|
|
#2671 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Bo podobno ktoś tu za mną tęskni...
![]() jak ja dotychczas żyłam bez Ciebie? - kocham Cię! - dlaczego? - bo śnieg. To takie dziwne, że przy Tobie polubiłam wszystko, na co wcześniej nawet nie potrafiłam patrzeć. I ta dziwna pewność, że to właśnie on, już do końca. - gdzie byłaś? - na spacerze - pachniesz papierosami i męskimi perfumami, dziecko! - pachnę miłością mojego życia, mamo.
|
#2672 |
|
Raczkowanie
|
your blue eyes , _changime , happyend , marikab ,grise, noforme, rumuneczkaxd, SparklyAngel , Artistic soul , naiwna0 , niczego_po_trochu - okradam myszki
![]() naiwnie__ , kiss12550 - moje Perełki uwielbiam Was Mam tylko jedno marzenie . Ciebie . Zrozumiesz jaką wartość ma moja miłość , wtedy , gdy zrozumiesz , że jej miłości nie ma . Komputer , telefon , a nawet moje usta przepełnione Twoimi kłamstwami . Spójrz mi w oczy i powiedz , że to wszystko jest tylko sennym koszmarem . Uśmiechaj się . Ja patrze . Jedyne co mam idealnie wychodzi to gra pozorów . Ty udajesz , że nie tęsknisz , ja udaję , że nie cierpię.
|
#2673 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam ale... Kocham Cię...
myślałam że nie umiemznów pokochać , dzieki Tobie przestałam tak myśleć |
|
|
|
#2674 |
|
Rozeznanie
|
naiwnie__ Ptyśku no to w takim razie trzymam kciuki. A po testach to nie damy Ci tu spokoju, będziemy wymagac od Ciebie, abyś pisała przynajmniej 4 razy dziennie . A no i oczywiście powodzenia
mad_woman uszczęśliwiłaś mnie Skarbeczku, oczywiście też okradam, bo jest co One for all , your blue eyes normalnie w o w `założyła koszulkę ze spongbob'em , majtki z hello kitty , chwyciła kubek z filnstonów i już czuła się bezpieczniej . myślała , że gdy będzie jeszcze choć przez minutę dzieckiem nikt jej nie zrani i mikołaju , żeby choć raz pięć minut w łazience , nie trwało całej godziny . dziwi Cię , że te chłopaki nie wychodzą z podziemia ? no patrz - bo mnie wcale. robią tam dobry rap, taki jak chcą, mówią o tym co ich otacza, o swoim własnym życiu. i co ? z dnia na dzień mają wyjść i grać rap pod komerche , mówiąc o tym jak to rzekomo w Polsce jest dobrze ? proszę Cię .. na szczęście są jeszcze Ci, którzy potrafią szczerze mówić o Naszym kraju. mocno Go przytulając, patrzyłam w Jej oczy, przez które przebijała nienawisć i zdziwienie. uśmiechnęłam się szyderczo, pod nosem dodając: ' jesteśmy kwita Mała. też mi kiedyś podpier.doliłaś faceta'. łapał mnie za biodra, przyciągnął do siebie z całych sił, i patrząc prosto w moje pełne arogancji oczy dodał , że nigdy wcześniej nie spotkał się z tak oschłą, a zarazem pociągającą osobą. wydostałam się z Jego uścisku po czym dodałam: ' ta oschła i pociągająca osoba jest też niezależna , więc sory Skarbie' , i odwróciwszy się, oddaliłam się wydając charakterystyczny stukot szpilek' |
|
|
|
#2675 |
|
Raczkowanie
|
Przed tym co przykre
ochraniasz mnie sprawiasz,że znów jestem bezpieczna gdy mnie przytulasz czuje jak świat na kilka chwil staje sie lepszy gdybyś mnie teraz zapytał o siłe mojej tęsknoty,odpowiedziałabym ... że zawsze byłam słaba w miarach,matematyce i fizyce ... wiec jak tu obliczyć tak znaczącą wartość ? pewnie byś sie roześmiał,ja poczułabym sie głupio ... bo przecież nie chciałbyś liczby,nazwy czy porównania ... chciałbyś tylko sprawdzić czy tęsknie . marzy mi się mały raj ... dwuosobowy . ja i Ty-istniejący w moich myślach " i don't tell anyone about the way you hold my hand . i don't tell anyone about the things that we have planned " nie powiem nikomu o tym jak trzymasz moją rękę . nie powiem nikomu o naszych wspólnych planach
|
#2676 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
miło miło <3 ![]() nie potrafiła mu to wszystko wygarnąć w twarz, więc wolała wogóle nie zaczynać. dziewczyno, obudź się. przestać już marzyć, żyj w końcu teraźniejszością. to nie ten czas, nie te miejsce, nie ta sytuacja - cały czas to sobie powtarzam.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-12-13 o 21:41 |
||
|
|
|
#2677 | |||
|
Raczkowanie
|
chyba czas na jakieś starsze moje cudaki. całkiem możliwe, że dawno, dawno temu już tutaj zagościły.
∇∇∇∇∇∇∇∇∇∇ I'll be there for you, when the rain starts to fall. Ja będę tutaj dla Ciebie, kiedy deszcz zaczyna lać. oooch, sweet people! zlustrował mnie wzrokiem, a ja zadrżałam pod spojrzeniem jego błękitnych oczu. oczu, które były moją kotwicą. na morzu, w górach, w szczęściu, w otchłani... zawsze. na zawsze. Zamień się w psa i pomerdaj ogonem. Chociaż w ten sposób pokaż, jak jesteś szczęśliwy na mój widok. a dla Ciebie... dla Ciebie zaciągam się tak, jak doświadczona palaczka, choć przecież dobrze wiesz, że to nie moja bajka. czy pomyślałeś, że mogłeś to być Ty? nie zagoi się. nie będzie wesela. Oddychaj cichutko, nie rób hałasu, zaśnij wieczorem, obudź się ze słońcem, jesteś jasna jak świt i czysta jak powietrze. ∇∇∇∇∇∇∇∇∇∇ affen , patrysiowa_ , 3martyna3 & me9so3horny - Cytat:
♥ a gdzie panna idzie? ![]() Cytat:
a idź mi. bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo dużo. o, tyle. ![]() + ten opis u góry. no po prostu... ![]() ![]() ![]() Cytat:
♥ ♥ ♥ Edytowane przez notcool Czas edycji: 2010-12-13 o 21:39 |
|||
|
|
|
#2678 |
|
Raczkowanie
|
Kociaczki kochane ja was żegnam na 4 dni, gdyż w tym tygodniu mam niezły zapieprz z lekcjami i tak jakoś wyszło.
A tak na pożegnanie coś jeszcze dodam ![]() Nie chce być tą jedną z dwóch. Chcę być jedną na milion .
Przychodzisz i mówisz przepraszam. Czego oczekujesz po tym co mi zrobiłeś ? Że będzie jak dawniej ? Obawiam się, że nie w tym życiu. |
|
|
|
#2679 |
|
Rozeznanie
|
'Now you’re saying, slow it down, not right now... Then you wink at me and walk away… Teraz ty mówisz że jest nudno , właśnie teraz... Następnie mrugasz do mnie i odchodzisz... I love it when you look at me that way. Kocham kiedy patrzysz na mnie w ten sposób. Touching and teasing me, telling me no. Dotykaj i dokuczaj mi , mów do mnie. She’s lying through her teeth but then she ain’t even here. Ona leży obok ale tak jakby nigdy jej tu nie było.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#2680 |
|
Zadomowienie
|
sasasasa ![]() ![]() "
to było tylko twoje jedno krótkie spojrzenie, ale wystarczyło bym nie mogła przestać o Tobie myśleć... A teraz ja zeszmacę Ci serce! nie wierzę, że mogło mi przejść tak po prostu. bez fajerwerków, rzucania talerzami i płaczu w poduszkę. każdego dnia dziękuje Bogu za to, że Cię mam. . . Nie żałuje ani dnia, nie żałuję ani chwili, mimo burz, niepotrzebnych słów. Zauroczę Cię! Nie dziś, nie jutro ale zauroczę! negatywne myślenie zwalczaj marzeniem naprawdę do szczęścia nie trzeba wiele.. moje serce bije dla Ciebie od rana do rana. Posyłam ludziom jeden z najpiękniejszych moich uśmiechów, a niech mają coś z życia! "
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#2681 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poprostuAsiss TiS ![]() Nie wiesz, jaka byłam dzięki Tobie szczęśliwa, pomimo że nie byłeś Mój Trochę inaczej wyobrażałam sobie zakończenie tej bajki Z długi ten dzień. bez Ciebie. Nenawidzę siebie, za to jak łatwo przywiązuje się do ludziCyba nie potrafię panować nad uczuciami. do Ciebie. Uświadomiłam sobie coś bardzo podstawowego. Już Cię nie mam Lubię patrzeć w niebo, bo wiem, że Ty też czasem w nie spoglądasz Tak po cichu wkradam się w Twe serce ![]()
|
|
#2682 |
|
Rozeznanie
|
♥
D Z I Ę K U J Ę TiS, One for all - fajnie, że jesteście _______ 'Kocham Cię, bo cały wszechświat sprzyjał mi w tym, bym mógł Cię poznać. Dzisiaj, całkiem przypadkiem zobaczyłam Twoje zdjęcie. Poczułam takie małe ukłucie, ale zajęłam się czymś innym i kompletnie zapomniałam. Tak kochanie, już nie jesteś królem mojego życia. Teraz ja rządzę swoim światem. Ludzie których sobie wyobrażasz, potrafią tak doskonale słuchać. Tak, masz rację, jestem dużym dzieckiem. Ja nie widzę nic złego w tym, że lubię się śmiać, lubię oglądać bajki, zawsze czym się bawię w rękach, że wszędzie mam łaskotki, że lubię kolorowe rzeczy. Ja nie widzę w tym nic złego i dziękuje, że tobie to też nie przeszkadza. Ale teraz szczerze się ciebie pytam: Czy jesteś gotowy wiążąc się z dziewczyną, być przy okazji jej opiekunem? Nie jestem taka jak inne dziewczyny. Nie maluję się, kiepsko flirtuję, ale potrafię kochać. Kochać jak dziecko... z całego serca, nie potrzebując powodu. Ale musisz też wiedzieć, że będąc ze mną, musisz być niepewnym tego co mi do głowy wpadnie i wiedzieć, że nie łatwo jest sprawić by cokolwiek z niej wypadło. Więc jak? Wchodzisz w to? Przytulił się do niej, a ona zakochała się w tym uścisku. kochać kogoś - znaczy widzieć w nim cuda dla innych niedostrzegalne. twoje życie jest w jego oczach kochasz to uczucie, kiedy nie możesz zasnąć bo rzeczywistość jest lepsza niż jakiekolwiek sny? Życie nas bardzo zaskakuje, gdy otwiera przed nami przyszłość.. Czasem nie zdajemy sobie sprawy z tego, że coś się właśnie zaczyna. cały świat umiał poznać te jej zakochane oczy. Mamy nadzieję na rzeczy niemożliwe'
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2010-12-14 o 12:23 |
|
|
|
#2683 |
|
Przyczajenie
|
...zamyślona,
zasłuchana, żyje własnym życiem... to jest cytat który po prostu uwielbiam: 'Skałą być dla bliskich i
Mówić prawdę, nie pieprzyć Trzy po trzy Się jarać życiem Każdym kolejnym dniem Przyjaciołom gdy proszą Nigdy nie mówić nie Po całości kochać I po całości hulać To co we mnie najlepsze Dobrym ludziom dać' ![]() ![]() |
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie myslę. ja piję.
każda lesba swą waginę chwali. czemu moja szklanka miłości jest w połowie pusta ? z prawdą jest jak z dziurą w dupie. każdy ma swoją. wiem, że mam rację. każde przykre słowo można usprawiedliwić pocałunkiem. porcja ciepłych złudzeń trafia w moje serce.
|
|
#2685 |
|
Wtajemniczenie
|
Marsi89, ratatamm - jak miło że pamietacie.< 3
--------------------- miałaś wszystko. jego serce, ciało. teraz nie masz nic oprócz wspomnień. wybacz, ale będe Ci mówiła 'Skarbie'. nigdy nie dowiesz się, przed czym uciekała. byłeś mi niezbedny. do dziś. Obiecaj mi, że tylko Ty bedziesz przy mnie, gdy przyjda gorsze dni .. She lives in a fairytale. Stalismy naprzeciwko siebie. Czułam krople deszczu spływające mi po twarzy. Deszczu wyrzeczeń i pozegnań. w rytm jej się wsłuchaj. Noc znów przy chodzi zbyt szybko. |
|
|
|
#2686 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z czasem znikną i słowa,
wypowiem je ostatnim tchnienie sił. Zamarzł czas, a twoje ciepło odrzuca wszystkie moje tęsknoty. Chwilami zastanawiam się, czy jesteś. Może to tylko złudzenie, że mogłam dostać w prezencie szczęście?
|
|
#2687 | |
|
Raczkowanie
|
dziękuje mycho . ;*
Cytat:
ułaa . kradnij ile wlezie . ;* ''
i wtedy... wybuchnąłeś wielkim , szczęśliwym i niepohamowanym śmiechem . od tamtego momentu wiem - że to dźwięk którego chce słuchać do końca życia . Nagle po czasie, tak po prostu przypomniał mi się Twój szczery śmiech.Taki śmiech gdy jesteś w 100% sobą..I tęsknota powróciła.. Znikła nienawiść, żal, ból i rozczarowanie teraz jest mi po prostu smutno... Wspominasz to co było, unosisz się w powietrzu. Chciałbyś cofnąć czas, po to by dzisiaj nic nie czuć. '' |
|
|
|
|
#2688 |
|
Raczkowanie
|
,,Pijana ze szczęścia nie chciała wytrzeźwieć "
,,Lubię wieczorem usiąść na parapecie, wsadzić słuchawki w uszy, patrzeć w gwiazdy i myśleć o Tobie " ,,Kiedy patrzę w Twoje oczy, wiem, że nie chcę już niczego szukać "
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#2689 |
|
Przyczajenie
|
Potrafisz mnie rozbawić do łez
Pokazać, że naprawdę Ci na mnie zależy. -Dlaczego ty tak lubisz huśtawki ? -Bo gdy się huśtam, to świat wydaję się taki... kolorowy i dziecinnie prosty. Przechodzę obok Ciebie.. Nie mogę skupić się na niczym innym Patrze na Ciebie, na ... Twój nieziemski uśmiech I błękitne oczy. A może lepiej byłoby Cię w ogóle nie znać ?! Rozkochałeś w sobie Dałeś mi nadzieję A później porzuciłeś ! ;( A one powtarzał mi: ,,On nie jest dla Ciebie" Niestety miały rację. Krzyczała: Już mi na nim nie zależy Już nie... Echo krzyknęło: -Tak Ci się tylko wydaje. W treści listu do Św. Mikołaja będą słowa: ,,aby nigdy o mnie nie zapomniał". |
|
|
|
#2690 | ||||
|
Zadomowienie
|
uh lala, to bardzo mi miło
![]() Cytat:
pozabierane! Cytat:
nie mam nic, ale to nic przeciwko. ![]() Cytat:
świetny!Cytat:
zabieram to cudo. aż tak źle? ![]() *
jakoś miał na imię, ileś dla mnie znaczył. kiedyś.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-12-14 o 17:13 |
||||
|
|
|
#2691 |
|
Raczkowanie
|
` dziewczyny jesteście zdolne . Wszystkie .! Beż wyjątku ; *
zaglądam tu rzadko ale , ale nie mam takiej weny twórczej jak wy. ; * ![]() `chciała bym kiedyś ustawić opis , na gg . "zawsze tylko ty "
wiedząc ze ty też taki masz . kocham , tylko . . nie wiem co ty masz a inni nie mają ze jestem w stanie zrobić dla ciebie wszystko . robiąc babeczki dla przyjaciół , zapomniałam że są dla nich każda nosiła twoje imię . przeprosiłam . że kocham . <33 Edytowane przez smerffetkaa Czas edycji: 2010-12-14 o 17:23 |
|
|
|
#2692 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje <3
byłabym idiotką gdybym nie postawiła wszystkiego na jedną kartę trzymaną w dłoni. na asa. też byłam pewna i wiesz co? pogubiłam się w tych swoich pewnościach. budzi mnie wrażenie jakbyśmy kiedyś się poznali, jakbyś czytał mi z posklejanych tuszem rzęs i opadających co kilka sekund powiek. jestem bałaganiarą, czasem po prostu zanikasz w moich myślach. ten delikatny ruch w kierunku jej dłoni i te przyspieszone rytmy serc gubiące się w świście mroźnego wiatru. jestem typem człowieka, który zachęca do bliższego poznania, kusi i zwabia by potem zamknąć głęboko w sercu. bądź czujna, nigdy nie wiesz kiedy czar pryśnie.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-12-14 o 17:52 |
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
poza tym :3martyna3 latin caroline030 TiS [nareszcie] <3 _______ Słowa dziś uderzają o mur,
co podzielił nas Miał tak dużą dłoń, że trzymał mnie w niej całą brakowało mi tchu nieraz, czasem też bolało W bezsenność uciekam kolejnej nocy by nie stanąć znów z Tobą twarzą w twarz Odbijał się w moich oczach za to je pokochał Tak bolesny, jak bolesny może być upadek z nieba prosto w przepaść Już tylko oczy czasem zamykam uciekam przed tym by nie patrzeć w myśli nie słuchać serca przez okno, przez balkon, przez drzwi, przez piekło byle do jego serca .. i że drażni mnie, bo nie patrzy. bo go nie ma. Proszę, wsłuchaj się w mój oddech To nie pogoda, to taki płacz
|
#2694 |
|
Zadomowienie
|
o jaaa dziękuję ![]() Tak jak po gumie do zucia, wszystko jest bez smaku . Tak po rozstaniu z toba wszystko jest bez sensu. Pamiętam jak powiedziałam Ci że Cie widziałam . Byłeś tak niesamowicie wkurzony , że nie podeszłam . Nie miałam pojęcie że Ci wtedy tak bardzo zależało . Wczoraj odwiedziłam wszystkie miejsca w które mnie zabierałeś nic sie nie zmieniło tam . Tylko tak dziwnie pusto tam było . Szaro i nie przyjemnie . Pozostały jeszcze papierki z cukierków które kupiłeś bo byłam głodna , po zostało wszystko co tam zostawiliśmy , pozostały tam wspomnienia . Które są najcenniejsza rzeczą jaką mogłeś mnie obdarzyć . -co się dzieje z człowiekiem, kiedy pęka mu serce ? -nic. zupełnie nic. przecież żyję, piję herbatę, biorę prysznic, czytam książki, czasem nawet się uśmiecham. z tym, że każda z tych czynności nie ma najmniejszego sensu, rozumiesz ? N ie zostawiaj tego, którego kochasz dla tego, który Ci się podoba. bardzo Ci sie podoba. Bo zazwyczaj tak jest ze ten ktory ci sie podoba wroci do tej którą kocha. "Czemu płaczesz? Jeszcze wczoraj dzwoniłaś i mówiłaś , że to twoje najpiękniejsze wakacje w życiu . - Nie kłamałam . Niektóre słowa mają jednak termin ważności . Po pewnym czasie stają się bezużyteczne . Dzisiaj , gdy wróciłam , zrozumiałam , że ten wyjazd tylko mnie pogrążył . Chciałam zapomnieć o wszystkich problemach , o jego obojętności , o wspomnieniach . Udało się . Godzinami leżałam na piasku , pływałam w błękitnej lagunie , noce spędzałam w klubach z fantastycznymi mężczyznami . Nie spodziewałam się , że ból po powrocie do tego wszystkiego będzie milion razy gorszy niż przedtem . Zrozumiałam , że ja go wciąż kocham , mimo , że minęło tyle czasu . Nie widziałam go tak długo . Chciałabym go zobaczyć chociaż na moment , by móc się upewnić , że nic mu się nie stało , że jest szczęśliwy - Jeszcze niedawno go nienawidziłaś . - Niektóre uczucia też mają termin ważności."
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-12-14 o 18:05 |
|
|
|
#2695 |
|
Raczkowanie
|
rumuneczkaxd mad_woman - dzx dzx dzx dzx, bierzcie co chcecie
![]() Miało być pięknie, a jest jeszcze piękniej. Dziękuję. On już nie napisze, po co czekasz głupia ? Cały czas powtarzam sobie, że mnie nie kochasz, zrób coś z tym Wiesz.. staram się zasnąć bez Twojego ' dobranoc ' ale jakos mi to nie wychodzi. I teraz kiedy już Cię mam nie oddam Cię nikomu, nawet jeśli będziesz tego chciał. |
|
|
|
#2696 |
|
Przyczajenie
|
...bukietem stokrotek zachwyć mnie jak do tej pory nikt...
![]() Czy mogę już mówić Ci ' mój ' ??? I ten pokręcony uśmiech, który zwala mnie z nóg... |
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cukier to nic w porównaniu do ciebie Tak wiele ryb w jeziorze a to ja okazałam się przynętą Ja tylko boję się, że nie przestałam i że nigdy nie przestanę. Że nauczyłam się bez Ciebie żyć, ale wcale tego nie chcę. Że tylko przy Tobie to wszystko miało jakiś sens.
|
|
#2698 |
|
Rozeznanie
|
...Witam! 'Bóg dawał aniołom skrzydła, ale Tobie ich nie dał... bo nie chciał, aby Jego najpiękniejszy anioł odleciał...' '... Napis na papierosach ' Palenie Zabija ' okazał się kuszący gdy mnie opuściłeś ...' '- a może wrócimy do tego co było rok temu ? - rok temu się nie znaliśmy . - no właśnie ...' 'Szkoda, że ta miłość okazała się być niewierną.' 'Tylko dziecko potrafi wbić patyk w ziemię, nadać mu imię i pokochać' 'Udawaj, że mnie kochasz . Nie rozczarowujmy świata... ' 'Przyjaciel jest po to, by płakać razem z Nim, a nie przez Niego...' 'Gdyby każdy z nas mógł być aniołem, nie brakowałoby ich na Ziemi.' Jeżeli coś się kiedyś pojawiło to przepraszam
|
|
#2699 |
|
Rozeznanie
|
mad_woman, marikab, Paralogiczna - dziękuje ♥
One for all - dobrze ze jesteś .kocham ♥ Świat oszalał, ale tu z tobą jest idealnie Odkąd pamiętam śniłam na czarno-biało I oczywiście zrobiłabym dla niego wszystko Szukałabym księżyca Endoru Chodziłabym nago przez Pustynie Tatooine'u Kończysz tam, gdzie nigdy nie zaczynałeś a już na pewno nie tam, gdzie przewidywałeś Przywołuję wspomnienia o naszym pierwszym spotkaniu Zamykam oczy i widzę tylko ciebie |
|
|
|
#2700 |
|
Raczkowanie
|
Zawsze liczyli się dla niej wszyscy inni...tylko nie ona sama.
Teraz, gdy zawalił jej się świat - musi polegać tylko na sobie
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.

miło miło <3 

♥ a gdzie panna idzie? 

świetny!