za drogo mi się wydawało.

marta 85 tak szybko masz koniec sesji? Zazdroszczę ja miałam tylko jedno zaliczenie, a w ndz. mam trzy. Gratuluje zdanych egzaminów..

Ech... wiecie wczoraj się pokłóciłam z "przyjacielem" nawet nie wiem, czy to tak naprawdę mój przyjaciel. Napisałam mu co myślę, że nie zawsze był w porządku itd., a on zaprzeczył i powiedział, że wszystkie kobiety są takie same "że każda kobieta go z błotem zmieszała i wszystkie są takie same". Najgorsze jest to, że on uważa, że zawsze jest w porządku, bo jest szczery. Jeszcze na koniec mówił, że go obraziłam, a jak kilka razy zapytałam się "jak?" to nie potrafił na to odpowiedzieć. Napisał, że kończy znajomość i się odezwie za rok... . Potem nie mogłam spać, więc napisałam mu SMS-a., że może gdzieś przesadziłam to przepraszam, a on nadal swoje, że do usłyszenia za rok. Ech... no sama już nie wiem. ;|

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-12-14, 14:08   #375
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cześć

loluska zakochałam się w kolorze twoich włosów ale ty w ogóle jesteś piękna

_Alessandra no jednak twój tż nie jest najmłodszy tylko mój- ma 19 lat

Kalpana sukienka ładna, aczkolwiek nie w moim stylu. Najważniejsze, żeby podobała się tobie i żebyś w niej wyglądała ślicznie A na pewno tak będzie

Ehh koleżanka mi dzisiaj przyniosła katalog z ori i na nieszczęście kilka rzeczy mi się spodobało a miałam oszczędzać ...

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 14:17   #376
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Tallulah wszystkiego najlepszego

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
waxa takie w tubie.....
dzięki za cynk o promocji

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Dzień dobry!

angelwithoutsoul to się popytam jeszcze, bo właśnie tak za drogo mi się wydawało.

marta 85 tak szybko masz koniec sesji? Zazdroszczę ja miałam tylko jedno zaliczenie, a w ndz. mam trzy. Gratuluje zdanych egzaminów..

Ech... wiecie wczoraj się pokłóciłam z "przyjacielem" nawet nie wiem, czy to tak naprawdę mój przyjaciel. Napisałam mu co myślę, że nie zawsze był w porządku itd., a on zaprzeczył i powiedział, że wszystkie kobiety są takie same "że każda kobieta go z błotem zmieszała i wszystkie są takie same". Najgorsze jest to, że on uważa, że zawsze jest w porządku, bo jest szczery. Jeszcze na koniec mówił, że go obraziłam, a jak kilka razy zapytałam się "jak?" to nie potrafił na to odpowiedzieć. Napisał, że kończy znajomość i się odezwie za rok... . Potem nie mogłam spać, więc napisałam mu SMS-a., że może gdzieś przesadziłam to przepraszam, a on nadal swoje, że do usłyszenia za rok. Ech... no sama już nie wiem. ;|
mnie w całej historii zastanawia jedno - czemu za rok? chyba, że chodziło o to, że w przyszłym roku
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 14:22   #377
_doraaa_
Rozeznanie

GG do _doraaa_

Dziewczyny słyszałyscie o metodzie ognia we fryzjerstwie?
Ogień zamyka rozdwojone włosy, powoduje że mniej się plączą, błyszczą i ogolnie lepiej układają. Wlasnie wrócilam od fryzjera, zapłacilam 30 zł, pani mówiła ze najlepiej co 2 tyg albo co miesiąc to robic. SŁyszałyscie o tym?

_doraaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 14:44   #378
tillavanilla
Raczkowanie

dzien dobry

loluska wydaje mi sie,ze widzialam ten model w kolorze pudrowego rozu,ale nie jestem pewna na 100% i pytalas czy byly inne fajne kiecki,otoz bylo ich calkiem sporo,z pewnoscia znajdziesz cos fajnego

Allesandra 49 kg dla mnie to lekka przesada,ja tam uwazam.ze kobieta powinna miec kraglasci,a niektore z was za wszelka cene chca z siebie zrobic kosciotrupa,czasami gdy pokazujecie swoje zdjecia i mowicie,ze powinnyscie zrzucic kilka kilo,to ja sie zastanawiam,czy wy naprawde mowicie serio,bo widze na fotkach zgrabne,piekne kobiety bez grama tluszczu na ciele

Dziewczyny czy ktoras z was dostalas juz ten komplet czapke i szalik?bo ja doczekac sie nie moge i zastanawiam sie czy przyjdzie przed swietami,w sumie to narazie i tak pewnie nie zalorze,bo u nas juz dawno sniegu nie ma i temperatura plusowa,ale i tak chce to miec

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 14:53   #379
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Tallulah,
oczywiście wszystkiego naj w twoje święto! :pije my:

angelwithoutsoul
dziękuję za ten artykuł, ależ ja niedouczona jestem w kwestii tych kremów
Stary 2010-12-14, 14:55   #380
samaraNW
Zakorzenienie

Alessandra ile masz wzrostu?
Stary 2010-12-14, 14:55   #381
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Tallulah wszystkiego najlepszego

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 15:15   #382
angelinmyheart
Zakorzenienie

samaraNW wiesz on ma 23 lata, ale jest strasznie dziecinny. Kilka razy już się do mnie nie odzywał kilka miesięcy i nie tylko do mnie. Już tyle osób z nim rozmawiało i chciało mu pomóc, a on i tak nic nie robi z tym i uważa, że on jest super, a inni są niedobrzy.

