|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
metko, Ty z brzusiem to na pewno byś super wyglądała wchodząc przez bagażnik
|
|
|
|
#1052 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki.
Cytat:
super tak sobie wyjechać. Tylko się wykuruj porządnie żebyć ftu ftu tam gdzieś się znów nie pochorowała.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
normalnie padłam jak sobie wyobraziłam jak wchodzisz przez ten bagażnik sama się do siebie śmialamCytat:
A ja dzisiaj dostałam dwie dobre i jedną złą wiadomość. Zła to taka że tatko znów w szpitalu natomiast dobra to taka że w piątek nie mam jednak egzaminu TŻ znów w delegacji i znów smutno wraca dopiero w sobote wieczorem, ja też bo mam w weekend szkołę także zobaczymy się chwilę w sobotę i pół niedzieli i znów będzie poniedziałek.Nie wiem co będę robić ale chyba zabiorę się metodologię na seminarium żebym cośkolwiek miała Aha wczoraj zamówiłam firanki do salonu - makarony, nie miałam ich jeszcze mam nadzieję że będą ładnie wyglądały a dzisiaj zamówię chyba bieżnik na ławę Uff się rozpisałam
|
||||||||
|
|
|
#1053 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam Kochane PMki za miłe powitanie po dłuższej przerwie
Zgodnie z obietnicą nadrabiam Was dalej, żeby być na bieżąco ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
![]() Pytanie o Mikołaja co prawda już nieaktualne, ale się pochwalę Uzgodniliśmy z TŻtem, że sobie nic nie kupujemy, tylko wypożyczymy film na DVD, zamówimy coś do jedzenia i wypijemy winko, bo to jednocześnie była 2 rocznica naszych zaręczyn. Tylko przełożyliśmy świętowanie na następny dzień, bo wtedy TŻ miał wolne, a przy okazji to był 7.12, więc była dodatkowo 4-miesięcznica ślubu TŻ nie dotrzymał umowy i kupił mi prezent, z czego się bardzo ucieszyłam - dostałam simsy na psp ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale się szybko rozmnażamy ![]() Cytat:
![]() Ja też mam dla Was dobry tekst (z pracy): "zapalenie oszczeli" My idziemy na tą salę, na której mieliśmy wesele i grać będzie ten sam DJ, który grał na naszym weselu Nasi znajomi z nami nie idą (jedni idą na jakiegoś firmowego sylwka, inni mają weselicho w święta w rodzinie itp.), ale za to moja siostra będzie ze swoja ekipą, więc powinno być fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fajny pomysł z tym prezentem Gwiazdkowym. Moi rodzice nam kiedyś taki numer wycięli, że jak rozpakowaliśmy już wszystkie prezenty, to oznajmili nam (mi, siostrze i dziadkom), że mają dla nas jeszcze jeden prezent "który jest, ale go nie ma i będzie w sierpniu" To był najlepszy prezent gwiazdkowy jaki dostałam - moja siostrzyczka ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23625097] Ja ostatnio zabiegana zapracowana ale staram się Was podczytywać...[/QUOTE] Widzę, że nie tylko ja zaniedbuje wizaż...
|
|||||||
|
|
|
#1054 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A Twój Synuś coraz przystojniejszy jest Cytat:
Mi się ostatnio śniły poprawiny wesela (których nie mieliśmy w rzeczywistości). Chciałam spróbować pysznego jedzonka, ale się okazało, że goście wszystko zjedli i się wkurzyłam. TŻ polazł gdzieś z kumplami i się upił i miał mnie w nosie, a mnie jacyś kolesie podrywali, a ja wcale tego nie chciałam i też ryczałam przez cały ten sen. A do tego oglądaliśmy na tych poprawinach zdjęcia z wesela i miałam fatalny makijaż i okropną fryzurę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No... dotarłam do mojego porannego posta, więc jeszcze tylko dzień dzisiejszy nadrobię i gotowe
|
|||||||||
|
|
|
#1055 | |
|
Wtajemniczenie
|
acelinka uśmiałam się z Twojej porannej historii
Cytat:
dziękuję ![]() to niedobrze że Twój tata znowu w szpitali, ale stało się coś czy jakieś badania, chemia? no i gratuluję przedłużenia umowy
|
|
|
|
|
#1056 |
|
Wtajemniczenie
|
mmmm przepis mam , ale nie w tym kompie, w sumie dość prosty jest jak klimniesz w googlach napewno znajdziesz, ja wkleje jutro może
co do prezentów to ja mam zestaw przypraw- takich dziwniejszych dla partnerki mojego ojca, zestawy pierniczków dla mojej siostry i brata tżta poza tym nie mamy nic, nie wie co dla ojca i teściowej a mnie jednka wzieło jakieś przeziębienie oglądam własnie wiaodmosci a tam info o posłance co ma małe dziecko i nadal chce łączyc prace posła i matki, spoko w sumie, rozwalił mnie komentarz pielęgniarki- taki wygląd cienkie brwi ciemne, makeup na maksa- " nie wiem czemu ma to służyć miejsce matki i dziecka jest w domu" no masakra
|
#1057 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do pracy, to może nie mam jej aż tak dużo, bo chodzę na 4 godz od pon do czw i w sob, w pt na 2 godz do innej pracy i w niektóre niedziele do jeszcze innej pracy. No ale do zajęć muszę się przygotować i to mi zajmuje sporo czasu, do tego teraz mam na głowie sprawdzanie prac semestralnych. No i najgorsze są te dziwne godziny pracy, bo najczęściej robię od 13 do 17 i to wygląda tak, że z rana ogarniam mieszkanie, robię obiad i już muszę iść do pracy, a popołudniu już mi się nic nie chce, a jeszcze mam często właśnie jakieś zajęcia do przygotowania. No to sobie trochę pomarudziłam ![]() Cytat:
![]() Ale historia z tym samochodem Szkoda, że nikt Cię nie nagrał kamerą Cytat:
Cytat:
Cytat:
za umowęI za tatę |
|||||
|
|
|
#1058 |
|
Wtajemniczenie
|
Martoolka
za wytrwałość w nadrabianiu wizażowych zaległościcerti hmm tacie znów pękła przetoka no i musi znow leżeć w szpitalu, już mi normalnie rece opadają bo jak juz jest lepiej to zaraz znów musi się coś spie.... , a jak wyjdzie to prędziutko do Bydgoszczy na chemie, także trochę się boję tych Świąt ![]() gospella weź sobie na noc coś rozgrzewającego albo poproś TŻta żeby Cię porządnie rozgrzał co byś się nie rozchorowała ![]() Zamówiłam sobie bieżniki na ławę o takie http://allegro.pl/bieznik-filc-filco...359587857.html czarny i czerwony i jeszcze zastanawiam sie nad tymi podkładkami bo też mi sie podobają http://allegro.pl/bakardo-podkladki-...362131798.html ![]() Hmm no i tak cały wieczór przesiedziałam na Allegro
|
|
|
|
#1059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a podkładki superasne
|
|
#1060 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dużo zdrowia dla taty życzę Martoolka: My od roku mamy buzza i wlasnie wczoraj gralismy dlugo ze znajomymi. Fajna rozrywka A my sobie z tz tylko prezenty kupujemy , bo tak u mnie w rodzinie i u tz pieniedzy nie ma za bardzo ... my moze rodzicom jakies drobnostki fundniemy
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Nie mam siły odpisywać, nadrobiłam po łebkach, na jednym kolanie trzymając laptopa z wizażem a na drugim laptopa służbowego z raportem na jutro. Musiałam go dziś zrobić, bo jutro czeka mnie cięzki dzień, a przed 19 muszę skończyć, bo mamy firmową kolację (i jest duża szansa, że na nią i tak nie pójdę, bo będę musiała siedzieć w pracy :/ ) Martoolka, cieszę się, że się pokazałaś mmmmmm, dzięki Lecę się kąpać, i szykować coś do ubrania na jutro :/ |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1062 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluję przedłużenia umowy ![]() Mam nadzieję, że z tatą będzie dobrze ![]() Cytat:
Dziekuję ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------
|
|
#1063 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Martoolka lae długo Cię też nie było
|
|
|
|
|
#1064 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
ale był szał w auchanie, jak dowieźli mandarynek po złoty pięćdziesiąt pięć normalnie zadepczą człowieka, byle napakować sobie siatę 3 kilo---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
ciekawe ile wytrzymają ![]() co do książek, myślę, że można dać pod choinkę, ale może faktycznie coś do tego. nie jako główny i jedyny prezent ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
acelinka, my mamy takie fajne autko, że TŻ otwierał je przez otwartą szybę od zewnątrz, a ja nie miałam tyle cierpliwości i wysiadałam przez pasażera. na przykład na stacji benzynowej. ciekawe czy nie jestem już na jakimś youtube, czy czymś ![]() jak jechałam do Cie i z powrotem, wpadłam w mały poślizg. w tym samym miejscu przed rondem. bo jechałam tamtędy dwa razy. a za pierwszym razem bym wjechała w przechodnia na chodniku zastanawiałam się czy dam rade wyjechać w ogóle z tego śniegu... dziewczyny, uważajcie na drogach, bo ślisko!idę spać. do zimnego i pustego łóżka. ale jeszcze ten tydzień i znów będą dwa tygodnie ciepłego łóżeczka
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2010-12-13 o 23:47 |
|||||
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobitki
![]() widzę, z emoje wczorajszy przygody powaliły was na łopatki ![]() magolinko, super ż eprzedłużają Ci umowę szkoda że tata znów w szpitalu trzymam kciuki, oby wrócił do Świąt ![]() a z tz'tem sobie odbijecie w Święta, nie martw się ![]() a co do snu mamy to nie mam nic przeciwko, niech się spełnia, tylko nie nazwę dziecka Sergiusz, to Wam mogę obiecać a nawet przysiądz ładne te biezniczki i podkładki też ![]() martoolko, bardzo się ciesze że zajrzałaś tęskniłam za Tobą ![]() Rzeczywiście godzinowwo nie masz dużo pracy, ale w domku troszke tego jest, z resztą wiem jak jest Właśnie najwięcej jest na początku potem tylko do tego wracasz, ewentualnie coś dodajesz Fajne mikołajki mieliście u nas nie było mikołajek, jakoś tak wyszło Sylwester też zapowiada sie ciekawie, będziecie mogli powspominać my tez mieliśmy coś kombinowac ze znajomymi, ale z nimi się dogadać to masakra, więc idziemy do tej straży z moją kuzynką i jej chłopakiem no i brat będzie, bratowa i brat bratowej z żoną ![]() powodzenia w sprawdzaniu prac, oby szybko poszło ![]() agawoo, trzymam kciukiza dzisiaj! I obyś zdąrzyła na kolacyjke ![]() bezaczek i jak tam z pracą? Dało rade załatwić jakiś transport czy niee? ![]() a z tymi mandarynkami to
|
|
|
|
#1066 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() a ja na razie się tylko przywitam ale jak się ogarnę to coś naskrobie nadrobię
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1068 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć,
Kurcze znowu sypie śnieg gospella nie daj się chorobie magolina fajny ten bierzniczek bezaczek czego ludzie nie zrobią dla promocji ![]() agawo przyłączam się do acelinki - powodzenia dzisiaj i żeby udało Ci się zdążyć na kolację firmową
|
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
![]() kuruj sie, bezaczek7 Ty piszesz o mandarynkach, u nas jest taki lumpeks gdzie starsze kobity juz przed otwarciem sklepu czekaja a jak jest dostawa czegos nowego to lepiej im w droge nie wchodzic, wyrywaja sobie rzeczy, nie patrza nawet czy im sie to przyda czy nie, wazne ze maja w reku, no masakra jakas
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() ja sie zabrałam za pieczenie ciastek robie kokosanki czekoladowe i szyszki mniami i jeszcze obiad musze stwoerzyć...chyba spaghetti bolognese na szybko zrobie.....
