|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Jestem bardzo zainteresowana ,
![]() ![]() potem uzgodnimy szczegoly |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2944 | |||
Zakorzenienie
|
Aeronauto!
A mogłabym uszczknąć z tego sampla Le Maroc 0,5 ml dla Goldlight, bo jej też bardzo zależy na poznaniu? Byłoby więc tak: Le Maroc 1,5 ml Flowerbomb la Vie 2 ml Cedre 1 ml W zamian za: Garaż Oud 27 2 ml Lolita 1 ml Oud zadowolę się nawet 1 ml. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A teraz myślę i liczę, czy mi fiolek i sampli na to wszystko starczy ![]()
![]() |
#2945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czyli przechodzę zaraz na PW. Jeszcze tylko co do mililitrażu: Oud będzie całe, a Lolki też będzie więcej niż 1ml (tak 1,5-2ml), żeby się mililitraż zgadzał ![]() Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2010-12-13 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2947 |
Zadomowienie
|
szukam mniej lub bardziej rozpaczliwie tego, co poniżej. kto ma, niech się odezwie! w przypadku niektórych interesowałby mnie też zakup, chociaż najlepsza opcja to wymiana. zainteresowanych zapraszam do mojego wątku (link w podpisie) , tam też lista tego, co mam do zaoferowania w zamian.
Al-Rehab, różne Agustin Davila for Women Anna Sui Night of Fancy , Forbidden Affair, Live your Dream, Anna Sui by Anna Sui Anya's Garden, Moon Dance Amouage : Lyric Woman,Jubilation for Woman, Adolfo Dominguez, Agua Fresca de Rosas, U Black Mujer Alessandro Dell` Acqua Angel Schlesser Essential Ayala Moriel : Finjan, Vetiver Racinettes, Bois d'Hiver, Curry Rose, Frangipanni Gloves, Fete d'Hiver, Epic Sauvage, Song of Songs , Tuberose Massaman, The Purple Dress, Rebellius, Rainforest, Moon Breath, Liquid Fume, Indigo Atelier Flou, Shamsin Atkinsons, Euforia Arno Sorel Mitsy Auguste Esprit de Chine Alexandra de Markoff Alexander Mc Queen, Kingdom (tylko edp) Bal a Versailles Baldinini Parfum Glace Bruno Acampora, Prima T Bijan Wicked B Never Too Busy To Be Beautiful, Cocktail Basile by Basile Berkeley Square Rose Petal Boucheron, Initial Byredo, Rose Noir Caron, Pour Une Femme de Caron , N`Aimez Que Moi Carolina Herrera, CH, CH Red & Gold Carven , Variations Celine Magic CnR Create, Capricorn, Cdg Zagorsk Ouarzazate Costes Chloe, Chloe Lisy Dana, Tabu, Tabu Forbidden Detaille 1905 Durbano, Black Tourmaline (każda ilość!!!) David Yurman, David Yurman Fragrance Dolce & Gabbana, By D'Orsay, La Dandy DSH Perfumes, Feuilles, Minuit, Parfum de Grasse Elsa Schiaparelli , Shocking You Estee Lauder Azuree, Private Collection Eau D'Italie : Eau d'italie, Paestum Rose Esteban , Bois Plume, Modern Chypre, Cuir, Colere d'Epices , Etat Libre d'Orange, Encens et Bubblegum, Faberge, Babe , imperial, feminin exotique, Aphrodisia, Audace Faberlic, Alatau, Sleza Yurate, Frederic Malle Une Rose, Portrait of a Lady Fumidus Fresh : Cannabis Rose Galimard, Soir de Grasse, Frisson Genny, Genny Gosh, Bitch Grossmith hasu no hana Guerlain Djedi, L'Instant de Guerlain Eau de Noel Iris Millesime Givenchy, Les Parfums Mythiques, Le De Givenchy Ineke, Evening Edged in Gold Ines de la Fressange 2004 Il Profvmo, Ambre d OrApothia, L Eau de Parfum , Cafe Vert, Coquelicot Isabel Derroisne, Lettre a Anna Isabela Capeto 2 Jacomo Silences, Jacomo for her, Coeur de Parfum/Parfum Rare, Judith Miller Bat Sheba John Galliano Parlez-Moi d’Amour Josef Statkus John Varvatos, John Varvatos Jeanne Arthes, Jeanne Kesling, Be bop Keiko Mecheri Wild Berries, Ume, Musc, Cuir Cordoba, Grenats, Attar D'Roses, Kiehl, Original Musk Krizia Time woman,. Donna Instinto, Moods, Spazio Krizia, Teatro alla Scala Laura Mercier, L'heure Magique La Bouquetiere, Desir Absolu L’artisan Cote d’amour, Aedes de Venustas, Dzongkha, Fleur de Narcisse, L’Ete en Douce, Extrait de Songe, Laura Ashley, Exotic Amber Les Perfumes de Rosine Une Folie de Rose Lanvin Crescendo Lempicka, Minuit Noir Luciano Soprani, Strass Max Factor Le Jardin Marina de Bourbon, Rouge Royal, A la Francaise, Paradise Lys Mandarina Duck, Scarlet Rain Michel Germain, Sexual Sugar Daddy, Sexual Secret, Tattoo, Sexual Femme Molinard , Ecoute Moi, Chypre d`Orient, Mirea, Une Histoire de Chypre Missoni by Missoni Mazzolari, Patchouli Maitre Parfumeur et Gantier Magnolia Pourpre Mark Buxton, Nameless Marks and Spencer, Per una Monotheme Fine Fragrances Venezia, Black Coffee MOR, Peony Flower Miller Harris, Geranium Bourbon, Feuilles de Tabac, L’air de Rien, Nina Ricci, Fille d'Eve , Ricci Ricci, Ricci Ricci Dancing Ribbon Niki de Saint Phalle Paloma Picasso Tentations, Mon Parfum Paco Rabanne Calandre, La Nuit Perfumerie Generale , Psychotrope Popy Moreni by Popy Moreni Panache by Parfums DelRae Parfums de Coeur, Sexiest Fantasies Slow Dance, Body Fantasies Vampire Revlon, Intimate Rose de Siwa by MDCI Parfums Roberto Verino Gold Romeo Gigli by Romeo Gigli Rance Triomphe, Eau royale, Shiseido, Inoui, Nombre Noir Stendhal Elixir Noir Sonoma Scent Studio: Ambre Noir, Egyptian Musk, Encens Tranquille, Fireside, Jour Ensoleille, Winter Woods, Rose Musc Thymes, Goldleaf Tom Ford, Bois Marocain, Bois Rouge, Japon Noir, Moss Breches, Tuscan leather Tokyo Milk Parfumarie Curiosities, Lapsang Su Chong Ted Lapidus Creation Teatro Olfattivo Di Parma, Bell' Antonio Theo Fennell Scent Ti Amo Ortensia Varens, Varens essentiel Cassis Douceur Voluspa, Burmese Rosewood Weil De Weil
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
#2948 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Zakorzenienie
|
Oddam 17/30ml Initial edp
Mogę zrobić próbki: do 2ml: Dior Dune EL Sensuous Noir Sysley Soir de Lune do 4ml: Armani Code edp EL Sensuous do 8ml: Mugler Alien edp Stella Rose Absolute Versace Versence YSL Paris Pont des Amours - tu mogę zrobić spooooorą odlewkę. Oddam próbki: Ange ou Demon ok.2ml Dior J'adore L'absolu 7ml w penie lub zrobię mniejszą Chanel Cristalle 1ml Fendi Theorema 9ml lub zrobię mniejszą Roma 1ml Soir de Lune 1ml SZUKAM próbek: zapachów z dominującą ![]() Les Parfums de Rosine Juliette has a Gun Lanvin Ghost Paris YSL - limitowanki i innych a poza tym: Alien Sunessence Allure Sensuelle Very Irresistible AoD Le Secret L'Instant Paris YSL Ricci Ricci Lola Love in Paris Nina Ricci Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-12-14 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
Aeronauto, znajdziesz coś u mnie za Gucci PH?
Przyjaciółce się ksiądz spodobał i mnie męczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Zakorzenienie
|
Jasne
![]() Dodam, że Amber Demeter jest tylko ok. 1 ml.
#2955 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z Twojej listy jednak tylko mam Le Secret ( w dwóch wersjach) pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
![]() pozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=488559 Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2010-12-15 o 01:43 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Code Armani 5/30 ml YR Fleur de Noel żółte 2 ml AA Gentiana 1ml Lancome Hypnose Elixir 1ml Apres L'Ondee Guerlain 1 ml mililitrowo wychodzi nierówno, dlatego może weźmiesz całą odlewkę Terracoty? ![]()
![]() |
#2960 |
Guerlain Lover
|
Po wczorajszym teście postanowiłam, że oddam odlewkę ze wspólnych zakupów: Bond No 5 New Haarlem - ilość ok. 4,5 ml. Jest ktoś chętny?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czego szukasz Liv?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Guerlain Lover
|
Najbardziej to Belle de minuit
![]() A na pewno u Ciebie coś znajdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
BdM niestety nie mam
![]() Ale na inne zachcianki jestem otwarta ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 |
Guerlain Lover
|
Znalazłam takie zachcianki:
Serge Nuit SL SL Five o'clock SL Ambre Sultan L'Artisan Havana Vanille J'aime Precious edition La Perla (biały kartonik) Amethyst Lalique SL Arabie L'Arisan Timbuktu To takie największe chciejstwa odlewkowe i wiele innych, które chciałabym poznać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, nie mam wiekszosci wymienionych przez Ciebie zapachow, a te ktore mam to tylko w probkowej wielkosci... Mam probke - Timbuktu z ALzD (ok.2,5ml) pelny sampler, jeszcze nie ruszany; moge zrobic 2ml probke w samplerku Ambre Sultan... i dodac cos od siebie z watku. Zastanow sie Martynko, czy to Cie interesuje. Jak nie, szukaj dalej chetnych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2967 |
BAN stały
|
Podzielę się:
Tutti Kiwi-5 E.Arden 5 th avenue-5 ml. E.Arden After Five-5 ml. ml. Hot Couture-2 ml Lovely Blossom-3 ml. The One-3 ml. Bruno Banani Not for Everybody-2 ml. JPG Madame-2 ml. Salvador Dali ale nie wiem który-3 ml. Van Cleef & Arpels-jesień-2 ml. Pure White Linen EL-2 ml. Gieffeffe GF-5 ml. Still-3 ml. Brit Sheer-2 ml. Celine Dion S.-5 ml. Escada Ocean Lounge-4 ml. T.Mugler Alien Sunessence Sandhir Soleil-3 ml. DKNY Delicious Night-3 ml.Bright Crystal -2 ml. J'adore Flo0ral-2 ml. Dior Poison Esprit de Parfum-2 ml. DKNY Delicious Red-4 ml. CK Escape-2 ml. Banana Republic Jade-2 ml. Paco Rabanne Black XS-3 ml. T.Mugler Alien Sunssence Saphir Soleil-3 ml. Latte a' Anna-3 ml. Szukam i nie mogę znaleźć:[FONT='Times New Roman', Times, serif] Kenneth Cole New York Women[/FONT] Un Crime Exotique PG Smell Bent elf fulfilling Belle de Minuit Nina Ricci !!! Demeter Mulled Cider, Demeter Gingerbread, Demeter Cinnamon Bun,!!! Demeter Ginger Cookie Theorema Fendi Hypnotic Poison Banana Flambee Kenneth Cole CK Blossom Ck Eupforia-już mam ![]() Edytowane przez nerola Czas edycji: 2010-12-16 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | |
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
Może miałby ktoś ochotę na 5 ml Chanel No 5 eau Premiere?Chętnie się pozbędę. Oddam również 8 ml Dolce Vity za Flowerbomb lub HP Elixir.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z ostatniej odslony mojej kolekcji tez moge spokojnie pare rzeczy odlac, zdj. na 99str. watku kolekcyjnego. (pytaj juz na PW co i ile ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.