Tallulah sto lat! Spełnienia marzeń!

A wiecie tak ostatnio sobie myślałam, że już w sumie trochę się znamy, a nie wiemy, jak mamy na imię.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-12-14, 15:29   #383
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
samaraNW wiesz on ma 23 lata, ale jest strasznie dziecinny. Kilka razy już się do mnie nie odzywał kilka miesięcy i nie tylko do mnie. Już tyle osób z nim rozmawiało i chciało mu pomóc, a on i tak nic nie robi z tym i uważa, że on jest super, a inni są niedobrzy.

Tallulah sto lat! Spełnienia marzeń!

A wiecie tak ostatnio sobie myślałam, że już w sumie trochę się znamy, a nie wiemy, jak mamy na imię.
w klubie pisałyśmy o sobie. tam się dowiesz, jak większość z Nas ma na imię
Stary 2010-12-14, 15:32   #384
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _doraaa_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny słyszałyscie o metodzie ognia we fryzjerstwie?
Ogień zamyka rozdwojone włosy, powoduje że mniej się plączą, błyszczą i ogolnie lepiej układają. Wlasnie wrócilam od fryzjera, zapłacilam 30 zł, pani mówiła ze najlepiej co 2 tyg albo co miesiąc to robic. SŁyszałyscie o tym?
hohoho ja to bym ognia do moich wlosow nie chciala zblizyc ale rozumiem ze ta metoda z ogniem nic wspolnego nie ma

Tallulah wszystkiego naaaaaaj
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 15:36   #385
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Tallulah Wszystkiego Najlepszego!

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-12-14, 15:47   #386
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziękuję Kochana
W sumie szybko bo to ostatni rok mgr, jeszcze tylko jeden semestr i koniec, nie wyobrażam sobie nie być studentką
Trzymam za Twoje zdawanie

Kupiłam sobie mydło z Ziaji, ostatnio lubię zapach kokosu a dziś jeszcze olejek do kominka o tym zapachu i zapomniałam o maśle do ciała, ale w tygodniu na pewno nabyję

Tallulah WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kwiaty.jpg (16,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bomb.jpg (12,4 KB, 0 załadowań)

Stary 2010-12-14, 15:53   #387
angelinmyheart
Zakorzenienie

samaraNW to musiałam coś przeoczyć zaraz zerknę.

marta 85 dziękuje i na pewno się przyda. Zawsze możesz jeszcze raz pójść na studia, albo robić doktoranckie.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-12-14, 16:00   #388
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Allesandra 49 kg dla mnie to lekka przesada,ja tam uwazam.ze kobieta powinna miec kraglasci,a niektore z was za wszelka cene chca z siebie zrobic kosciotrupa,czasami gdy pokazujecie swoje zdjecia i mowicie,ze powinnyscie zrzucic kilka kilo,to ja sie zastanawiam,czy wy naprawde mowicie serio,bo widze na fotkach zgrabne,piekne kobiety bez grama tluszczu na ciele
Kobiety mają tendencje do przesadzania ze swoim wyglądem i wagą ...Przecież my zawsze jesteśmy "za grube". Ja chyba nie znam dziewczyny ,która chciałaby przytyć .
Stary 2010-12-14, 16:07   #389
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
samaraNW to musiałam coś przeoczyć zaraz zerknę.

marta 85 dziękuje i na pewno się przyda. Zawsze możesz jeszcze raz pójść na studia, albo robić doktoranckie.
Na doktoranckie raczej się nie nadaję (chyba za trudne dla mnie)

Może kiedyś na jakieś podyplomowe pójdę, chociaż mam już 2 specjalizacje, zobaczę jak to z dostaniem pracy będzie

Poczytam coś o nafcie bo też kupiłam a jeszcze nigdy nie stosowałam, mam z czarna rzepą bo ostatnio mi wypadają, nie mam już siły do nich

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Kobiety mają tendencje do przesadzania ze swoim wyglądem i wagą ...Przecież my zawsze jesteśmy "za grube". Ja chyba nie znam dziewczyny ,która chciałaby przytyć .
To już znasz ja bardzo chcę przytyć
A tak w ogóle to witam moją imienniczkę

Stary 2010-12-14, 16:23   #390
marthaaa
Raczkowanie

Również witam Marta najpiękniejsze imię na świecie Chętnie oddam Ci z 5kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości