|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
metko, Ty z brzusiem to na pewno byś super wyglądała wchodząc przez bagażnik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1052 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja dzisiaj dostałam dwie dobre i jedną złą wiadomość. Zła to taka że tatko znów w szpitalu ![]() ![]() ![]() TŻ znów w delegacji i znów smutno ![]() Nie wiem co będę robić ale chyba zabiorę się metodologię na seminarium żebym cośkolwiek miała ![]() Aha wczoraj zamówiłam firanki do salonu - makarony, nie miałam ich jeszcze mam nadzieję że będą ładnie wyglądały a dzisiaj zamówię chyba bieżnik na ławę ![]() Uff się rozpisałam ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1053 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam Kochane PMki za miłe powitanie po dłuższej przerwie
![]() Zgodnie z obietnicą nadrabiam Was dalej, żeby być na bieżąco ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
![]() Pytanie o Mikołaja co prawda już nieaktualne, ale się pochwalę ![]() Uzgodniliśmy z TŻtem, że sobie nic nie kupujemy, tylko wypożyczymy film na DVD, zamówimy coś do jedzenia i wypijemy winko, bo to jednocześnie była 2 rocznica naszych zaręczyn. Tylko przełożyliśmy świętowanie na następny dzień, bo wtedy TŻ miał wolne, a przy okazji to był 7.12, więc była dodatkowo 4-miesięcznica ślubu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale się szybko rozmnażamy ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też mam dla Was dobry tekst (z pracy): "zapalenie oszczeli" ![]() My idziemy na tą salę, na której mieliśmy wesele i grać będzie ten sam DJ, który grał na naszym weselu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fajny pomysł z tym prezentem Gwiazdkowym. Moi rodzice nam kiedyś taki numer wycięli, że jak rozpakowaliśmy już wszystkie prezenty, to oznajmili nam (mi, siostrze i dziadkom), że mają dla nas jeszcze jeden prezent "który jest, ale go nie ma i będzie w sierpniu" ![]() ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23625097] Ja ostatnio zabiegana zapracowana ale staram się Was podczytywać...[/QUOTE] Widzę, że nie tylko ja zaniedbuje wizaż... ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1054 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Twój Synuś coraz przystojniejszy jest ![]() Cytat:
Mi się ostatnio śniły poprawiny wesela (których nie mieliśmy w rzeczywistości). Chciałam spróbować pysznego jedzonka, ale się okazało, że goście wszystko zjedli i się wkurzyłam. TŻ polazł gdzieś z kumplami i się upił i miał mnie w nosie, a mnie jacyś kolesie podrywali, a ja wcale tego nie chciałam i też ryczałam przez cały ten sen. A do tego oglądaliśmy na tych poprawinach zdjęcia z wesela i miałam fatalny makijaż i okropną fryzurę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No... dotarłam do mojego porannego posta, więc jeszcze tylko dzień dzisiejszy nadrobię i gotowe ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1055 | |
Wtajemniczenie
|
acelinka uśmiałam się z Twojej porannej historii
![]() Cytat:
dziękuję ![]() ![]() to niedobrze że Twój tata znowu w szpitali, ale stało się coś czy jakieś badania, chemia? no i gratuluję przedłużenia umowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Wtajemniczenie
|
mmmm przepis mam , ale nie w tym kompie, w sumie dość prosty jest jak klimniesz w googlach napewno znajdziesz, ja wkleje jutro może
co do prezentów to ja mam zestaw przypraw- takich dziwniejszych dla partnerki mojego ojca, zestawy pierniczków dla mojej siostry i brata tżta poza tym nie mamy nic, nie wie co dla ojca i teściowej a mnie jednka wzieło jakieś przeziębienie oglądam własnie wiaodmosci a tam info o posłance co ma małe dziecko i nadal chce łączyc prace posła i matki, spoko w sumie, rozwalił mnie komentarz pielęgniarki- taki wygląd cienkie brwi ciemne, makeup na maksa- " nie wiem czemu ma to służyć miejsce matki i dziecka jest w domu" no masakra
#1057 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do pracy, to może nie mam jej aż tak dużo, bo chodzę na 4 godz od pon do czw i w sob, w pt na 2 godz do innej pracy i w niektóre niedziele do jeszcze innej pracy. No ale do zajęć muszę się przygotować i to mi zajmuje sporo czasu, do tego teraz mam na głowie sprawdzanie prac semestralnych. No i najgorsze są te dziwne godziny pracy, bo najczęściej robię od 13 do 17 i to wygląda tak, że z rana ogarniam mieszkanie, robię obiad i już muszę iść do pracy, a popołudniu już mi się nic nie chce, a jeszcze mam często właśnie jakieś zajęcia do przygotowania. No to sobie trochę pomarudziłam ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale historia z tym samochodem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1058 |
Wtajemniczenie
|
Martoolka
![]() ![]() certi hmm tacie znów pękła przetoka no i musi znow leżeć w szpitalu, już mi normalnie rece opadają bo jak juz jest lepiej to zaraz znów musi się coś spie.... , a jak wyjdzie to prędziutko do Bydgoszczy na chemie, także trochę się boję tych Świąt ![]() gospella weź sobie na noc coś rozgrzewającego albo poproś TŻta żeby Cię porządnie rozgrzał co byś się nie rozchorowała ![]() Zamówiłam sobie bieżniki na ławę o takie http://allegro.pl/bieznik-filc-filco...359587857.html czarny i czerwony ![]() ![]() Hmm no i tak cały wieczór przesiedziałam na Allegro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1059 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1060 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dużo zdrowia dla taty życzę Martoolka: My od roku mamy buzza i wlasnie wczoraj gralismy dlugo ze znajomymi. Fajna rozrywka ![]() A my sobie z tz tylko prezenty kupujemy , bo tak u mnie w rodzinie i u tz pieniedzy nie ma za bardzo ... my moze rodzicom jakies drobnostki fundniemy ![]()
![]() |
#1061 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Musiałam go dziś zrobić, bo jutro czeka mnie cięzki dzień, a przed 19 muszę skończyć, bo mamy firmową kolację (i jest duża szansa, że na nią i tak nie pójdę, bo będę musiała siedzieć w pracy :/ ) Martoolka, cieszę się, że się pokazałaś ![]() mmmmmm, dzięki ![]() Lecę się kąpać, i szykować coś do ubrania na jutro :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że z tatą będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Dziekuję ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- ![]()
![]() |
#1063 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Martoolka lae długo Cię też nie było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1064 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
ale był szał w auchanie, jak dowieźli mandarynek po złoty pięćdziesiąt pięć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() co do książek, myślę, że można dać pod choinkę, ale może faktycznie coś do tego. nie jako główny i jedyny prezent ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() acelinka, my mamy takie fajne autko, że TŻ otwierał je przez otwartą szybę od zewnątrz, a ja nie miałam tyle cierpliwości i wysiadałam przez pasażera. na przykład na stacji benzynowej. ciekawe czy nie jestem już na jakimś youtube, czy czymś ![]() jak jechałam do Cie i z powrotem, wpadłam w mały poślizg. w tym samym miejscu przed rondem. bo jechałam tamtędy dwa razy. a za pierwszym razem bym wjechała w przechodnia na chodniku ![]() ![]() idę spać. do zimnego i pustego łóżka. ale jeszcze ten tydzień i znów będą dwa tygodnie ciepłego łóżeczka ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2010-12-13 o 22:47 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
Zakorzenienie
|
hej kobitki
![]() widzę, z emoje wczorajszy przygody powaliły was na łopatki ![]() ![]() magolinko, super ż eprzedłużają Ci umowę ![]() ![]() ![]() a z tz'tem sobie odbijecie w Święta, nie martw się ![]() a co do snu mamy to nie mam nic przeciwko, niech się spełnia, tylko nie nazwę dziecka Sergiusz, to Wam mogę obiecać a nawet przysiądz ![]() ładne te biezniczki i podkładki też ![]() martoolko, bardzo się ciesze że zajrzałaś ![]() ![]() Rzeczywiście godzinowwo nie masz dużo pracy, ale w domku troszke tego jest, z resztą wiem jak jest ![]() ![]() Fajne mikołajki mieliście ![]() ![]() Sylwester też zapowiada sie ciekawie, będziecie mogli powspominać ![]() ![]() ![]() ![]() powodzenia w sprawdzaniu prac, oby szybko poszło ![]() agawoo, trzymam kciukiza dzisiaj! I obyś zdąrzyła na kolacyjke ![]() bezaczek i jak tam z pracą? Dało rade załatwić jakiś transport czy niee? ![]() a z tymi mandarynkami to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1066 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() a ja na razie się tylko przywitam ale jak się ogarnę to coś naskrobie nadrobię ![]()
#1067 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Wtajemniczenie
|
cześć,
Kurcze znowu sypie śnieg ![]() gospella nie daj się chorobie ![]() magolina fajny ten bierzniczek ![]() bezaczek czego ludzie nie zrobią dla promocji ![]() agawo przyłączam się do acelinki - powodzenia dzisiaj i żeby udało Ci się zdążyć na kolację firmową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1069 | |
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
![]() kuruj sie, bezaczek7 Ty piszesz o mandarynkach, u nas jest taki lumpeks gdzie starsze kobity juz przed otwarciem sklepu czekaja a jak jest dostawa czegos nowego to lepiej im w droge nie wchodzic, wyrywaja sobie rzeczy, nie patrza nawet czy im sie to przyda czy nie, wazne ze maja w reku, no masakra jakas ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1070 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() ja sie zabrałam za pieczenie ciastek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej
a ja się dzisiaj mega nudzę w pracy ![]() ![]() wy tu o ciastach ciasteczkach no i sobie myślę ze przydałoby się coś fajnego upiec na święta muszę się porządnie zastanowić co by tu dobrego upichcić ![]()
#1072 |
Zakorzenienie
|
my mówimy "znowu pada śnieg
![]() ![]() ultra, ja na pewno będe piekła ciasteczka, ale to w przyszłym tygodniu bo teraz sie musze pouczyć, przynajmniej wypadałoby ![]() a ja sobie zrobiłam ała w palucha ![]() ![]() ![]() jade po tż'ta do pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja już w domku, ostatnio nie jeżdżę do pracy samochodem bo się boję ![]() ![]() ![]() Matko jak tak czytam o tych Waszych wypiekach to aż mi się wstyd robi bo ja nic a nic na razie z tych rzeczy ![]() ![]() matkaa ja też nie raz byłam świadkiem dostawy towaru do lumpeksu i to co się tam działo to istne szaleństwo ![]() ![]() ![]() agawoo mam nadzieję że jednak byłaś na kolacji i jakoś przeżyłaś ten ciężki dzień ![]() Kochane cieszę się że moje zakupy z allegro Wam się podobają ![]() Idę po odśnieżać, a potem chyba zasiądę do nauki jak co dzień i jak zwykle pewnie i tak nic nie napiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
Zakorzenienie
|
Kokosanki gotowe
![]() ![]() Kurcze zastanawiam się nadal nad prezentami dla rodzinki..... ehh i dalej nie wiem co komu.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1075 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1076 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1077 | |
Zakorzenienie
|
Acelinka, Twoje wchodzenie do samochodu przez bagażnik to jeszcze nic. Dzisiaj widziałam faceta ktory wychodził przez szybę
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1078 |
Adwokat diabła
|
Czzzzzzzześć co u Was?
![]()
![]() |
#1079 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja właściwie pieke od dziecka ... wiadomo najpierw coś tam pomagałam mamie i babci a potem zaczęłam sama jak już mi było wolno sie z gorącym obchodzić ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() black, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-12-14 o 18:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1080 |
Wtajemniczenie
|
Moze dam komus pomysl na prezent dla tz , ja mu ostatnio na allegro zamowilam pod choinke książkę : Lekcja stylu dla mężczyzn " Jolanty Kwaśniewskiej
![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- mój 1000 post ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.