Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer. 2011 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
"Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka" 23 37,10%
"Kurtka za mała, brzuszek już duży, a nam do wiosny czas się dłuży" 6 9,68%
"Wielkie brzuchy, duże dzieci, do porodu szybko zleci" 1 1,61%
"Mamusie zaczynają wyprawkę kupować, a dzidzie na naszych brzuszkach trenować" 2 3,23%
"Dzieciaczki w brzuszkach buszują, a mamusie wyprawki kupują" 3 4,84%
"Z uśmiechem na twarzy na wiosnę czekamy, by przywitać się z naszymi maluszkami" 3 4,84%
"Płeć maluszków już znamy i wyprawkę im szukamy" 1 1,61%
"Chłopiec czy dziewczynka - to już wiemy i piękną wyprawkę kompletujemy!" 5 8,06%
"Coraz większe mamy brzuszki - uśmiechnięte w nich maluszki" 18 29,03%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-14, 17:55   #781
moniqac
Zadomowienie

Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

Tav
anulinka2009 - a na czym słuchasz serduszka?!

ja sobie dzisiaj zakupiłam kiecke:
http://allegro.pl/sukienka-ciazowa-r...345340449.html
mam nadzieje, że bedzie dobra, powinna być już w czwartek lub piątek

nie mam teraz dużo czasu na pisanie, więcej czytam, jak znajdę czas.

i nie wspomnę że ruchów dalej nic i nawet brzuch mi się już nie powiększa.... masakra.... nie wiem o co chodzi, pocieszam się że jak mnie boli - to właśnie się rusza, ale sama nie wiem...

nie wiecie co sie dzieje z kasią24? miała takiego doła przed ślubem - zameldowała się?! a ja mam dzisiaj gorzszy dzień. wkurzona jestem. sama nie wiem na co.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 17:59   #782
anula_81
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

hej kochane!
ja dzisiaj mam placzliwy dzien, w pracy prawie spalam i chcialo mi sie plakac ze zmeczenia, potem prawie godzine wleklam sie do domu autobusem zapchanym i prawie zemdlalam a jak wrocilam do domu okazalo sie ze mam prawie 7 kilo na plusie, cyzli tyle ile moja mama cala ciaze plus moj TZ pocieszajaco powiedzial, ze przeciez to normalne, ze przytylam i dupka mi tak duzo urosla... zalamalam sie, mialam nadzieje, z emi w uda nie idzie wiec byl placz i histeria wspomagana hormonami

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Nie posprzątałam na świeta :P Kurze w łazience, drzwi pomyć, szafki w kuchni, powycierać kurze z mebli w miejscach gdzie nie ściera się codziennie, zrobic porządek w barku z papierami, musze je posegregować bo w tej chwili wszystko na kupie leży, odkurzyć, pomyć kwiatki itp wiele rzeczy
kochana ja tez nie! nie mam sily w tym roku naprawde, nawet nie przenioslam rzeczy do nowej szafki ktora kupilismy pod TV i nadal czesc polek jest pusta dzisiaj mialam zaczac dwie szafki ogarniac w kuchni, ale zwyczajnie nie mam sily po prostu nie wiem czy sie zbiore z tym wszystkim do swiat, ogolnie ciaza zabrala mi cala energie, cialo mowi stop.
Cytat:
Napisane przez Taverney Pokaż wiadomość
nie plamię, to może lekarz pozwoli mi jechać na święta do domu do Poznania. Wszystko okaże się za tydzień. Trzymajcie kciuki!
no to trzymamy kciuki najmocniej na swiecie****
Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Moj mowi o takich "Antygwałty"
Moj tez
Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Jutro usg

No to idziemy dziś razem Ja wychodzę za półgodziny
tylko prosze mi sie nie denerwowac przed jutrzejszym USG ok?!!? i milej gimnastyki
Cytat:
Pędzę do Was z info od The_sania

" Jestem w szpitalu, zbadali mnie i mam rozwarcie na opuszek palca, maluszek ułożony główkowo. Biorę luteinę, nuda jak nie wiem bez internetu. Więcej nic nie wiem lekarze nie wiele mówią. Jak tam dziewczyny po wczorajszych usg? Pewnie wszystko dobrze "
kochana przekaz the_sanii ze wszystkie zgodnie trzymamy tu za nia mocno kciuki!!

Cytat:
Ja też jeszcze śpię na brzuchu częściowo na brzuchu, częściowo na boku, plus ręka pod brzuchem, inaczej nie usnę A brzuch jest pokaźny, ale nie przeszkadza mi to
ja spie dokladnei tak samo
Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
Anula_81 ja nadal śpię na brzuchu i jest mi wygodnie
Siasiek, Martula wy chciałyście dziewczynki, a macie chłopców, ja chciałam chłopca, a raczej mam dziewczynkę.
Andziot no pięknie ... i poszłaś w tych kalesonach do pracy?
Za to mój mąż jak mnie wczoraj zobaczył w takich grubych ciążowych rajstopach, to się spytał skąd wzięłam te antyseksy
no to dobrze, mamy widze klub spiacych na brzuchu
moj tez sie smieje z moich grubych rajstop ah ci faceci.
a ja zalamana moja wieeelka waga dalej wcinam czekoladki wczorajsze urodzinowe..z zalu chyba

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 17:59   #783
moniqac
Zadomowienie

znalazłam że sie kasia odezwała... uffffffff

a nie wiecie co z AlicjąH?!

kurde - ale mam doła!!!! ych.

Stary 2010-12-14, 18:01   #784
eweska
Moderatoreska

No właśnie Alicja bardzo długo się nie odzywa, ciekawe co u niej przeprowadzkę miała chyba juz ze dwa tygodnie temu ?
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 18:01   #785
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zamiast coś pożytecznego robić to znowu malowałam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=490099 nie zły leń ze mnie
Makijaż jak zwykle . Ale chciałam jeszcze napisać, że bardzo Tobie ładnie we włoskach zaczesanych do tyłu

Cytat:
Mam do Was pytanie? Jak spędzicie tegorocznego Sylwestra i czy macie już kreacje na tą noc?
Ja będę na przyjęciu w pensjonacie w Zwardoniu. Z przymusu, bo mój mąż jest dj i będzie grał na tej imprezie. Prawie co roku grał Sylwestra na dyskotekach, ale ze względu na mój stan w tym roku wziął spokojniejszą imprezę. Oprócz tego właściciel pensjonatu zapewnił nam pokój, także będę mogła w każdej chwili sobie spokojnie odpocząć. Nie mam tylko sukienki, wczoraj cały dzień chodziłam po sklepach, ale jakoś nic mi się nie podoba z tych brzuszkowych imprezowych.
W tym roku organizujemy imprezę w domku. Zapraszamy do nas 3 pary z dziećmi. I zgodnie z tradycją każdy przynosi coś do jedzonka (głównie sałatki) a my przygotowujemy menu na ciepło i napoje.
Co do kreacji - nic wystrzałowego, bo zwykła domówka, ale mam zamiar przyodziać się w jakąś odświętną kieckę i makijaż - na pewno wybiorę jeden z zaprezentowanych przez Eweskę
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 18:04   #786
eweska
Moderatoreska

Listopadowa
Ja jeszcze nie wiem gdzie spędzę sylwestra, pewnie na jakiejś domówce, albo na wsi, ale u szwagierki w Dąbrowie, albo u nas, nie mam pojęcia, to jeszcze jest kwestia do obgadania.
A sukienki żadnej nie będe miała na sobie bo nie mam :P
Stary 2010-12-14, 18:05   #787
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość

.
Alicji to już chyba ze 3 tyg. na forum nie było. Przeprowadzka przeprowadzką, ale chyba miałaby chwilę zajrzeć tu do nas. Mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku...
Stary 2010-12-14, 18:08   #788
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Wiecie co wyczaiłam? łóżeczko z szufladą, przewijakiem, ochraniaczem na szczebelki na całą dł. łóżeczka, do tego takie nosidełko zakładane. Za cenę jaką musiałabym zapłacić za zrobienie na miarę materaca do tego łóżeczka po młodym. W dodatku trzeba by było go zdrapać i pomalować na nowo bo wtedy mi się chciało łososiowego łóżeczka i też malowałam.
Stwierdziłam, że to za dużo roboty i się nie opłaca, kupiłam tamto
Moja przyjaciolka opowiadala, ze szuflada jest niestety malo praktyczna, bo kiedy lozeczko jest na najnizszym poziomie, to wtedy sie zacina. Ale z drugiej strony, tyle dziewczyn ma lozeczka z szufladami i nikt nie narzeka, moze tylko jej bylo takie felerne? Kupowala w Vox Meble. Mnie sie rowniez podobaja meble z Voxu, tym bardziej, ze jest opcja przerobienia lozeczka na lozko normalne, ale jakos tak nie do konca jestem przekonana, czy za kilka lat dalej bede chciala miec te same meble w pokoju dziecinnym.
http://www.meble.vox.pl/pokoje/pokoj-dzieciecy/
Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Jak się taki nawilżacz sprawuje? kurcze praktyczne to chyba jest, powietrze w zimie w mieszkaniu jest straszne...
Bardzo to jest fajna sprawa. Nie trzeba byc specjalista, zeby od razu wyczuc, ze powietrze jest zupelnie inne. Na pewno sama sobie tez sprawie taki wynalazek.
Cytat:
nie plamię, to może lekarz pozwoli mi jechać na święta do domu do Poznania. Wszystko okaże się za tydzień. Trzymajcie kciuki!

Cytat:
Mam do Was pytanie? Jak spędzicie tegorocznego Sylwestra i czy macie już kreacje na tą noc?
Ja będę na przyjęciu w pensjonacie w Zwardoniu. Z przymusu, bo mój mąż jest dj i będzie grał na tej imprezie. Prawie co roku grał Sylwestra na dyskotekach, ale ze względu na mój stan w tym roku wziął spokojniejszą imprezę. Oprócz tego właściciel pensjonatu zapewnił nam pokój, także będę mogła w każdej chwili sobie spokojnie odpocząć. Nie mam tylko sukienki, wczoraj cały dzień chodziłam po sklepach, ale jakoś nic mi się nie podoba z tych brzuszkowych imprezowych.
Ja bede na domowce u znajomych. Mam taka brzuszkowa sukienke z Orsaya (zupelnie nie ciazowa, ale super sie uklada na brzuchu) albo ubiore getry i do tego jakas fajna tunike. Nie bede wydawac kasy, bo oprocz sylwestra nie kroi mi sie zadna taka impreza w nowym roku.

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Makijaż jak zwykle . Ale chciałam jeszcze napisać, że bardzo Tobie ładnie we włoskach zaczesanych do tyłu
Eweska to Ty???? Ale jestes sliczna!!! I jaka cera piekna w ciazy, no nie moge sie napatrzec.
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 18:12   #789
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Alicji to już chyba ze 3 tyg. na forum nie było. Przeprowadzka przeprowadzką, ale chyba miałaby chwilę zajrzeć tu do nas. Mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku...
Zgadza się od 26 listopada jej nie było, nawet nie logowała się na wizażu

Mimbi dziękuję tak to ja
Stary 2010-12-14, 18:14   #790
listopadowa80
Zakorzenienie

Co do mebelków dziecięcych to mogę polecić firmę Meblik http://www.meblik.pl/pl/
Ładne kolorowe mebelki, wzory rzeźbione i malowane (a nie tylko malowane). Dobre jakościowo, choć najtańsze też chyba nie są (jak urządzałam w zeszłym roku pokój dla synka to za łóżko, półkę wiszącą, biurko, krzesło obrotowe, komodę 3-szufladową, regał 2-słupkowy i szafę zapłaciłam niecałe 7 tys. - dokładnie za tę kolekcję: http://www.meblik.pl/pl/kolekcje/60/formula/)

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-12-14 o 18:18
Stary 2010-12-14, 18:17   #791
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Co do mebelków dziecięcych to mogę polecić firmę Meblik http://www.meblik.pl/pl/
Ładne kolorowe mebelki, wzory rzeźbione i malowane (a nie tylko malowane). Dobre jakościowo, choć najtańsze też chyba nie są (jak urządzałam w zeszłym roku pokój dla synka to za łóżko, półkę wiszącą, biurko, krzesło obrotowe, komodę 3-szufladową, regał 2-słupkowy i szafę zapłaciłam niecałe 7 tys. - dokładnie za tą kolekcję: http://www.meblik.pl/pl/kolekcje/60/formula/)
No mebliki sa ladne, tylko dla mnie za drogie. A zeby bylo lepiej, produkowane sa w mojej miejscowosci rodzinnej, co mnie bardzo zdziwilo, bo nie jest to zadna firma z tradycjami czy z na tyle dobra marka, ze moglaby sobie pozwolic na taka cene.
Stary 2010-12-14, 18:21   #792
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
No mebliki sa ladne, tylko dla mnie za drogie. A zeby bylo lepiej, produkowane sa w mojej miejscowosci rodzinnej, co mnie bardzo zdziwilo, bo nie jest to zadna firma z tradycjami czy z na tyle dobra marka, ze moglaby sobie pozwolic na taka cene.
Fakt, że dość krótko na rynku, ale też mebelki całkiem solidne - przynajmniej na moje niewprawne w tej dziedzinie oko.
Z tego co pamiętam, główna siedziba w Chojnicach?
Stary 2010-12-14, 18:22   #793
Taverney
Zakorzenienie

Cytat:
znalazłam że sie kasia odezwała... uffffffff

kurde - ale mam doła!!!! ych.
czemu masz doła?

Eweska, ja to się dzisiaj na Ciebie naklikam Piękny makijaż. Ja też tak chcę!
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 18:26   #794
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co pamiętam, główna siedziba w Chojnicach?
Jo, ze tak powiem po kaszubsku
Stary 2010-12-14, 18:28   #795
eweska
Moderatoreska

Cytat:
czemu masz doła?

Eweska, ja to się dzisiaj na Ciebie naklikam Piękny makijaż. Ja też tak chcę!
Raz,dwa wystarczy dziennie kochana bo jak za dużo będzie to mnie wywalą z rankingu

Dziękuję
Stary 2010-12-14, 18:35   #796
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Najpierw używałam płynu micelarnego z Vichy, ale kiedyś skończył mi się niespodziewanie (myślałam, że mam w szufladzie jeszcze jedno nowe opakowanie), a tego samego dnia nie zdążyłby dotrzeć do mnie nowy z allegro (w zwykłej aptece drogo wychodzi) i kupiłam na szybko w Rossmanie płyn micelarny z Perfecty DAX Cosmetics. Jestem z niego bardzo zadowolona i od jakiś 8 m-cy już nie kupuje Vichy, tylko ten z dax'a.
Taverney trzymam mocno kciuki.
a nie jest gorzki ??? też sie zastanawialam nad vichy ...
ostatnio uzylam tez ziaji ale chyba nie za dobrze zmywa

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
hej kochane!
ja dzisiaj mam placzliwy dzien, w pracy prawie spalam i chcialo mi sie plakac ze zmeczenia, potem prawie godzine wleklam sie do domu autobusem zapchanym i prawie zemdlalam a jak wrocilam do domu okazalo sie ze mam prawie 7 kilo na plusie, cyzli tyle ile moja mama cala ciaze plus moj TZ pocieszajaco powiedzial, ze przeciez to normalne, ze przytylam i dupka mi tak duzo urosla... zalamalam sie, mialam nadzieje, z emi w uda nie idzie wiec byl placz i histeria wspomagana hormonami
moja teściowa ostatnio też powiedziała że mi "dupka urosła"

Cytat:
Moja przyjaciolka opowiadala, ze szuflada jest niestety malo praktyczna, bo kiedy lozeczko jest na najnizszym poziomie, to wtedy sie zacina. Ale z drugiej strony, tyle dziewczyn ma lozeczka z szufladami i nikt nie narzeka, moze tylko jej bylo takie felerne? Kupowala w Vox Meble. Mnie sie rowniez podobaja meble z Voxu, tym bardziej, ze jest opcja przerobienia lozeczka na lozko normalne, ale jakos tak nie do konca jestem przekonana, czy za kilka lat dalej bede chciala miec te same meble w pokoju dziecinnym.
http://www.meble.vox.pl/pokoje/pokoj-dzieciecy/
mi sie nic nie zacina

eweska jakie cienie uzywasz ??? inglota tylko ??? czy jeszcze jakies
kucze czemu ja tak nie umiem

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 18:35   #797
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Jo, ze tak powiem po kaszubsku

Cytat:
Raz,dwa wystarczy dziennie kochana bo jak za dużo będzie to mnie wywalą z rankingu
A to można klikać codziennie?
Jak tak, to ze dwa razy/dzień oddam swój głosik
Stary 2010-12-14, 18:39   #798
eweska
Moderatoreska

Andziot przeważnie Inglot bo uwielbiam, mam kilka palet, ale uzywam też Revlon, Gosh,Mac, ArtDeco
Listopadowa tak raczej mozna
Stary 2010-12-14, 18:40   #799
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

moja teściowa ostatnio też powiedziała że mi "dupka urosła"
Moi teściowie (i TŻ) z kolei cieszą się, że na wadze przybrałam. Ostatnio teściu zaserwował mojemu tż-towi tekst, że Małgosi (mnie) ciąża służy, bo przed znowu miała nawrót anoreksji.
A ja w życiu nie chorowałam na anoreksję. Moja niska waga wynika zdecydowanie z niemożności przytycia - głównie przez stres. Przez kilka lat próbowałam przytyć i nie mogłam, dopiero ciąża okazała się zbawieniem (zresztą podobnie było przy pierwszej ciąży).
Stary 2010-12-14, 18:57   #800
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Andziot przeważnie Inglot bo uwielbiam, mam kilka palet, ale uzywam też Revlon, Gosh,Mac, ArtDeco
Listopadowa tak raczej mozna
ingloty sa chyba z tych co wyminiłaś najtansze, ja też je lubie, ale nie potrafie takich cudów stworzyć z nich, nawet nie wiedzialam ze się da

Cytat:
Moi teściowie (i TŻ) z kolei cieszą się, że na wadze przybrałam. Ostatnio teściu zaserwował mojemu tż-towi tekst, że Małgosi (mnie) ciąża służy, bo przed znowu miała nawrót anoreksji.
A ja w życiu nie chorowałam na anoreksję. Moja niska waga wynika zdecydowanie z niemożności przytycia - głównie przez stres. Przez kilka lat próbowałam przytyć i nie mogłam, dopiero ciąża okazała się zbawieniem (zresztą podobnie było przy pierwszej ciąży).
hehhe, jak bym słyszała swoją historię
też nie mogę przytyć (poza ciążą)
a po pierwszej ciąży ci coś zostało ???? bo ja schudłam bardzo szybko i to do mniejszej wagi niż przed ciążą

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
ja sobie dzisiaj zakupiłam kiecke:
http://allegro.pl/sukienka-ciazowa-r...345340449.html
mam nadzieje, że bedzie dobra, powinna być już w czwartek lub piątek
świetna sukienka
tylko ja jakoś w takich dekoltach wyglądam okropnie

Stary 2010-12-14, 19:07   #801
listopadowa80
Zakorzenienie

Andziot- po pierwszej ciąży już 3 m-ce po porodzie miałam swoją wagę, a w ciągu kolejnych kilku m-cy ubyło mi kolejnych 5 kg i tak zostało.
Stary 2010-12-14, 19:24   #802
moniqac
Zadomowienie

andziot a mnie tylko takie służą w szpic - mam pyzowatą buźkę , dam znać jaka przyszła - czy warta ceny...!

eweska... gdzie byłaś jak ja miałam ślub! makijaże bomba!!!!
moge Ci podesłac fotke mojej pyzy *buźki) - może mi pomożesz coś dobrać? mam maleńkie oczy i dość mocno się maluję - aha i jakbyś miała kurs smokey eyes w swoim wykonaniu (z kosmetykami) byłabym wdzięczna

mówiesz że Inglot jest OK? ja uwielbiam maca ale te ceny mnie powalają....

a nie wiem czemu Tav mam doła, może przez ból brzucha, brak ruchów.... waga stoi od 3 lub 4 tygodni - jak na 20 tc to powinna mi się ruszać ale się nie rusza.

kolegi w pracy żona poroniła .... 3 stracona ciąża w moim otoczeniu (w tym roku, bo nie mówie że w ogóle) - masakra... ja jestem pełna obaw.

no i L4 do 7 stycznia.... ja jestem pracoholikiem, nie umiem odpoczywać i być na L4... zwariuje.

Stary 2010-12-14, 19:30   #803
eweska
Moderatoreska

Moniqac ja tez mam małe oczy a do tego opadającą powiekę, ale jakoś sobie radzę z makijażem i chyba nawet tego tak bardzo nie widać
Co smoky to zaraz poszukam czegos na kompie wiele razy robiłam ale nie pamiętam czy krok po kroku.
Stary 2010-12-14, 19:34   #804
moniqac
Zadomowienie

Ty?! małe oczy i opadająca powieka? oooo... Ty to czarodziejka makijażowa jesteś .

eweska kliknęłam kiedy sie to kończy? daj znać czy coś wygrałaś .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2010-12-14 o 19:35
Stary 2010-12-14, 19:37   #805
Kasia5
Raczkowanie