|
|
|
|
#1071 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej
a ja się dzisiaj mega nudzę w pracy wy tu o ciastach ciasteczkach no i sobie myślę ze przydałoby się coś fajnego upiec na święta muszę się porządnie zastanowić co by tu dobrego upichcić
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
my mówimy "znowu pada śnieg
ultra, ja na pewno będe piekła ciasteczka, ale to w przyszłym tygodniu bo teraz sie musze pouczyć, przynajmniej wypadałoby ![]() a ja sobie zrobiłam ała w palucha nozem sobie wjechałam głęboko, ble, ble, ble . Pewnie to za kare że chciałam pozbawić pana karpia płetwy ![]() jade po tż'ta do pracy miłego wieczorku kochane me |
|
|
|
#1073 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
Ja już w domku, ostatnio nie jeżdżę do pracy samochodem bo się boję tylko busem i tak się wkurzyłam bo musiałam stać i czekać na przystanku 25 minut bo jeżdżą jak chcą i raz jest wcześniej raz później a dzisiaj to już przebił samego siebie bo jeździł w cały świat![]() Matko jak tak czytam o tych Waszych wypiekach to aż mi się wstyd robi bo ja nic a nic na razie z tych rzeczy ![]() matkaa ja też nie raz byłam świadkiem dostawy towaru do lumpeksu i to co się tam działo to istne szaleństwo ![]() agawoo mam nadzieję że jednak byłaś na kolacji i jakoś przeżyłaś ten ciężki dzień Kochane cieszę się że moje zakupy z allegro Wam się podobają już sie nie moge doczekać kiedy przyjdą. Idę po odśnieżać, a potem chyba zasiądę do nauki jak co dzień i jak zwykle pewnie i tak nic nie napiszę |
|
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
Kokosanki gotowe
wieczorem będę pichcić szyszki z ryzu![]() Kurcze zastanawiam się nadal nad prezentami dla rodzinki..... ehh i dalej nie wiem co komu....
|
|
|
|
#1075 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja chyba nigdy w swojej kuchni karpia mieć nie będę bo nie umiałabym zabić... chyba że TŻ się odważy![]() Cytat:
w sumie to nie wiem jeszcze czy nie umiem piec, bo może jak zacznę to okaże się że mam wielki talent do wypieków![]() |
||
|
|
|
#1076 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ciasta nigdy sama nie pieklam , zawsze z mama
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Acelinka, Twoje wchodzenie do samochodu przez bagażnik to jeszcze nic. Dzisiaj widziałam faceta ktory wychodził przez szybę
![]() Cytat:
|
|
#1078 |
|
Adwokat diabła
|
Czzzzzzzześć co u Was?
|
|
#1079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wypatroszonego w środku tylko z zewnątrz musiałam poskrobać no i te płetwy nieszczęsne uciąc i poporcjować a ja właściwie pieke od dziecka ... wiadomo najpierw coś tam pomagałam mamie i babci a potem zaczęłam sama jak już mi było wolno sie z gorącym obchodzić w sumie kiedyś to co sobote coś pichciłam a teraz mało co, chyba że mnie natchnienie najdzie a gotować to się w sumie tż nauczyłam dopiero jak sie wyprowadziłam, wiadomo schabowego zrobić umiałam, ale np. zupy nigdy nie gotowałam ![]() Cytat:
![]() black, zima, śnieg i mróz, troszke zamarzamy a co u Ciebie kochana?
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-12-14 o 19:00 |
||
|
|
|
#1080 |
|
Wtajemniczenie
|
Moze dam komus pomysl na prezent dla tz , ja mu ostatnio na allegro zamowilam pod choinke książkę : Lekcja stylu dla mężczyzn " Jolanty Kwaśniewskiej
![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- mój 1000 post
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

super tak sobie wyjechać. Tylko się wykuruj porządnie żebyć ftu ftu tam gdzieś się znów nie pochorowała.
mam nadzieje,ze chociaz 4-5 dni uda mi sie wyzebrac na wielkanoc to do Pl polecimy

natomiast dobra to taka że w piątek nie mam jednak egzaminu
wraca dopiero w sobote wieczorem, ja też bo mam w weekend szkołę także zobaczymy się chwilę w sobotę i pół niedzieli i znów będzie poniedziałek.

obudziłam się żeby sie umyc i znów spać. Zupełnie jak dziewczyny w ciąży he he.

Zakończone: 2