Moja koleżanka z pracy też ostatnio poroniła była w 9 tc.
Z cieni najbardziej lubię noubę
Dziewczyny macie wzdęcia ? Męczą mnie strasznie od paru dni...
Kasia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 19:43   #806
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Andziot- po pierwszej ciąży już 3 m-ce po porodzie miałam swoją wagę, a w ciągu kolejnych kilku m-cy ubyło mi kolejnych 5 kg i tak zostało.
no to witaj w klubie
a ile przytyłaś w tamtej ciąży (ja 11kg)

Cytat:
a nie wiem czemu Tav mam doła, może przez ból brzucha, brak ruchów.... waga stoi od 3 lub 4 tygodni - jak na 20 tc to powinna mi się ruszać ale się nie rusza.

kolegi w pracy żona poroniła .... 3 stracona ciąża w moim otoczeniu (w tym roku, bo nie mówie że w ogóle) - masakra... ja jestem pełna obaw.

no i L4 do 7 stycznia.... ja jestem pracoholikiem, nie umiem odpoczywać i być na L4... zwariuje.
jeszcze naprawdę masz czas na kopniaczki
a brzuszek rosnie skokowo (przynajmniej i mnie) jak mi wyskoczył to stanął w miejscu i dopiero niedawno ruszył znów, dzidzia ma się gdzie upychać jak się trochę brzuszek powiększy
chyba to zwolnienie na Ciebie źle wpływa, bo jakbyś czasu nie miała to tyle byś nie myślała

Cytat:
Moniqac ja tez mam małe oczy a do tego opadającą powiekę, ale jakoś sobie radzę z makijażem i chyba nawet tego tak bardzo nie widać
Co smoky to zaraz poszukam czegos na kompie wiele razy robiłam ale nie pamiętam czy krok po kroku.
ja też kce kurs takowy

Stary 2010-12-14, 19:57   #807
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Nie mogłam się zalogować i już się wystraszyłam, że się forum spaprało

Co tam u Was? Ja spędzam samotny wieczór, ale nie narzekam. Zaraz zaparzę sobie herbatę i pooglądam BH 90210

A poza tym muszę się w końcu zabrać za pierrrrniki! Może znajdę jeszcze dziś natchnienie

Powiem Wam, ze choroba pokrzyżowała mi plany, bo chciałam się przejechać na jakieś zakupy świąteczne. Nie mam jeszcze prezentu dla Taty i teścia, z Nimi zawsze mam największy problem, żeby kupić coś co się spodoba, przyda i nie będzie nudną zapalniczką [bo i tak obaj nie palą], albo skarpetkami

A ja sobie z Augmentinkiem w domu siedzę. Dresik piękny, fryzura w stylu stary mop, nos czerwony

PS Akcja Szerlok skończyła się sukcesem, naprawdę super akcja i oby więcej takich)))

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 20:02   #808
eweska
Moderatoreska

Moniqac nie mam niestety takiego stepu, ale możesz zrobic podobnie jak ja ten granatowy, tylko w czerni http://www.youtube.com/watch?v=j4TDfYie91I
Stary 2010-12-14, 20:20   #809
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
no to witaj w klubie
a ile przytyłaś w tamtej ciąży (ja 11kg)
23 kg, jadłam jak opętana, no i urodziłam 3 tyg. po terminie.

Dziewczynki, życzę spokojnego wieczoru
Uciekam, bo mi wizaż zaczął mulić
Stary 2010-12-14, 20:31   #810
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

witam wieczorem
caly dzien mnie nie bylo, pogada fatalna strach jezdzic samochodem
jestem dzisiaj wyjatkowo zmeczona. jutro ide odebrac wyniki i po leki na nadcisnienie. ehh ciekawe jak wyszly...

wiecie co, dzisiaj jest w sumie pierwszy dzien kiedy czuje dziecko od rana. wczesniej pisalam ze czuje wieczorem delikatne smyrniecia pojedyncze, i tak sie rozkrecalo. dzisiaj caly dzien z przerwami. ciagle bardo delikatnie i nie wiem czy czuc zewnatrz bo co przyloze reke to wszystko cichnie. czasem czuje jakby kopalo gdzies tam w brzuch ale nie w powloki tylko jakby do srodka(nie wiem czy zrozumiale opisalam) tez tak macie?
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości